Page 1 of 2
Posted: Mon Dec 13, 2004 1:54 pm
by semis19
Sreak wrote:Είναι λίγο σπάγκοι. Εδώ στο εργαστήριο ένα καλωδιάκι μπορεί να χρειαζόμασταν και το κάναμε ολόκληρο θέμα.
Ελπίζουμε στο καλύτερο πάντως.
Αυτό θέλω να το πω καιρό και ευτυχώς που παίρνω ερέθισμα από εσένα Sreak ... καλά εκτός από όλα τα άλλα που έχουμε είμαστε και πολύ τσιγκούνιδες ... Ποιος είχε τη μεγαλειώδη ιδέα να μπορούμε να εκτυπώνουμε στο cslab ... 100 σελίδες το μήνα ... και είναι και προσθετικές ... τι είναι αυτά; Απλά τραγικό ...
υγ: sorry για το off - topic αλλά ήταν trigger μου ο Sreak!
υγ2: η κριτική έγκειται στο γεγονός και όχι στα πρόσωπα που πιθανόν να εμπλέκονται ...
Posted: Mon Dec 13, 2004 2:03 pm
by silegav
Όταν toner μερικών χιλιάδων εκτυπώσεων αδειάζουν σε μια εβδομάδα και τα επόμενα αναλώσιμα αργούν να έρθουν, είναι επόμενο να μπει ένα μέτρο στην κατάχρηση που γίνεται από μερικούς από εμάς.
Σταμάτα επιτέλους να γκρινιάζεις για τα πάντα!!!!!
No offense....
Posted: Mon Dec 13, 2004 2:06 pm
by Sreak
Να σου απαντήσω και να το κλείσουμε εδώ γιατί πράγματι βγαίνουμε εκτός.
Εγώ δεν συφμωνώ με αυτή την τακτική αλλά γινόταν το εξής. Ερχόταν η άλλη και ήθελε να τυπώσει 300 σελίδες που ήταν το manual της φωτογραφικής της. Πίστεψε με οι περισσότεροι τύπωναν άσχετα πράγματα με το τμήμα και εκείνοι που πραγματικά ήθελαν δεν μπορούσαν λόγο έλειψης μελάνης.
Κανονικά θα έπρεπε ο προυπολογισμός να δικαιολογεί περισσότερα hardware support πράγματα αλλα δυστυχώς έτσι όπως είναι θα φτάναμε χριστούγεννα και δεν θα υπήρχε μελάνι για ολόκληρη τη χρονιά.
Posted: Mon Dec 13, 2004 2:11 pm
by semis19
silegav wrote:Όταν toner μερικών χιλιάδων εκτυπώσεων αδειάζουν σε μια εβδομάδα και τα επόμενα αναλώσιμα αργούν να έρθουν, είναι επόμενο να μπει ένα μέτρο στην κατάχρηση που γίνεται από μερικούς από εμάς.
Σταμάτα επιτέλους να γκρινιάζεις για τα πάντα!!!!!
No offense....
Συγγνώμη, στο συγκεκριμένο έχω άδικο ... σε ποιον άλλο εργαστήριο στον κόσμο γίνεται αυτό το πράγμα ... και όχι μόνο αυτό έχω που έχω 100 σελίδες που κάνουν και παρατηρήσεις οι admins να μην τις εκτυπώνω 1 - 1 όπως κάνω ανέκαθεν αλλά 2 ή 4 διαφάνειες σε κάθε φύλλο ... συγγνώμη το βλέπετε σωστό αυτό ... έχω 100 σελίδες θα τις κάνω ό,τι θέλω έγκειται στη δική μου κρίση πώς θα τις διαχειριστώ ...
υγ: silegav, μην είσαι προκατειλλημένος γκρίνιαζω για πράγματα λογικά ... και ποστάρω πάντα για αυτά που με ενοχλούν τι να κάθομαι να γράφω συμφωνώ, ναι έχεις δίκιο κτλ κτλ Αν με είχες γνωρίσει ποτέ δε θα ξεστόμιζες αυτό που είπες πριν ... να είσαι πιο προσεκτικός στις εκφράσεις σου για ένα άτομο που δεν γνωρίζεις ... (no offense)
Posted: Mon Dec 13, 2004 3:34 pm
by HdkiLLeR
Βασικά το overflow δεν ξέρω εάν το γνωρίζεις. Είναι βασική αρχή που υπάρχει στο σύμπαν. Φυσική αρχή και έννοια όπως η εντροποία. Όταν ο ρυθμός των αιτήσεων ξεπεράσει μια δεδομένη ικανότητα προσφοράς το σύστημα καταρρέει. Δεν ξέρω εάν έχεις δοκιμάσει να κατέβεις στον Κηφισό 8-10π.μ ή 8-9μ.μ. Και εκεί το ίδιο συμβαίνει δεν υπάρχει περισσότερο εύρος οπότε σιγά σιγά σταματάει η ροή και έχεις μποτιλιάρισμα. Το ίδιο θα συμβεί και με τον εκτυπωτή. Εάν έχουμε ακατάπαυστη χρήση θα τελειώσει το toner και μετά τπτ. Κανένας δεν θα μπορεί να εκτυπώσει. Απόδοση του συστήματος τραγικά μικρή, αφού ο ρυθμός εξυπηρέτησης θα τείνει στο 0. Αυτό που εφαρμόζεται εδώ λέγεται buffering και αποτελεί συντελεστή εξομάλυνσης, το κάνει και το winamp εάν ακούσεις on-line κάτι. Συνεπώς κάποιος σκέφτηκε όλα αυτά και πολλά περισσότερα για να κάνει αυτό που γίνεται στο cslab και δεν ήταν απλά χαζός η δεν ξερω και εγώ τι άλλο.
Posted: Mon Dec 13, 2004 3:41 pm
by Ethel
Μ'αρέσεις! Τα λες ωραία hdkiller! Είσαι άκρως περιγραφικός και επεξηγηματικός μπορώ να πω!
Βασικά εγώ συνήθως δεν εκτυπώνω στο cslab, αν τύχει ποτέ να θέλω να εκτυπώσω κάτι δε θα ξεπεράσει τις 100 σελίδες και το βρίσκω και λογικό να υπάρχει και ένα όριο γιατί εκτός όλων των άλλων ο Ελληνας αν βρει ευκειρία εκμεταλλεύεται. Δηλαδή αν δεν υπήρχε όριο θα φέρναμε και τον φούφουτο κολλητό μας μαζί να εκτυπώσει στο cslab
Posted: Mon Dec 13, 2004 3:49 pm
by Paralias
Έχει δίκιο η Ethel.Όταν ο Έλληνας βρει ευκαιρία την εκμεταλλεύεται κανονικά

