Μιλαω για ατομα που δουλευουν απο οικογενειακες επιχειρησεις και ειναι αυτοι παιρνουν γυρω στα 1000 (εαν ειναι 950 μην με πειτε ψευτη πχ) αλλα μιλαμε για γυρω στα 1000. Μεχρι ατομα που δουλευουνε σε Accenture, Intracom και αλλες εταιρειες. Συνηθως ο κοσμος γκρινιαζει για το μισθο του, δεν τον φουσκωνει :P οποτε δεν εχω λογο να μην τους πιστευω.
Γενικα Ξεκολατε λιγο απο τον εγκεφαλο σας με το Μ.Ο. , Ο Μεσος ορος του πτυχιου σας(μας) δεν θα καθορισει το ποσα λεφτα θα παιρνετε. Υπαρχουν χιλιαδες πραγματα που θα το καθορισουν αυτο.
Υπαρχουν και εδω Alumnis που ειμαι σιγουρος (χωρις να το ξερω 100% φυσικα) οτι καθαριζουν αυτο το ποσο το μηνα και ισως και παραπανω, και καλο θα ηταν να το πουνε ωστε να εχουμε μια επαφη με την πραγματικοτητα. Και φυσικα αυτο που λεει ο Τσιλο και ειναι μεγαλη αληθεια οτι 1.000 δεν σου φτανουνε ουτε για Κουκου και ας ακουγονται τωρα πολλα. (οπως λεει και η φαρσα, ΧΙΛΙΑ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝΕ...

)
Προφανως και καποιοι μπορει να ξεκινησαν με 800 ευρω στην ας πουμε "ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ SOFTWARE A.E." αλλα εαν δεν εισαι ευχαριστημενος την κανεις απο κει, αφου δεν εχει δυνατοτητα πολλες φορες να σε πληρωσει παραπανω. Ξερω ατομα που ειχαν τετοιες δουλειες και ολοι,
ΟΛΟΙ βρηκαν καλυτερες.
Υπαρχει παντα και η εναλλακτικη του δημοσιου για οποιον δεν αντεχει τα εξαντλητικα ωραρια, με ~900-1000* ευρω μισθο παλι ως πρωτο (λιγο λιγοτερο ειναι νομιζω)
αλλα τοσο θα ειναι παντα, δεν θα παρεις αυξηση ποτε
*Γνωστη μου νεοδιορεισθεισα με ασεπ παιρνει νομιζω μπαμ 1000 ευρω, αλλα εχει μεταπτυχιακο που αν θυμαμαι καλα ειναι +5%.