Θανάσιμος τραυματισμός 16χρονου από σφαίρα αστυνομικού

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
Post Reply
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Re: Θανάσιμος τραυματισμός 16χρονου από σφαίρα αστυνομικού

Post by emperormario » Sun Dec 07, 2008 5:23 pm

Οσο για το κομμάτι απο το ποστ σου το bold: Αν μπορείς να ξεχάσεις την οργή σου για τον αστυνομικό, μπράβο, είσαι τέρας ψυχραιμίας. Αλλα τι λες? ορεξη έχουν να βγαίνουν και να σπάνε? Το κάνουν χωρίς λογο? Διακινδυνεύουν να συλληφθούν επειδή είναι χουλιγκάνια? Η το κάνουν γιατί είναι οι μόνοι που προσπαθούν να δείξουν ότι κάπου τα σκατ* πρέπει να σταματήσουν? Με εκθέσεις διαμαρτυρίας, με τα κλάμματα στη βουλή και άλλες light και elegant στεναχώριες δεν γίνεται τίποτα.
Καλά μην παίρνεις και όρκο γιαφτό που λες..Ιδεολόγοι του κ**** είναι, που ευκαιρία ψάχνουν μήπως σουφρώσουν καμιά κάμερα και την πουλήσουν στο Μοναστηράκι για 30 €.
Ο γνήσιος επαναστάτης επαναστατεί με το μυαλό, την ψυχή και την αγωνιστηκότητα του.όχι με βανδαλισμούς, και δήθεν χτυπήματα στην πλουτοκρατία και τον καπιταλισμό..Μεθαυριο τα καταστήματα αυτά θαξανανοίξουν αφού είναι ασφαλισμένα..
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by vincent » Sun Dec 07, 2008 5:26 pm

StormRider wrote:Κορίτσι μου, θα σχολιάσω την κατάσταση αργότερα. Σε προηγούμενες σελίδες έκανα εναν πρώτο σχολιασμό. ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟYΜΕ ΕYΘYΝΗ. ΚΑΙ ΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΣΕΙΣ! Οι μικροαστοί, που στηρίζετε εμμέσως όλα αυτά! ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟYΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕYΤΑΙΟ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ, να μην έχετε να παρετε τσιγάρα και να αυτοκτονήσετε...

Όσο για το τί κάνω εγώ και τόσοι άλλοι σύντροφοι, να μη σε ενδιαφέρει και να μην το σχολιάζεις ελαφρά τη καρδία.
Δεν ήσουν εσύ μπροστά όταν μας πάταγαν αναίτια το κεφάλι στο δρόμο και έλεγαν με στυλ σε κορίτσια της ηλικίας σου "λιποθυμήστε να σας γαμήσ--με πιο άνετα". Δεν ήσουν μπροστά όταν εμείς, θύματα της καταστολής, γίναμε και θύματα της "Δικαιοσύνης της Δημοκρατίας", όταν μας φόρτωσαν με κακουργήματα και πλημμελήματα. Δεν ήταν οι γονείς σου κάτω από τη ΓΑΔΑ να τρώνε ξύλο από ΜΑΤ, τη στιγμή που τα παιδιά τους δέχονταν την ψυχολογική βία στο κτήριο από πάνω τους. Δεν ήσουν εκεί όταν αλληλέγγυοι έτρεχαν πρωί-μεσημέρι-βράδυ -χωρίς καν να μας ξέρουν- για να μην παραμείνουμε για 18μήνες προφυλακισμένοι.
ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ, γιατί δεν ξέρεις τι σκατ* θα βρεις από κάτω. Αν δε μπορείς να δεις το πρόσωπο της πραγματικότητας, τότε μείνε μέσα. Σε λίγες μέρες θα χουν όλα τελειώσει και θα μπορείς να ζήσεις ευχάριστα τη μικροαστική ζωή και το πνεύμα των χριστουγέννων.
Και εσύ φιλαράκο δεν είναι είσαι ο ξύπνιος που πράττεις σωστά. Ένα πρόβατο είσαι που σε χρησιμοποιηούν και σε κάνουν να νομίζεις ότι μάχεσαι υπέρ ελευθεριών και υπαρ πάντων δημοκρατικών θεσμών. Είσαι και συ πιόνι γιατι πολύ απλά δεν ξέρεις πως να ζητήσεις αυτό που θες. Μην αυτοπαρουσιάζεις εσένα και τα συντρόφια ήρωες γιατί δεν είστε... και δεν είστε γιατί δεν μπορείτε να εμπνεύσετε τον απλό κόσμο να σταθεί δίπλα σας...Οι πράξεις σας είναι το ίδιο ακραίες με των αστυνομικών. Επίσης δεν σε έθεσε κανένας θεματοφύλακα των ελευθεριών μας... Δεν απάντησες όμως στην ερώτηση της κοπέλας. Που είσουν χτες????
Image
alberta
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by alberta » Sun Dec 07, 2008 5:26 pm

