Αναγνώριση των πτυχίων και των αμερικανικών κολεγίων

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Fri Nov 30, 2007 9:25 am

οκ, sites όχι, αλλά η ικανότητα πχ να αποδεικνύω πολύπλοκα θεωρήματα (ή να έχω βασική γνώση στο πως μοντελοποιείται το producer-consumer)* με κάνει ικανό να λύνω δύσκολες καταστάσεις, να προσαρμόζομαι στα δεδομένα του πλροβλήματος και να εξελίσομαι. Ναι, πιστεύω ότι οι γνώσεις από το πανεπιστήμιο μου το έχουν δώσει αυτό και ότι κανένα handbook/seminar/ημερίδα δεν θα μπορούσε να με μάθει να σκέφτομαι έτσι.

*και τεσπα η συνολοκή γνώση και τρόπος σκέψης που έχεις λάβει από τα ΧΧ μαθήματα
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by mikem4600 » Fri Nov 30, 2007 9:43 am

tsilochr wrote:οκ, sites όχι, αλλά η ικανότητα πχ να αποδεικνύω πολύπλοκα θεωρήματα (ή να έχω βασική γνώση στο πως μοντελοποιείται το producer-consumer)* με κάνει ικανό να λύνω δύσκολες καταστάσεις, να προσαρμόζομαι στα δεδομένα του πλροβλήματος και να εξελίσομαι. Ναι, πιστεύω ότι οι γνώσεις από το πανεπιστήμιο μου το έχουν δώσει αυτό και ότι κανένα handbook/seminar/ημερίδα δεν θα μπορούσε να με μάθει να σκέφτομαι έτσι.
Και ξανά, μπράβο σου. Η λεπτομέρεια είναι όμως ότι το "χαρτί" ΔΕΝ στο εγγυάται αυτό! Το μόνο που σου εγγυάται το χαρτί είναι ότι είχες τη δυνατότητα να ασχοληθείς με το ζήτημα (άσχετο αν τελικά το έκανες). Ένα σωρό κόσμος βγαίνει από τη σχολή μας (και όχι μόνο τη δική μας, αλλά όλες) που δεν ξέρει που πάνε τα 4 από programming, OS, networking κτλ. Ίσως να ξέρουν κάτι άλλο (οικονομικά; πληροφοριακά συστήματα; μαθηματικά-φυσική; δεν ξέρω), αλλά αυτό δεν τους σταματάει να έχουν το ίδιο πτυχίο και να πηγαίνουν στις ίδιες αγγελίες με εσένα κι εμένα.
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
Costantine
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Costantine » Fri Nov 30, 2007 5:19 pm

.
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”