StormRider wrote:Φαίνεται ότι όσα μέσα και να παραθέσω, όσες πληροφορίες κι αν συλλέξω απ' τους συντρόφους και συμμαθητές στο δρόμο, εσείς είστε πιστά σκυλιά στα ΜΜΕ και -κυρίως- στον τρόπο σκέψης που η εξουσία με τόσα μέσα σας έχει διδάξει. Πολύ αμφιβάλλω για το κοινωνικό επίπεδο και τον αλτρουισμό του μελλοντικού πολιτισμού, αν εσείς γίνετε οι αυριανοί επιστήμονες της αμφισβήτησης και των επαναστατικών εφευρέσεων.
Δε θέλω να παρεξηγηθώ: Ο,τι ανέφερα για τον εαυτό μου και για τους 35.000 συναγωνιστές και συντρόφους μου, που κατά τη διάρκεια των φοιτητικών κινητοποιήσεων 2007 υπήρξαν θύματα ψυχολογικής ή σωματικής βίας από τις δυνάμεις καταστολής, ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟYΝ την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους.
Όλα αυτά ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟYΣ ΔΕΞΙΟYΣ διασπαστές και με εσάς τους ΜΙΚΡΟΑΣΤΟYΣ, που μας βρίζατε ΓΙΑΤΙ, ΛΕΕΙ, ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟYΣΑΜΕ στο "επιστημονικό" και "ακαδημαϊκό" ΕΡΓΟ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑYΤΑΠΑΤΕΣ κ.Βινσεντ. Οταν με το καλό απογαλακτιστείτε, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣYΖΗΤΗΣΟYΜΕ!
6 ΤΡΑYΜΑΤΙΕΣ, 2 ΠΟΛY ΣΟΒΑΡΑ από τους ΜΠΑΤΣΟYΣ! Το κράτος δολοφονεί αδέρφια σας και εσείς σκέφτεστε την ερωτική σχέση που έχετε αναπτύξει με τις βιτρίνες! Αιδώς Αργείοι!
Δίνεις ρέστα...
1) Το ότι θεωρώ οτι η σωστή αντιμετώπιση του θέματος είναι στη μέση, δηλαδή επανάσταση χωρίς να καίω αμάξια, μαγαζιά και να πετάω μολότοφ σε οικογενειάρχες αστυνομικούς που εκτελούν εντολές ανωτέρων, εσύ το θεωρείς τρόπο σκέψης που μας επιβάλλει η εξουσία τότε μάλλον ζούμε σε ένα πετυχιμένο κράτος... Κατ εσένα πάντα...
2) Είμαι μικροαστός γιατί ανήκω ανάμεσα στην εργατική τάξη και την αστική αλλά δεν σου επιτρέπω να μου λες ότι χαρακτηρίζομαι απο ιδεολογική και πολιτική αστάθεια ούτε καν από ατομιστική κοινωνική συμπεριφορά και στενόμυαλες ιδέες. (Αν φυσικά ξέρεις τι σημαίνει μικροαστός και δεν είναι μια καραμέλα που σου μάθανε προπαγανδιστικές ιδέες και φυλλάδια). Αν πρόσεξες μιλάω για συνολικό αγώνα. Ο καθένας εδώ έχει την αποψή και πρέπει να την σεβαστείς.
3)Δεν σε έχει βρίσει κανένας, εσύ δίνεις λαβές.
4)Όταν δεν μου επιτρέπεις να μορφωθώ και να μπω στην σχολή να κάνω μάθημα τότε ναι παρεμποδίζεις το επιστημονικό μου και ακαδημαικό μου έργο μέσω από του οποίου θα προσπαθήσω να κάνω τον κόσμο καλύτερο.
5)Πόσοι τραυματίες αστυνομικούς δεν μας είπες...??? Αυτοί δεν είναι άνθρωποι???
6)Εσύ πρέπει να απογαλακτιστείς από την νοοτροποία του εξοργισμένου νιάτου και να αντιμετωπίσεις τα πράγματα σφαιρικά.
Αν δεν θες να κάνεις διάλογο μαζί μου γιατί διαφωνώ μαζί σου τότε δεν είσαι πραγματικός υποστηρικτής της δημοκρατίας...
Τα σου, μου δεν αναφέρονται σ εμάς του δύο αλλά γενικά...