Ελπίζω να καταλαβαίνεται το ύφος μου.Βέβαια αυτό είναι θέμα ανθρώπου,χαρακτήρα θα το έλεγα καλύτερα.
Πάντως δε μπορώ να πω ότι και ο semis έχει άδικο.Ίσως αυτός ο περιορισμός να μην είναι και ότι καλύτερο.Να ρωτήσω κάτι;Έχουμε κανένα έγχρωμο εκτυπωτή στο cslab που να μπορούμε να τυπώσουμε ή μόνο ασπρόμαυρο;
Posted: Mon Dec 13, 2004 4:03 pm
by Ethel
Μόνο ασπρόμαυρος παίζει. Ο περιορισμός είναι αναγκαίος για πολλούς λόγους, δεν είναι δυνατόν να τα ζητάμε και να τα έχουμε όλα ειδικά όταν παίζουν και παράγοντες σαν αυτούς που ανέλυσε ωραιότατα ο hdkiller
Posted: Mon Dec 13, 2004 4:10 pm
by P3
Χρειάζεται ο περιορισμός για αποφυγή και παρεξηγήσεων! Ως admin αυτή τη στιγμή στο Cslab αν δεν υπήρχε ο γενικός περιορισμός για όλους θα ήταν δυσκολο απο μέρους μου να πώ σε κάποιον που εκτυπώνει ότι βλακέια του έρθει και έχει βγάλει καμιά 200αριά σελίδες να σταματήσει γιατί θα μπορούσε να μου πει : "Ο άλλος που ήταν εδώ πριν εκτύπωσε περισσότερα και δεν του είπες τίποτα..." κ.ο.κ. Προκειμένου λοιπόν να μην γίνομαι κακός προς τον καθένα βάλαμε ένα περιορισμό που νομίζω ότι έιναι καλός και για να μην γίνεται σπατάλη και γιατί δεν προσβάλει και αυτούς που χρησιμοποιούν τον εκτυπωτή συνετά και περιορισμένα αφού αν δεν καταναλώσεις τις σελίδες σου δεν χάνονται αλλά προστίθενται.
Όσο για το χρώμα όχι δεν υπάρχει έγχρωμος εκτυπωτής!
Posted: Mon Dec 13, 2004 4:20 pm
by Paralias
p3 wrote:Χρειάζεται ο περιορισμός για αποφυγή και παρεξηγήσεων! Ως admin αυτή τη στιγμή στο Cslab αν δεν υπήρχε ο γενικός περιορισμός για όλους θα ήταν δυσκολο απο μέρους μου να πώ σε κάποιον που εκτυπώνει ότι βλακέια του έρθει και έχει βγάλει καμιά 200αριά σελίδες να σταματήσει γιατί θα μπορούσε να μου πει : "Ο άλλος που ήταν εδώ πριν εκτύπωσε περισσότερα και δεν του είπες τίποτα..." κ.ο.κ. Προκειμένου λοιπόν να μην γίνομαι κακός προς τον καθένα βάλαμε ένα περιορισμό που νομίζω ότι έιναι καλός και για να μην γίνεται σπατάλη και γιατί δεν προσβάλει και αυτούς που χρησιμοποιούν τον εκτυπωτή συνετά και περιορισμένα αφού αν δεν καταναλώσεις τις σελίδες σου δεν χάνονται αλλά προστίθενται.
Όσο για το χρώμα όχι δεν υπάρχει έγχρωμος εκτυπωτής!
Είσαι πολύ σωστός!Όπως και να το κάνουμε λογικό είναι να υπάρχει ένα μέτρο.
Πάντως δε θα ήταν καλό να βάλουμε και έναν έγχρωμο εκτυπωτή;Μήπως θα πρέπει να το σκεφτείτε;Γιατί μερικά μαθήματα θα ήταν πολύ καλύτερο να τυπώνονται με χρώματα όπως το "Εισαγωγή στην επιστήμη" καθώς όλες οι σημειώσεις του κου Κουρκουμπέτη περιέχουν πολλά χρώματα που σε βοηθούν σημαντικά στο διάβασμα.

