Πρόσκληση Συλλογής Υπογραφών

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
?:=2b|~2b
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Professor
Πρόσκληση Συλλογής Υπογραφών

Post by ?:=2b|~2b » Tue Mar 12, 2013 8:25 am

http://www.aueb.gr/pages/news/attachments/1659.pdf

Αν και μάλλον στάλθηκε και σε εσάς.
nks
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Re: Πρόσκληση Συλλογής Υπογραφών

Post by nks » Tue Mar 12, 2013 1:34 pm

Μου βγαζει error στην αποστολη
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Mar 12, 2013 1:57 pm

nks wrote:Μου βγαζει error στην αποστολη

μερικοι δεν μπορουσαν να το υπογραψουν με ελληνικα γραμματα για καποιο λογο, δοκιμασε με λατινικους χαρακτηρες
PatrickFTW
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by PatrickFTW » Tue Mar 12, 2013 2:08 pm

chriskin wrote: μερικοι δεν μπορουσαν να το υπογραψουν με ελληνικα γραμματα για καποιο λογο, δοκιμασε με λατινικους χαρακτηρες
Σε μένα στο Google Chrome δεν δεχόταν ούτε λατινικούς χαρακτήρες , με Mozilla ήταν μια χαρά.
Oι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους...
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Tue Mar 12, 2013 2:11 pm

chriskin wrote:
nks wrote:Μου βγαζει error στην αποστολη
μερικοι δεν μπορουσαν να το υπογραψουν με ελληνικα γραμματα για καποιο λογο, δοκιμασε με λατινικους χαρακτηρες
Εμένα μου έβγαζε error με λατινικούς χαρακτήρες (chrome), αλλά έκανα refresh και το πήρε. ;)
nks
Mbyte level
Mbyte level

Post by nks » Tue Mar 12, 2013 2:54 pm

οντως, με λατινικους το πηρε
Loner
Venus Former Team Member

Post by Loner » Tue Mar 12, 2013 3:29 pm

Εγώ με ελληνικούς και chrome δεν είχα πρόβλημα, μόνο στην επιβεβαίωση έπρεπε να σβήσω ένα \ στο url
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
nikolas17
Gbyte level
Gbyte level

Post by nikolas17 » Tue Mar 12, 2013 5:19 pm

Loner wrote:Εγώ με ελληνικούς και chrome δεν είχα πρόβλημα, μόνο στην επιβεβαίωση έπρεπε να σβήσω ένα \ στο url
Same here! Καλά σε όλους έτσι ήρθε? :???:
Image
Loner
Venus Former Team Member

Post by Loner » Tue Mar 12, 2013 5:47 pm

nikolas17 wrote:
Loner wrote:Εγώ με ελληνικούς και chrome δεν είχα πρόβλημα, μόνο στην επιβεβαίωση έπρεπε να σβήσω ένα \ στο url
Προφανώς, αυτόματα γίνεται generate :smt016
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Tue Mar 12, 2013 10:00 pm

Loner wrote:
nikolas17 wrote:
Προφανώς, αυτόματα γίνεται generate :smt016
Μήπως να το αναφέρουμε στο noc.aueb? Γιατί λέει ότι θα μετρήσει η υπογραφή μόνο αν πατήσουν στο link και μπορεί πολλοί να μην ξέρουν ότι πρέπει να σβήσουν το \. :???:
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Wed Mar 13, 2013 12:10 am

Γιατί να υπογράψω? Γιατί να νοιαστώ για μια κοινότητα που δε νοιάζεται για μένα κι ούτε για το ίδιο της το καλό? Γιατί να νοιαστώ για άτομα που κοιτάνε μόνο την πάρτη τους κι όταν χαλάνε τα πολλά συμφέροντα, θυμούνται ότι είμαι κι εγώ μέλος της κοινότητας?
Έχει ιδιαίτερη αναγνώριση τώρα το πτυχίο μου που δε θα έχει μετά? Εγώ βλέπω ότι τα πάντα εξαρτώνται από τις προσωπικές μου γνώσεις κι εμπειρίες κι όχι από το αν το πτυχίο μου λέει πάνω ότι είναι από το Ο.Π.Α. .

Οι φοιτητές (παραταξιακοί και μη) ρυπαίνουν το χώρο και δεν σέβονται τους υπόλοιπους εντός (και εκτός) των χώρων της σχολής και τώρα και θα συνεχίσουν και αφού ψηφιστεί το σχέδιο.

