Καλησπέρα
Είμαι παλιοσειρά τόσο της σχολής όσο και ενός των μεταπτυχιακών της. Η αλήθεια είναι πως έχω πάρα πολύ καιρό να επισκεφτώ το venus, παρόλα αυτά βλέπω πολλά γνώριμα nicknames (μεταξύ άλλων τον πολύ αγαπητό redlabel..)
θα ήθελα να θέσω το θέμα της δημιουργίας ενός συλλόγου αποφοίτων για το τμήμα μας....Από ότι γνωρίζω δεν υφίσταται κάτι τέτοιο..Το αντίστοιχο τμήμα του ΕΚΠΑ διαθέτει , και είναι ιδιαίτερα ενεργός σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά μας δικαιώματα
Θα ήθελα να παραθέσετε τις απόψεις σας
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Γιάννης Αναγνωστάκης
Σύλλογος Αποφοίτων Πληροφορικής Ο.Π.Α
-
- Kilobyte level
- Academic status: Professor
Re: Σύλλογος Αποφοίτων Πληροφορικής Ο.Π.Α
Σε πρώτη φάση, γιατί δεν φτιάχνεις ένα facebook group? Μπορούμε να πούμε στον webmaster να έχει κάποιου είδους σύνδεση με την ιστοσελίδα του τμήματος. Από όσο έχω δεί, υπάρχουν groups για συγκεκριμένα έτη αποφοίτητης, και για όλη την ΑΣΟΕΕ. Οπότε το συγκεκριμένο group θα μπορούσε να καλύψει ένα κενό. Και από κει και πέρα βλεπετε (εγω δεν είμαι απόφοιτος:) )
Σταύρος Τουμπής
Σταύρος Τουμπής
janag79 wrote:Καλησπέρα
Είμαι παλιοσειρά τόσο της σχολής όσο και ενός των μεταπτυχιακών της. Η αλήθεια είναι πως έχω πάρα πολύ καιρό να επισκεφτώ το venus, παρόλα αυτά βλέπω πολλά γνώριμα nicknames (μεταξύ άλλων τον πολύ αγαπητό redlabel..)
θα ήθελα να θέσω το θέμα της δημιουργίας ενός συλλόγου αποφοίτων για το τμήμα μας....Από ότι γνωρίζω δεν υφίσταται κάτι τέτοιο..Το αντίστοιχο τμήμα του ΕΚΠΑ διαθέτει , και είναι ιδιαίτερα ενεργός σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά μας δικαιώματα
Θα ήθελα να παραθέσετε τις απόψεις σας
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Γιάννης Αναγνωστάκης