(Κι άλλη) Ληστεία στο ΟΠΑ
-
- Kilobyte level
- Academic status: Professor
(Κι άλλη) Ληστεία στο ΟΠΑ
Ανακοίνωση του Συλλόγου ΔΕΠ σχετικά με πρόσφατη ληστεία με θύμα ΥΔ του Τμήματος Πληροροφικής
============================================================
Σύλλογος ΔΕΠ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αθήνα, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011
Η εγκληματικότητα τυλίγει πια ασφυκτικά το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και οι δράστες αποθρασύνονται. Τελευταίο κρούσμα είναι η ένοπλη ληστεία με μαχαίρι σε βάρος διδακτορικού φοιτητή του Πανεπιστημίου μας, χθες το μεσημέρι, στην πύλη του Πανεπιστημίου επί της οδού Μαυροματαίων. Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό έλαβε χώρα παρόμοιο περιστατικό σε χώρο εργαστηρίου εντός του Πανεπιστημίου.
Η συνεχιζόμενη κατάληψη των χώρων του ΟΠΑ από τους παραεμπόρους που έχουν μετατρέψει το πανεπιστήμιο σε ένα άθλιο τριτοκοσμικό παζάρι, οι ληστρικές επιθέσεις, οι παρενοχλήσεις και η εξαθλίωση, έγιναν για πολύ καιρό ανεκτά από την πολιτεία. Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών δεν θυμίζει πια πανεπιστήμιο, η δημόσια εικόνα του είναι αποκρουστική, έχει παραδοθεί στον φόβο και στην εγκληματικότητα, διώχνει τους φοιτητές και τις φοιτήτριες μακριά και απελπίζει τους εργαζόμενους.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη στον φοιτητή μας που δέχθηκε τη σημερινή εγκληματική επίθεση και κάνουμε δραματική έκκληση στην πολιτεία και στα όργανά της να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους. Δεν είναι ανάγκη να χυθεί πρώτα αίμα για να αντιμετωπίσουν οι αρμόδιοι το εκρηκτικό πρόβλημα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
============================================
============================================================
Σύλλογος ΔΕΠ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αθήνα, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011
Η εγκληματικότητα τυλίγει πια ασφυκτικά το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και οι δράστες αποθρασύνονται. Τελευταίο κρούσμα είναι η ένοπλη ληστεία με μαχαίρι σε βάρος διδακτορικού φοιτητή του Πανεπιστημίου μας, χθες το μεσημέρι, στην πύλη του Πανεπιστημίου επί της οδού Μαυροματαίων. Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό έλαβε χώρα παρόμοιο περιστατικό σε χώρο εργαστηρίου εντός του Πανεπιστημίου.
Η συνεχιζόμενη κατάληψη των χώρων του ΟΠΑ από τους παραεμπόρους που έχουν μετατρέψει το πανεπιστήμιο σε ένα άθλιο τριτοκοσμικό παζάρι, οι ληστρικές επιθέσεις, οι παρενοχλήσεις και η εξαθλίωση, έγιναν για πολύ καιρό ανεκτά από την πολιτεία. Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών δεν θυμίζει πια πανεπιστήμιο, η δημόσια εικόνα του είναι αποκρουστική, έχει παραδοθεί στον φόβο και στην εγκληματικότητα, διώχνει τους φοιτητές και τις φοιτήτριες μακριά και απελπίζει τους εργαζόμενους.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη στον φοιτητή μας που δέχθηκε τη σημερινή εγκληματική επίθεση και κάνουμε δραματική έκκληση στην πολιτεία και στα όργανά της να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους. Δεν είναι ανάγκη να χυθεί πρώτα αίμα για να αντιμετωπίσουν οι αρμόδιοι το εκρηκτικό πρόβλημα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
============================================
Re: (Κι άλλη) Ληστεία στο ΟΠΑ
Καλά όλα αυτά.
