DETY-Reloaded (επίσημο περιοδικό από το ΔΕΤ)
DETY-Reloaded (επίσημο περιοδικό από το ΔΕΤ)
Βγήκε το 3ο τεύχος από το περιοδικό του συλλόγου αποφοίτων του ΔΕΤ.
Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ:
DETY Reloaded 3
Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ:
DETY Reloaded 3
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
λοιπόν, το ξεφύλλισα το περιοδικό.
1. Αν υπάρχει όρεξη και χρόνος, να φτιάξουμε κι εμείς κάτι αντίστοιχο?
2. Διαβασα την συνέντευξη του Δουκίδη και παρατήρηση την συχνή χρήση της λέξης "κορυφή".
3. Γενικά η λέξη "κορυφή" και τα παράγωγα της ("κορυφαίος") εμφανίζονται τακτικά στα κείμενα. Βέβαια εχώ δεν έχω δει ακόμα κάποιο επιχείρημα για να δικαιολογεί το εκάστοτε "κορυφαίο".
1. Αν υπάρχει όρεξη και χρόνος, να φτιάξουμε κι εμείς κάτι αντίστοιχο?
2. Διαβασα την συνέντευξη του Δουκίδη και παρατήρηση την συχνή χρήση της λέξης "κορυφή".
3. Γενικά η λέξη "κορυφή" και τα παράγωγα της ("κορυφαίος") εμφανίζονται τακτικά στα κείμενα. Βέβαια εχώ δεν έχω δει ακόμα κάποιο επιχείρημα για να δικαιολογεί το εκάστοτε "κορυφαίο".
- sandra
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο θα κάτσω να κάνω ένα κολλάζ με όλα τα είμαστε τέλειοι, κορυφαίοι, σαν εμάς και την οργάνωση μας κανείς...
:-P
Μπράβο ρε παιδιά! Έτσι να έχετε πίστη ότι είστε οι καλύτεροι όχι σαν το τμήμα μας (λίγος τσαμπουκάς παραπάνω μας χρειάζεται...) Και για να μην φαίνεται συνέχεια ότι γκρινιάζουμε και κοροιδεύουμε αν έχουμε τα κότσια ας φτιάξουμε κάτι αντίστοιχο κι ας φωνάξουμε εκεί μέσα είμαστε θεοί, στην Πληροφορική κάνουμε παπάδες κτλ κτλ

Μπράβο ρε παιδιά! Έτσι να έχετε πίστη ότι είστε οι καλύτεροι όχι σαν το τμήμα μας (λίγος τσαμπουκάς παραπάνω μας χρειάζεται...) Και για να μην φαίνεται συνέχεια ότι γκρινιάζουμε και κοροιδεύουμε αν έχουμε τα κότσια ας φτιάξουμε κάτι αντίστοιχο κι ας φωνάξουμε εκεί μέσα είμαστε θεοί, στην Πληροφορική κάνουμε παπάδες κτλ κτλ

