υποψηφιος για υποτροφια
-
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
υποψηφιος για υποτροφια
για να ειναι υποψηφιος καποιος προπτυχιακος φοιτητης για υποτροφια λεει ο οδηγος σπουδων να εχει περασει τα υποχρεωτικα μαθηματα αν ειναι 1ο η 2ο ετος και κατι αναλογο στο 3ο . αν καποιος τα εχει περασει ολα αλλα 1-2 στην εξεταστικη σεπτεμβριου δεν δικαουται?ευχαριστω

- proskopos
- Wow! Terabyte level
Re: υποψηφιος για υποτροφια
Νομίζω όχι...hiro wrote:για να ειναι υποψηφιος καποιος προπτυχιακος φοιτητης για υποτροφια λεει ο οδηγος σπουδων να εχει περασει τα υποχρεωτικα μαθηματα αν ειναι 1ο η 2ο ετος και κατι αναλογο στο 3ο . αν καποιος τα εχει περασει ολα αλλα 1-2 στην εξεταστικη σεπτεμβριου δεν δικαουται?ευχαριστω
- alexpsomi
- Kilobyte level
Δικαιούται αν έχει περάσει κάποια το σεπτέμβρη.. Αλλα δικαιούχοι είναι μόνο οι 2 φοιτητές με τον μεγαλύτερο μέσο όρο..
Επίσης, μπορείς να είσαι δικαιούχος στο δεύτερο έτος, ακομη και αν χρωστάς κάποιο μάθημα του πρώτου, αρκεί φυσικά να περάσεις όλα τα μαθήματα του δεύτερου.. ( αντίστοιχα και στα επομενα έτη )
Επίσης, μπορείς να είσαι δικαιούχος στο δεύτερο έτος, ακομη και αν χρωστάς κάποιο μάθημα του πρώτου, αρκεί φυσικά να περάσεις όλα τα μαθήματα του δεύτερου.. ( αντίστοιχα και στα επομενα έτη )
- ~~Wind~~
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Πως ισχύει στο 3ο κ το 4ο όταν τα υποχρεωτικά είναι μόνο 2 και μπλέκονται οι κατευθύνσεις ?

Come to foss-aueb ...we have cookies.. yamyam~nomnomnomnomnomnomnomnom
a cookie ~ I will do science to it
- enum21
- Venus Former Team Member
~~Wind~~ wrote:Πως ισχύει στο 3ο κ το 4ο όταν τα υποχρεωτικά είναι μόνο 2 και μπλέκονται οι κατευθύνσεις ?
Για τους φοιτητές του 3ου έτους σπουδών, απαιτείται επιτυχία στα τέσσερα (4) υποχρεωτικά
μαθήματα του 3ου έτους καθώς και σε έξι (6) υποχρεωτικά μαθήματα κύκλων τα οποία έχει
επιλέξει ο φοιτητής.
Από τον οδηγό σπουδών.Για τους φοιτητές του 4ου έτους σπουδών, υποτροφία δικαιούται ο αριστούχος απόφοιτος που
συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη συνολική βαθμολογία πτυχίου, με τον όρο ότι δεν έχει υπερβεί τα
οκτώ εξάμηνα φοίτησης που απαιτούνται για τη λήψη του πτυχίου.
- alexpsomi
- Kilobyte level
Σορρυ για την παραπληροφόρηση!
Τελικά δίνουν στους 3 φοιτητές με τον μεγαλύτερο μέσο όρο... Μου το είπε ένα παιδί απο το έτος μου που είναι τρίτος και θα πάρει..
Επίσης, αυτή την περίοδο γίνονται οι δηλώσεις, οπότε όποιος είναι υποψήφιος τον έχει πάρει ήδη τηλ η γραμματεία