Ποιοι είναι οι αρμόδιοι και γιατί κοιμούνται?Εκφράζουμε την αλληλεγγύη στον φοιτητή μας που δέχθηκε τη σημερινή εγκληματική επίθεση και κάνουμε δραματική έκκληση στην πολιτεία και στα όργανά της να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους. Δεν είναι ανάγκη να χυθεί πρώτα αίμα για να αντιμετωπίσουν οι αρμόδιοι το εκρηκτικό πρόβλημα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
Φθάσαμε στο σημείο να ρωτάμε ποιοι είναι οι αρμόδιοι για την προστασία μας, ελπίζω να είναι ρητορικό το ερώτημα σου.
aquila non captat muscas. numero 5
Νομίζω με αφορμή και πάλι την απειλή με μαχαίρι εις βάρος υποψήφιου διδάκτορα, να πούμε την εικόνα αμαυρώνουν εκτός από τους πλανόδιους, οι αιώνιοι φοιτητές, το φαγητό του Μπούντρη, ...., συμπληρώστε εσείς. Όλο και κάποια σχέση θα βρείτε με το συμβάν,
"With soap, baptism is a good thing"
- stranger
- Mbyte level
- Academic status: N>4
ΟΚ, δε λέω, και στα Εξάρχεια γίνονται πολλά οπότε ας πούμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα που υπάρχουν αστυνομικοί σε κάθε τετράγωνο (αν και μετά από το περιστατικό της 6/12 υποθέτω ότι οι ντόπιοι τους θέλουν εκεί λιγότερο από ποτέ).
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι τι κάνουν όσον αφορά την Πατησίων. Δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι δεν σταματάει στην Ομόνοια; Ή μήπως θεωρούν ότι μόνο η Χέυδεν είναι επικίνδυνη και κοντοστέκονται εκεί; (μπορεί βέβαια απλά να θέλουν να είναι κοντά στο Γρηγόρη για καμιά φραπεδούμπα!)
Ως φοιτητής Πληροφορικής πηγαίνω πολλές φορές στη σχολή με λάπτοπ, πάντα έχω μαζί μου το κινητό μου που όπως των περισσότερων φαντάζομαι είναι smartphone και ακριβό και εκτός από τα βασικά λεφτά που χρειάζεται να έχω πάνω μου έχω αρκετά συχνά πολλά περισσότερα για να πληρώνω φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών που πάω, μηνιαίες κάρτες για τα ΜΜΜ κτλ.
Ό, τι και να κλέβουν δεν λέω ότι είναι καλό ειδικά όταν το κάνουν υπό την απειλή όπλου. Απλά τονίζω το γεγονός ότι στη σχολή μας έχουν ακόμα περισσότερα να κλέψουν και είναι λογικό να υπάρχει έστω φρούρηση από δύο μπάτσους. ΈΛΕΟΣ!
ΥΓ: Μου κάνει εντύπωση που στις ειδήσεις δεν ακούμε τόσο συχνά για μεγάλες συλλήψεις της αστυνομίας, οπότε αναρωτιέμαι τι κάνουν όλη μέρα; Μόνο στέκονται σε ηλίθια σημεία και πιάνουν την κουβέντα; Κάνουν κόντρες όλη μέρα με τις μηχανές; Ξανά ΈΛΕΟΣ!
Edit: Μόλις διάβασα το post του "The Heart Collector" στις αναδημοσιεύσεις και πήρα μια απάντηση. Ουάου!
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι τι κάνουν όσον αφορά την Πατησίων. Δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι δεν σταματάει στην Ομόνοια; Ή μήπως θεωρούν ότι μόνο η Χέυδεν είναι επικίνδυνη και κοντοστέκονται εκεί; (μπορεί βέβαια απλά να θέλουν να είναι κοντά στο Γρηγόρη για καμιά φραπεδούμπα!)
Ως φοιτητής Πληροφορικής πηγαίνω πολλές φορές στη σχολή με λάπτοπ, πάντα έχω μαζί μου το κινητό μου που όπως των περισσότερων φαντάζομαι είναι smartphone και ακριβό και εκτός από τα βασικά λεφτά που χρειάζεται να έχω πάνω μου έχω αρκετά συχνά πολλά περισσότερα για να πληρώνω φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών που πάω, μηνιαίες κάρτες για τα ΜΜΜ κτλ.
