Προσοχή! Αλλαγές στις αναθέσεις Μαθημάτων!
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Προσοχή! Αλλαγές στις αναθέσεις Μαθημάτων!
Κανω το post, γιατι το θεωρω χρησιμο και σημαντικο, να ξερουμε ποιοι θα εχουν τα μαθηματα του χρονου!!! (μπορει να αποφασισει καποιος τελικα να το δωσει τωρα, η να το αφησει για του χρονου βασιζομενος στο καθηγητη που θα εχει!!!
Λεω για τα δικα μου μαθηματα (αυτα που με ενδιαφερουν, και το θυμαμαι!)
Η πληροφορηση μου ειναι απο φυλλαδιακι της ΠΑΣΠ...
1.Γραμμικη Αλγεβρα, θα την εχει ο Φλυτζανης!
2.Υπολογιστικα μαθηματικα, Το Μ-Ω θα το παρει ο Π. Βασσαλος!!( το α-λ Λυπιτακης!)
3.Δομες Δεδομενων θα το εχει η Παπαδοπουλου (??) καινουργια ειναι?
4.Οργανωση Συστηματων Υπολογιστων, θα το εχει ο Μαριάς (??) Καινουργιος?
5.Μεταγλωττιστες, θα τους εχει ο Βενερης (!!)
Προφανως καλο ειναι, οποιος ξερει για αλλα μαθηματα να τα γραψει κ αυτα...
Λεω για τα δικα μου μαθηματα (αυτα που με ενδιαφερουν, και το θυμαμαι!)
Η πληροφορηση μου ειναι απο φυλλαδιακι της ΠΑΣΠ...
1.Γραμμικη Αλγεβρα, θα την εχει ο Φλυτζανης!
2.Υπολογιστικα μαθηματικα, Το Μ-Ω θα το παρει ο Π. Βασσαλος!!( το α-λ Λυπιτακης!)
4.Οργανωση Συστηματων Υπολογιστων, θα το εχει ο Μαριάς (??) Καινουργιος?
5.Μεταγλωττιστες, θα τους εχει ο Βενερης (!!)
Προφανως καλο ειναι, οποιος ξερει για αλλα μαθηματα να τα γραψει κ αυτα...
Last edited by Ganther on Tue Sep 05, 2006 4:03 am, edited 1 time in total.
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Στα Υπολογιστικά Μαθηματικά δεν είναι τυπογραφικό λάθος...Δεν είναι ο Βασίλης Βασσάλος,αλλά (νομίζω!) Παντελής Βασσάλος.Και είναι ποτέ δυνατόν κάποιος που κάνει Βάσεις Δεδομένων και Data Mining να μεταπηδά τόσο στεγνά στο χώρο των μαθηματικών;;;;;;;

Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
- Ganther
- Wow! Terabyte level
Ok...TaRaNTuLa wrote:Στα Υπολογιστικά Μαθηματικά δεν είναι τυπογραφικό λάθος...Δεν είναι ο Βασίλης Βασσάλος,αλλά (νομίζω!) Παντελής Βασσάλος.Και είναι ποτέ δυνατόν κάποιος που κάνει Βάσεις Δεδομένων και Data Mining να μεταπηδά τόσο στεγνά στο χώρο των μαθηματικών;;;;;;;![]()
![]()

Φανταστηκα οτι προφανως λογω αναγκης τον βαλανε, και εξ'ου και τα Α-Λ και Μ-Ω...