Stoupeace wrote: Αν μπορείς να ξεχάσεις την οργή σου για τον αστυνομικό, μπράβο, είσαι τέρας ψυχραιμίας. Αλλα τι λες? ορεξη έχουν να βγαίνουν και να σπάνε? Το κάνουν χωρίς λογο? Διακινδυνεύουν να συλληφθούν επειδή είναι χουλιγκάνια? Η το κάνουν γιατί είναι οι μόνοι που προσπαθούν να δείξουν ότι κάπου τα σκατ* πρέπει να σταματήσουν? Με εκθέσεις διαμαρτυρίας, με τα κλάμματα στη βουλή και άλλες light και elegant στεναχώριες δεν γίνεται τίποτα.
Το να βγω και να κάψω το αυτοκίνητό σου ή το μαγαζί σου (μιλάω πολύ πορσωπικά αυτή τη στιγμή) δηλ επειδή μπορώ είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσουν τα σκατ* όπως λες???? Και δεν είπα σε καμία περίπτωση ότι ξέχασα την οργή μου για τον αστυνομικό που σκότωσε έναν άνθρωπο, ένα παιδί...Αλλά όλα τα υπόλοιπα ναι έχουν όρεξη και τα σπάνε...Οπως έχουν κάνει και αλλες φορές στο παρελθόν και όπως θα κάνουν και άλλες φορές στο μέλλον (δυστυχώς...)

@stormrider: Ας κάψουν όλες τις καπνοβιομηχανίες-ειδικά εκεί θα βγω και γω να τους βοηθήσω...Επίσης δν το πήγα στο προσωπικό...Εκανα μια ερωτηση και νομίζω η απάντηση ήταν σαφεστατη..Όσο για όλα τα υπόλοιπα είμαστε νοήμονες ανθρωποι και καταλαβαίνουμε... Τέλος εσυ το πας στο προσωπικό...Δεν με ξέρεις για να πετάς χαρακτηρισμούς στον αέρα-σε αντιθεση με εμενα που απλά εκανα μια παρατήρηση και δεν σου προσήναψα ατοπους και ακαιρους χαρακτηρισμούς...
Image
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Sun Dec 07, 2008 5:31 pm