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Από συνέντευξη Δουκίδη:
Πολύ σωστός...και για το πλεονέκτημα και για το μειονέκτημα.
Δουκίδης ++Αρκετοί φοιτητές του ΔΕΤ επιλέγουν την
κατεύθυνση της πληροφορικής. Στην
αγορά εργασίας τι μειονεκτήματα και
πλεονεκτήματα έχουν με αποφοίτους
σχολών πληροφορικής;
Το μεγάλο πλεονέκτημα των φοιτητών που
επιλέγουν την κατεύθυνση Πληροφοριακών
Συστημάτων είναι ότι συνδυάζουν την
πληροφορική με το μάνατζμεντ. Αυτό είναι
αναγκαίο στον σύγχρονο επαγγελματία της
πληροφορικής και φαίνεται από την μεγάλη
επιτυχία των αποφοίτων μας σε σημαντικές
θέσεις σε εταιρίες πληροφορικής ή/και
συμβουλευτικές. Αυτό όμως που πρέπει να
προσέχουν είναι ότι θα πρέπει να έχουν
αρκετές τεχνολογικές γνώσεις γιατί διαφορετικά θα έχουν πρόβλημα να καταλαβαίνουν βασικά
θέματα αξιοποίησης των τεχνολογιών.
Πολύ σωστός...και για το πλεονέκτημα και για το μειονέκτημα.
-
- Venus Former Team Member
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
χάλια στήσιμο...Δε σε τραβάει καθόλου να το διαβάσεις ήδη από το εξώφυλλο...Εγώ το βρήκα κρύο και βαρετό...Επίσης με ποιο κριτήριο επιλέγονται τα θέματά τους. Εδώ ολόκληρο συνέδριο εκαναν -οι φοιτητές βέβαια- και τσιμουδιά γι' αυτό...ΟΚ!!Πιο σημαντική η Σταρ Ελλάς δε λέω!!!Ίσως μια πιο προσεκτική ανάγνωση με κάνει ν' αλλάξω γνώμη, αλλά δεν το βλέπω. Προτιμώ τα πιο ζωντανά μέσα επικοινωνίας μάλλον (βλ. venus)..
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Όπως και να το κάνεις σταρ ελλάς είναι αυτή
lumen άστο αυτό θα γυρίσουν και θα πουν ας βγάλει και η Πληροφορική. Αλλά που... 
Δεν είναι τόσο χάλια το περιοδικό, εγώ δεν κατάλαβα τον προσανατολισμό του. Θέλει να απευθυνθεί σε φοιτητές, καθηγητές? Γιατί ας πούμε από τη μια να διαβάζεις για τα καλά του τμήματος και συμβουλές απο καθηγητές και από την άλλη να βλέπεις φωτογραφίες με εσώρουχα δεν μου πολυπάει
(έχω και άλλη απορία: Πόσα μαθήματα θα περάσει η Δούκισσα???
)

Δεν είναι τόσο χάλια το περιοδικό, εγώ δεν κατάλαβα τον προσανατολισμό του. Θέλει να απευθυνθεί σε φοιτητές, καθηγητές? Γιατί ας πούμε από τη μια να διαβάζεις για τα καλά του τμήματος και συμβουλές απο καθηγητές και από την άλλη να βλέπεις φωτογραφίες με εσώρουχα δεν μου πολυπάει

