Δήλωση Μαθημάτων
Δήλωση Μαθημάτων
Ξεκινούν απο αύριο 19/10 μέχρι και 9/11.
τι παίζει με τα παιδιά από μετεγγραφές?? παίζει να κάνουμε δήλωση όταν βγει η μετεγγραφή(μέσα δεκεμβρίου)??
μπερδεμενο μειγμα γυρναει στο μυαλο μου, τα παντα θελω να τιναξω μ' ενα ουρλιαχτο μου.
μπερδεμενο μειγμα κυλαει στο χαρτι, θ' αναψουν τα φιτιλια απο στιγμη σε στιγμη.
Kαποιοι θα κρυφτουν, θα δουν το συστημα που εφτιαξαν με μιας να καταρρεει και ο ποταμος να ρεει αναποδα, απ' το κανονικο(!)
χτυπαω την ριζα και τον κορμο, φτυνω στα μουτρα τους καθε ναρκωντικο, σκληρο και μαλακο,
χασις και αλκοολ, οι μαζες ενδιαφερονται μοναχα για το σκορ, και νιωθουν ελευθεροι μ' ενα τηλεκοντρολ...
μπερδεμενο μειγμα κυλαει στο χαρτι, θ' αναψουν τα φιτιλια απο στιγμη σε στιγμη.
Kαποιοι θα κρυφτουν, θα δουν το συστημα που εφτιαξαν με μιας να καταρρεει και ο ποταμος να ρεει αναποδα, απ' το κανονικο(!)
χτυπαω την ριζα και τον κορμο, φτυνω στα μουτρα τους καθε ναρκωντικο, σκληρο και μαλακο,
χασις και αλκοολ, οι μαζες ενδιαφερονται μοναχα για το σκορ, και νιωθουν ελευθεροι μ' ενα τηλεκοντρολ...
-
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
-
- Mbyte level
-
- Mbyte level
-
- Venus Former Team Member
Όντως δεν χρειάστηκε φωτοτυπία για όσους την κάνανε ηλεκτρονικά.The Punisher wrote:Α' ετής: έκανα μέσω Internet το εκτύπωσα το έβγαλα φωτοτυπία και περίμενα στη ουρά στην γραμματεία...μόλις ήρθε μετά από ώρα η σειρά μου, μου είπαν ότι δε χρειαζόταν να κάνω τίποτα από αυτά που έκανα...τα βιβλία ΠΩΣ και ΠΟΤΕ θα ταπάρουμε???
Τα βιβλία θα τα πάρουμε του Αγίου ....οι μεγαλύτεροι και οι 1ο ετείς νομίζω λίγο νωρίτερα. (

- Paralias
- Gbyte level
Σίγουρα δε χρειάζεται να την τυπώσουμε και να την παραδώσουμε;Επειδή πέρυσι που την έκανα ηλεκτρονικά έπρεπε να παραδώσουμε στη γραμματεία και ένα αντίγραφο.alexo wrote:Όντως δεν χρειάστηκε φωτοτυπία για όσους την κάνανε ηλεκτρονικά.The Punisher wrote:Α' ετής: έκανα μέσω Internet το εκτύπωσα το έβγαλα φωτοτυπία και περίμενα στη ουρά στην γραμματεία...μόλις ήρθε μετά από ώρα η σειρά μου, μου είπαν ότι δε χρειαζόταν να κάνω τίποτα από αυτά που έκανα...τα βιβλία ΠΩΣ και ΠΟΤΕ θα ταπάρουμε???
Τα βιβλία θα τα πάρουμε του Αγίου ....οι μεγαλύτεροι και οι 1ο ετείς νομίζω λίγο νωρίτερα. ()
Όποιος ξέρει σίγουρα ας μου πει μην κατέβω τσάμπα αύριο στη σχολή.
P.S.:Είμαι 3ο έτος
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Ομοίως...
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- Paralias
- Gbyte level
Είπα και'γω...
Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο;
Ένα μάθημα επιλογής προσμετράται στο πλήθος των μαθημάτων που μπορούμε να διαλέξουμε;
Για να γίνω πιο σαφής... Οι 3οετείς μπορούν να δηλώσουν 9 μαθήματα + ξένη γλώσσα.Αν εγώ θέλω να πάρω και ένα επιλογής προσμετράται στα 9 ή είναι ξεχωριστό;Δηλαδή μπορώ να πάρω 9 υποχρεωτικά ΚΑΙ ακόμα ένα ελεύθερης επιλογής;Ή όχι;
Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο;
Ένα μάθημα επιλογής προσμετράται στο πλήθος των μαθημάτων που μπορούμε να διαλέξουμε;
Για να γίνω πιο σαφής... Οι 3οετείς μπορούν να δηλώσουν 9 μαθήματα + ξένη γλώσσα.Αν εγώ θέλω να πάρω και ένα επιλογής προσμετράται στα 9 ή είναι ξεχωριστό;Δηλαδή μπορώ να πάρω 9 υποχρεωτικά ΚΑΙ ακόμα ένα ελεύθερης επιλογής;Ή όχι;