emperormario wrote:
Οσο για το κομμάτι απο το ποστ σου το bold: Αν μπορείς να ξεχάσεις την οργή σου για τον αστυνομικό, μπράβο, είσαι τέρας ψυχραιμίας. Αλλα τι λες? ορεξη έχουν να βγαίνουν και να σπάνε? Το κάνουν χωρίς λογο? Διακινδυνεύουν να συλληφθούν επειδή είναι χουλιγκάνια? Η το κάνουν γιατί είναι οι μόνοι που προσπαθούν να δείξουν ότι κάπου τα σκατ* πρέπει να σταματήσουν? Με εκθέσεις διαμαρτυρίας, με τα κλάμματα στη βουλή και άλλες light και elegant στεναχώριες δεν γίνεται τίποτα.
Καλά μην παίρνεις και όρκο γιαφτό που λες..Ιδεολόγοι του κ**** είναι, που ευκαιρία ψάχνουν μήπως σουφρώσουν καμιά κάμερα και την πουλήσουν στο Μοναστηράκι για 30 €.
Ο γνήσιος επαναστάτης επαναστατεί με το μυαλό, την ψυχή και την αγωνιστηκότητα του.όχι με βανδαλισμούς, και δήθεν χτυπήματα στην πλουτοκρατία και τον καπιταλισμό..Μεθαυριο τα καταστήματα αυτά θαξανανοίξουν αφού είναι ασφαλισμένα..
Tι να πω δεν ξέρω κάποιον αναρχικό που να σπάει μαγαζιά για να πουλάει κάμερες μετά. Και έλεος απο που ακούγεται αυτή η προπαγάνδα πια? Τα χουλιγκάνια σπάνε και αδειάζουν μαγαζιά. Συμφωνώ ότι η επανάσταση είναι και στο μυαλό, στην τεχνη κτλ. Αλλά όπως έχει πει και ένας που δεν θυμάμαι το όνομά του.
When social activists meet hackers, revolution will come true.
Με άλλα λόγια δεν αρκεί μόνο το μυαλό, θέλει και πράξη.
alberta wrote:Το να βγω και να κάψω το αυτοκίνητό σου ή το μαγαζί σου (μιλάω πολύ πορσωπικά αυτή τη στιγμή) δηλ επειδή μπορώ είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσουν τα σκατ* όπως λες???? Και δεν είπα σε καμία περίπτωση ότι ξέχασα την οργή μου για τον αστυνομικό που σκότωσε έναν άνθρωπο, ένα παιδί...Αλλά όλα τα υπόλοιπα ναι έχουν όρεξη και τα σπάνε...Οπως έχουν κάνει και αλλες φορές στο παρελθόν και όπως θα κάνουν και άλλες φορές στο μέλλον (δυστυχώς...)
Σου ξαναλέω ότι το να σπάσουν το αμαξι το δικό μου, το δικό σου ή του μέσου Ελληνα το καταδικάζω. Απλά είπα ότι έγινε σήμερα σε ένδειξη μεγάλης οργής.
Το να σπάσουν όμως την τράπεζα, το μαγαζί του Κοκκαλη και του Βαρδινογιάννη και όλα τα υπόλοιπα των εκμεταλλευτών καπιταλιστών, το δικαιολογώ.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Sun Dec 07, 2008 5:37 pm

vincent wrote:Μην αυτοπαρουσιάζεις εσένα και τα συντρόφια ήρωες γιατί δεν είστε... και δεν είστε γιατί δεν μπορείτε να εμπνεύσετε τον απλό κόσμο να σταθεί δίπλα σας...Οι πράξεις σας είναι το ίδιο ακραίες με των αστυνομικών.
+++++++
vincent wrote:Επίσης δεν σε έθεσε κανένας θεματοφύλακα των ελευθεριών μας...
όμως κάποιος πρέπει να το κάνει... Όχι με αυτόν τον τρόπο αλλά πρέπει να το κάνει...

Στορμ ρε συ δεν ξέρω τι σου έκαναν και τι έχεις ζήσει όμως εγώ πιστεύω το εξής...
σιχαίνομαι τα αποβράσματα που έχουν την φυσική και ηθική αυτουργία στην δολοφονία του παιδιού, αλλά όποιος και να έρθει κάτω από το σπίτι μου και κάψει το αυτοκίνητο μου, έτσι γιατί έχει νεύρα, πίστεψε με αν μπορούσα να ήξερα ποιος ήταν (φυσικά δεν θα μάθαινα ποτέ), θα του συμπεριφερόμουν με τον ανάλογο τρόπο... Τις τράπεζες διάλυσε τις, τα υπουργεία επίσης, αλλά την περιουσία μου μην την ακουμπας, ούτε καν να το σκέφτεσαι...
ΥΓ: τα "μου" δεν απευθύνονται μόνο για εμένα, αλλά για τους "απλούς" πολίτες..
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sun Dec 07, 2008 5:44 pm

proskopos wrote:Τις τράπεζες διάλυσε τις, τα υπουργεία επίσης,
κι αυτά δικά σου είναι
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Sun Dec 07, 2008 5:45 pm

Αυτό που δεν έχετε καταλάβει είναι το εξής: Το καπιταλιστικό σύστημα είναι τόσο σοφιστικέ και τόσο ψαγμένο, που έχει μηχανισμούς αυτορύθμισης και αυτοδιόρθωσης..Είτε καεί το απέναντι μπακάλικο, είτε μια τράπεζα είτε ένα υπουργείο, είναι το ίδιο και το αυτό..Δε πρόκειται να επέλθει κανένα χτύπημα..Οι μόνοι τρόποι να αλλάξουν κάποια πράγματα είναι 2: να γίνουμε λιγότερο άπληστοι (πολύ ουτοπικό-αλλά αυτή είναι η πηγή του κακού) ή να αποκτήσουμε παιδεία, που θα αποτρέψει φαινόμενα όπως το χθεσινό

