Οδηγίες για τα πιστοποιητικά της e-γραμματείας
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Re: Οδηγίες για τα πιστοποιητικά της e-γραμματείας
Πηγα να κανω δηλωση μαθηματων και στο σημειο που σου βγαζει "ληψη pdf συγγραματων" μου εσκασε η συνδεση και δεν μου ξαναμπαινει τωρα.Θα εχω προβλημα πχ να χρειαστει να κανω συμπληρωματικη δηλωση ή μπα?Απλα δεν θυμαμαι αν πρεπει να κατεβασεις το pdf για να δει το συστημα οτι η διαδικασια τελειωσε. 

- proskopos
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Νομιζω δεν χρειαζεται... Δεν υπάρχει λογος αλλωστε...ultimate_aektzis wrote:Πηγα να κανω δηλωση μαθηματων και στο σημειο που σου βγαζει "ληψη pdf συγγραματων" μου εσκασε η συνδεση και δεν μου ξαναμπαινει τωρα.Θα εχω προβλημα πχ να χρειαστει να κανω συμπληρωματικη δηλωση ή μπα?Απλα δεν θυμαμαι αν πρεπει να κατεβασεις το pdf για να δει το συστημα οτι η διαδικασια τελειωσε.
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Ρώτα καλού κακού στη γραμματεία να δεις τι υπάρχει και τι όχι, μην βρεθείς ξεκρέμαστος!ultimate_aektzis wrote:Πηγα να κανω δηλωση μαθηματων και στο σημειο που σου βγαζει "ληψη pdf συγγραματων" μου εσκασε η συνδεση και δεν μου ξαναμπαινει τωρα.Θα εχω προβλημα πχ να χρειαστει να κανω συμπληρωματικη δηλωση ή μπα?Απλα δεν θυμαμαι αν πρεπει να κατεβασεις το pdf για να δει το συστημα οτι η διαδικασια τελειωσε.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- proskopos
- Wow! Terabyte level
Γιατί απλα δεν μπαίνεις στην ηλεκτρονικη γραμματεια και να δεις τι εχεις επιλέψει? Υπάρχει η δυνατότητα αυτή...
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Λεμπον, μετα απο διαφορα τερτιπια τη συνδεσης μου αλλα και του opera μπηκα και με μια μινι-φουστια μπορεσα και το κατεβασα.Δεν χρειαζεται για το confirm αλλα λογικα θα μας το ζητησουν στην βιβλιοδιανομη μιας και ολα τα βιβλια θα τα παρουμε απο κει. 

- proskopos
- Wow! Terabyte level
Ε? όλα μα όλα απο βιβλιοδιανομή...? Δεν έχει βολτες φετος?ultimate_aektzis wrote:Λεμπον, μετα απο διαφορα τερτιπια τη συνδεσης μου αλλα και του opera μπηκα και με μια μινι-φουστια μπορεσα και το κατεβασα.Δεν χρειαζεται για το confirm αλλα λογικα θα μας το ζητησουν στην βιβλιοδιανομη μιας και ολα τα βιβλια θα τα παρουμε απο κει.
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Ναι ετσι μου ειπανε.Και μαλιστα θα μεταφερθει εκει που ειναι σημερα η Π γιατι το αλλο παραειναι τρυπα.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- gasparosoft
- Gbyte level
Και ο προτζέκτορας της Π , ο πίνακας και τα θρανία που θα πάνε; Άδικα τα αγόρασαν; Δεν νομίζω να πάει εκεί πάντως.
ΥΓ: Κι εμείς που θα κάνουμε μάθημα στα συστήματα ανάκτησης πληροφοριών; Δεν θα αντέξω κι άλλη μέρα στις 09:00
ΥΓ: Κι εμείς που θα κάνουμε μάθημα στα συστήματα ανάκτησης πληροφοριών; Δεν θα αντέξω κι άλλη μέρα στις 09:00
- para
- Wow! Terabyte level
Βασικά απ' ό,τι είδα η Π έχει μεταφερθεί πιο αριστερά (όπως κοιτάμε από μπροστά την ΑΣΟΕΕ), οπότε η βιβλιοδιανομή θα πάρει τη θέση της παλιάς Π.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Βασικα μαλλον στην προαυλια αιθουσα της Π(οπως μπαινουμε απο αντωνιαδου) θα πανε και οχι μεσα, αλλα αυτο ειναι δικη μου υποθεση.Ετσι και αλλιως η Π ειναι ακαταλληλη για μαθημα.Αν η πορτα ειναι κλειστη εχει ελλειψη οξυγονου και αν ειναι ανοιχτη, φασαρια.