Posted: Mon Dec 13, 2004 4:22 pm
by dimitra
Υπάρχει λογική στο να υπάρχει ένα όριο αφού δεν υπάρχει τρόπος να υπάρχει άμεση επανατροφοδότηση

. Το παράλογο είναι ότι δεν υπάρχει άμεση επανατροφοδότηση

.Και ξέρετε και κάτι άλλο υπάρχουν φοιτητές που όντως εκμεταλλεύονται αλλά υπάρχουν και εκείνοι οι ταλαιπώροι που προσπαθούν να εκτυπώσουν τις διαλέξεις που μπαίνουν στο Ιντερνετ αντί να μοιράζονται

!Λοιπόν ποιός φταίει

;Μήπως θα έπρεπε να μοιράζονται όλα αυτά αντί να ανεβαίνουν στο Ίντερνετ ή τουλάχιστον και να μοιράζονται

;;;Εγώ προσωπικά βαριέμαι να πηγαίνω και να εκτυπώνω οτιδήποτε στη σχολή και προτιμώ να χαλάσω του κόσμου το μελάνι παρά να τρέχω αλλά πραγματικά πολλές φορές είναι τρομερά ασύμφορο!Σε κάποια μαθήματα αυτός ο όγκος είναι τεράστιος και ναι ειδικά αν βάλεις τις διαφάνειες όλων των μαθημάτων του εξαμήνου μαζί τότε άστα να πάνε, ξεπερνάνε κατά πολύ τις 100!!!!Πολύ ασύμφορο

!Λοιπόν εκείνος ο φοιτητής δε φταίει!!!Ίσως να ήταν προτιμότερο λοιπόν να βρεθεί κάποιος άλλος τρόπος π.χ να μην αφήνουν οι administrators στο cslab να εκτυπώνονται πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με τα της σχολής!Όλοι εμείς πληρώνουμε για να έχουμε αυτήν την υποτιθέμενη δωρεάν παιδεία και με το παραπάνω. Δεν φταίει το κακόμοιρο το παιδί που διαμαρτύρεται, βασικά ούτε εσείς που είστε administrator στο cslab φταίτε αλλά... Όλοι συνάδελφοι είμαστε, όλοι συμφοιτητές καλό είναι να βρίσκουμε μια σωστή και δίκαιη λύση για όλους ακόμα και αν δεν φταίει κανείς από εμάς για την κατάσταση.

