Φωτογραφίες Ορκομωσίας

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Post Reply
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc
Φωτογραφίες Ορκομωσίας

Post by dimitra » Thu Jun 01, 2006 2:19 am

Έχετε αντιληφθεί τι καθεστός επικρατεί στις ορκομωσίες με τις φωτογραφίες;;;
1)Έχει προσέξει κανείς ότι υπάρχει μόνο ένα φωτογραφείο που έχει φωτογράφους στο χώρο και τραβάει;:evil:
2)Επίσης έχει αντιληφθεί κανείς ότι ο κύριος που συντονίζει τις ορκομωσίες δεν επιτρέπει στους γονείς να βγάλουν φωτογραφία τα παιδιά τους την ώρα που παίρνουν το πτυχίο τους λέγοντας ότι υπάρχουν επαγγελματίες φωτογράφοι γι'αυτό;;;:evil:
3)Οι φωτογραφίες κάνουν από 8-10 ευρώ η διπλή(γιατί μόνο διπλές μπορείς να τις πάρεις):evil:
4)Στο φωτογραφείο σε αναγκάζουν(αν θες τσαμπουκαλεύεσαι λίγο και δεν το κάνεις) να δώσεις όλα τα λεφτά "μπροστά" και μάλιστα χωρίς να κρατάνε όνομα και χωρίς να δίνουν απόδειξη για τα χρήματα που παίρνουν στην αρχή. Σου δίνουν ένα χαρτάκι κι αν το χάσεις χάθηκες! :evil:
5)Και στο τέλος αφού πάρεις τις φωτογραφίες πάλι δεν δίνουν απόδειξη
6)Μέσα σ'όλα αυτά έχω να προσθέσω ότι η κυρία που σε εξυπηρετεί στο χώρο που θέλουν να ονομάζουν φωτογραφείο (αν το δείτε θα καταλάβεται τι εννοώ) είναι πολύ δύστροπη και αυθάδης :evil: :evil:

Λοιπόν μόνο σ'εμένα φαίνεται περίεργο που το πανεπιστήμιο ενισχύει τέτοιες καταστάσεις;;;Μόνο εμένα ξένισε και εξόργισε το γεγονός ότι για να έχω φωτογραφία από την ώρα που παίρνω το πτυχίο μου έπρεπε να πληρώσω 10 ευρώ;Για ποιό λόγο και με ποιό δικαίωμα ο εν λόγο κύριος(που πραγματικά ούτε ξέρω πως ονομάζεται ούτε καν θυμάμαι πρόσωπο) δεν επιτρέπει στους γονείς να φωτογραφίσουν και παραπέμπει σε επαγγελματίες;;;Επίσης σας ενημερώνω ότι αυτο όλο δεν το έχω δει να συμβαίνει σε κανένα άλλο πανεπιστήμιο π.χ στο πανεπιστήμιο Πειραιά κανείς δεν σου απαγορεύει να πας κοντά για φωτογραφία και υπάρχει μια πληθώρα φωτογράφων από διάφορα φωτογραφία.Ειλικρινά θέλω την γνώμη σας.Εγώ είμαι τόσο περίεργη και υποψιασμένη :?: :?: :?:
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by Einherjar » Thu Jun 01, 2006 2:23 am

Να σου πω την αλήθει ούτε και σε μένα αρέσει αλλά τι να κάνεις...; Συμφέροντα είναι αυτά. Βέβαια δε σου απαγορεύει κανείς να πας να βγάλεις φωτογραφίες, απλά σε προτρέπουν να μη βγάλεις
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
ailouros
Gbyte level
Gbyte level

Post by ailouros » Thu Jun 01, 2006 5:45 am

Το καλύτερο ήταν η τιμή του Dvd :60 euros...
vangos
Mbyte level
Mbyte level

Post by vangos » Thu Jun 01, 2006 10:22 am

dimitra συμφωνώ απόλυτα με όσα λές! Το έχουν κάνει μονοπώλειο!!!
PaP
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by PaP » Thu Jun 01, 2006 1:36 pm

Για αυτό υπάρχουν και οι ψηφιακές σε καλή τιμή πλέον :)
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Post by dimitra » Thu Jun 01, 2006 1:55 pm

Όταν όμως δεν σ'αφήνουν να πλησιασείς???
Τι να σου κάνει και η ψηφιακή!
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
mariosCSX
Kilobyte level
Kilobyte level
Post by mariosCSX » Sat Jun 03, 2006 1:07 am

zoom in ! :lol: hahaha

kala re, είναι δυνατό να μην σε αφήνουν να πλησιάσεις? και τι θα κάνουν δηλαδή; θα αρχίσουν να σε σπρώχνουν ή κάτι .. ;;;

