Εγγραφή σε νέο ΑΕΙ
- proskopos
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Εγγραφή σε νέο ΑΕΙ
Θέλω να μάθω το εξής... Τελείωσα το λύκειο το 2006 μπορώ να χρησιμοποιήσω τον βαθμό που έγραψα πανελλήνιες ώστε του χρόνου να μπω σε νέο ΑΕΙ? ή στα σταμάτησε το μέτρο του 10%?
Αν σταμάτησε, τότε ο μόνος τρόπος είναι να γράψω πανελλήνιες ξανα, ή να μπω με κατατακτήριες?
Αν σταμάτησε, τότε ο μόνος τρόπος είναι να γράψω πανελλήνιες ξανα, ή να μπω με κατατακτήριες?
- nikolas17
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Re: Εγγραφή σε νέο ΑΕΙ
Το 10% ως κατηγορία δεν υπάρχει πια.
Απ' όσο ξέρω ο μόνος τρόπος είναι με κατατακτήριες ή με πανελλαδικές εκ νέου.
Απ' όσο ξέρω ο μόνος τρόπος είναι με κατατακτήριες ή με πανελλαδικές εκ νέου.
Με τι θα συνδυάσεις την πληροφορική προσκοπε;
aquila non captat muscas. numero 5
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Πολλοί λόγοι μπορεί να είναι εκτός από τον συνδυασμό - πάσο / αδέλφια (thefreak wrote:Με τι θα συνδυάσεις την πληροφορική προσκοπε;

Νομίζω δεν δικαιούσαι πάσο αν έχεις πτυχίο από άλλο ΑΕΙ (πλέον).
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Ναι ισχύει αυτό. Και επίσης δεν δικαιούσαι και πάσο αν έχεις περάσει τα 6 χρόνια σπουδών.Filia wrote:Νομίζω δεν δικαιούσαι πάσο αν έχεις πτυχίο από άλλο ΑΕΙ (πλέον).
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
- proskopos
- Wow! Terabyte level
Αυτό για το πάσο το ρώταγα αλλού 
Δεν σκέφτομαι να συνδιάσω την πληροφορική με τίποτα άλλο... Για την ακρίβεια μάλλον εξωτερικό θα πάω μετά τον στρατό..
Αλλά σκέφτομαι διάφορα όπως, αν μείνω ελλάδα και για phd δεν βγαίνει το badget, να μπω σε ένα ΑΕΙ με θέμα κάτι που μου αρέσει με σκοπό απλά και μόνο να παρακολουθήσω κάποια στιγμή κάποτε (ώστε να μην έχω θέμα με την δουλειά μου)..

Δεν σκέφτομαι να συνδιάσω την πληροφορική με τίποτα άλλο... Για την ακρίβεια μάλλον εξωτερικό θα πάω μετά τον στρατό..
Αλλά σκέφτομαι διάφορα όπως, αν μείνω ελλάδα και για phd δεν βγαίνει το badget, να μπω σε ένα ΑΕΙ με θέμα κάτι που μου αρέσει με σκοπό απλά και μόνο να παρακολουθήσω κάποια στιγμή κάποτε (ώστε να μην έχω θέμα με την δουλειά μου)..
- zweistein
- Wow! Terabyte level
παρακολουθώ ένα μάθημα παρέα με 2 παιδιά που μπήκαν asoee για δεύτερο πτυχίο. δεν δικαιούσαι πάσο και μάλλον ούτε δωρεάν βιβλία πια. το ένα παιδί που ξέρω τα έχει αγοράσει όλα 100% σίγουρα. και οι 2 έχουν μπει αποκλειστικά με κατατακτήριες.
η διαδικασία είναι απλή και οι συνθήκες φοίτησης normal, απλά δυστυχώς έχεις πολύ λιγότερες οικονομικές διευκολύνσεις από το αν ήσουν σε πρώτο πτυχίο ή σε κάποιο master.
η διαδικασία είναι απλή και οι συνθήκες φοίτησης normal, απλά δυστυχώς έχεις πολύ λιγότερες οικονομικές διευκολύνσεις από το αν ήσουν σε πρώτο πτυχίο ή σε κάποιο master.

Εγω τα παιρνω δωρεαν.zweistein wrote:παρακολουθώ ένα μάθημα παρέα με 2 παιδιά που μπήκαν asoee για δεύτερο πτυχίο. δεν δικαιούσαι πάσο και μάλλον ούτε δωρεάν βιβλία πια.
που θα πάει θα το δουμε...
- Gewitter
- Venus Former Team Member
- Academic status: PhD
Είναι παράλογο να έχεις μπει με παννεληνιες(σε ότι ηλικία και να είσαι) και να μη δικαιούσαι τα ίδια με όλους τους άλλουσ που μπήκαν με τον ίδιο τρόπο.
Τώρα αν είσαι με κατατακτήριες εκεί αλλάζει το θέμα..
Τώρα αν είσαι με κατατακτήριες εκεί αλλάζει το θέμα..
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
-
- Kilobyte level
Αν μπεις στο τμήμα από κατατακτήριες σίγουρα παίρνεις βιβλία δωρεάν, τουλάχιστον μέχρι και τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά, ενώ δεν δικαιούσαι να πάρεις πάσο.