Επιλογή μαθήματος από μεγαλύτερο εξάμηνο

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Post Reply
Polkiller13
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

Επιλογή μαθήματος από μεγαλύτερο εξάμηνο

Post by Polkiller13 » Mon Nov 05, 2012 1:42 am

Μιας και η δήλωση μαθημάτων πλησιάζει στο τέλος μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να επιλέξω ένα μάθημα απο μεγαλύτερο εξάμηνο(για μθηματα κύκλων αναφέρομαι) και να το δώσω κανονικά στην εξεταστική?Είμαι 5ο εξάμηνο και ενδιαφέρομαι για ένα μάθημα απο το 7ο
enum21
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Re: Επιλογή μαθήματος από μεγαλύτερο εξάμηνο

Post by enum21 » Mon Nov 05, 2012 1:46 am

Ναι μπορείς, δεν πρέπει να έχεις κάποιο πρόβλημα.
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Fri Nov 09, 2012 10:20 pm

Polkiller13 wrote:Μιας και η δήλωση μαθημάτων πλησιάζει στο τέλος μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να επιλέξω ένα μάθημα απο μεγαλύτερο εξάμηνο(για μθηματα κύκλων αναφέρομαι) και να το δώσω κανονικά στην εξεταστική?Είμαι 5ο εξάμηνο και ενδιαφέρομαι για ένα μάθημα απο το 7ο
Κανονικοτατα...αλλα κανεις δεν σου εγγυαται οτι εχεις το υποβαθρο να ανταπεξελθεις. Βεβαια αν το χεις, αγνοησε την προηγουμενη προταση.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat Nov 10, 2012 5:52 pm

και να μην το εχεις το αναλογο υποβαθρο αμα σ'ενδιαφερει το μαθημα παρ'το - το ενδιαφερον σου θα σε κανει να θελεις να αφιερωσεις ωρα απο μονος σου για να το αποκτησεις

εγω πχ στο τριτο ετος πηρα μαθηματα κυριως τεταρτου και ο μικροτερος βαθμος που πηρα ηταν το 7, κι αυτο επειδη στο διαγωνισμα πηγα σχετικα απροετοιμαστος και βασιστηκα κυριως στην εργασια.
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Sat Nov 10, 2012 9:48 pm

Τοσο πολυ ενδιαφεροσουν που πηγες αδιαβαστος? :P
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sun Nov 11, 2012 3:11 am

ultimate_aektzis wrote:Τοσο πολυ ενδιαφεροσουν που πηγες αδιαβαστος? :P

δεν μπορουσα να διαβασω, ειχα διαφορα προβληματα εκεινες τις μερες - μετριος προς καλος βαθμος κατω απο τετοιες συνθηκες εμενα μου εδειξε πως μπορεις να μαθεις πολλα πραγματα αμα σ'ενδιαφερει το θεμα , ασχετα αμα ειναι επομενου ετους (σε μαθηματα , επισης 4ου ετους, που μπορουσα να διαβασω δεν επεσα κατω απο 8)

γενικοτερα το τριτο και το τεταρτο ετος μου κανουν ως αρκετα παρομοιας δυσκολιας. δεν χρειαζεται να φοβαται καποιος του τριτου ετους αμα θελει να παρει μαθημα τεταρτου. απλα να ξερει οτι θα χρειαστει καπως περισσοτερη προσοχη
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”