Posted: Mon Dec 13, 2004 4:50 pm
by Paralias
dimitra wrote:Εγώ προσωπικά βαριέμαι να πηγαίνω και να εκτυπώνω οτιδήποτε στη σχολή και προτιμώ να χαλάσω του κόσμου το μελάνι παρά να τρέχω αλλά πραγματικά πολλές φορές είναι τρομερά ασύμφορο!
Μια από τα ίδια!Δεν έχω τυπώσει ποτέ μου κάτι στο cslab γιατί πολύ απλά πήγα να το κάνω μία φορά,ταλαιπωρήθηκα και δεν ξαναπροσπάθησα.Τώρα θα έχω χιλιάδες σελίδες για εκτύπωση...
Και μη σας πω πόσα χρήματα χαλάω συνεχώς για μελάνι... Αφού σκέφτομαι να πάρω Laser.
Όσο για το αν θα πρέπει να επιτρέπεται να τυπώνουμε πράγματα μόνο για τη σχολή δεν ξέρω σε ποιο βαθμό αυτό είναι εφικτό.Γιατί θα πρέπει να είναι ένας admin πάνω από τον εκτυπωτή όλη την ώρα και να βλέπει τι τυπώνεται και ανάλογα να επιτρέπει ή όχι.Οπότε ίσως θα πρέπει να βρεθεί κάτι άλλο.
Posted: Mon Dec 13, 2004 4:50 pm
by Einherjar
Πρέπει να έχετε επίσης υπ'όψιν σας ότι οι admins δεν βρίσκονται στο εργαστήριο για να αστυνομεύουν (άσχετο αν μερικές φορές αναγκάζονται να το κάνουν) αλλά για να ελέγχουν την ομαλή λειτουργία των εργαστηρίων. Οπότε δεν γίνεται να προσέχουν οι admins τι τυπώνει ο καθένας.
Επίσης σχετικά με το θέμα της ανατροφοδότησης, τα εργαστήρια έχουν συγκεκριμένο budget ανά 6μηνο και είναι αρκετά δύσκολο αν υπερβούν αυτό το όριο, να βρούν έξτρα χρήματα. Να ξέρετε ότι το toner του Lexmark κοστίζει αρκετά χρήματα
Posted: Mon Dec 13, 2004 4:58 pm
by rapadder
Το έαν θα τυπώσει κάποιος 1, 2 ή 4 διαφάνειες σε ένα φύλλο είναι προφανώς δικό του θέμα. Όλα τα εργαστήρια έχουν μια πολιτική εκτυπώσεων αντίστοιχη με την δική μας. Είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε να μην τυπώνουμε όλο το σύμπαν. Οι διαφάνειες των μαθημάτων είναι χρήσιμες επειδή κάνουμε 3 μήνες να πάρουμε Βιβλία και συνήθως είναι συμπληρωματικές αυτών. Η λογική του τα θέλω όλα τυπωμένα είναι σχολική, αντιοικολογική και σπάταλη σε πόρους. Ακόμα και εάν ζούσαμε στο πλουσιότερο κράτος του κόσμου θα έπρεπε να θέσουμε περιορισμό στον αριθμό των εκτυπώσεων καθώς έτσι αναγκαζόμαστε να κάνουμε μια αξιολόγηση του τι αξίζει να τυπώσουμε και τι όχι. Σκεφτείται λίγο και τα δένδρα του Αμαζονίου και τους πόρους που καταναλώνονται για να παραχθεί αυτό το χαρτί...
Posted: Mon Dec 13, 2004 5:16 pm
by Sreak
Μακάρι τα χρήματα που δίνονταν στο εργαστήριο να ήταν περισσότερα έτσι ώστε να μην υπάρχει ανάγκη για εξοικονόμηση πόρων. Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται επομένως πρέπει με κάποιον τρόπο να διασφαλιστεί η ισότητα των φοιτητών γιατί αν τελειώσει το toner και εσύ δεν έχεις χρεισιμοποιήσει καθόλου τον εκτυπωτή θα νιώθεις αδικημένος και καλά θα κάνεις. Ίσως το όριο να έπρεπε να ανέβει.
Όσο semis για κάποιες υποδείξεις που γίνονται, σκέψου πως πραγματικά για καλό των φοιτητώ το κάνουμε. Λες να υπάρχει όρεξη να τρέχεις πάνω κάτω από να κάθεσαι μπροστά στην οθόνη και να κάνεις surfing.
Μη νομίζεις πάντως οτι ο περιορισμός είναι από τους admin αλλά από τους καθηγητές.
Posted: Mon Dec 13, 2004 5:18 pm
by Paralias
Ρε παιδιά με τον έγχρωμο εκτυπωτή δε συμφωνεί κανείς;;;;