Ό, τι και να κλέβουν δεν λέω ότι είναι καλό ειδικά όταν το κάνουν υπό την απειλή όπλου. Απλά τονίζω το γεγονός ότι στη σχολή μας έχουν ακόμα περισσότερα να κλέψουν και είναι λογικό να υπάρχει έστω φρούρηση από δύο μπάτσους. ΈΛΕΟΣ!
ΥΓ: Μου κάνει εντύπωση που στις ειδήσεις δεν ακούμε τόσο συχνά για μεγάλες συλλήψεις της αστυνομίας, οπότε αναρωτιέμαι τι κάνουν όλη μέρα; Μόνο στέκονται σε ηλίθια σημεία και πιάνουν την κουβέντα; Κάνουν κόντρες όλη μέρα με τις μηχανές; Ξανά ΈΛΕΟΣ!
Edit: Μόλις διάβασα το post του "The Heart Collector" στις αναδημοσιεύσεις και πήρα μια απάντηση. Ουάου!
Ναι, δε βλέπω να αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη οπότε το ερώτημα παύει να είναι ρητορικό κι αναρωτιόμαστε για τα αυτονόητα. Όμως δε βλέπω να παίρνω απάντηση και το θέμα θα θαφτεί (όχι στο venus, γενικά) μέχρι την επόμενη ληστεία/δολοφονία/ξυλοδαρμό/βιασμό.thefreak wrote:Φθάσαμε στο σημείο να ρωτάμε ποιοι είναι οι αρμόδιοι για την προστασία μας, ελπίζω να είναι ρητορικό το ερώτημα σου.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
MpoMp @ Discord
- proskopos
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Στο πάντειο πανεπιστήμιο το/τα εργαστήριο/α τους, φυλάσσονται από την ίδια την κοινότητα... Δεν χρειάζονται αστυνομικοί για προστασία, χρειάζεται μέριμνα από το ίδιο το πανεπιστήμιο...
Ο χώρος εκτός του πανεπιστημίου, χρειάζεται την ίδια αστυνομική περιφρούριση που χρειάζεται και το υπόλοιπο κέντρο...
Ο χώρος εκτός του πανεπιστημίου, χρειάζεται την ίδια αστυνομική περιφρούριση που χρειάζεται και το υπόλοιπο κέντρο...
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Οι αιώνιοι φοιτητές έχουν σχέση με το συμβάν ?fo@ wrote:Νομίζω με αφορμή και πάλι την απειλή με μαχαίρι εις βάρος υποψήφιου διδάκτορα, να πούμε την εικόνα αμαυρώνουν εκτός από τους πλανόδιους, οι αιώνιοι φοιτητές, το φαγητό του Μπούντρη, ...., συμπληρώστε εσείς. Όλο και κάποια σχέση θα βρείτε με το συμβάν,
Ήταν αιώνιος φοιτητής ο ληστής ?

- MoonShadow
- Venus Former Team Member
Παλιότερα έκανε ντου η αστυνομία και τους βάζαν/μπαίναν οι μικροπωλητές στο πανεπιστημιακό άσυλο(το άσυλο είναι ιδεών!από πότε είναι ιδέα η παράνομη αγορά?).Απ'ότι βλέπω εδώ παίχτηκε και τέτοια φάση,πάλι τα καλόπαιδα σπάσαν περιπολικά και παίξαν ξύλο με την ομάδα των αστυνομικών για να μη σπάσει η παράδοση.Άρα?Από πού θα ζητήσεις προστασία?Από τον πρύτανη που μπαίνει και βγαίνει με το αμαξάκι του από το πάρκιν και ούτε γάτα ούτε ζημιά?
Δεν είμαι ούτε αστυνομικόφιλος ούτε ρατσιστής.Είμαι όμως υπέρ του να μπορώ να πηγαίνω στην σχολή μου χωρίς να κάνω σλάλομ σε πάγκους-σεντόνια,να φοβάμαι να φέρω laptop και το βασικότερο να φοβάμαι για την υγεία μου.