εκανα εντιτ κ το αρχικο μηνυμα μου

- Ganther
- Wow! Terabyte level
Αν κρινουμε με βαση την Ψηφιακη, θα ελεγα καλο, καθοτι ο ανθρωπος ειναι λογικοτατος σε αυτα που ζηταει!
Απλα δεν ειναι δεδομενο οτι θα ειναι το ιδιο και στους μεταλωτιστες, αφου η σχεδιαση ειναι ενα ευκολο μαθημα απο τη φυση του ενω οι μεταγλωτιστες δυσκολο...
Πιο δυσκολο απο τη Σιδερη παντως, δεν πιστευω οτι γινεται... :P
Απλα δεν ειναι δεδομενο οτι θα ειναι το ιδιο και στους μεταλωτιστες, αφου η σχεδιαση ειναι ενα ευκολο μαθημα απο τη φυση του ενω οι μεταγλωτιστες δυσκολο...
Πιο δυσκολο απο τη Σιδερη παντως, δεν πιστευω οτι γινεται... :P
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
Είναι Παρασκευάς Βασσάλος, νέο μέλος ΔΕΠ όπως και ο ΜαριάςTaRaNTuLa wrote:Στα Υπολογιστικά Μαθηματικά δεν είναι τυπογραφικό λάθος...Δεν είναι ο Βασίλης Βασσάλος,αλλά (νομίζω!) Παντελής Βασσάλος.Και είναι ποτέ δυνατόν κάποιος που κάνει Βάσεις Δεδομένων και Data Mining να μεταπηδά τόσο στεγνά στο χώρο των μαθηματικών;;;;;;;![]()
![]()
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Και οι δύο είναι Λέκτορες.tsilochr wrote:Είναι Παρασκευάς Βασσάλος, νέο μέλος ΔΕΠ όπως και ο ΜαριάςTaRaNTuLa wrote:Στα Υπολογιστικά Μαθηματικά δεν είναι τυπογραφικό λάθος...Δεν είναι ο Βασίλης Βασσάλος,αλλά (νομίζω!) Παντελής Βασσάλος.Και είναι ποτέ δυνατόν κάποιος που κάνει Βάσεις Δεδομένων και Data Mining να μεταπηδά τόσο στεγνά στο χώρο των μαθηματικών;;;;;;;![]()
![]()
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Re: Προσοχη! Αλλαγες στις αναθεσεις Μαθηματων!
Ganther wrote:
Όχι είναι Επίκουρος και την είχαμε πάρει πρίν απο 3 χρόνια. Είχε εκπεδευτική άδεια και δεν δίδαξε φέτος απ' όσο ξέρω.
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
Re: Προσοχη! Αλλαγες στις αναθεσεις Μαθηματων!
HdkiLLeR wrote:Ganther wrote:
Όχι είναι Επίκουρος και την είχαμε πάρει πρίν απο 3 χρόνια. Είχε εκπεδευτική άδεια και δεν δίδαξε φέτος απ' όσο ξέρω.
Πάρτε και το λινκαπό το site της σχολής. Το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη καθηγήτρια έκανε τα γραφικά αλλά τώρα υπάρχει και ο Παπαϊωάνου. Αναρωτιέμαι μήπως έχουμε πάρει πολλά μέλη ή αν σκοπέυουν να βάλουν κι άλλα μαθήματα (έστω επιλογής)
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
Παρατηρώ ότι στο δυναμικό του τμήματος έχουν προστεθεί κάποιοι καθηγητές που δεν τους γνωρίζω.
Πχ Βενέρη, Κωτίδη, Π. Βασάλο, Παπαδοπούλου και Μαριά. Δεν ξέρω με τι ειδικότητα είναι ο καθένας ούτε πρόλαβα να πάρω κάποιο από τα μαθήματά τους.
Επίσης παρατηρώ ότι στις προκυρήξεις τους τμήματος έχουν βγει οι εξής θέσεις
(αντιγράφω από το site)
Πχ Βενέρη, Κωτίδη, Π. Βασάλο, Παπαδοπούλου και Μαριά. Δεν ξέρω με τι ειδικότητα είναι ο καθένας ούτε πρόλαβα να πάρω κάποιο από τα μαθήματά τους.
Επίσης παρατηρώ ότι στις προκυρήξεις τους τμήματος έχουν βγει οι εξής θέσεις
(αντιγράφω από το site)
Αναρωτιέμαι τι ανάγκες θα καλύψουν και ποια θα είναι η πορεία του τμήματος και του προγράμματος σπουδών στα επόμενα χρόνια...Το Τμήμα μας θα προκηρύξει άμεσα τις παρακάτω θέσεις ΔΕΠ:
(α) Μία θέση ΔΕΠ στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή ή Λέκτορα με γνωστικό αντικείμενο "Κινητά ή Διάχυτα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών (Mobile or Pervasive Computer and Communications Systems)"
(β) Μία θέση ΔΕΠ στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή ή του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο "Προγραμματισμός Κατανεμημένων Συστημάτων (Programming Distributed Systems)"
(γ) Μία θέση ΔΕΠ στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή ή του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο "Επιχειρησιακή Έρευνα (Operations Research)"
(δ) Μία θέση ΔΕΠ στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή ή Λέκτορα με γνωστικό αντικείμενο "Εφαρμοσμένα Μαθηματικά και Πιθανότητες στην Επιστήμη Υπολογιστών (Applied Mathematics and Probability in Computer Science) "
(ε) Μία θέση ΔΕΠ στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή ή Λέκτορα με γνωστικό αντικείμενο "Μηχανική Μάθηση (Machine Learning)"
(στ) Μία θέση ΔΕΠ στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο "Προγραμματισμός και λογισμικό συστημάτων με έμφαση στα κατανεμημένα και ετερογενή συστήματα"
- Fairy
- Gbyte level
Δεδομένου ότι έγινε γενναία αλλαγή στο πρόγραμμα σπουδών πέρσι (τουλάχιστον στην οργάνωση - κατανομή των μαθημάτων) δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι δραματικά τα δυο τρία επόμενα χρόνια. Ίσως κατανεμηθεί η ύλη διαφορετικά ανάμεσα σε ήδη υπάρχοντα, ή διασπαστούν κάποια σε μέρος πρώτο και δεύτερο...
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Σίγουρα θα ξεκινήσει μια σειρά απο νέα μαθήματα σαν επιλογής αρχικά αφού πλέον έχουμε τομείς και ο καθένας έχει συγκεκριμένο γνωστικό πεδίο να καλύψει.
- Fairy
- Gbyte level
Στο εν λόγω φυλλαδιάκι της ΠΑΣΠ αναφέρονται μεταξύ άλλων:
Αυτόματα και Πολυπλοκότητα -> Ε. Παπαδοπούλου
Δίκτυα Υπολογιστών -> Γ. Ξυλωμένος
Κατανεμημένα Συστήματα -> Ι. Κάβουρας
και άλλα πολλά... Αν έχετε συγκεκριμένη απορία ρωτήστε...
Αυτόματα και Πολυπλοκότητα -> Ε. Παπαδοπούλου
Δίκτυα Υπολογιστών -> Γ. Ξυλωμένος
Κατανεμημένα Συστήματα -> Ι. Κάβουρας
και άλλα πολλά... Αν έχετε συγκεκριμένη απορία ρωτήστε...
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
- Fairy
- Gbyte level
Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω φυλλάδιο (την εγκυρότητα του οποίου δεν είμαι σε θέση να γνωρίζωtsilochr wrote:Τι θα κάνει ο Αποστολόπουλος φέτος? Οι διαλέξεις παίζει να είναι καλύτερες πάντως...

