Μαθήματα Λογιστικής

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Post Reply
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a
Μαθήματα Λογιστικής

Post by rapadder » Fri Jul 10, 2009 4:45 pm

Θα ήθελα να κάνω 2-3 ιδιαίτερα μαθήματα λογιστικής και δεν ξέρω που ακριβώς να απευθυνθώ. Γνωρίζω ότι υπάρχουν Φροντιστήρια που παρέχουν βοηθητικές υπηρεσίες μαθημάτων σε φοιτητές (δεν τα χρειάστηκα ποτέ). Έχει κανένας καμιά ιδέα για το που να απευθυνθώ, να μου προτείνει τίποτα;
Δεν με πειράζει να είναι και φοιτητής αρκεί να ξέρει 5 πράγματα.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
cypher
Venus Former Team Member
Re: Μαθήματα Λογιστικής

Post by cypher » Fri Jul 10, 2009 4:47 pm

rapadder wrote:Θα ήθελα να κάνω 2-3 ιδιαίτερα μαθήματα λογιστικής και δεν ξέρω που ακριβώς να απευθυνθώ. Γνωρίζω ότι υπάρχουν Φροντιστήρια που παρέχουν βοηθητικές υπηρεσίες μαθημάτων σε φοιτητές (δεν τα χρειάστηκα ποτέ). Έχει κανένας καμιά ιδέα για το που να απευθυνθώ;
Ειναι ενας γηραιος κυριουλης με λιγη καραφλιτσα που μοιραζε συνεχεια φυλλαδια για φροντιστηριο οικονομικων στην σχολη και εμπαινε και την ωρα του μαθηματος για να δει πως/τι γινεται. :-p Στο φροντιστηριο του κανουν κυριως οικονομικα μαθηματα οποτε υποθετω οτι θα βρεις αυτο που ψαχνεις.
ImageImageImageImageImageImageImage
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Re: Μαθήματα Λογιστικής

Post by rapadder » Fri Jul 10, 2009 5:00 pm

Χμμ... Επειδή δεν περνάω από την Σχολή, αν σου είναι εύκολο μπορείς να μου παραθέσεις τα στοιχεία (ή να τα στείλεις με pm); Ευχαριστώ.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”