The Return of Συντιχάκης??
The Return of Συντιχάκης??
Εθεάθη ο Συντιχάκης να μπάινει απο την είσοδο της Δεριγνύ...Επανήλθε στην ΑΣΟΕΕ;; Ξέρει κανείς τπτ περισσότερο;;
Φαντάζεστε να ξανακάνει δομές του χρόνου;;
Φαντάζεστε να ξανακάνει δομές του χρόνου;;
laikedelic !
- pitsis_asoee
- bit level
- Academic status: N>4
Ναι ειναι καπως περιεργος τυπος ΑΛΛΑ για οποιον γουσταρει προγραμματισμο ο τυπος ειναι λουκουμι!!
Επελεγα οποιοδηποτε προγραμματιστικο μαθημα του σε ΚΛΑΣΜΑΤΑ δευτερολεπτου ακομα και αν μου κατεβαζε καντηλια στη διαρκεια!!
Please καποιος μεταπτυχιακος να δωσει πληροφοριες.Τι μαθημα ακριβως ,ποτε ,που και αν μπορει να το παρακολουθησει προπτυχιακος.
Thanx
Επελεγα οποιοδηποτε προγραμματιστικο μαθημα του σε ΚΛΑΣΜΑΤΑ δευτερολεπτου ακομα και αν μου κατεβαζε καντηλια στη διαρκεια!!
Please καποιος μεταπτυχιακος να δωσει πληροφοριες.Τι μαθημα ακριβως ,ποτε ,που και αν μπορει να το παρακολουθησει προπτυχιακος.
Thanx
- Fairy
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Μολις είδα τον τίτλο τρόμαξα...! Ο εφιάλτης στον δρόμο με τους JCreator!
Πλάκα κάνω. Νομίζω πως ήταν εντάξει και εξυπηρετικός αν του ζητούσες απορίες κτλ, απλά δεν θεωρώ σοφή την επιλογή να τον βάζουν στο Α Εξάμηνο. Επειδή δεν έβαζε διαφάνειες και μιλούσε σαν να απευθυνόταν σε προχωρημένους, έκανε την πρώτη μου επαφή με τη Java σκέτο εφιάλτη. Στις Δομές πάλι, έμαθα προγραμματισμό χάρη στις εργασίες του!!!
Πλάκα κάνω. Νομίζω πως ήταν εντάξει και εξυπηρετικός αν του ζητούσες απορίες κτλ, απλά δεν θεωρώ σοφή την επιλογή να τον βάζουν στο Α Εξάμηνο. Επειδή δεν έβαζε διαφάνειες και μιλούσε σαν να απευθυνόταν σε προχωρημένους, έκανε την πρώτη μου επαφή με τη Java σκέτο εφιάλτη. Στις Δομές πάλι, έμαθα προγραμματισμό χάρη στις εργασίες του!!!

"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
-
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Συμφωνώ. Έκανε μάθημα για ψαγμένους πιστεύω...(όχι ότι καλύτερο δηλαδή για μαθητές πρώτου έτους).zzweistein wrote:o cdhackiss πάντως αν και βαθμολογούσε &$#%@ μου έμαθε την Java καλά....spiretos wrote:
Μα ούτως ή άλλως κανείς δεν έμαθε προγραμματισμό από τα αμφιθέατρα...
Πάντως με τα 5άρια που μοίραζε έκαψε πολύ κόσμο ρε γμτ...
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
O Συντι σας έμαθε προγραμματισμό?Ναι και εγώ ειμαι μπαλαρίνα.Ο Συντι είναι καμμένος ο κώδικας του που έγραφε στον πίνακα είχε πάντα λάθη(και όχι μόνο συντακτικά..).Και από καθηγητής άστο καλύτερα είναι απαράδεκτος...
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
- oldholborn
- Kilobyte level
Τον είχα δει στα μέσα τηε εξεταστικής στη πατησίων και σκεφτηκα "Επιστρέφει
1ετείς τη βάψατε, δε θα μάθετε ποτε java
"
Παντως μη βασίζεστε μονο στο καθηγητή για να μάθεται προγραμματισμό. Εγω για να μάθω JAVA έστρωσα κ..ο κ διάβασα!!!
Merged by silegav

Παντως μη βασίζεστε μονο στο καθηγητή για να μάθεται προγραμματισμό. Εγω για να μάθω JAVA έστρωσα κ..ο κ διάβασα!!!
Merged by silegav
Και φυσικά ΟΧΙ το βιβλίο του Κάβουρα!gpoly wrote:Τον είχα δει στα μέσα τηε εξεταστικής στη πατησίων και σκεφτηκα "Επιστρέφει1ετείς τη βάψατε, δε θα μάθετε ποτε java
"

Εγώ διαφωνώ.Πιστεύω ότι ο καθηγητής παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην μάθηση είτε αυτό είναι java είτε ξέρω εγώ τάβλι.Προφανώς για να μάθεις πρέπει να στρωθείς αλλά αν ο δάσκαλος είναι μάπα τότε γιατί να είσαι μέσα στο μάθημα και να χάνεις τον χρόνο σου.Όμως όταν ασχολείσαι με ένα αντικείμενο μόνος σου χωρίς καθοδηγηση κάποιου ικανού υπάρχει περίπτωση να παραβλέψεις κατι.Για πείτε μου ποιος δεν έμαθε-εμπεδωσε κάτι προγραμματιστικό από τον Ανδρουτσόπουλο στην C++ .Επιπλέον δεν καταλαβαίνω πως "μερικοι μερικοι" έχουν τα μούτρα να διδάσκουν όταν υπάρχουν στην ασοεε κάποιο δάσκαλοι όπως ο Μυτιληναίος η ο Κοντογιάννης
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους