Official
Οδηγίες για σύνδεση laptop
shodanjr_gr wrote:
BTW έχει καταφέρει κανείς να σετάρει Symbian κινητό με W-LAN στο δίκτυο της σχολής, το παίδευα μισή ώρα προχτές και δεν έβγαλα άκρη.

Γκαγκάν γκαγκάν!
Επίσης για όσους έχουν laptop και βαριούνται να αλλάζουν 1000 φορές τα settings για IP , Subnet , DNS , Gateway κτλ ορίστε ένα μικρό tool που έχω γράψει για WinXP για να μην χρειάζεται να θυμάστε τόσους αριθμούς..
Αυτό που κάνει ουσιαστικά είναι να αποθηκεύει τις ρυθμίσεις (IP κτλ) που έχετε δώσει στα μηχάνημα και να τα συσχετίζει με ένα από τα 5 κουμπιά από εκεί και εμπρός πατώντας αυτό το κουμπί οι network ρυθμίσεις πηγαίνουν αυτόματα σε εκείνη την κατάσταση οπου ήσασταν όταν είχατε κάνει το set..
Βέβαια για αυτούς που χρησιμοποιούν DHCP παντού δεν έχει μεγάλη χρησιμότητα (παρ`ότι μπορείς να ρυθμίσεις ένα κουμπί να σε πηγαίνει σε κατάσταση που παίρνεις IP από το DHCP) αλλά για το laptop μου πχ που παίζει μεταξύ internet σπιτιού , AWMN , internet σχολής και δίκτυο στο σπίτι ενός φίλου και τα περισσότερα με Static IP είναι τραγικά χρήσιμο..
Ορίστε πως το έχω ρυθμίσει για εμένα πχ

Πατώντας internet settings ρυθμίζεται για το Lan του σπιτιού μου , ΑWMN για το AWMN

, Default Settings πάλι για το σπίτι αλλά με άλλο DNS και Pavlos House για το σπίτι του φίλου μου που παίζουμε DOTA..
Σαν πρόγραμμα αποθηκεύει την συνολική κατάσταση των συσκευών δικτύου των Windows , δλδ και LAN και Wireless και Bluetooth Devices κτλ..Το έχω δοκιμάσει μόνο για αλλαγές στον Lan Adapter αλλά λογικά θα παίζει για τα πάντα..
Download Quick IP Configurator - 229 KB