Πως είμαι σιγουρος ότι έχω δηλώσει και μαθήματα στα οποία δεν διάλεξα σύγγραμα;
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Όταν δηλώνεις ένα μάθημα στο οποίο δεν προσφέρεται βιβλίο, αυτό το βλέπεις μετά στην επιλογή των συγγραμάτων όπου στο συγκεκριμένο μάθημα σου λέει "Δεν προσφέρεται σύγραμμα για το συγκεκριμένο μάθημα."
Ελπίζω να απάντησα στην ερώτηση σου γιατί δεν πολυκαταλαβαίνω τί ακριβώς εννοείς....
Ελπίζω να απάντησα στην ερώτηση σου γιατί δεν πολυκαταλαβαίνω τί ακριβώς εννοείς....
What to say man...what to say....
Ενοοώ ότι σε μερικά μαθήματα που τα συγγράματα τα έχω πάρει από πέρσυ δεν δήλωσα τα άλλα συγγράματα που δεν έχω γτ έχω ακούσει ότι μπορούμε μέχρι 36 όσα είναι και τα μαθήματα. Και ρωτάω πώς θα δώ ποια μαθήματα δήλωσα;
edit: Άκυρο. Το βρήκα.
edit: Άκυρο. Το βρήκα.
- crash_override
- Wow! Terabyte level
1)Κατά την προσωπική μου γνώμη, αυτό με τα 36 βιβλία δεν ισχύει. Άμα ίσχυε γιατί σου δίνει την δυνατότητα να πάρεις και άλλο βιβλίο? Για να μην μπορείς μετά να πάρεις σύγγραμμα σε κάποιο άλλο μάθημα? Δηλαδή δεν σε αφήνει το πανεπιστήμιο να πάρεις ένα μάθημα επιλογής και να μην σου αρέσει? Αν ίσχυε θα έπρεπε να μην μας άφηναν να πάρουμε 2ο βιβλίο σε κάποιο μάθημα που χρωστούσαμε...
Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιος περιορισμός. Θα είχαμε ενημερωθεί από κάπου τουλάχιστον... Έστω στον οδηγό σπουδών ή από κάποια επίσημη ανακοίνωση στην γραμματεία...
Εγώ πάντως, μετά από ένα πρόχειρο μέτρημα, έχω χαλαρά πάνω από 36 βιβλία στην βιβλιοθήκη μου...και μόλις μπήκα στο 4ο έτος...
2)Αν ξαναμπεις στην ηλεκτρονική γραμματεία, εκεί που δήλωσες τα μαθήματα, κάτω δεξιά έχει την λίστα και των συγγραμμάτων που πήρες.
Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιος περιορισμός. Θα είχαμε ενημερωθεί από κάπου τουλάχιστον... Έστω στον οδηγό σπουδών ή από κάποια επίσημη ανακοίνωση στην γραμματεία...
Εγώ πάντως, μετά από ένα πρόχειρο μέτρημα, έχω χαλαρά πάνω από 36 βιβλία στην βιβλιοθήκη μου...και μόλις μπήκα στο 4ο έτος...
2)Αν ξαναμπεις στην ηλεκτρονική γραμματεία, εκεί που δήλωσες τα μαθήματα, κάτω δεξιά έχει την λίστα και των συγγραμμάτων που πήρες.
What to say man...what to say....
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Μπορείς να δηλώσεις όσα βιβλία θες - αλλά αν ισχύει ο νόμος των 36 συγγραμμάτων (από κάποτε), αρκεί να μην πας να τα παραλάβεις...