Η πρυτανεία κοιτάει γενικότερα την πάρτη της. Δε χρειάζεται να επεκταθώ επ' αυτού.

Καθηγητές αξίζουν πραγματικά μόνο 2-3 σαν άνθρωποι. Και 4-5 αξίζουν σαν καθηγητές. Μόνοι οι πρώτοι 2-3 δίνουν δεκάρα για τους φοιτητές.

Οι υποδομές μας πόσο χειρότερες να γίνουν? Να 'ναι καλά αυτές οι καθαρίστριες που κρατάνε τη σχολή όρθια...

Δώστε μου λόγους να υπογράψω, ειλικρινά. Γιατί εγώ δε βρίσκω.

Το ότι μπορεί και υπογράφει η Σάρα και η Μάρα, επίσης δε το έχω καταλάβει. Βλέπω κάτι ιδιωτικούς υπαλλήλους και άλλους άσχετους.
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
dexter
Venus Former Team Member

Post by dexter » Wed Mar 13, 2013 2:08 am

MpoMp wrote:Γιατί να υπογράψω? Γιατί να νοιαστώ για μια κοινότητα που δε νοιάζεται για μένα κι ούτε για το ίδιο της το καλό? Γιατί να νοιαστώ για άτομα που κοιτάνε μόνο την πάρτη τους κι όταν χαλάνε τα πολλά συμφέροντα, θυμούνται ότι είμαι κι εγώ μέλος της κοινότητας?
Έχει ιδιαίτερη αναγνώριση τώρα το πτυχίο μου που δε θα έχει μετά? Εγώ βλέπω ότι τα πάντα εξαρτώνται από τις προσωπικές μου γνώσεις κι εμπειρίες κι όχι από το αν το πτυχίο μου λέει πάνω ότι είναι από το Ο.Π.Α. .

Οι φοιτητές (παραταξιακοί και μη) ρυπαίνουν το χώρο και δεν σέβονται τους υπόλοιπους εντός (και εκτός) των χώρων της σχολής και τώρα και θα συνεχίσουν και αφού ψηφιστεί το σχέδιο.

Η πρυτανεία κοιτάει γενικότερα την πάρτη της. Δε χρειάζεται να επεκταθώ επ' αυτού.

Καθηγητές αξίζουν πραγματικά μόνο 2-3 σαν άνθρωποι. Και 4-5 αξίζουν σαν καθηγητές. Μόνοι οι πρώτοι 2-3 δίνουν δεκάρα για τους φοιτητές.

Οι υποδομές μας πόσο χειρότερες να γίνουν? Να 'ναι καλά αυτές οι καθαρίστριες που κρατάνε τη σχολή όρθια...

Το ότι μπορεί και υπογράφει η Σάρα και η Μάρα, επίσης δε το έχω καταλάβει. Βλέπω κάτι ιδιωτικούς υπαλλήλους και άλλους άσχετους.
πολλά++
εδώ η γραμματεία λειτουργεί 6 ώρες την βδομάδα!!!
ο καθένας βγάζει αποτελέσματα εργασιών-γραπτών όποτε θέλει..
σε πολλά μαθήματα παραδίδουμε εργασίες και δεν βγαίνουν ποτέ αποτελέσματα ούτε για τα προσχήματα..
άλλο "τυχαίο" παράδειγμα,καθηγητής έκανε 3,5 μήνες να διορθώσει 20 γραπτά..
ενώ οι φοιτητές αν δεν προλάβουν την διορία των εργασιών προβλημά τους..
όλα αυτά δεν τους πειράζουν.. :smt013
η όλη κατάσταση είναι το λιγότερο τραγική.. :lol:
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
thephilosopher
byte level
byte level

Post by thephilosopher » Wed Mar 13, 2013 3:51 am

MpoMp wrote:Γιατί να υπογράψω? Γιατί να νοιαστώ για μια κοινότητα που δε νοιάζεται για μένα κι ούτε για το ίδιο της το καλό? Γιατί να νοιαστώ για άτομα που κοιτάνε μόνο την πάρτη τους κι όταν χαλάνε τα πολλά συμφέροντα, θυμούνται ότι είμαι κι εγώ μέλος της κοινότητας?

