http://www.contra.grΘρήνος στο σκωτσέζικο ποδόσφαιρο καθώς ο αρχηγός της Μάδεργουέλ, Φιλ Οντόνελ άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου. Ο 35χρονος μέσος, λίγο πριν αντικατασταθεί σωριάστηκε στο χορτάρι και μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου για τις πρώτες βοήθειες.
Υστερα από περίπου πέντε λεπτά άκαρπων προσπαθειών, ο άτυχος ποδοσφαιριστής επιβιβάστηκε σε ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ηταν όμως αργά. Λίγα λεπτά αργότερα ο αρχηγός της σκωτσέζικης ομάδας ξεψύχησε σοκάροντας την ποδοσφαιρική Σκωτία.
"Αυτα είναι τρομερά νέα. Ο Φιλ δεν ήταν απλά ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής αλλά και ένας σπουδαίος άνθρωπος Η σκέψη μου θα είναι με την οικογένεια μου σε αυτές τις δύσκολες ώρες", δήλωσε αμέσως μετά την ανακοίνωση του τραγικού γεγονότος ο εκτελεστικός διευθυντής της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας Γκόρντον Σμιθ.
πεθανε σκωτσεζος ποδοσφαιριστης
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
πεθανε σκωτσεζος ποδοσφαιριστης
- gasparosoft
- Gbyte level
Re: πεθανε σκωτσεζος ποδοσφαιριστης
Mου βρωμάει αναβολικά η υπόθεση..Κρίμα πάντως.
- S.a.kiss.007
- Mbyte level
- Academic status: 4th year
Εγώ δεν νομίζω. Οι γιατροί είπαν πως η αιτία θανάτου ήταν εγκεφαλικό επεισόδιο και όχι καρδιακό, όπως λένε συνήθως όταν πρόκειται για περίπτωση αναβολικών.
- ismael blanco
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Καλά στον αθλητισμό σχεδόν πάντα οι περισσότεροι θάνατοι προέρχονται από τα αναβολικά (βλέπε puerta) τώρα για τον σκωτσέζο δεν ξέρω τι έγινε απλά άκουσα την είδηση.Πάντως κρίμα.
Live your dreams...