Βιβλία και ύλη για κατατακτήριες
-
- Buffer underflow exception
- Academic status: Alumnus/a
Βιβλία και ύλη για κατατακτήριες
Καλησπέρα σας ,
θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας σχετικά με ποια συγγράμματα θα χρειαστώ ανά μάθημα καθώς και την ύλη. Αν μπορεί να απαντήσει και κάποιος που παρακολουθεί ως τώρα και τα έχει φρέσκα θα ήταν ιδανικό , ευχαριστώ .
θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας σχετικά με ποια συγγράμματα θα χρειαστώ ανά μάθημα καθώς και την ύλη. Αν μπορεί να απαντήσει και κάποιος που παρακολουθεί ως τώρα και τα έχει φρέσκα θα ήταν ιδανικό , ευχαριστώ .
-
- Academic status: Alumnus/a
Re: Βιβλία και ύλη για κατατακτήριες
Ευχαριστώ!
-
- bit level
- Academic status: 2nd year
Καλησπέρα παιδιά! Δίνω κι εγω κατατακτήριες το Γενάρη και έχω κάποιες ερωτήσεις κυρίως διαδικαστικού χαρακτήρα. Μου είχαν πει ότι θα έπαιρναν τηλ από τη γραμματεία αλλά ακόμα δεν έχουν πάρει
1ον) Θα βγει κάποια ανακοινωση για εμάς για την εξέταση, δλδ σε ποια αίθουσα γράφουμε κλπ? Γιατί στο πρόγραμμα γράφει 5-6 αίθουσες για κάθε μάθημα.
2ον) Σε αναζήτηση στο νετ είδα ότι σε άλλες σχολές όσοι δίνουν πρέπει να είναι 1 ώρα πριν την εξέταση. Ισχύει και για εδώ?
3ον) αν περάσουμε γραφόμαστε επιτόπου και ξεκινάμε από αυτό το εαρινό ή από Οκτώβρη?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
1ον) Θα βγει κάποια ανακοινωση για εμάς για την εξέταση, δλδ σε ποια αίθουσα γράφουμε κλπ? Γιατί στο πρόγραμμα γράφει 5-6 αίθουσες για κάθε μάθημα.
2ον) Σε αναζήτηση στο νετ είδα ότι σε άλλες σχολές όσοι δίνουν πρέπει να είναι 1 ώρα πριν την εξέταση. Ισχύει και για εδώ?
3ον) αν περάσουμε γραφόμαστε επιτόπου και ξεκινάμε από αυτό το εαρινό ή από Οκτώβρη?
-
- Academic status: 1st year
Δεν βρίσκω τίποτα online για την java και την οικονομία ... Υπάρχει καμιά πληροφορία επάνω σε αυτά τα συγγράμματα?
giannispan wrote:Καλησπέρα παιδιά! Δίνω κι εγω κατατακτήριες το Γενάρη και έχω κάποιες ερωτήσεις κυρίως διαδικαστικού χαρακτήρα. Μου είχαν πει ότι θα έπαιρναν τηλ από τη γραμματεία αλλά ακόμα δεν έχουν πάρει
Παρε ξανα τηλεφωνο.
Εγώ θυμάμαι (έδωσα πριν 5 χρονια) οτι:
1. Οχι θα γράψετε μαζι με τους πρωτοετείς, δεν υπάρχει αίθουσα ειδικά για τις κατατακτήριες.
2. Δεν ισχύει.
3. Εαρινό.
που θα πάει θα το δουμε...