Εδω παιζεται το μελλον της ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ φιλε μου καλε.Καλα οσα λες,αλλα δεν καταλαβαινεις οτι θα υποβαμιστει το ονομα της σχολης μας και η αξια του πτυχιου μας στο μελλον αν γινει κατι τετοιο?Εκτος και αν θα σου αρεσε να δεις το τμημα μας π.χ. να λεγεται Γεοπληροφικη(Γεωπονικη+Πληροφορικη)..

Οι φοιτητες παντου ετσι αντιδρουν..ειναι η ιδια κατασταση στις περισσοτερες σχολες αμα πας να δεις,μπορει και χειροτερα..Ετσι ειναι η ελληνικη νοοτροπια δυστυχως..Στο εξωτερικο,απ'οτι φανταζομαι ειναι διαφορετικα..προς το καλυτερο.

Η πρυτανεια καθε τοσο και λιγακι αλλαζει..αρα,ποτε δεν ξερεις,μπορει να ερχονται ανθρωποι που πραγματικα θα ενδιαφερονται για το καλο των φοιτητων και οχι μονο της σχολης αυτης καθ'αυτης.Μπορει να υπαρχουν ηδη τετοιοι ανθρωποι,και να μην το ξερουμε.

♦Για τους καθηγητες θα συμφωνησω.Λιγοι κανουν την διαφορα..Αλλα θελω να πιστευω οτι οι υπολοιποι το κανουν για το καλο μας.

♦Τωρα για τις υποδομες δεν ξερω..Δεν ειμαι ο αρμοδιος για να σου απαντησω αν ειναι στην επιτρεπτη κατασταση ή οχι το κτιριο εσωτερικα και εξωτερικα..Ειναι γεγονος,ομως,οτι θελει σημαντικες αλλαγες.Αλλα για να γινει κατι τετοιο,πρεπει να υπαρχουν λεφτα.ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ :?:

Και στο τελευταιο σκελος του σχολιου σου,πιστευω πως ψηφιζουν ολοι οσοι εχουν σπουδασει απ΄την σχολη μας και τωρα ασκουν το εκαστοτε επαγγελμα που βλεπεις.
Οι υπογραφες οπως βλεπεις,εδω,εχουν φτασει τις 2200+..
Αν αφαιρεσουμε αυτους που δεν σπουδαζουν πια στην σχολη μας και δουλευουν ή αυτους που εχουν ψηφισει δηλωνοντας 2ο και 3ο λογαριασμο e-mail,θα εχουμε γυρω στα 2000 ατομα.
Και δεν ειναι καθολου μικρος αριθμος για φοιτητες και καθηγητες.
Πάρε τηλέφωνο την μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς . . .
Πλησιάζει η παγκόσμια κυριαρχία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας...
Ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς ΞΕΜΑΡΜΑΡΩΝΕΙ !

http://www.youtube.com/watch?v=4zuoyaBEkJg
photisd
Mbyte level
Mbyte level

Post by photisd » Wed Mar 13, 2013 4:36 am

Προσωπικά συμφωνώ με Mpomp σε μεγάλο βαθμό! +++

Επίσης ακόμα διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις σχετικά με το αν θα υποβαθμιστούμε ή όχι... Έτσι θέλουν και μας λένε και πολλοί θέλετε και τα πιστεύετε! Πρακτικά και λειτουργικά δε θα αλλάξει σχεδόν τίποτα! Διοικητικά θα είναι για την ώρα οι όποιες μεταρρυθμίσεις, γι' αυτό κι η πρυτανεία βγάζει ανακοινώσεις αβέρτα και εμφανίζεται σε όλα τα κανάλια!
Δεν είδα να κάνει το ίδιο για την ενημέρωση φοιτητών όταν απεργούν τα πάντα εκτός από ταξί, δεν είδα να κάνει τα ίδια για να ξεβρωμίσει ο τόπος από τις παρατάξεις, δεν είδα να κάνει τα ίδια που πλακώνονται μέρα νύχτα γύρω από τη σχολή, δεν είδα να κάνει τα ίδια για να πατάξει το νταβατζιλίκι και την όλη συμπεριφορά αρκετών καθηγητών!! Μη μιλήσω για την πρόχειρη, καθυστερημένη κι ασθενική ενασχόληση με την πτυχιακή εξεταστική...
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
thephilosopher
byte level
byte level