Ξέφυγα πολύ απο το αρχικό θέμα, παραλείποντας να εκφράσω τα συλληπητήρια στην οικογένεια του παιδιού..RIP
The Punisher wrote:
κι αυτά δικά σου είναι
Πολύ σωστό..Απο κάθε άποψη
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
netharis
Venus Former Team Member

Post by netharis » Sun Dec 07, 2008 5:49 pm

Ρε παιδιά τι υπερβολές είναι αυτές;
Τι φταίει ο Χ, Υ οικογενειάρχης που του έκαψαν το μαγαζί και τη Δευτέρα δεν θα έχει να πάει κάπου να δουλέψει;
Τι φταίνε όλοι οι εργαζόμενοι στην Ερμού;
Επαναστάσεις ακούω, αίματα, εκδικήσεις, μέχρι και τα μπακάλικα να κάψουνε άκουσα...
Ας μαζευτούνε όλοι έξω απο τα Α.Τ, και να διαδηλώσουν.

Απλά η νοοτροπία επανάσταση τώρα, να πέσει το κατεστημένο κ.τ.λ είναι λίγο άκαιρο.
Βιαστήκανε όλοι να φορέσουν τις αρβύλες τους και να πάνε να ανατινάξουν γέφυρες. :roll:
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Sun Dec 07, 2008 5:52 pm

The Punisher wrote:
κι αυτά δικά σου είναι
οι τράπεζες δεν είναι δικές μου... Εκτός αν θεωρείς ότι, ότι μου τρώει το μεδούλι είναι και αυτό δικό μου...
Τα υπουργεία μπορεί να τα πληρώνω από την εφορία μου, αλλά δεν πειράζει.. Χαλάλι τους... Εδώ παίρνουν την Πάρνηθα, την Βιστονίδα, την μισή Χαλκιφική κτλ.. την εφορία μου θα σκεφτώ...?????????

ΜπεκρήςΧάρης :-D :) +++++++++

Και το κάτω ποστ του rapadder+++++++++++++
Last edited by proskopos on Sun Dec 07, 2008 5:55 pm, edited 1 time in total.
Image
rapadder
Gbyte level
Gbyte level

Post by rapadder » Sun Dec 07, 2008 5:52 pm

Η βλακεία δεν αντιμετωπίζεται με περισσότερη βλακεία. Έλεος, είστε μεγάλα παιδιά, φοιτητές, έχετε παραστάσεις, μόρφωση. Αν κάποιοι πιστεύετε ότι έτσι λύνονται τα προβλήματα της κοινωνίας μας, κρίμα. Δεν μπορώ να διαβάζω post του τύπου "καλά κάνουν και τα σπάνε". Ποιοί; Αυτοί που άφησαν ένα παιδί να τους ακολουθήσει και το εξέθεσαν σε τέτοιον κίνδυνο; Φέρουν και αυτοί μερίδιο ευθύνης, όπως και η οικογένεια του παιδιού. Καλύτερα να κάνουν την αυτοκριτική τους αντί να αδειάζουν βιτρίνες καταστημάτων.
Για τον αστυνομικό, τι να πώ. Ακούω/διαβάζω ότι σημάδεψε και έριξε στο ψαχνό, χωρίς να απειλείται η ζωή του. Αν το έκανε αυτό είναι δολοφόνος και πρέπει να πάει ισόβια*. Επίσης πρέπει να τιμωρηθούν όσοι του έδωσαν όπλο και τον έφεραν σε αυτήν την θέση.
Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι ευκαιρία για να κάνει ο κάθενας επίδειξη ανοησίας, εγκληματικής συμπεριφοράς (που μπορεί να θέσει νέες ζωές σε κίνδυνο) και ηλιθιότητας.

