Imagine Cup 2011
Imagine Cup 2011
Έχει κανείς σκοπό να πάει στο φετινό Imagine Cup ;
Το λέω γιατί πρέπει να σχηματίσουμε ομάδες. Αν ψήνεται κανείς ας μου στείλει.
Το λέω γιατί πρέπει να σχηματίσουμε ομάδες. Αν ψήνεται κανείς ας μου στείλει.
- photisd
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Imagine Cup 2011
χρειάζεται αυτό να έχεις κάποιες πρωαπαιτούμενες γνώσεις για να συμμετέχεις κλπ ή μπορεί ο καθένας να δηλώσει συμμετοχή και να παρακολουθήσει?
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
οχι δεν χρειάζονται. εγώ έχω στείλει και με έχουν δεχτεί ήδη. μπορώ να πάρω μαζί έναν συμφοιτητή μου. ψήνεσαι???
-
- Gbyte level
Ο τελικός σκοπός του Imagine Cup είναι να φτιάξετε κάποιο πρόγραμμα. Χρειάζεται γνώσεις προγραμματισμού κι πολύ διάθεσηphotisd wrote:χρειάζεται αυτό να έχεις κάποιες πρωαπαιτούμενες γνώσεις για να συμμετέχεις κλπ ή μπορεί ο καθένας να δηλώσει συμμετοχή και να παρακολουθήσει?
- Ισοβίτης
- Venus Former Team Member
Γενικώς, είναι μια καταπληκτική εμπειρία. Αν έχεις διάθεση, σε λίγους μήνες μαθαίνεις άπειρα πράγματα. Φέτος, μάλιστα, έχουν δηλώσει συμμετοχή αρκετοί φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής του ΟΠΑ (δεν ξέρω αν είναι όλοι μέλη του Venus)!
Προσωπικά, είχα συμμετάσχει δύο φορές, το 2008 και το 2010. Χρειάστηκε πολλή δουλειά, όμως δεν θα αντάλλασσα την εμπειρία με τίποτα (ακόμα και την πρώτη φορά που η ομάδα μου δεν τα κατάφερε να κερδίσει).
Ο διαγωνισμός έχει κατηγορίες για κάθε γούστο πάντως. Πέρα από το Software Design (που είναι η δημοφιλέστερη), υπάρχουν άλλες επτά κατηγορίες με εξίσου σημαντικά έπαθλα. Για όποιον ενδιαφέρεται (απορίες, πληροφορίες, κλπ) θα πούμε περισσότερα και ως StudentGuru AUEB στο επόμενο event μας
.
Προσωπικά, είχα συμμετάσχει δύο φορές, το 2008 και το 2010. Χρειάστηκε πολλή δουλειά, όμως δεν θα αντάλλασσα την εμπειρία με τίποτα (ακόμα και την πρώτη φορά που η ομάδα μου δεν τα κατάφερε να κερδίσει).
Ο διαγωνισμός έχει κατηγορίες για κάθε γούστο πάντως. Πέρα από το Software Design (που είναι η δημοφιλέστερη), υπάρχουν άλλες επτά κατηγορίες με εξίσου σημαντικά έπαθλα. Για όποιον ενδιαφέρεται (απορίες, πληροφορίες, κλπ) θα πούμε περισσότερα και ως StudentGuru AUEB στο επόμενο event μας

-
- Gbyte level
Δεν το κάνεις νέε για τα έπαθλα.... το κάνεις για την ματαιδοξια του Programmer (όπως θα έλεγε και ένας γνωστός μου)Ισοβίτης wrote: εξίσου σημαντικά έπαθλα.
- photisd
- Mbyte level
παιδιά οκ απλά ρώτησα γιατί ενδιαφέρομαι για όλο αυτό, αλλά από την άλλη στις γλώσσες προγραμματισμού δεν είμαι και πολύ καλός.. γι'αυτό
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...