Τιτλος πτυχιου
Τιτλος πτυχιου
Ειμαι αποφοιτος του τμηματος πληροφορικης,θα ηθελα να ρωτησω ποιος ειναι ο τιτλος μου απο εδω και περα δλδ τι μπορω να βαλω στο βιογραφικο μου οτι ειμαι ακριβως αφου δεν ειμαστε μηχανικοι!

- Ktulu
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Τιτλος πτυχιου
Στις ΗΠΑ χρησιμοποιουν το software engineer, τωρα δεν ξερω τι παιζει εδω.kos7706 wrote:Ειμαι αποφοιτος του τμηματος πληροφορικης,θα ηθελα να ρωτησω ποιος ειναι ο τιτλος μου απο εδω και περα δλδ τι μπορω να βαλω στο βιογραφικο μου οτι ειμαι ακριβως αφου δεν ειμαστε μηχανικοι!
Ειναι και το Πολυτεχνειο/ΤΕΕ που εχουν την λεξη "μηχανικος" σαν ιδιοκτησία τους.
Δοκιμάστε το Unagi, project που έγινε σε συνεργασία με συνάδελφο από το τμήμα μας και είναι αυτήν την στιγμή ανεβασμένο σε Windows Phone Store και Nokia Store.
- Serendipity
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
εξαρτάται τι ειδικότητα έχεις θα γράψεις στο βιογραφικό σου. Γενικά είσαι Software engineer. Eγώ στο δικό μου γράφω Data Analyst / Web Developer
εσυ αν εισαι καλός στις βάσεις γράψε database manager κλπ
εσυ αν εισαι καλός στις βάσεις γράψε database manager κλπ
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
- miv
- Kilobyte level
- Academic status: 2nd year
Ισότιμο με B.Sc. in Computer Science/Informatics είναι το πτυχίο, αρχικά μπορείς να βάλεις αυτό και μετά την ειδίκευση με την οποία έχεις ασχοληθεί.
Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα: http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα: http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
νομιζω η πιο σωστη απαντησηmiv wrote:Ισότιμο με B.Sc. in Computer Science/Informatics είναι το πτυχίο, αρχικά μπορείς να βάλεις αυτό και μετά την ειδίκευση με την οποία έχεις ασχοληθεί.