α) Όλοι συμφωνούν με τον έγχρωμο εκτυπωτή, μόνο σκέψου πως υπάρχει Budget...δηλαδή οικονομικό ποσό. Με την αγορά 2 έγχρωμων toner, χάνουμε ένα ασπρόμαυρο, δηλαδή μερικές χιλιάδες εκτυπώσεις. Δεν είναι ασύμφορο???
β) Κακό είναι το όριο, αλλά χειρότερη είναι η ασυδοσία. Εγώ έχω τυπώσει πτυχιακή άλλου ατόμου στην σχολή, αλλά ένοιωθα άσχημα. Και ήταν και περίπου 100 σελίδες...στο όριο μου μέσα. Δεν με χαλάει το οριο. Άλλωστε ρε παιδιά είναι και 100 σελίδες!!!! Αν ήταν 50 εντάξει, αλλά 100 σελίδες τον μήνα??? Όλο τον Tanenbaum θα τυπώσετε? Μου φαίνεται υπερβολικό. Στην τελική δεν νομίζω αν έχεις 600 σελίδες σημειώσεων σε ένα εξάμηνο, να τις διαβάσει κάποιος. Αν ξεμείνει πάντως κανείς, να μου στείλει πμ, εγώ δεν τυπώνω τίποτα στην σχολή, μου αρέσει περισσότερο η οθόνη (έχει και το find και δεν κόβουμε και δέντρα για να τις φτιάξουμε και δεν ρυπαίνουν) Στην τελική ποιός από εμάς δεν έχει κάποιο e-book στον υπολογιστή του και το διαβάζει.
Ας καταλάβουμε ότι δωρεάν παιδεία απλά δεν υπάρχει. Αν θέλει κάποιος παιδεία (με την σωστή έννοια του όρου) και θα ψαχτεί και τα μάτια του θα βγάλει στην οθόνη.
Μην ξεχνάτε ότι σε άλλα τμήματα δεν μπορούν να εκτυπώσουν τσάμπα. Στην νομική αγοράζουν μέχρι και το πρόγραμμα μαθημάτων από βιβλιοπωλεία....έλεος!
γ)Βρε semis δεν νομίζω να ξεστόμισα και τίποτα βαρύ....μια παρατήρηση έκανα. Αλλά για να μην το συνεχίσουμε εδώ που θα βγούμε και off topic αφού ποτέ δεν συμφωνούμε σε κάτι, αν παρεξηγήθηκες στείλε μου πμ να κανονίσουμε καμιά μονομαχία...απόψεων