σου έτυχε δηλαδή να θες να πας μπροστά και να μην σε αφήσουν ... ;;
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Sat Jun 03, 2006 1:28 am

Ας ηταν το μονο μου προβλημα οτι στην ορκωμοσια μου οι φωτος κανανε 10 ευρω, και το dvd 60, και ολα θα ηταν τελεια...
Μεχρι να παρω πτυχιο θα εχουνε παει 300 ευρω, αν εχουμε ακομα ευρω...
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Post by dimitra » Fri Jun 30, 2006 12:48 pm

Νωρίς το θυμήθηκα και το είδα :-D :oops: :lol: αλλά η απάντηση είναι ότι ναι οι γονείς που πήγαν να μπουν μπροστά να βγάλουν φωτογραφίες τους είπαν να φύγουν και τους έδιωξαν. Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουν;Να πλακωθούν την ώρα που το παιδί τους έπαιρνε πτυχίο;;;Επίσης δεν ξέρω αν έχεις ορκιστεί και δοκιμάσει να κάνεις zoom in εκείνη τη στιγμή τα αποτελέσματα τουλάχιστον από 3 φωτογραφικές ήταν πέραν του απογοητευτικού...

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
default_user
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by default_user » Sun Jul 02, 2006 11:32 pm

παιδιά είναι δυο γραφεία που έχουν αναλάβει όλες τις σχολές....Έχουν την άδεια του πανεπιστημίου(θεωρητικά νόμιμα)......βγάζουν υπερκέρδος στην πλάτη των φοιτητών...είμαι στο χώρο και ξέρω.....
a_s
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Wed Jul 05, 2006 12:37 am

default_user wrote:παιδιά είναι δυο γραφεία που έχουν αναλάβει όλες τις σχολές....Έχουν την άδεια του πανεπιστημίου(θεωρητικά νόμιμα)......βγάζουν υπερκέρδος στην πλάτη των φοιτητών...είμαι στο χώρο και ξέρω.....
και φυσικά θα βγαίνει και η ανάλογη μίζα από τον υπευθυνο που τους αφήνει μέσα στο πανεπιστήμιο
όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Fri Jul 07, 2006 10:23 pm

Δήμητρα συσμφωνώ απόλυτα με όσα λες!
Μόνο που εμένα μου δωσαν απόδειξη στο τέλος!
Αυτό όμως που δεν τους συγχωρώ είναι οτι το dvd ήταν χειρίστης ποιότητας. Σε φάση που τα τελευταία 20 λεπτά ήταν χωρίς ήχο και τα τελευταία 5 λεπτά είχαν ήχο και όχι εικόνα!!!!!!
Είναι γελοίοι!
Και τόσα λεφτά τσεπώνουν κάθε μέρα! Δε μπορούν να πάρουν ένα γραφείο με μεγαλύτερο χώρο υποδοχής? Σαν τα σκυλιά ήμασταν στιβαγμένοι εκεί μέσα!
Και να μη σχολιάσω τους τρόπους της ξανθιάς στο γραφείο!
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Sat Jul 08, 2006 12:58 pm

Παιδιά εγώ πήγα και λόγω όλων των παραπάνω προτίμησα να μην πάρω φωτογραφίες από τους αγιογδύτες μπακάληδες, παρά να μπω φυλακή για επίθεση και πιθανώς φόνο.

Αλήθεια....το ΙΝΚΑ μπορεί να κάνει κάτι? Κάποια άλλη ένωση? Ο συνήγορος του Πολίτη ξέρω ότι είναι για άλλα θέματα, αλλά το ΙΝΚΑ νομίζω ότι κάτι μπορεί να κάνει.
default_user
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by default_user » Sat Jul 08, 2006 1:15 pm

παιδιά εγώ στη θέση σας θα έπαιρνα τα λεφτά μου πίσω...αν το βίντεο είναι τόσο χάλια... και δικαιολογίες τύπου πάρε πιστωτικό ή έχω κόψει απόδειξη δεν ισχύουν...μήνυση αμέσως και |ΙΝΚΑ 1520..νομίζω
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Sat Jul 08, 2006 7:30 pm

default_user, έχεις ψάξει τη νομοθεσία στο συγκεκριμένο θέμα?τι ισχύει?
δεν εννοώ συγκεκριμένα για τα βίντεο κτλ, εννοώ γενικά για τις περιπτώσεις που οι υπηρεσίες που σου παρέχουν είναι κακής ποιότητας
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Sat Jul 08, 2006 7:37 pm

δεν είμαι σίγουρος, αλλά κάτι πρέπει να παίζει και με νόμο κατά του μονοπωλίου....εκεί νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι.
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”