*Ισόβια στην Ελλάδα είναι 16 χρόνια (νομίζω) και άμα έχεις καλή συμπεριφορά μπορείς να βγείς έξω αν εκτίσεις τα 3/5 της ποινής. Δηλαδή να μείνεις φυλακή κάπου 10 χρόνια...
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
George1488
byte level
byte level

Post by George1488 » Sun Dec 07, 2008 5:58 pm

Καλά ενοείται ότι είναι κρίμα για το παιδί και οτι ο αστυνομικός έφταιγε και για αυτό και θα τιμωρηθεί.
Αλλά από την άλλη μήπως θέλετε και να μας γ***σετε, για να δείξετε ότι είστε σωστοί επαναστάτες κ.λ.π. άμα θες να κάνεις πορεία και να διαμαρτηρηθείς ΚΑΝΕ.... αλλά όταν κάποιος καταστρέφει περιουσίες και δεν τιμωρείται, την επόμενη φορά που θα το κάνει θα έχει απέναντί του τον ιδιοκτήτη που θα πάρει το νόμο στα χέρια του... και τότε θα γίνουμε άγρια Δύση... και θα κλαίμε πολύ περισσότερους 16χρονόυς...
Last edited by Zifnab on Sun Dec 07, 2008 5:59 pm, edited 1 time in total.
Reason: ***
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Sun Dec 07, 2008 6:06 pm

Κρίμα το παιδί πραγματικά :cry: - δεν έχω να πω κάτι μέχρι το αποτέλεσμα της επίσημης νεκροψείας του ιατροδικαστή, αν και φαίνεται να φταίει ο ειδικός φρουρός - ωστόσο αν και δεν μετράει τόσο μπροστά σε μια ανθρώπινη ζωή - χθες κατα τις 3 που ήμουν στο Σύνταγμα οι ζημιές/φωτιές ήταν μεγάλες και το πλιάτσικο ήταν κοινό φαινόμενο...Φωτιές και αρκετά βαριά ατμόσφαιρα...

Πέρα από όλα αυτά όμως δεν καταλαβαίνω τί δουλειά έχουν τα καδρόνια-σημαίες πέτρες σπασμένα μπουκάλια και επίσης οι αμέτρητες μολότωφ που όπως λένε τα μέσα ανεφοδιάζονται οι κουκλοφόροι από τις σχολές ΕΚΠΑ/ΕΜΠ/Πάντειο/ΑΣΟΕΕ...
Τί δουλειά έχουν τα πανεπιστήμια και η οργάνωση του πραγματικού αγώνα, με τον εφοδιασμό των όποιων κουκλοφόρων με αυτά τα αυτοσχέδια όπλα? Μήπως πρέπει να ξεκινήσει και μία εξυγείανση και στα ιδρύματα...

Απλά αναρωτιέμαι...

edit:
Το πρωι στις 6:30 μια γυναίκα περιέγραφε προσωπική μαρτυρία στην τηλεόραση,
όπου ήταν στην οδό Σολωμού αν θυμάμαι καλα στις 2:00am - και εβλεπε με την φίλη της να σπάνε το μπροστινό κινούμενο αμάξι 30-40 15χρονοι μανιασμένοι με ένα σωρό "οπλα". Μετά απο το μπροστινό αμάξι,κατευθύνθηκαν πάνω στις δύο κοπέλες και έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου με τσεκουρι (!) και κατέστρεφαν όλες τις λαμαρίνες. Εκείνη φοβισμένη πάτησε λίγο γκάζι και χτύπησε κάποιους από αυτούς και τότε την έβγαλαν έξω και την ξυλοκόπησαν και κατέστρεψαν τελείως το οχημα - όπως υποστηρίζει από το νοσοκομείο εκείνη και η φίλη της γεμάτες και οι δύο με μόλωπες και γυαλιά στα πόδια και στα χέρια...Οταν την ρώτησε ο δημοσιογράφος γιατί να επιτεθούν σε εσάς και στο μπροστινό αμάξι μόνο - εκείνη απάντησε, μάλλον γιατί ηταν τα μόνα ακριβά αμάξια που κινούνταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο...

edit2: Το Πλαίσιο φλαίγεται στην Στουρνάρη

edit3: Αν σκοτωνόταν ένας ή και δέκα αστυνομικοί δεν θα γινόταν τίποτα απ' όλα αυτά....
StormRider
Gbyte level
Gbyte level

Post by StormRider » Sun Dec 07, 2008 6:23 pm

Φαίνεται ότι όσα μέσα και να παραθέσω, όσες πληροφορίες κι αν συλλέξω απ' τους συντρόφους και συμμαθητές στο δρόμο, εσείς είστε πιστά σκυλιά στα ΜΜΕ και -κυρίως- στον τρόπο σκέψης που η εξουσία με τόσα μέσα σας έχει διδάξει. Πολύ αμφιβάλλω για το κοινωνικό επίπεδο και τον αλτρουισμό του μελλοντικού πολιτισμού, αν εσείς γίνετε οι αυριανοί επιστήμονες της αμφισβήτησης και των επαναστατικών εφευρέσεων.