Δεν είμαι ούτε αστυνομικόφιλος ούτε ρατσιστής.Είμαι όμως υπέρ του να μπορώ να πηγαίνω στην σχολή μου χωρίς να κάνω σλάλομ σε πάγκους-σεντόνια,να φοβάμαι να φέρω laptop και το βασικότερο να φοβάμαι για την υγεία μου.

Ήταν μήπως πλανόδιος;AmmarkoV wrote:Οι αιώνιοι φοιτητές έχουν σχέση με το συμβάν ?fo@ wrote:Νομίζω με αφορμή και πάλι την απειλή με μαχαίρι εις βάρος υποψήφιου διδάκτορα, να πούμε την εικόνα αμαυρώνουν εκτός από τους πλανόδιους, οι αιώνιοι φοιτητές, το φαγητό του Μπούντρη, ...., συμπληρώστε εσείς. Όλο και κάποια σχέση θα βρείτε με το συμβάν,
Ήταν αιώνιος φοιτητής ο ληστής ?
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Δηλαδή εκτός από τις εκκλήσεις του πρύτανη να πλακωθούμε με τα φρικιά και τα κομματόσκυλα τώρα θα έχουμε να πλακωνόμαστε και με διάφορους φερματζίδες/ντιλέρια/νταβατζήδες πέριξ της ασοεεproskopos wrote:Στο πάντειο πανεπιστήμιο το/τα εργαστήριο/α τους, φυλάσσονται από την ίδια την κοινότητα... Δεν χρειάζονται αστυνομικοί για προστασία, χρειάζεται μέριμνα από το ίδιο το πανεπιστήμιο...

Το πρόβλημα της ασοεε δεν είναι πρόβλημα αστυνόμευσης.Και έξω από την Δεριγνύ να έχεις Κλούβα θα στην πέσουνε 2 στενά πιο κάτω , γιατί όλο το κέντρο της Αθήνας είναι βουτηγμένο στα σκ*τ*.Τουλάχιστον εμείς δεν έχουμε πρεζάκια στην είσοδο όπως στο Πολυτεχνείο.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
Είναι και πρόβλημα αστυνόμευσης. Όχι κλούβα, αλλά συχνές περιπολίες θέλει. Ποιο είναι το πρόβλημα κατά τη γνώμη σου δηλαδή?ja_the_invincible wrote: Το πρόβλημα της ασοεε δεν είναι πρόβλημα αστυνόμευσης.Και έξω από την Δεριγνύ να έχεις Κλούβα θα στην πέσουνε 2 στενά πιο κάτω , γιατί όλο το κέντρο της Αθήνας είναι βουτηγμένο στα σκ*τ*.
Φαντάζομαι ότι αν γίνει λόγος για ιδιωτική security (μόνο λόγος γιατί ούτε αυτό θα έφερνε ιδιαίτερο αποτέλεσμα), θα έχουμε αντιδράσεις από τα αριστερά στοιχεία και στοιχειά.
MpoMp @ Discord
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Η λύση δεν είναι η αστυνόμευση(εν προκειμένω το ΔΕΠ ονειρεύεται σεκιουριτάδες μέσα στις σχολές). Ναι η ΑΣΟΕΕ, το ΕΜΠ μπορεί να "καθαρίσουν"(τι λέξη κι αυτή) αλλά το πρόβλημα δε θα λυθεί, θα πάει πιο πέρα. Όπως έγινε το 2004 με την περιοχή της Ομόνοιας. Οι αιτίες της εγκληματικότητας είναι η φτώχεια και κοινωνικός αποκλεισμός. Μόνο όταν ο άνεργος βρει δουλειά, μόνο όταν ο μετανάστης βγάλει χαρτιά, μόνο όταν ο άστεγος βρει σπίτι και μόνο όταν τοξικοεξαρτημένος μπει σε κλινική θα εκλείψει και η εγκληματικότητα. Κάθε τι άλλο είναι καταστολή και κρύψιμο κάτω απ' το χαλάκι.
