Πρόγραμμα εξεταστικής-Επίσημο Εαρινού 2006
- default_user
- Kilobyte level
Πρόγραμμα εξεταστικής-Επίσημο Εαρινού 2006
Δεν το ξέρω...
....όποιος έχει ακούσει κάτι ας το αναφέρει και σε μας.

- maria_
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Το μόνο που πήρε το αυτί μου (απο τον Μαμαλούκα) είναι οτι το μάθημα των υπολογιστικών μαθηματικών θα είναι απο τα πρώτα μαθήματα της εξεταστικής.Και μετά σου λέει,τα καλύτερα τα κρατάνε για το τέλος! 

Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
-
- byte level
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
μην λαμβάνετε δεδομένες αυτές τις ημερομηνίες. Η ΠΟΣΔΕΠ έχει κυρρήξει απεργίες για τις 18 , 19 ,23 , 24 και 25 Μαίου. Αν οι καθηγητές του τμήμητος μας απεργήσουν (το πιο πιθανό) τότε το εξάμηνο είναι σίγουρο ότι θα πάει πίσω 1-2 εβδομάδες.
Όσοι είστε στο πτυχίο προσέξτε τι μαθήματα θα δώσετε. Η εξεταστική του Ιουνίου δεν κινδυνεύει αλλά το Σεπτέμβριο μάλλον θα γίνει χαμός. Και αυτό διότι το νομοσχέδιο για την παιδεία θα περάσει στα θερινά της βουλής, οπότε και οι εμπλεκόμενοι θα μπορούν να αντιδράσουν δυνατά από Σεπτέμβρη. Εμένα πχ ο Ξυλωμένος μου είπε να τελείωσω τώρα για να είμαι καλυμένος.
Όπως και να 'χει, η ημερομηνία για τα Πολυμέσα δεν παίζει. Σίγουρα θα είναι μετά τις 9 Ιουνίου γιατί θα λείπει ο διδάσκων
Όσοι είστε στο πτυχίο προσέξτε τι μαθήματα θα δώσετε. Η εξεταστική του Ιουνίου δεν κινδυνεύει αλλά το Σεπτέμβριο μάλλον θα γίνει χαμός. Και αυτό διότι το νομοσχέδιο για την παιδεία θα περάσει στα θερινά της βουλής, οπότε και οι εμπλεκόμενοι θα μπορούν να αντιδράσουν δυνατά από Σεπτέμβρη. Εμένα πχ ο Ξυλωμένος μου είπε να τελείωσω τώρα για να είμαι καλυμένος.
Όπως και να 'χει, η ημερομηνία για τα Πολυμέσα δεν παίζει. Σίγουρα θα είναι μετά τις 9 Ιουνίου γιατί θα λείπει ο διδάσκων
για αλγόριθμους έχω ακούσει για 9/6 για βάσεις δεν ξέρω...τώρα αν παραταθεί το εξάμηνο...ανατρέπονται όλα αυτά οπότε μας βλέπω να γράφουμε μέχρι... ιούλιο
το χειρότερο βέβαια από όλα δεν είναι αυτό αλλά το να χαθεί ολόκληρη η εξεταστική του σεπτέμβρη...όπως είπε και ο tsilochr..
ας ελπίσουμε να μην συμβεί κάτι τέτοιο...

το χειρότερο βέβαια από όλα δεν είναι αυτό αλλά το να χαθεί ολόκληρη η εξεταστική του σεπτέμβρη...όπως είπε και ο tsilochr..
ας ελπίσουμε να μην συμβεί κάτι τέτοιο...
Αν δεν γίνει βλακεία με απεργία, αυτές οι ημερομηνίες ισχύουν κατά 90%. Πίστεψέ με!!!tara wrote:παιδιά αυτές τις ημερομηνίες από που τις ξέρετε?Δηλαδή σας τις είπε κάποιος υπεύθυνος ή κάποιος που του το είπε άλλος κτλ κτλ?Δεν νομίζω να ισχύουν πάντως.
It is forbidden to kill. therefore all murderers are punished unless they kill in large numbers and to the sound of trumpets.
Voltaire
Voltaire
Το πρόγραμμα ανακοινώθηκε ΕΔΩ.
- Fairy
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Από πού πηγάζει αυτή η σιγουριά; Ρωτώ γιατί όντως τελικά σύμφωνα με τα παρακάτω http://www.syldep.aueb.gr/ANAKOINOSH_12.05.06.pdftsilochr wrote:μην λαμβάνετε δεδομένες αυτές τις ημερομηνίες. Η ΠΟΣΔΕΠ έχει κυρρήξει απεργίες για τις 18 , 19 ,23 , 24 και 25 Μαίου. Αν οι καθηγητές του τμήμητος μας απεργήσουν (το πιο πιθανό) τότε το εξάμηνο είναι σίγουρο ότι θα πάει πίσω 1-2 εβδομάδες.
θα συμμετέχουν οι καθηγητές μας στην απεργία...

"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
O tsilochr αναφερόταν στις ημερομηνίες του ανεπίσημου προγράμματος.Fairy wrote:Από πού πηγάζει αυτή η σιγουριά; Ρωτώ γιατί όντως τελικά σύμφωνα με τα παρακάτω http://www.syldep.aueb.gr/ANAKOINOSH_12.05.06.pdftsilochr wrote:μην λαμβάνετε δεδομένες αυτές τις ημερομηνίες. Η ΠΟΣΔΕΠ έχει κυρρήξει απεργίες για τις 18 , 19 ,23 , 24 και 25 Μαίου. Αν οι καθηγητές του τμήμητος μας απεργήσουν (το πιο πιθανό) τότε το εξάμηνο είναι σίγουρο ότι θα πάει πίσω 1-2 εβδομάδες.
θα συμμετέχουν οι καθηγητές μας στην απεργία...