Είναι καλός καθηγητής; Βλέπετε το μάθημά του ανήκει στα υποχρεωτικά!
Ο Αποστολόπουλος ;; C++ ;;silegav wrote:Δεν είναι ο καλύτερος που έχω παρακολουθήσει όσον αφορά την μεταδοτικότητα, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι από αυτόν έμαθα ουσιαστικά προγραμματισμό.
Στην C++ ήταν πάρα πολύ οργανωτικός και το μάθημα το θεώρησα καλοδομημένο.
Γενικά όμως είναι δύσκολος στην παρακολούθηση.
Μήπως διάβασες Ανδρουτσόπουλος ;;
Καλός είναι ,όποτε κάνει μάθημα αυτός

Μπορεί να σου πεί μέσα σε 20 λεπτά απίστευτα μεγάλο όγκο ύλης
και να το καταλάβεις κιόλας.
- Fairy
- Gbyte level
Μην ανησυχείς, κι αυτό από μόνο του λέει πολλά. Κι εμένα μου έχει τύχει να συμπαθώ καθηγητή σαν άνθρωπο, να αναγνωρίζω πως το κατέχει το αντικείμενο, αλλά να μην πατάω στο μάθημά του γιατί μιλάει πολύ γρήγορα και ακαταλαβίστικα. Όσο καλός και να είσαι πρέπει να έχεις μεταδοτικότητα για να κρατήσεις το φοιτητή στην αίθουσα.silegav wrote: Πάντως στο μάθημα πήγαινα.

- tsilochr
- Wow! Terabyte level
Μάλλον άλλαξε ο τίτλος της Μετάδοσης σε "Δίκτυα Επικοινωνιών". Βασικά θεωρώ τις διαλέξεις βαρετές. Ελπίζω με Ξυλωμένο στα δίκτυα να γίνει καλύτερη δουλειάsilegav wrote:δεν ξέρω αν πήγαινα επειδή είχε μεταδοτικότητα ή επειδή ήταν πολύ ενδιαφέρον το μάθημα.
Δεν ξέρω τι κάνει στα "Δίκτυα Επικοινωνιών", είναι παράξενος τίτλος. Πήγαινε στα πρώτα μαθήματα και διαμόρφωσε μόνη σου άποψη.