- nachos
- Gbyte level
Ρε ja σταμάτα να φερμάρεις κόσμο στη σχολή ρε φίλε
Ο fo@ πάντως έχει δίκιο, η κλήση της αστυνομίας σα λύση είναι φασιστική, αφού παραβιάζει το ακρογωνιαίο συνταγματικό δικαίωμα κάθε ανθρώπου στην ένοπλη ληστεία. Μην είστε κοντόφθαλμοι, θέλετε η αστυνομία να πιάσει κανα κλεφτρόνι και να περάσουμε έτσι αυτόματα σε καθεστώς ΧΟΥΝΤΑΣ; Το σχέδιο είναι προφανές και ξεδιπλώνεται μπροστά μας με ανατριχιαστική θρασύτητα:
1ο βήμα: Σύλληψη πρεζακίου με σουγιά.
2ο βήμα: Σύλληψη μικροπωλητή.
3ο βήμα: Περιπολίες στην Πατησίων
4ο βήμα: Στρατιωτικό πραξικόπημα και κατάλυση της δημοκρατίας
Απορώ πως δεν το πήρατε κάποιοι χαμπάρι. Ευτυχώς όμως που κάποιοι συνάδελφοι είναι λαγωνικά, ώστε να τα μυρίζονται αυτά από χιλιόμετρα και να προσασπίζουν την ελευθερία για πάρτυ όλων εσάς των ΑΧΑΡΙΣΤΩΝ. Απαπαπα... Τσουτσούρισε η επαναστατική μου ραχοκοκαλιά. Στη Μόσχα αδερφές μου!!!
Ο fo@ πάντως έχει δίκιο, η κλήση της αστυνομίας σα λύση είναι φασιστική, αφού παραβιάζει το ακρογωνιαίο συνταγματικό δικαίωμα κάθε ανθρώπου στην ένοπλη ληστεία. Μην είστε κοντόφθαλμοι, θέλετε η αστυνομία να πιάσει κανα κλεφτρόνι και να περάσουμε έτσι αυτόματα σε καθεστώς ΧΟΥΝΤΑΣ; Το σχέδιο είναι προφανές και ξεδιπλώνεται μπροστά μας με ανατριχιαστική θρασύτητα:
Απορώ πως δεν το πήρατε κάποιοι χαμπάρι. Ευτυχώς όμως που κάποιοι συνάδελφοι είναι λαγωνικά, ώστε να τα μυρίζονται αυτά από χιλιόμετρα και να προσασπίζουν την ελευθερία για πάρτυ όλων εσάς των ΑΧΑΡΙΣΤΩΝ. Απαπαπα... Τσουτσούρισε η επαναστατική μου ραχοκοκαλιά. Στη Μόσχα αδερφές μου!!!
Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself
Όπως είπαν ήδη και οι προηγούμενοι το πρόβλημα της εγκληματικότητας υπάρχει γενικά σε όλη την Αθήνα και ειδικά στο παλιό κέντρο (κοντά στην ΑΣΟΕΕ δηλαδή). Κανένας πόσο μάλλον η φοιτιτική κοινότητα δεν μπορεί να ελέγξει ποιος μπαίνει και βγαίνει στο χώρο του πανεπιστημίου. Δυστυχώς παιδιά πρέπει να το δεχτούμε ότι η κατάσταση έχει κυριολεκτικά ξεφύγει και να προσέχουμε να μην έχουμε πράγματα αξίας πάνω μας. Η Αθήνα είναι ζούγκλα και προετοιμαστείτε πριν σας συμβεί μειώνοντας τις απώλειες. Λάπτοπ μόνο όταν είναι απαραίτητο και σπάνια, φτηνό κινητό τηλέφωνο και ελάχιστα λεφτά χωρίς πορτοφόλι σε καμια τσέπη του μπουφάν πχ. Ποτέ δίπλωμα και ταυτότητα μαζί για να μην τα χάσετε μαζί.
Ευθύνη φυσικά για όλα αυτά έχει κυρίως το υπουργείο (και καλά) προστασίας του πολίτη.
Ευθύνη φυσικά για όλα αυτά έχει κυρίως το υπουργείο (και καλά) προστασίας του πολίτη.
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Πιθανές λύσεις :
Α) Στρατόπεδα συγκέντρωσης
Β) Τίποτα ( αυτό που γίνεται τώρα )
Γ ) Φυλακή
Σε περίπτωση που τους φυλακίσουν όλους τους μικροπολιτές-κλέφτες κτλ , μετά τι ..?