Δε θέλω να παρεξηγηθώ: Ο,τι ανέφερα για τον εαυτό μου και για τους 35.000 συναγωνιστές και συντρόφους μου, που κατά τη διάρκεια των φοιτητικών κινητοποιήσεων 2007 υπήρξαν θύματα ψυχολογικής ή σωματικής βίας από τις δυνάμεις καταστολής, ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους.
Όλα αυτά ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ διασπαστές και με εσάς τους ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΥΣ, που μας βρίζατε ΓΙΑΤΙ, ΛΕΕΙ, ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΜΕ στο "επιστημονικό" και "ακαδημαϊκό" ΕΡΓΟ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ κ.Βινσεντ. Οταν με το καλό απογαλακτιστείτε, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ!

6 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ, 2 ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ από τους ΜΠΑΤΣΟΥΣ! Το κράτος δολοφονεί αδέρφια σας και εσείς σκέφτεστε την ερωτική σχέση που έχετε αναπτύξει με τις βιτρίνες! Αιδώς Αργείοι!

Ξέχασα να απαντήσω στο ερώτημα σας: Είμαι κλεισμένος στους τέσσερις τοίχους. Είμαι στη φυλακή μου. Η "Δημοκρατία", οι βιτρίνες και τα αυτοκίνητα του καπιταλισμού, δεν επιτρέπουν σε έναν νέο το δικαίωμα του συνέρχεσθαι, και ως εκ τούτου, με κατηγορούν για 1 κακούργημα και 6 πλημμελήματα εναντίων των μπάτσων και του πολιτεύματος, όταν με συνέλαβαν τον Μάρτη 2007 μετά από επίθεση στο μπλοκ της ΑΣΟΕΕ.

Λυπάμαι τόσο εγώ, όσο και οι συμμαθητές μου και συντρόφοι, που διασύρουμε το όνομα της ΑΣΟΕΕ ως καταληψίες και "ταραξίες". Θα έχετε όλο το χρόνο για την αναδόμησή του, εσείς και οι καθηγητές σας. Όπως χρόνο είχαν οι καθηγητές σας και οι καθηγητές τους απο το '75 κι έπειτα. Θα σας κρατάω ενήμερους για το αν θα γίνουν αύριο οι προόδοι και τα μαθήματά σας.
Last edited by StormRider on Sun Dec 07, 2008 6:37 pm, edited 2 times in total.
Image
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Sun Dec 07, 2008 6:33 pm

StormRider wrote:Φαίνεται ότι όσα μέσα και να παραθέσω, όσες πληροφορίες κι αν συλλέξω απ' τους συντρόφους και συμμαθητές στο δρόμο, εσείς είστε πιστά σκυλιά στα ΜΜΕ και -κυρίως- στον τρόπο σκέψης που η εξουσία με τόσα μέσα σας έχει διδάξει. Πολύ αμφιβάλλω για το κοινωνικό επίπεδο και τον αλτρουισμό του μελλοντικού πολιτισμού, αν εσείς γίνετε οι αυριανοί επιστήμονες της αμφισβήτησης και των επαναστατικών εφευρέσεων.
Βγάζεις τον εαυτό σου στην απ'έξω, και μας βάζεις όλους σε ένα καλούπι... Αλήθεια μας ξέρεις?
Γιατί το πας στο προσωπικό...? Γιατί δημιουργούμε flame σε θέμα που μόνο αυτό δεν χρειάζεται να γίνει????
Αυτοσυγκράτηση....
Image
StormRider
Gbyte level
Gbyte level

Post by StormRider » Sun Dec 07, 2008 6:36 pm

Απαντώ σ' όσους με προκαλούν, γιατί η υπομονή έχει τα όριά της, κι όχι σε όλους.
Image
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Sun Dec 07, 2008 6:37 pm