Post by thephilosopher » Wed Mar 13, 2013 7:04 am

Ρε παιδια πατε καλα?Εδω μιλαμε για 2 εντελως διαφορετικα θεματα.Εσεις μιλατε για την οργανωση και την εγκαιρη και εγκυρη ενημερωση των φοιτητων ενω το ζητημα που θιγεται αυτην τη στιγμη ειναι η ανεξαρτητοποιηση της σχολης μας!Πιστευετε δηλαδη οτι αμα οντως εφαρμοστει αυτο το νεο μετρο,τα πραγματα θα γινουν καλυτερα απ'οτι ειναι τωρα?Τι σας κανει να το πιστευετε αυτο?Και στο κατω κατω αμα ειμαστε πολυ περισσοτεροι φοιτητες σε ενα κτιριο απ'οτι ειμαστε τωρα,εκτιμω πως η κατασταση θα φευγει συνεχως εκτος ελεγχου.

Εστω οτι συμφωνω με ολα οσα λετε..το θεμα ειναι οτι και εμεις πρεπει να τους δωσουμε λιγο χρονο και κατανοηση..ανθρωποι ειναι και οι καθηγητες και οι πρυτανεις..με λιγη υπομονη και επιμονη ολα γινονται..ας ελπισουμε να αλλαξουν σταση απεναντι στους φοιτητες και να βελτιωθει γενικοτερα η υπαρχουσα κατασταση(αν ειναι αυτο το θεμα σας),αλλα προς Θεου οχι το ονομα και η ιδιοτητα της σχολης μας.Εδω στην Φιλοσοφικη δεν πραγματοποιηθηκαν καν μαθηματα τελευταια για αυτον ακριβως τον λογο.Τα συμπερασματα δικα σας.
Πάρε τηλέφωνο την μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς . . .
Πλησιάζει η παγκόσμια κυριαρχία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας...
Ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς ΞΕΜΑΡΜΑΡΩΝΕΙ !

http://www.youtube.com/watch?v=4zuoyaBEkJg
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Wed Mar 13, 2013 11:35 am

thephilosopher wrote:
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Εδω παιζεται το μελλον της ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ φιλε μου καλε.Καλα οσα λες,αλλα δεν καταλαβαινεις οτι θα υποβαμιστει το ονομα της σχολης μας και η αξια του πτυχιου μας στο μελλον αν γινει κατι τετοιο?Εκτος και αν θα σου αρεσε να δεις το τμημα μας π.χ. να λεγεται Γεοπληροφικη(Γεωπονικη+Πληροφορικη).. ♦[u]Οι φοιτητες[/u] παντου ετσι αντιδρουν..ειναι η ιδια κατασταση στις περισσοτερες σχολες αμα πας να δεις,μπορει και χειροτερα..Ετσι ειναι η ελληνικη νοοτροπια δυστυχως..Στο εξωτερικο,απ'οτι φανταζομαι ειναι διαφορετικα..προς το καλυτερο. ♦[u]Η πρυτανεια[/u] καθε τοσο και λιγακι αλλαζει..αρα,ποτε δεν ξερεις,μπορει να ερχονται ανθρωποι που πραγματικα θα ενδιαφερονται για το καλο των φοιτητων και οχι μονο της σχολης αυτης καθ'αυτης.Μπορει να υπαρχουν ηδη τετοιοι ανθρωποι,και να μην το ξερουμε. ♦Για τους [u]καθηγητες[/u] θα συμφωνησω.Λιγοι κανουν την διαφορα..Αλλα θελω να πιστευω οτι οι υπολοιποι το κανουν για το καλο μας. ♦Τωρα για τις [u]υποδομες[/u] δεν ξερω..Δεν ειμαι ο αρμοδιος για να σου απαντησω αν ειναι στην επιτρεπτη κατασταση ή οχι το κτιριο εσωτερικα και εξωτερικα..Ειναι γεγονος,ομως,οτι θελει σημαντικες αλλαγες.Αλλα για να γινει κατι τετοιο,πρεπει να υπαρχουν λεφτα.[b]ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ [/b] :?: Και στο τελευταιο σκελος του σχολιου σου,πιστευω πως ψηφιζουν ολοι οσοι εχουν σπουδασει απ΄την σχολη μας και τωρα ασκουν το εκαστοτε επαγγελμα που βλεπεις. Οι υπογραφες οπως βλεπεις,εδω,εχουν φτασει τις [b]2200+[/b].. [i]Αν αφαιρεσουμε αυτους που δεν σπουδαζουν πια στην σχολη μας και δουλευουν ή αυτους που εχουν ψηφισει δηλωνοντας 2ο και 3ο λογαριασμο e-mail,θα εχουμε γυρω στα 2000 ατομα[/i]. Και δεν ειναι καθολου μικρος αριθμος για φοιτητες και καθηγητες.
Και τώρα που έχουμε δικό μας όνομα και αυτονομία, τι έγινε ρε φιλαράκι? Βλέπεις καμιά προκοπή?

