Imagine Cup 2011

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Post Reply
atomo
byte level
byte level

Imagine Cup 2011

Post by atomo » Thu Nov 18, 2010 10:46 pm

Έχει κανείς σκοπό να πάει στο φετινό Imagine Cup ;
Το λέω γιατί πρέπει να σχηματίσουμε ομάδες. Αν ψήνεται κανείς ας μου στείλει.
photisd
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a
Re: Imagine Cup 2011

Post by photisd » Fri Nov 19, 2010 4:10 am

χρειάζεται αυτό να έχεις κάποιες πρωαπαιτούμενες γνώσεις για να συμμετέχεις κλπ ή μπορεί ο καθένας να δηλώσει συμμετοχή και να παρακολουθήσει?
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
atomo
byte level
byte level

Post by atomo » Fri Nov 19, 2010 9:22 am

οχι δεν χρειάζονται. εγώ έχω στείλει και με έχουν δεχτεί ήδη. μπορώ να πάρω μαζί έναν συμφοιτητή μου. ψήνεσαι???
Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level

Post by Erevodifwntas » Fri Nov 19, 2010 9:30 am

photisd wrote:χρειάζεται αυτό να έχεις κάποιες πρωαπαιτούμενες γνώσεις για να συμμετέχεις κλπ ή μπορεί ο καθένας να δηλώσει συμμετοχή και να παρακολουθήσει?
Ο τελικός σκοπός του Imagine Cup είναι να φτιάξετε κάποιο πρόγραμμα. Χρειάζεται γνώσεις προγραμματισμού κι πολύ διάθεση
Go To Statement Considered Harmful (Τιτλος δημοσίευσης του Edsger Dijkstra).

my personal site
Ισοβίτης
Venus Former Team Member

Post by Ισοβίτης » Fri Nov 19, 2010 12:49 pm

Γενικώς, είναι μια καταπληκτική εμπειρία. Αν έχεις διάθεση, σε λίγους μήνες μαθαίνεις άπειρα πράγματα. Φέτος, μάλιστα, έχουν δηλώσει συμμετοχή αρκετοί φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής του ΟΠΑ (δεν ξέρω αν είναι όλοι μέλη του Venus)!

Προσωπικά, είχα συμμετάσχει δύο φορές, το 2008 και το 2010. Χρειάστηκε πολλή δουλειά, όμως δεν θα αντάλλασσα την εμπειρία με τίποτα (ακόμα και την πρώτη φορά που η ομάδα μου δεν τα κατάφερε να κερδίσει).

Ο διαγωνισμός έχει κατηγορίες για κάθε γούστο πάντως. Πέρα από το Software Design (που είναι η δημοφιλέστερη), υπάρχουν άλλες επτά κατηγορίες με εξίσου σημαντικά έπαθλα. Για όποιον ενδιαφέρεται (απορίες, πληροφορίες, κλπ) θα πούμε περισσότερα και ως StudentGuru AUEB στο επόμενο event μας :).
Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί...

Image

Find me: Image Image Image Image Image
Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level

Post by Erevodifwntas » Fri Nov 19, 2010 12:56 pm

Ισοβίτης wrote: εξίσου σημαντικά έπαθλα.
Δεν το κάνεις νέε για τα έπαθλα.... το κάνεις για την ματαιδοξια του Programmer (όπως θα έλεγε και ένας γνωστός μου)
Go To Statement Considered Harmful (Τιτλος δημοσίευσης του Edsger Dijkstra).

my personal site
photisd
Mbyte level
Mbyte level

Post by photisd » Fri Nov 19, 2010 2:59 pm

παιδιά οκ απλά ρώτησα γιατί ενδιαφέρομαι για όλο αυτό, αλλά από την άλλη στις γλώσσες προγραμματισμού δεν είμαι και πολύ καλός.. γι'αυτό
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”