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Χαίρετε παιδία! Μιας και εγώ έβαλα το θέμα να απαντήσω.
1) ΔΕΝ το έβαλα για κόντρα ΔΕΤ-Πληροφορικής! Απλα το έβαλα γιατί το βρήκα ενδιαφέρον και αξίζει ως προσπάθεια... Κάντε κι εσείς κάτι παρόμοιο! Γιατί όχι; Εφόσον έχετε τόσο πολλά παιδία που ασχολούνται ενεργά στο venus εύκολο θα είναι!
2) Άρθρα γράφει όποιος θέλει και τα στέλνει στα παιδία... ΔΕΝ υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια, δεν είναι "απόλυτο" περιοδικό management! Αν κάτι τραβάει το ενδιαφέρον, μπαίνει στο περιοδικό! Είναι περιοδικό από φοιτητές για φοιτητές και καθηγητές! Οπότε ίσως έχει και σοβαρά θέματα, αλλά σίγουρα δεν θα λείπουν τα ανάλαφρα και διασκεδαστικά...
3) Για το συνέδριο ΔΕΝ γράφτηκε κάτι, γιατί έγινε πολύ πρόσφατα και τα κείμενα ήταν ήδη έτοιμα... Στο επόμενο τεύχος Αυγούστου/ Σεπτεμβρίου (μάλλον) θα υπάρξει κάτι
4) Δούκισσα rulzz
1) ΔΕΝ το έβαλα για κόντρα ΔΕΤ-Πληροφορικής! Απλα το έβαλα γιατί το βρήκα ενδιαφέρον και αξίζει ως προσπάθεια... Κάντε κι εσείς κάτι παρόμοιο! Γιατί όχι; Εφόσον έχετε τόσο πολλά παιδία που ασχολούνται ενεργά στο venus εύκολο θα είναι!
2) Άρθρα γράφει όποιος θέλει και τα στέλνει στα παιδία... ΔΕΝ υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια, δεν είναι "απόλυτο" περιοδικό management! Αν κάτι τραβάει το ενδιαφέρον, μπαίνει στο περιοδικό! Είναι περιοδικό από φοιτητές για φοιτητές και καθηγητές! Οπότε ίσως έχει και σοβαρά θέματα, αλλά σίγουρα δεν θα λείπουν τα ανάλαφρα και διασκεδαστικά...
3) Για το συνέδριο ΔΕΝ γράφτηκε κάτι, γιατί έγινε πολύ πρόσφατα και τα κείμενα ήταν ήδη έτοιμα... Στο επόμενο τεύχος Αυγούστου/ Σεπτεμβρίου (μάλλον) θα υπάρξει κάτι
4) Δούκισσα rulzz
Πολύ καλή προσπάθεια αλλά συμφωνώ με το σχόλιο της sandra.sandra wrote:εγώ δεν κατάλαβα τον προσανατολισμό του. Θέλει να απευθυνθεί σε φοιτητές, καθηγητές? Γιατί ας πούμε από τη μια να διαβάζεις για τα καλά του τμήματος και συμβουλές απο καθηγητές και από την άλλη να βλέπεις φωτογραφίες με εσώρουχα δεν μου πολυπάει
Δε γίνεται να φιλοξενείς συνέντευξη του Δουκίδη και να έχεις και διάφορα ...πιπεράτα πραγματάκια μέσα.
Νομίζω ότι βρίσκεται σε αρχικό στάδιο ακόμα αυτή η προσπάθεια και για να υπάρξει συνέχεια θα πρέπει να καθοριστεί το κοινό στο οποίο απευθύνεται.
- rapadder
- Gbyte level
Το ΔΕΤ είναι απο τα πιο καλά οργανωμένα τμήματα στην Ελλάδα. Ίσως το καλύτερο, τόσο από πλευράς οργάνωσης όσο και από πλευράς παρακίνησης/ ανάληψης πρωτοβουλιών από τους φοιτητές του. Μπορείς να βρείς σχεδόν όλο το διδακτικό υλικό στο site του τμήματος, ότι πληροφορία χρειαστείς. Αυτά από το 2000, όταν τα υπόλοιπα τμήματα (και το δικό μας φυσικά) ήταν στην εποχή του λίθου. Όλα αυτά οφείλονται κατά 90% στον κύριο Δουκίδη. Αν και διαφωνώ σε πολλά μαζί του, έχει κάνει απίστευτη προσπάθεια, πραγματικά είναι ο "επίτιμος" πρόεδρος του τμήματος.specton wrote: 1) ΔΕΝ το έβαλα για κόντρα ΔΕΤ-Πληροφορικής! Απλα το έβαλα γιατί το βρήκα ενδιαφέρον και αξίζει ως προσπάθεια... Κάντε κι εσείς κάτι παρόμοιο! Γιατί όχι; Εφόσον έχετε τόσο πολλά παιδία που ασχολούνται ενεργά στο venus εύκολο θα είναι!
Πιο καλά οργανωμένο έγραψα. Δεν σημαίνει ότι είναι τόσο καλό σε άλλους τομείς (που ενδεχομένως έχουν περισσότερη σημασία ή τουλάχιστον για μένα είχαν). Αυτά για να αποφεύγονται οι τυχόν παρεξηγήσεις.
ΔΕΤ++

... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
Συνεχίζω επάξια την γκρίνια του πληροφορικάριου...
Δεν μου άρεσε...ενα κλασσικό trendy περιοδικό
Όχι ιδιαίτερη ιδεολογία...δεν φένεται ότι είναι από φοιτητές....αναπαραγωγή κλασσικού προτύπου...
Και δισέλιδο αφιέρωμα στη σταρ-ελλάς!!!;;;
Όπως ειπε και ο tsilo καλύτερα να απευθύνεται κάπου συγγεκρινα...
lumen++
Δεν μου άρεσε...ενα κλασσικό trendy περιοδικό

Όχι ιδιαίτερη ιδεολογία...δεν φένεται ότι είναι από φοιτητές....αναπαραγωγή κλασσικού προτύπου...

Και δισέλιδο αφιέρωμα στη σταρ-ελλάς!!!;;;

Όπως ειπε και ο tsilo καλύτερα να απευθύνεται κάπου συγγεκρινα...
lumen++
laikedelic !