Μόνος μου είμαι;;
Posted: Mon Dec 13, 2004 5:40 pm
by semis19
HdkiLLeR wrote:Βασικά το overflow δεν ξέρω εάν το γνωρίζεις. Είναι βασική αρχή που υπάρχει στο σύμπαν. Φυσική αρχή και έννοια όπως η εντροποία. Όταν ο ρυθμός των αιτήσεων ξεπεράσει μια δεδομένη ικανότητα προσφοράς το σύστημα καταρρέει. Δεν ξέρω εάν έχεις δοκιμάσει να κατέβεις στον Κηφισό 8-10π.μ ή 8-9μ.μ. Και εκεί το ίδιο συμβαίνει δεν υπάρχει περισσότερο εύρος οπότε σιγά σιγά σταματάει η ροή και έχεις μποτιλιάρισμα. Το ίδιο θα συμβεί και με τον εκτυπωτή. Εάν έχουμε ακατάπαυστη χρήση θα τελειώσει το toner και μετά τπτ. Κανένας δεν θα μπορεί να εκτυπώσει. Απόδοση του συστήματος τραγικά μικρή, αφού ο ρυθμός εξυπηρέτησης θα τείνει στο 0. Αυτό που εφαρμόζεται εδώ λέγεται buffering και αποτελεί συντελεστή εξομάλυνσης, το κάνει και το winamp εάν ακούσεις on-line κάτι. Συνεπώς κάποιος σκέφτηκε όλα αυτά και πολλά περισσότερα για να κάνει αυτό που γίνεται στο cslab και δεν ήταν απλά χαζός η δεν ξερω και εγώ τι άλλο.
Αυτά που λες HD είναι πολύ ωραία τα έχω κάνει και σε μάθημα/τα και είναι πολύ θεωρητικά ...
κοινώς στην πράξη δε δουλεύει ... γιατί δεν λαμβάνει υπόψη τον
ανθρώπινο παράγοντα και εξηγούμαι ...
Αυτό το μέτρο και η συμπεριφορά των admins εμένα προσωπικά αλλά και γνωστούς μου τους οδήγησαν να μην ξαναχρησιμοποιήσουν το cs ξανά ... οπότε ποιο σύστημα; πάει το σύστημα έχει διαλυθεί ...
Γιατί να κάθομαι να καταπιέζομαι με τις 100 σελίδες και να μου την λένε και από πάνω παίρνω τα μπογαλάκια μου και άντε στο καλό ... εξάλλου ο έρμος εκτυπώνω γύρω στις 200 σελίδες κάθε αρχή εξαμήνου και μετά δε ξαναεκτυπώνω ...οπότε εμένα το σύστημα αυτό δε με βολεύει επουδενί ...
Μελάνι σπίτι μου έχω άπλετο αλλά λόγος που εκτύπωνα ήταν η ταχύτητα ... καθαρά και μόνο ...
Anyway, άντε να πάρουμε πτυχίο και όλα αυτά θα είναι παρελθόν ...
Posted: Mon Dec 13, 2004 5:46 pm
by silegav
α) Όλοι συμφωνούν με τον έγχρωμο εκτυπωτή, μόνο σκέψου πως υπάρχει Budget...δηλαδή οικονομικό ποσό. Με την αγορά 2 έγχρωμων toner, χάνουμε ένα ασπρόμαυρο, δηλαδή μερικές χιλιάδες εκτυπώσεις. Δεν είναι ασύμφορο???
β) Κακό είναι το όριο, αλλά χειρότερη είναι η ασυδοσία. Εγώ έχω τυπώσει πτυχιακή άλλου ατόμου στην σχολή, αλλά ένοιωθα άσχημα. Και ήταν και περίπου 100 σελίδες...στο όριο μου μέσα. Δεν με χαλάει το οριο. Άλλωστε ρε παιδιά είναι και 100 σελίδες!!!! Αν ήταν 50 εντάξει, αλλά 100 σελίδες τον μήνα??? Όλο τον Tanenbaum θα τυπώσετε? Μου φαίνεται υπερβολικό. Στην τελική δεν νομίζω αν έχεις 600 σελίδες σημειώσεων σε ένα εξάμηνο, να τις διαβάσει κάποιος. Αν ξεμείνει πάντως κανείς, να μου στείλει πμ, εγώ δεν τυπώνω τίποτα στην σχολή, μου αρέσει περισσότερο η οθόνη (έχει και το find και δεν κόβουμε και δέντρα για να τις φτιάξουμε και δεν ρυπαίνουν) Στην τελική ποιός από εμάς δεν έχει κάποιο e-book στον υπολογιστή του και το διαβάζει.
Ας καταλάβουμε ότι δωρεάν παιδεία απλά δεν υπάρχει. Αν θέλει κάποιος παιδεία (με την σωστή έννοια του όρου) και θα ψαχτεί και τα μάτια του θα βγάλει στην οθόνη.
Μην ξεχνάτε ότι σε άλλα τμήματα δεν μπορούν να εκτυπώσουν τσάμπα. Στην νομική αγοράζουν μέχρι και το πρόγραμμα μαθημάτων από βιβλιοπωλεία....έλεος!
γ)Βρε semis δεν νομίζω να ξεστόμισα και τίποτα βαρύ....μια παρατήρηση έκανα. Αλλά για να μην το συνεχίσουμε εδώ που θα βγούμε και off topic αφού ποτέ δεν συμφωνούμε σε κάτι, αν παρεξηγήθηκες στείλε μου πμ να κανονίσουμε καμιά μονομαχία...απόψεων