Κι επειδή αντιδρούν παντού έτσι, πώς αναιρεί αυτό το επιχείρημά μου? Είναι ένας λόγος παραπάνω το ότι έχουμε άρρωστες νοοτροπίες όχι μόνο σα σχολή, όχι μόνο σαν φοιτητές, αλλά σαν κοινωνία ολόκληρη.

Μπα. Με την πρυτανεία παίζουν πολλές συνδέσεις με κόμματα και παρατάξεις. Και ακόμα κι έτσι, θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται περισσότερο για την κοινότητα.

Στη λίστα βλέπω άτομα να υπογράφουν ως "μητέρα" και άλλα τέτοια άκυρα. Εγγυάται κανείς ότι ήταν μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας? Και το ότι κάποτε ήταν τους δίνει το δικαίωμα να αποφασίζουν για την τύχη των παρόντων μελών? Από πού κι ως πού?
thephilosopher wrote:Ρε παιδια πατε καλα?Εδω μιλαμε για 2 εντελως διαφορετικα θεματα.Εσεις μιλατε για την οργανωση και την εγκαιρη και εγκυρη ενημερωση των φοιτητων ενω το ζητημα που θιγεται αυτην τη στιγμη ειναι η ανεξαρτητοποιηση της σχολης μας!Πιστευετε δηλαδη οτι αμα οντως εφαρμοστει αυτο το νεο μετρο,τα πραγματα θα γινουν καλυτερα απ'οτι ειναι τωρα?Τι σας κανει να το πιστευετε αυτο?Και στο κατω κατω αμα ειμαστε πολυ περισσοτεροι φοιτητες σε ενα κτιριο απ'οτι ειμαστε τωρα,εκτιμω πως η κατασταση θα φευγει συνεχως εκτος ελεγχου.

Εστω οτι συμφωνω με ολα οσα λετε..το θεμα ειναι οτι και εμεις πρεπει να τους δωσουμε λιγο χρονο και κατανοηση..ανθρωποι ειναι και οι καθηγητες και οι πρυτανεις..με λιγη υπομονη και επιμονη ολα γινονται..ας ελπισουμε να αλλαξουν σταση απεναντι στους φοιτητες και να βελτιωθει γενικοτερα η υπαρχουσα κατασταση(αν ειναι αυτο το θεμα σας),αλλα προς Θεου οχι το ονομα και η ιδιοτητα της σχολης μας.Εδω στην Φιλοσοφικη δεν πραγματοποιηθηκαν καν μαθηματα τελευταια για αυτον ακριβως τον λογο.Τα συμπερασματα δικα σας.
Όχι, δε μιλάμε μόνο για τις ανακοινώσεις (που δε γίνονται). Μιλάμε γενικά για τη νοοτροπία της πρυτανείας και άλλων διοικητικών μελών του πανεπιστημίου που νοιάζονται για τη σχολή μόνο όταν τρίζει η καρεκλίτσα τους.
Δε ξέρω αν θα γίνει κάτι καλύτερο, πάντως χειρότερο δε γίνεται. Το μόνο που μένει να πάθουμε ακόμα είναι να πληρώσουμε δίδακτρα. Κατά τ' άλλα, μέσα στο βούρκο είμαστε. Και είμαστε οι ίδιοι ο βούρκος, με τα σκατ* που κουβαλάνε οι περισσότεροι στα κεφάλια τους.