Zifnab wrote: edit:
Το πρωι στις 6:30 μια γυναίκα περιέγραφε προσωπική μαρτυρία στην τηλεόραση,
όπου ήταν στην οδό Σολωμού αν θυμάμαι καλα στις 2:00am - και εβλεπε με την φίλη της να σπάνε το μπροστινό κινούμενο αμάξι 30-40 15χρονοι μανιασμένοι με ένα σωρό "οπλα". Μετά απο το μπροστινό αμάξι,κατευθύνθηκαν πάνω στις δύο κοπέλες και έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου με τσεκουρι (!) και κατέστρεφαν όλες τις λαμαρίνες. Εκείνη φοβισμένη πάτησε λίγο γκάζι και χτύπησε κάποιους από αυτούς και τότε την έβγαλαν έξω και την ξυλοκόπησαν και κατέστρεψαν τελείως το οχημα - όπως υποστηρίζει από το νοσοκομείο εκείνη και η φίλη της γεμάτες και οι δύο με μόλωπες και γυαλιά στα πόδια και στα χέρια...Οταν την ρώτησε ο δημοσιογράφος γιατί να επιτεθούν σε εσάς και στο μπροστινό αμάξι μόνο - εκείνη απάντησε, μάλλον γιατί ηταν τα μόνα ακριβά αμάξια που κινούνταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο...

edit3: Αν σκοτωνόταν ένας ή και δέκα αστυνομικοί δεν θα γινόταν τίποτα απ' όλα αυτά....
Για το edit: Και εδώ είναι που χάνουνε το δίκιο τους και πάντα ανακυκλώνουν με δικιά τους ευθύνη τη φήμη περι χουλιγκανισμού.
Για το edit3: Δε νομίζω. Αν σκοτωνόταν όμως ενας αστυνομικός όπως ο χθεσινός δολοφονος, εγω δεν θα ενιωθα λυπη.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Sun Dec 07, 2008 6:42 pm

Για το edit3: Δε νομίζω. Αν σκοτωνόταν όμως ενας αστυνομικός όπως ο χθεσινός δολοφονος, εγω δεν θα ενιωθα λυπη.
Γιατι να νιωθεις?Σοι σου θα ηταν?
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Sun Dec 07, 2008 6:43 pm

Αν σκοτωνόταν ένας άνθρωπος (είτε αστυνομικός, είτε νταλικέρης, είτε έφηβος) είναι το ίδιο.. Τόσο πολύ σας αρέσει το Ράμπο, που περνάτε στο ντούκου μια χαμένη ζωή....; Εμένα μου κάνει άρρωστο αυτό...
Άλλο τιμωρία, και άλλο θάνατος... Οι αστυνομικοί έχουν οικογένεια, το παιδί είχε μια μάνα...
Είδα πάνω από 5 αστυνομικούς στην τηλεόραση να κάνουν χειρονομίες στους αναρχικούς, με ότι αυτό συνεπάγεται... αλλά όχι και να πεθάνουν.... Ας είμασταν καλύτεροι (κυρίως αυτοί που μας παρέδωσαν αυτήν την κοινωνία), για να μην είχαμε ανθρώπους με τέτοιες νοοτροπίες και συμπλέγματα...
Είμαστε όλοι άνθρωποι... (ίσως μόνο στα λόγια)...

@storm... είχαν ενδιαφέρον τα όσα μετέφερες, από όποια οπτική και να τα δει κανείς... είναι κρίμα να κλειδωθεί το τόπικ για flames.... Νομίζω φούντωσες αναίτια...
Image
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by vincent » Sun Dec 07, 2008 6:50 pm

StormRider wrote:Φαίνεται ότι όσα μέσα και να παραθέσω, όσες πληροφορίες κι αν συλλέξω απ' τους συντρόφους και συμμαθητές στο δρόμο, εσείς είστε πιστά σκυλιά στα ΜΜΕ και -κυρίως- στον τρόπο σκέψης που η εξουσία με τόσα μέσα σας έχει διδάξει. Πολύ αμφιβάλλω για το κοινωνικό επίπεδο και τον αλτρουισμό του μελλοντικού πολιτισμού, αν εσείς γίνετε οι αυριανοί επιστήμονες της αμφισβήτησης και των επαναστατικών εφευρέσεων.

Δε θέλω να παρεξηγηθώ: Ο,τι ανέφερα για τον εαυτό μου και για τους 35.000 συναγωνιστές και συντρόφους μου, που κατά τη διάρκεια των φοιτητικών κινητοποιήσεων 2007 υπήρξαν θύματα ψυχολογικής ή σωματικής βίας από τις δυνάμεις καταστολής, ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟYΝ την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους.
Όλα αυτά ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟYΣ ΔΕΞΙΟYΣ διασπαστές και με εσάς τους ΜΙΚΡΟΑΣΤΟYΣ, που μας βρίζατε ΓΙΑΤΙ, ΛΕΕΙ, ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟYΣΑΜΕ στο "επιστημονικό" και "ακαδημαϊκό" ΕΡΓΟ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑYΤΑΠΑΤΕΣ κ.Βινσεντ. Οταν με το καλό απογαλακτιστείτε, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣYΖΗΤΗΣΟYΜΕ!