-
- bit level
Ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά. Υπ'οψην ότι έχει βγει ανακοινωση για την εισαγωγή στην επιστήμη των υπολογιστών ότι θα δόσουμε στις 24 τελικά 6-8.30 το απόγευμα. Επίσης διαπίστωσα ότι υπάρχουν αλλαγές στην ύλη του μαθήματος αλλά δεν ξέρω αν επηρρεάζουν εμάς ή μόνο τους πρωτοετείς. Αλλαξε ο καθηγητής και έβαλε και το 9ο κεφάλαιο μέσα. Περισσότερα στην e-classrose wrote:giannispan wrote:Καλησπέρα παιδιά! Δίνω κι εγω κατατακτήριες το Γενάρη και έχω κάποιες ερωτήσεις κυρίως διαδικαστικού χαρακτήρα. Μου είχαν πει ότι θα έπαιρναν τηλ από τη γραμματεία αλλά ακόμα δεν έχουν πάρει
Παρε ξανα τηλεφωνο.
Εγώ θυμάμαι (έδωσα πριν 5 χρονια) οτι:
1. Οχι θα γράψετε μαζι με τους πρωτοετείς, δεν υπάρχει αίθουσα ειδικά για τις κατατακτήριες.
2. Δεν ισχύει.
3. Εαρινό.
------
Για τη Java το σύγγραμμα είναι "Η τέχνη και η επιστήμη της Java", εκδόσεις κλειδάριθμος. Για την οικονομία δεν έχω ιδέα.sin wrote:Δεν βρίσκω τίποτα online για την java και την οικονομία ... Υπάρχει καμιά πληροφορία επάνω σε αυτά τα συγγράμματα?
Last edited by Funk on Mon Jan 13, 2014 10:44 pm, edited 1 time in total.
Reason: double post merged
Reason: double post merged
- XaviannNJ
- Gbyte level
- Academic status: N>4
http://www.kritiki.gr/index.php?page=sh ... t&Itemid=1giannispan wrote:Για τη Java το σύγγραμμα είναι "Η τέχνη και η επιστήμη της Java", εκδόσεις κλειδάριθμος. Για την οικονομία δεν έχω ιδέα.sin wrote:Δεν βρίσκω τίποτα online για την java και την οικονομία ... Υπάρχει καμιά πληροφορία επάνω σε αυτά τα συγγράμματα?
Αν δεν εχει αλλαξει ειναι αυτο για την οικονομια.
-
- bit level
Αν κάποιος μάθει ότι βγήκε κάποιο από τα μαθήματα που δίνουμε, να το ποστάρει εδώ 

Μπορείτε να παρακολουθείτε το thread με όλες τις βαθμολογίες εδώ: viewtopic.php?f=28&t=11401giannispan wrote:Αν κάποιος μάθει ότι βγήκε κάποιο από τα μαθήματα που δίνουμε, να το ποστάρει εδώ
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
-
- bit level
Καλησπέρα παιδιά!
Μήπως έχει μιλήσει κανείς με τους καθηγητές σχετικά πότε περίπου θα βγούν τα αποτελέσματα μας?
Μήπως έχει μιλήσει κανείς με τους καθηγητές σχετικά πότε περίπου θα βγούν τα αποτελέσματα μας?
Βγήκε μάλλον μόνο για τους φοιτητές εισαγωγή στην επιστήμη. Εμείς πολίτες β κατηγορίας! :-Ρ
Παιδιά τα μαθήματα ξεκίνησαν σήμερα ή αρχίζουν την άλλη βδομάδα;
- captain-cook
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Σήμερα.Sen wrote:Παιδιά τα μαθήματα ξεκίνησαν σήμερα ή αρχίζουν την άλλη βδομάδα;
Έτσι είχα ακούσει και εγώ αλλά πίστευα πως θα μας είχαν ενημερώσει για τα αποτελέσματα στις κατατακτήριες πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα... Μάλλον ζητάω πολλά!
Σε περίπτωση που δεν το έχετε δει, ο Τουμπής έβγαλε τους βαθμούς για Μαθηματικά Ι κατατακτήριες στο μάθημα των πιθανοτήτων @eclass
-
- bit level
Τα αποτελέσματα όλων των μαθημάτων των κατατακτηρίων έχουν τοιχοκολληθεί έξω από τη γραμματεία.