Βεβαίωση Πτυχίου

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Post Reply
koki
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Βεβαίωση Πτυχίου

Post by koki » Mon Jul 06, 2009 3:36 pm

Γεια σας!

Έχει ποτέ κανείς ζητήσει βεβαίωση ότι πληροί τις προϋποθέσεις απόκτησης πτυχίου; Ξέρετε πόσο περίπου κάνει να βγει;

Με έχει πιάσει -πάλι- άγχος γιατί την θέλω πριν κλείσουν για καλοκαίρι (=31 Ιουλίου) και σκέφτομαι, εάν βγει και το τελευταίο απαραίτητο μάθημα, πόσες μέρες μετά θα χρειάζονται και εάν θα προλάβω, κλπ κλπ κλπ

Καμία ιδέα;

(ναι, θα ρωτήσω στην γραμματεία αύριο μεθαύριο αλλά ΟΚ εάν ξέρει κανείς.. :))
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '

Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία ;)

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Re: Βεβαίωση Πτυχίου

Post by shodanjr_gr » Mon Jul 06, 2009 5:31 pm

Γύρω στις 15 μέρες θέλει για να βγει.
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
koki
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by koki » Mon Jul 06, 2009 7:07 pm

shodanjr_gr wrote:Γύρω στις 15 μέρες θέλει για να βγει.

Πωπω ελπίζω να κάνεις λάθος.

Edit: Νομίζω πως εάν ζητήσω μία απλή αναλυτική και τις πληρώ το γράφει κάτω κάτω (η τελευταία γράφει ότι δεν τις πληρώ οπότε...) και ελπίζω να την βολέψω με αυτό.
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Mon Jul 06, 2009 7:12 pm

koki wrote: Edit: Νομίζω πως εάν ζητήσω μία απλή αναλυτική και τις πληρώ το γράφει κάτω κάτω (η τελευταία γράφει ότι δεν τις πληρώ οπότε...) και ελπίζω να την βολέψω με αυτό.
Αυτό λέγεται "αντίγραφο πτυχίου πριν την ορκωμοσία" . Είναι όπως το περιγράφεις (μία αναλυτική που κάτω κάτω λέει ότι έχεις ολοκληρώσει τις σπουδές και καλύπτεις τις προϋποθέσεις για πτυχίο. Επίσης αναφέρει και τις κατευθύνσεις που σου αναγνωρίζονται.). Όταν πήγα και το ζήτησα εγώ πριν 1.5 μήνα περίπου, έκανε 15 μέρες να βγει.
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Mon Jul 06, 2009 7:15 pm

κοκι επειδή έρχεται και καλοκαίρι να τους παίρνεις και να τους κλαιγεσαι. Μην τους αφήσεις χωρίς να τους πιέσεις, καλύτερα να αγχωθούν αυτοί παρά εσύ
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
koki
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by koki » Mon Jul 06, 2009 8:11 pm

Α θα κλαφτώ πολύ :)

Εντάξει, νομίζω γενικά τα παιδιά στην δική μας γραμματεία είναι ΟΚ και έχουν κατανόηση, οπότε ελπίζω.. :) Ελπίζω να μην είπα μεγάλη κουβέντα χεχεχ

rigo
Gbyte level
Gbyte level

Post by rigo » Tue Jul 07, 2009 2:05 am

koki νομίζω θα έρθω να κλαφτώ μαζί σου, γιατί θέλω και εγώ αυτή τη βεβαίωση το συντομότερο. Πότε θα πρέπει να την παραδώσεις εσύ για κάποιο master; (φαντάζομαι)
Anw, αν έχεις καμιά πληροφορία από τη γραμματεία γράψε εδώ.
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
koki
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by koki » Tue Jul 07, 2009 12:43 pm

rigo wrote:koki νομίζω θα έρθω να κλαφτώ μαζί σου, γιατί θέλω και εγώ αυτή τη βεβαίωση το συντομότερο. Πότε θα πρέπει να την παραδώσεις εσύ για κάποιο master; (φαντάζομαι)
Anw, αν έχεις καμιά πληροφορία από τη γραμματεία γράψε εδώ.
Εγώ δεν ξέρω ακόμα σίγουρα πότε ακριβώς, γιατί κλάφτηκα στους Γάλλους και μπορώ να την πάω μετά τις 20 που ήθελαν αρχικά. Αλλά από όσο ξέρω 31 Ιουλίου κλείνουν οι διοικ. υπηρεσίες του πανεπιστημίου, και ανοίγουν 23 Αυγούστου, και μπορεί να μην την θέλω 20, αλλά σίγουρα δεν μπορώ να είμαι σε αναμμένα κάρβουνα όταν ξεκινάω Σεπτέμβρη!!

Εάν αντέξω/προλάβω/καταφέρω θα πάω αύριο στην γραμματεία και θα σε ενημερώσω.

ΥΓ. Συμπέρασμα θα ξέρω μετά τις 20 πότε την θέλω, και πιθανώς θα είναι αρχές Αυγούστου, αλλά δεν ξέρω...

------------------------------------------------

Απάντηση: Από την στιγμή που βγαίνει το τελευταίο μάθημά σου, κάνεις αίτηση και σε 2 βδομάδες έχεις το χαρτί που θες. Οπότε κυνηγάς και καθηγητές και γραμματεία και ό,τι προλάβεις :)
Last edited by Zifnab on Tue Jul 07, 2009 1:13 pm, edited 1 time in total.
Reason: merged posts

George1488
byte level
byte level

Post by George1488 » Sun Sep 27, 2009 9:53 pm

Συγνώμη αν το θέμα υπάρχει ήδη σε άλλο topic, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω το εξής..
Από εχτές που είδα τα αποτελέσματα των Δικτύων, έχω περάσει όλα τα μαθήματα που πρέπει για να πάρω το πτυχίο και να συμπληρώσω τους κύκλους.
Θέλω να ρωτήσω, τι παίζει με τις ορκομωσίες... Και επίσης, τι χαρτιά κ.λ.π πρέπει να πάω στη γραμματεία μεσοβδόμαδα, για να πάρω ένα πιστοποιητικό ότι έχω συμπληρώσει τις προϋποθέσεις απόκτησης πτυχίου, και ταυτόχρονα να κάνω αίτηση ορκομωσίας.. ??
Last edited by Zifnab on Sun Sep 27, 2009 9:59 pm, edited 1 time in total.
Reason: merged topics
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”