6 ΤΡΑYΜΑΤΙΕΣ, 2 ΠΟΛY ΣΟΒΑΡΑ από τους ΜΠΑΤΣΟYΣ! Το κράτος δολοφονεί αδέρφια σας και εσείς σκέφτεστε την ερωτική σχέση που έχετε αναπτύξει με τις βιτρίνες! Αιδώς Αργείοι!
Δίνεις ρέστα...

1) Το ότι θεωρώ οτι η σωστή αντιμετώπιση του θέματος είναι στη μέση, δηλαδή επανάσταση χωρίς να καίω αμάξια, μαγαζιά και να πετάω μολότοφ σε οικογενειάρχες αστυνομικούς που εκτελούν εντολές ανωτέρων, εσύ το θεωρείς τρόπο σκέψης που μας επιβάλλει η εξουσία τότε μάλλον ζούμε σε ένα πετυχιμένο κράτος... Κατ εσένα πάντα...

2) Είμαι μικροαστός γιατί ανήκω ανάμεσα στην εργατική τάξη και την αστική αλλά δεν σου επιτρέπω να μου λες ότι χαρακτηρίζομαι απο ιδεολογική και πολιτική αστάθεια ούτε καν από ατομιστική κοινωνική συμπεριφορά και στενόμυαλες ιδέες. (Αν φυσικά ξέρεις τι σημαίνει μικροαστός και δεν είναι μια καραμέλα που σου μάθανε προπαγανδιστικές ιδέες και φυλλάδια). Αν πρόσεξες μιλάω για συνολικό αγώνα. Ο καθένας εδώ έχει την αποψή και πρέπει να την σεβαστείς.

3)Δεν σε έχει βρίσει κανένας, εσύ δίνεις λαβές.

4)Όταν δεν μου επιτρέπεις να μορφωθώ και να μπω στην σχολή να κάνω μάθημα τότε ναι παρεμποδίζεις το επιστημονικό μου και ακαδημαικό μου έργο μέσω από του οποίου θα προσπαθήσω να κάνω τον κόσμο καλύτερο.

5)Πόσοι τραυματίες αστυνομικούς δεν μας είπες...??? Αυτοί δεν είναι άνθρωποι???

6)Εσύ πρέπει να απογαλακτιστείς από την νοοτροποία του εξοργισμένου νιάτου και να αντιμετωπίσεις τα πράγματα σφαιρικά.

Αν δεν θες να κάνεις διάλογο μαζί μου γιατί διαφωνώ μαζί σου τότε δεν είσαι πραγματικός υποστηρικτής της δημοκρατίας...

Τα σου, μου δεν αναφέρονται σ εμάς του δύο αλλά γενικά...
Image
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Sun Dec 07, 2008 7:04 pm

Vincent++

Επίσης είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η χρήση των italics σε αυτό το thread για να δωθεί μία "δραματικότητα" στα γραφόμενα μερικών. Προτείνω στους admins να προσθέσουν και την δυνατότητα για upload και playback midi αρχείων, ώστε να ενισχύεται περαιτέρω η δραματική διάσταση του thread.
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Sun Dec 07, 2008 7:06 pm

ΝΑ διαλυθούν τα ΜΑΤ και τα ΟΠΚΕ και τα ΥΜΕΤ και οι ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ. Αυτό πρέπει να γίνει. Λιγότερη αστυνομία σημαίνει λιγότερες δολοφονιές και λιγότερο μίσος από το λαό.
f@bio
byte level
byte level

Post by f@bio » Sun Dec 07, 2008 7:12 pm

PASCAL wrote:ΝΑ διαλυθούν τα ΜΑΤ και τα ΟΠΚΕ και τα ΥΜΕΤ και οι ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ. Αυτό πρέπει να γίνει. Λιγότερη αστυνομία σημαίνει λιγότερες δολοφονιές και λιγότερο μίσος από το λαό.
Η πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο:
Image
Image
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”