Posted: Mon Dec 13, 2004 5:55 pm
by Paralias
silegav wrote:α) Όλοι συμφωνούν με τον έγχρωμο εκτυπωτή, μόνο σκέψου πως υπάρχει Budget...δηλαδή οικονομικό ποσό. Με την αγορά 2 έγχρωμων toner, χάνουμε ένα ασπρόμαυρο, δηλαδή μερικές χιλιάδες εκτυπώσεις. Δεν είναι ασύμφορο???
Εννοείται πως υπάρχει budget.Εγώ εννοούσα το υπάρχον budget να αυξηθεί λίγο για να προβούμε στην αγορά του έγχρωμου.Όσο για το toner... έτσι είναι.Χάνουμε ένα ασπρόμαυρο,αλλά κερδίζουμε στο διάβασμα.Οπότε για'μένα αυτό είναι πιο σημαντικό.
Posted: Mon Dec 13, 2004 6:02 pm
by silegav
Τώρα μπαίνει και άλλο ένα ερώτημα....
αν, λέω ΑΝ ποτε αυξηθεί το Budget, τι είναι προτιμότερο? Ένα ακόμα toner, ή ένα παραπάνω μελάνι και όταν κάποιος δεν μπορεί να δει τα χρώματα στις διαφάνειες, να κοιτά την ηλεκτρονική μορφή τους?
Το 80%+ δεν χρειάζεται να έχει χρώμα. Όπου είναι αναγκαίο, ανοίγεις υπολογιστή.
Εγώ λέω άλλο ένα toner...το ασπρόμαυρο είναι καλύτερο από το τίποτα, όπως και να το κάνεις....
Posted: Mon Dec 13, 2004 6:14 pm
by Paralias
Εγώ πάντως προσωπικά θα προτιμούσα το έγχρωμο,γιατί όπως και να το κάνεις είναι πολύ καλύτερο οι σημειώσεις σου να είναι περιποιημένες και σωστές και όχι κάθε φορά που θα θες να διαβάσεις κάτι να χρειάζεται να ανοίγεις το PC σου.Φαντάσου να το κάνεις αυτό στην εξεταστική.Προσωπική μου άποψη πάντα..
Posted: Mon Dec 13, 2004 6:15 pm
by Sreak
Συμφωνώ μαζί σου.
Ας καλύψουμε πρώτα τις βασικές ανάγκες μας και μετά ας δώσουμε χρώμα στη ζωή μας.