Page 1 of 1

Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ

Posted: Tue Jan 23, 2007 1:08 pm
by crash_override
Μόλις έδειξαν στις ειδήσεις ότι έχουμε εκτεταμένα επεισόδια στο προαύλιο της ΑΣΟΕΕ ανάμεσα σε καταληψίες και σε φοιτητές που ήθελαν να μπουν στην σχολή για να δώσουν εξετάσεις.

Έχουμε καμία πληροφορία-επιβεβαίωση?

Posted: Tue Jan 23, 2007 1:11 pm
by lewton
Είμαι CSLAB 3.
Πάω να δω.

Posted: Tue Jan 23, 2007 1:12 pm
by spiretos
Ο Θεός μαζί σου!

Posted: Tue Jan 23, 2007 1:14 pm
by crash_override
Το πόσταρα γιατί το είπε ο ΑΝΤ1 πρώτα και μετά βγήκε το ΣΤΑΡ, επιβεβαίωσε τα γεγονότα και είπε ότι θα επανέλθει με εικόνες.
Μόλις το είπε και η ΝΕΤ.

Posted: Tue Jan 23, 2007 1:20 pm
by lewton
Τέλος συναγερμού.
Όλα ήρεμα.

Στη σχολή έγινε από ότι μου είπαν ένας μικροκαυγάς μεταξύ ενός Ενεδρίτη και ενός ΠΚΣίτη, από αυτούς που γίνονται κάθε μέρα. Αποκλείεται να έδειξαν αυτό τα κανάλια.

Το άλλο γεγονός ήταν μια μολότοφ που μου είπαν ότι έσκασε σε ένα κτίριο της ΑΣΟΕΕ στη Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια.
Αυτό θα μπορούσε να παιχτεί από τα κανάλια.

Πάντως στο προαύλιο όλα ήρεμα, είχε και ορκωμοσία μάλιστα σήμερα και έβγαζαν φωτογραφίες οι ορκισθέντες.

Posted: Tue Jan 23, 2007 1:24 pm
by crash_override
Πάντως έχουν έρθει κάποια κανάλια στην ΑΣΟΕΕ για να πάρουν συνέντευξη από τους πανεπιστημιακούς για το άσυλο, το άρθρο 16 κτλ. Άρα μπορεί να είδαν αυτό τον μικροτσακωμό και να το έκαναν ολόκληρη μάχη.
Τέλος πάντων.

Posted: Tue Jan 23, 2007 2:25 pm
by The Godfather
παιδιά όντως έδειξε επεισόδια, αλλά ήταν από τη νομική..... όχι από ΑΣΟΕΕ..... :roll:

Posted: Tue Jan 23, 2007 2:39 pm
by crash_override
Αμάν αυτοί οι δημοσιογράφοι.......το τόσο το κάνουν τόσο.

Posted: Tue Jan 23, 2007 3:07 pm
by crash_override
Τελικά ειδού η λύση:
Τα επεισόδια που είπαν στις ειδήσεις δεν έγιναν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά στο Οικονομικό της Νομικής.
Βέβαια υπήρξε παραπληροφόρηση από την μεριά των καναλιών.....αλλά μόλις έδειξαν βίντεο από την είσοδο του οικονομικού τμήματος της νομικής.
Η παράταξη της ΔΑΠ προσπάθησε να σπάσει την κατάληψη που είχαν κάνει ορισμένοι φοιτητές άλλων παρατάξεων και όπως είναι φυσικό......έγινε χαμός.

Posted: Tue Jan 23, 2007 3:13 pm
by sagwnias
Εξαλλου εμεις δεν εχουμε εξετασεις...
και γω που ειδα στο MEGA ελεγε επεισοδεια στο Οικονομικο Πανεπιστημειο και στην εικονα ελεγε ΝΟΜΙΚΗ..αρα ηθελε να πει Οικονομικο Νομικης..