Όλοι άνθρωποι είμαστε αλλά δεν είναι όλα ρόδινα όπως τα περιγράφεις. Αν μας πειράζει η επωνυμία της σχολής μας, έχουμε χάσει το νόημα. Ξαναλέω ότι το πτυχίο δεν είναι παρά ένα χαρτί αν είσαι ικανότατος σε αυτό που κάνεις. Υπάρχουν φοιτητές του τμήματός μας που δουλεύουν σε εταιρείες (και σε μεγάλες, διεθνείς και σε ελληνικές μικρότερες) χωρίς να έχουν πάρει ακόμα πτυχίο. ΌΛΑ εξαρτώνται από τη προσωπική σου σταδιοδρομία, όχι από το όνομα της σχολής. Υπάρχουν παλικάρια που έχουν περάσει μόνο από ένα ΙΕΚ, ένα ΤΕΙ και μπορούν να κάνουν πράγματα που δε μπορούμε εγώ κι εσύ. Το οποίο σημαίνει ότι σαν σπουδαστές ΑΕΙ δεν είμαστε αυτόματα ανώτεροι φοιτητές από άλλων ιδρυμάτων. Οπότε στα παλιά μου τα παπούτσια πώς ονομάζεται η σχολή και τι θα γράφει το πτυχίο.
MpoMp @ Discord
moody
Gbyte level
Gbyte level

Post by moody » Wed Mar 13, 2013 12:02 pm

1.ο κόσμος δεν αλλάζει με υπογραφές.
2.δλδ τώρα ως ασοΐτης ο άλλος έχει δουλειά,όπως και δεν υπάρχει ανεργία.Damn u σχέδιο αθήνα.
3.2200 υπογραφές.λοοοοοοοοοοοοοοοολ.Μάλλον μάζεψε επειδή το μόνο που χρειαζόταν ήταν μια υπογραφή,2 λεπτά μαξ,έτσι μωρή αγωνιστικότατη ασοεε .
4.δεν έχω διαβάσει ούτε μία από τις 130 σελίδες του σχεδίου αθήνα.
5.
Mpomp wrote:ΌΛΑ εξαρτώνται από τη προσωπική σου σταδιοδρομία, όχι από το όνομα της σχολής.
++ Το πτυχίο της πληροφορικής,απο σοβαρές εταιρίες ,αναγνωρίζεται σαν το lower(στα @@ τους αν είναι από cambridge/michigan/w.e και μερικές φορές στα @@ τους και αν το έχεις)

ps.Damn it feels good to be a gangsta
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Wed Mar 13, 2013 12:03 pm

Η πρυτανεία και η αδιαφορία της για ζωτικά ζητήματα του πανεπιστημίου δεν έχει καμία σχέση με το ζήτημα.Εγώ αυτό που βλέπω είναι μια συνεχής προσπάθεια συρρίκνωσης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και μια πολιτική που αποσκοπεί στο να γίνουν οι πανεπιστημιακές σπουδές προνόμιο λίγων και εκλεκτών ( και ευκατάστων φυσικά ) .Δέχομαι ότι υπάρχουν προβλήματα αν και βρίσκω λίγο υπερβολικό το ποστ του μπομπ το θέμα είναι όμως πως θα κάνουμε την σχολή καλύτερη όχι να την βλέπουμε να γίνεται χειρότερη και να μην αντιδράμε γιατί ήδη είναι σκ***.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
moody
Gbyte level
Gbyte level

Post by moody » Wed Mar 13, 2013 12:07 pm

Yep,απλά οι υπογραφές δεν είναι λύση .
Βέβαια ούτε η βία είναι λύση,αλλά μήπως είναι η Λία Βίσση ;
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Wed Mar 13, 2013 12:13 pm

ja_the_invincible wrote:Η πρυτανεία και η αδιαφορία της για ζωτικά ζητήματα του πανεπιστημίου δεν έχει καμία σχέση με το ζήτημα.Εγώ αυτό που βλέπω είναι μια συνεχής προσπάθεια συρρίκνωσης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και μια πολιτική που αποσκοπεί στο να γίνουν οι πανεπιστημιακές σπουδές προνόμιο λίγων και εκλεκτών ( και ευκατάστων φυσικά ) .Δέχομαι ότι υπάρχουν προβλήματα αν και βρίσκω λίγο υπερβολικό το ποστ του μπομπ το θέμα είναι όμως πως θα κάνουμε την σχολή καλύτερη όχι να την βλέπουμε να γίνεται χειρότερη και να μην αντιδράμε γιατί ήδη είναι σκ***.
Καμία σχέση? Η πρυτανεία δηλαδή παλεύει γενικότερα για τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου σπουδών ε? Για πες μου λίγο, σε τι βαθμό επηρεάζει το φοιτητή αυτό το σχέδιο και σε τι βαθμό επηρεάζει το διοικητικό προσωπικό. Να δούμε ποιος χάνει τι.
Επίσης, κατά την άποψή μου, πρέπει πρώτα να κοιτάς και λίγο τα εσωτερικά σου θέματα για να ασχοληθείς και με τ' απ' έξω. Το ίδιο λάθος κάνουμε και σε επίπεδο κοινωνίας. Κοιτάμε να δούμε τα γενικότερα προβλήματα αγνοώντας σχεδόν πλήρως τις λεπτομέρειες και τα μικρότερα προβλήματα. Αν δε μπαλώσεις τις μικρές τρύπες στον πάτο, το σακί πάντα τρύπιο θα είναι.

Επίσης, όπως λέει κι ο moody, οι υπογραφές θα μας σώσουν? Θα στείλουμε μια λίστα που έχει υπογράψει ο κάθε άκυρος μέσα στο υπουργείο και μετά τι?

Να αντιδράσουμε αλλάζοντας μυαλά, προσωπική συμπεριφορά και τους κυβερνώντες, όχι στέλνοντας υπογραφές από το σπιτάκι μας επειδή το είπε η πρυτανεία. Γι' αυτό αποδοκιμάζω τη προσπάθεια αυτή και αντιπαραθέτω το "κακό" χαρακτήρα της πρυτανείας μας (και της κάθε πρυτανείας βέβαια, δε διαφέρουν πολύ στα άλλα ιδρύματα).
MpoMp @ Discord
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Wed Mar 13, 2013 12:22 pm

Mpomp , moody ++

Γενικά πιστεύω το μεγαλύτερο μέρος από τις διαμαρτυρίες/αντιδράσεις που γίνονται τον τελευταίο καιρό δεν είναι με βάση το τι είναι σωστό ή το τι είναι καλό για τους μελλοντικούς φοιτητές και την Ελλάδα γενικότερα , αλλά με βάση το να μην ξεβολευτεί κόσμος ( φοιτητές , ΔΕΠ ) από πράγματα τα οποία καλώς ή κακώς θεωρούσε κεκτημένα ..

Imho από την στιγμή που οι σχολές είναι δημόσιες και το δημόσιο έχει πρόβλημα ,( και για παράδειγμα ως προς την πληροφορική που υπάρχουν τόσα τμήματα στην αθήνα ) , θα ήταν πολύ λογικό να είναι ενοποιημένες σε έναν μεγάλο οργανισμό με πολλά εφόδια παρά να είναι κατακερματισμένα στο μαγαζί ΑΣΟΕΕ , μαγαζί Καποδιστριακό , μαγαζί Παπει κοκ..

Αν κάποιος έχει κάποιο λογικό επιχείρημα γιατί είναι καλύτερο να συντηρούνται όλες αυτές οι διαφορετικές οντότητες ( με όλο το διαχειριστικό κόστος που συνεπάγονται ) please enlighten me
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
mosquito110
Mbyte level
Mbyte level

Post by mosquito110 » Wed Mar 13, 2013 1:37 pm

MpoMp wrote:Να αντιδράσουμε αλλάζοντας μυαλά, προσωπική συμπεριφορά και τους κυβερνώντες, όχι στέλνοντας υπογραφές από το σπιτάκι μας επειδή το είπε η πρυτανεία. Γι' αυτό αποδοκιμάζω τη προσπάθεια αυτή και αντιπαραθέτω το "κακό" χαρακτήρα της πρυτανείας μας (και της κάθε πρυτανείας βέβαια, δε διαφέρουν πολύ στα άλλα ιδρύματα).
++
Έβγαλε ο πρύτανης μια ανακοίνωση, κάλεσε σε μάζεμα υπογραφών κ τρέξανε όλοι να κάνουν το θέλημα του!
Για να βγούμε στο δρόμο ούτε λόγος, αλλά μια υπογραφή από το σπιτάκι μας μπροστά από το pc μπορούμε να την βάλουμε! Μην μας κουράσουν όμως περισσότερο!
Όπως είπε κ ο moody με υπογραφές δεν θα αλλάξουμε τίποτα. Απλά είναι μια επιφανειακή κίνηση για να δείξει ο πρύτανης ότι δεν συμφωνεί...Όσοι από εσάς θέλετε να υπογράψετε, μπορείτε να γίνεται κ τσιράκια του...
MpoMp δεν χρειαζόμαστε κυβερνώντες, μπορούμε να τα κουμαντάρουμε κ μόνοι μας τα πράγματα! :-)
Αυτό που λένε ουτοπία εμείς το λέμε απλά ζωή
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”