Και τους ταΐζουν και τους ποτίζουν και τους κοιμίζουν στις ( υπερ - γεμάτες ) φυλακές , problem solved ? ?
το πακιστάν πχ έχει πληθυσμό 187,343,000 , γενικά οι χώρες από τις οποίες προέρχονται 6.000.000.000 , lets hear the plan..
Α) Στρατόπεδα συγκέντρωσης
Β) Τίποτα ( αυτό που γίνεται τώρα )
Γ ) Φυλακή
Σε περίπτωση που τους φυλακίσουν όλους τους μικροπολιτές-κλέφτες κτλ , μετά τι ..?
Και τους ταΐζουν και τους ποτίζουν και τους κοιμίζουν στις ( υπερ - γεμάτες ) φυλακές , problem solved ? ?

το πακιστάν πχ έχει πληθυσμό 187,343,000 , γενικά οι χώρες από τις οποίες προέρχονται 6.000.000.000 , lets hear the plan..

Last edited by AmmarkoV on Fri Dec 09, 2011 9:20 pm, edited 1 time in total.

- Clouseau
- Kilobyte level
Ναι πάλι καλά, τα έχουμε μέσα στις αίθουσες!ja_the_invincible wrote:Δηλαδή εκτός από τις εκκλήσεις του πρύτανη να πλακωθούμε με τα φρικιά και τα κομματόσκυλα τώρα θα έχουμε να πλακωνόμαστε και με διάφορους φερματζίδες/ντιλέρια/νταβατζήδες πέριξ της ασοεεproskopos wrote:Στο πάντειο πανεπιστήμιο το/τα εργαστήριο/α τους, φυλάσσονται από την ίδια την κοινότητα... Δεν χρειάζονται αστυνομικοί για προστασία, χρειάζεται μέριμνα από το ίδιο το πανεπιστήμιο...
Ο χώρος εκτός του πανεπιστημίου, χρειάζεται την ίδια αστυνομική περιφρούριση που χρειάζεται και το υπόλοιπο κέντρο....Άσε που η σύγκριση είναι άτοπη τελείως , πες μου τι εγκληματικότητα υπάρχει στην περιοχή περιξ της παντείου και τι εγκληματικότητα στην Βικτώρια.
Το πρόβλημα της ασοεε δεν είναι πρόβλημα αστυνόμευσης.Και έξω από την Δεριγνύ να έχεις Κλούβα θα στην πέσουνε 2 στενά πιο κάτω , γιατί όλο το κέντρο της Αθήνας είναι βουτηγμένο στα σκ*τ*.Τουλάχιστον εμείς δεν έχουμε πρεζάκια στην είσοδο όπως στο Πολυτεχνείο.
Exceptions, gotta catch 'em all!
Δεν έπιασες το πνεύμα μου και έδωσες μια αυθαίρετη ερμηνεία. Όπως αυθαίρετη είναι η συσχέτιση των μικροπωλητών με το συμβάν. Γίνεται προσπάθεια να συνδέσουμε το φόβο για τη ζωη μας με το φαινόμενων των μικροπωλητών. ΓΙα πολλούς θρέφει και δίνει πάτημα στο ρατσισμό τους. Ομολογώ είναι μια πλευρά του ζητήματος και οι υπόλοιποι ασχολείστε με άλλες. Οπότε δε θα συνεχίσω.nachos wrote:Ρε ja σταμάτα να φερμάρεις κόσμο στη σχολή ρε φίλε
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
nachos wrote:Ρε ja σταμάτα να φερμάρεις κόσμο στη σχολή ρε φίλε
Το πρόβλημα της ασοεε βέβαια δεν είναι οι μικροπωλητές που μπαίνουν μέσα όταν κάνει ντου η αστυνομία , μην τρελαθούμε τελείως , ίσως τα μέλη δεπ να έχουν φάει κόλλημα με αυτό φαινόμενο γιατί είναι τελείως ξένο σε σχέση με το τι επικρατεί σε άλλα πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man