Τελικά δίνουν στους 3 φοιτητές με τον μεγαλύτερο μέσο όρο... Μου το είπε ένα παιδί απο το έτος μου που είναι τρίτος και θα πάρει..
Επίσης, αυτή την περίοδο γίνονται οι δηλώσεις, οπότε όποιος είναι υποψήφιος τον έχει πάρει ήδη τηλ η γραμματεία
Μέχρι το 2007 έπαιρναν βραβείο οι δυο πρώτοι (~1450ευρω) και βραβείο ο πρώτος (~300 ευρώ).
Πρέπει να έχεις περάσει τα μαθήματα του έτους σου όπως λέει ο οδηγός σπουδών σε όποια εξεταστική θέλεις του έτους σου
Πρέπει να έχεις περάσει τα μαθήματα του έτους σου όπως λέει ο οδηγός σπουδών σε όποια εξεταστική θέλεις του έτους σου
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
- Michelle
- Gbyte level
alexpsomi wrote: Επίσης, μπορείς να είσαι δικαιούχος στο δεύτερο έτος, ακομη και αν χρωστάς κάποιο μάθημα του πρώτου, αρκεί φυσικά να περάσεις όλα τα μαθήματα του δεύτερου.. ( αντίστοιχα και στα επομενα έτη )
Επειδή μου φαίνονται λίγο conflicting αυτά τα 2, η κατάταξη υπολογίζεται βάσει του γενικού ΜΟ όλων των μέχρι τώρα ετών ή του ΜΟ των μαθημάτων του συγκεκριμένου έτους; Είχα την εντύπωση ότι μετράει ο γενικός ΜΟ, αλλά δεν γνώριζα αυτό που αναφέρεται στο πρώτο quote το οποιό δείχνει λίγο διαφορετικό concept..alexpsomi wrote: Τελικά δίνουν στους 3 φοιτητές με τον μεγαλύτερο μέσο όρο...
Question everything (and first of all, yourself)
w3.org/People/all#lea ✿ lea.verou.me ✿ @leaverou on Twitter
w3.org/People/all#lea ✿ lea.verou.me ✿ @leaverou on Twitter
- enum21
Νομίζω ότι εννοεί το ΜΟ συγκεκριμένου έτους ο γενικός μετράει στο τέλος (όταν πάρεις πτυχίο).Michelle wrote:alexpsomi wrote: Επίσης, μπορείς να είσαι δικαιούχος στο δεύτερο έτος, ακομη και αν χρωστάς κάποιο μάθημα του πρώτου, αρκεί φυσικά να περάσεις όλα τα μαθήματα του δεύτερου.. ( αντίστοιχα και στα επομενα έτη )Επειδή μου φαίνονται λίγο conflicting αυτά τα 2, η κατάταξη υπολογίζεται βάσει του γενικού ΜΟ όλων των μέχρι τώρα ετών ή του ΜΟ των μαθημάτων του συγκεκριμένου έτους; Είχα την εντύπωση ότι μετράει ο γενικός ΜΟ, αλλά δεν γνώριζα αυτό που αναφέρεται στο πρώτο quote το οποιό δείχνει λίγο διαφορετικό concept..alexpsomi wrote: Τελικά δίνουν στους 3 φοιτητές με τον μεγαλύτερο μέσο όρο...

- alexpsomi
- Kilobyte level
Εμένα απο τη γραμματεία μου είπαν του συγκεκριμένου έτους... Για το πρώτο έτος ΜΟ των 10 υποχρεωτικών, για το 2ο των 8 κτλ κτλ
Κάθε έτος ξεχωριστά απο το προηγούμενο.. Δηλαδή κάποιος που τα χρωστάει όλα ή έχει ΜΟ 5 και είναι 5ο εξάμηνο μπορεί να πάρει την υποτροφία αν γράψει στο 5ο και 6ο εξάμηνο πολυ καλα
Κάθε έτος ξεχωριστά απο το προηγούμενο.. Δηλαδή κάποιος που τα χρωστάει όλα ή έχει ΜΟ 5 και είναι 5ο εξάμηνο μπορεί να πάρει την υποτροφία αν γράψει στο 5ο και 6ο εξάμηνο πολυ καλα
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Νομίζω εδώ είναι το καταλληλότερο μέρος να το βάλω.
This is a story of love, anger, hate, and of a disassembled state:
Take that society.
Ερώτημα 2: Γνωρίζει κανείς το ποσό που είχε δοθεί τις προηγούμενες χρονιές (υποτροφία εισαγωγής πάντα)?
Τενκ γιου!
This is a story of love, anger, hate, and of a disassembled state:
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Take that society.
Ερώτημα 2: Γνωρίζει κανείς το ποσό που είχε δοθεί τις προηγούμενες χρονιές (υποτροφία εισαγωγής πάντα)?
Τενκ γιου!
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- alexpsomi
- Kilobyte level
Ετσι όπως είναι τα πράγματα καλό είναι να μην κοιτάμε τι γινόταν τις προηγούμενες χρονιές.. Το πιθανότερο είναι οτι κάτι θα αλλάξει μόνο και μόνο για σπάσιμο νεύρων
Όταν έρθει η ώρα θα πάρουν τηλέφωνο όλους τους δικαιούχους και θα τους πουν να περάσουν να πάρουν τα λεφτά τους.. Το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι οτι δεν θα χρειαστεί να πάμε απο καμμία εφορία (
) να τα πάρουμε

- Bloody Mary
@Stoupeace
Δυστυχώς δε θυμάμαι πόσο είναι το ποσό που δίνεται...
Αυτό που μπορεί να συνέβη στην περίπτωση σου είναι το εξής: Μπορεί να δικαιούνταν οι 2 πρώτοι υποτροφία, αλλά ο πρώτος ή ο δεύτερος να μην πληρούσε τις προϋποθέσεις αποδοχής της υποτροφίας και έτσι να μετακύλησε η υποτροφία του στον τρίτο, that is... you
True story, το ίδιο μου συνέβη πέρυσι και ενώ αρχικά μου είχαν πει πως δε δικαιούμουν, στο τέλος κατέληξαν να πάρουν και μένα τηλέφωνο. Βέβαια τελικά ούτε κι εγώ τις πληρούσα και τα τηλεφωνήματα συνεχίστηκαν (υποθέτω). Τουλάχιστον εσένα σε ειδοποίησαν 1,5 χρόνο νωρίτερα από μένα συγκριτικά.. Είναι κι αυτό ένα βήμα! 
Δυστυχώς δε θυμάμαι πόσο είναι το ποσό που δίνεται...
Αυτό που μπορεί να συνέβη στην περίπτωση σου είναι το εξής: Μπορεί να δικαιούνταν οι 2 πρώτοι υποτροφία, αλλά ο πρώτος ή ο δεύτερος να μην πληρούσε τις προϋποθέσεις αποδοχής της υποτροφίας και έτσι να μετακύλησε η υποτροφία του στον τρίτο, that is... you

Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Μου είχαν πει απο τη γραμματεία κανα μήνα πριν ότι θα επικοινωνήσει το ΙΚΥ μαζί μου. Το site του είναι down. Εχει κανείς το τηλέφωνο?
Εψαξα "τηλεφωνο ΙΚΥ" αλλά, βγάζει πολλά για τα διάφορα προγράμματα.
Αν εχει κανείς το τηλέφωνο των κεντρικών...
Εψαξα "τηλεφωνο ΙΚΥ" αλλά, βγάζει πολλά για τα διάφορα προγράμματα.
Αν εχει κανείς το τηλέφωνο των κεντρικών...

░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- Phoenix!
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
ΤΗΛ.: 210 – 37 26 394, 395, 333, 346 FAX: 210 – 32 55 478 και 210 – 3312759
Αλλά νομίζω το κεντρικό είναι 210 37 26 300 ...
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Thaaaaaaaaaaaanx!!!Phoenix! wrote:ΤΗΛ.: 210 – 37 26 394, 395, 333, 346 FAX: 210 – 32 55 478 και 210 – 3312759

░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- Bloody Mary
Τελικά τηλεφώνησες? Έβγαλες άκρη?
Κι εμένα μου είχαν πει πως θα επικοινωνήσει το ΙΚΥ μαζί μου, μετά πως θα με έπαιρναν τηλέφωνο αυτοί από τη γραμματεία, μετά μου τα άλλαξαν πάλι... Και στο τέλος, αφού βαρέθηκα και κουράστηκα να το ψάχνω, μου ήρθε Αυγουστιάτικα ένα πιστοποιητικό συστημένο στο σπίτι... Πάλι καλά που ήταν η θεία μου δίπλα και το παρέλαβε, γιατί εγώ ήμουν διακοπές
Κι εμένα μου είχαν πει πως θα επικοινωνήσει το ΙΚΥ μαζί μου, μετά πως θα με έπαιρναν τηλέφωνο αυτοί από τη γραμματεία, μετά μου τα άλλαξαν πάλι... Και στο τέλος, αφού βαρέθηκα και κουράστηκα να το ψάχνω, μου ήρθε Αυγουστιάτικα ένα πιστοποιητικό συστημένο στο σπίτι... Πάλι καλά που ήταν η θεία μου δίπλα και το παρέλαβε, γιατί εγώ ήμουν διακοπές

Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
ΙΚΥ για Προπτυχιακούς: 210 37 26 359-360
Πήρα μόλις τώρα και μου είπανε ότι δεν έχουν πάει τα χαρτιά από τις σχολές ακόμα, και ότι θα μου έρθει ένα γράμμα μετά απο 1000 ελέγχους που θα λέει αν πήρα τιμητική ή χρηματική. "Μπορεί να είναι σε ένα μήνα, μπορεί στο τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς".
trip to IKEA postponed
Πήρα μόλις τώρα και μου είπανε ότι δεν έχουν πάει τα χαρτιά από τις σχολές ακόμα, και ότι θα μου έρθει ένα γράμμα μετά απο 1000 ελέγχους που θα λέει αν πήρα τιμητική ή χρηματική. "Μπορεί να είναι σε ένα μήνα, μπορεί στο τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς".
trip to IKEA postponed

░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- alexpsomi
- Kilobyte level
Χτες μου ήρθε επιταγή στο σπίτι απο το ΙΚΥ!
Ευτυχώς είναι χρηματική αμοιβή και όχι έπαινος

- stoupeace
- Wow! Terabyte level
A ναι ξεχασα να το πω κι εγω, φετος ηρθαν νωρις απ'ο,τι φαίνεται!alexpsomi wrote:Χτες μου ήρθε επιταγή στο σπίτι απο το ΙΚΥ!![]()
![]()
Congrats alex

░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Le walking thread.
Εσείς που'χετε πάρει υποτροφία για την επίδοσή σας μέσα στη σχολή, συμπληρώσατε κάποια αίτηση σε κάποιο site?
Εσείς που'χετε πάρει υποτροφία για την επίδοσή σας μέσα στη σχολή, συμπληρώσατε κάποια αίτηση σε κάποιο site?
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- cypher
Όχι, σε ενημερώνει η γραμματεία συνηθως για αυτά.stoupeace wrote:Le walking thread.