Εξώδικο του ΟΤΕ για Indymedia

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Re: Εξώδικο του ΟΤΕ για Indymedia

Post by necrofear_13 » Sun Nov 22, 2009 11:30 pm

Είσαι σοβαρός???Έστω και μια στο δις να υπάρχει περίπτωση να τραυματιστεί κάποιος θα μου βαφτίσεις την βόμβα ιδεολογική κίνηση???Τυφλό ξετυφλό χτύπημα είναι μια κίνηση που δείχνει ότι αντί για μυαλό μερικοί άνθρωποι έχουν στο κεφάλι τους στην καλύτερη αυτό που τρώει ο ποπάι.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
nickpro
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by nickpro » Sun Nov 22, 2009 11:45 pm

giak wrote:συνεχίζεις να παραπληροφορείς.

το να βάλεις μία βόμβα όπου νάναι, χωρίς συγκεκριμένο στόχο και χωρίς να σε νοιάζουν τα θύματα είναι "τυφλό βομβιστικό χτύπημα". το να βάζεις μία βόμβα μικρής ισχύος και να προειδοποιείς με τηλεφώνημα για την ύπαρξή της έτσι ώστε να υπάρχει χρόνος για να αποκλειστεί ο χώρος δεν είναι "τυφλό βομβιστικό χτύπημα". η αμέλεια λοιπόν που επικαλείσε υπάρχει μόνο στο κεφάλι σου.

νομίζω στο έχω ξαναπεί, μη μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις και μη πετάς βαρύγδουπες μπούρδες μόνο και μόνο για να στηρίξεις κάποιο επιχείρημα σου.
Μικρής ή μεγάλης ισχύος, μπορεί να τραυματίσει και να σκοτώσει. Ακόμα και ένα δυναμυτάκι.Τουλάχιστον το δικό μου το κεφάλι περιέχει κάτι στέρεο και όχι κάτι παροχυμένο όπως τα μέλη των πυρηνών και οι υποστηρηχτές τους ή οι υπερασπιστές τους.

Σιγά μη θυμάμαι κάθε μπούρδα που μου λες. Μιλάω για πράγματα όχι ψαγμένα, πράγματα που βλέπει ο καθένας και καταλαβαίνει ακόμα και ένα 5χρονο. Τώρα αν δεν μπορείς να τα καταλάβεις εσύ τότε μπορούμε να καθιερώσουμε ένα τηλεπαιχνίδι με όνομα "Είσαι πιο ξύπνιος από ένα 5χρονο" και να σε έχουμε πρώτο καλεσμένο. :-p
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Mon Nov 23, 2009 12:00 am

Ας προσέξουμε λίγο να μη καταλήξει σε flame, δεν χρειάζονται προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμοί για να κάνουμε διάλογο.
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Mon Nov 23, 2009 12:23 am

necrofear_13 wrote:Είσαι σοβαρός???Έστω και μια στο δις να υπάρχει περίπτωση να τραυματιστεί κάποιος θα μου βαφτίσεις την βόμβα ιδεολογική κίνηση???Τυφλό ξετυφλό χτύπημα είναι μια κίνηση που δείχνει ότι αντί για μυαλό μερικοί άνθρωποι έχουν στο κεφάλι τους στην καλύτερη αυτό που τρώει ο ποπάι.
Βάφτισα εγώ καμιά ενέργεια ιδεολογική κίνηση. Δεν πήρα θέση καν. Διάβαζε καλύτερα.
nickpro wrote:
giak wrote:συνεχίζεις να παραπληροφορείς.

το να βάλεις μία βόμβα όπου νάναι, χωρίς συγκεκριμένο στόχο και χωρίς να σε νοιάζουν τα θύματα είναι "τυφλό βομβιστικό χτύπημα". το να βάζεις μία βόμβα μικρής ισχύος και να προειδοποιείς με τηλεφώνημα για την ύπαρξή της έτσι ώστε να υπάρχει χρόνος για να αποκλειστεί ο χώρος δεν είναι "τυφλό βομβιστικό χτύπημα". η αμέλεια λοιπόν που επικαλείσε υπάρχει μόνο στο κεφάλι σου.

νομίζω στο έχω ξαναπεί, μη μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις και μη πετάς βαρύγδουπες μπούρδες μόνο και μόνο για να στηρίξεις κάποιο επιχείρημα σου.
Μικρής ή μεγάλης ισχύος, μπορεί να τραυματίσει και να σκοτώσει. Ακόμα και ένα δυναμυτάκι.Τουλάχιστον το δικό μου το κεφάλι περιέχει κάτι στέρεο και όχι κάτι παροχυμένο όπως τα μέλη των πυρηνών και οι υποστηρηχτές τους ή οι υπερασπιστές τους.

Σιγά μη θυμάμαι κάθε μπούρδα που μου λες. Μιλάω για πράγματα όχι ψαγμένα, πράγματα που βλέπει ο καθένας και καταλαβαίνει ακόμα και ένα 5χρονο. Τώρα αν δεν μπορείς να τα καταλάβεις εσύ τότε μπορούμε να καθιερώσουμε ένα τηλεπαιχνίδι με όνομα "Είσαι πιο ξύπνιος από ένα 5χρονο" και να σε έχουμε πρώτο καλεσμένο. :-p
Στην αρχή μίλησες για δολοφόνους. Μπούρδα. Μετά μίλησες για τυφλό βομβιστικό χτύπημα. Δε ξέρεις τι σημαίνει ο όρος και τον χρησιμοποιείς λάθος (έστω ότι δεν το κάνεις εσκεμμένα για να καλύψεις το πρώτο). Μπούρδα πάλι λοιπόν. Ακόμα και σε απλές και όχι ψαγμένες κουβέντες όπως λες, κατάφερες και είπες δύο μπούρδες συνεχόμενα. Δηλαδή αυτά τα δύο παραπάνω που σου είπα είναι λάθος; Τι δεν κατάλαβα σωστά δηλαδή, το ότι δεν είναι δολοφόνοι που είπες ότι είναι ή ότι δεν κάνουν τυφλά βομβιστικά χτυπήματα. Όταν κάποιος σε διορθώνει το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι ένα έντιτ ή να πεις "ναι έχεις δίκιο" και άλλη φορά να προσέχεις. Όσο πετάς αποτυχημένες ειρωνείες (που irl δεν θα της έλεγες ποτέ) και συνεχίζεις εξυπνακίστικο στυλάκι τόσο πιο εγωιστής και γελοίος φαίνεσαι. Αν (λέμε αν) στην πραγματικότητα δεν είσαι έτσι δεν είναι και ότι καλύτερο να βγάζεις τέτοια εικόνα μόνο και μόνο για να μην δεις δύο λάθη σου.
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Mon Nov 23, 2009 12:43 am

Το να βάλεις μια βόμβα σε κάνει το λιγότερο εγληματία,το να προϋδοποιήσεις δεν σε κάνει λιγότερο εγκληματία.το να βάζεις λοιπόν μια βόμβα έστω και μικρής εμβέλειας ναι δείχνει αμέλεια,δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά στο μυαλό αυτού που την βάζει.Όταν λοιπόν βαφτίζεις μια καθαρή κίνηση αμέλειας και αν θες τη γνώμη μου και κίνηση παντελής έλλειψης νουμοσύνης ιδιαίτερα συναισθηματικής ναι νομίζω πως παίρνεις θέση.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Mon Nov 23, 2009 12:45 am

Εγώ δεν το συνεχίζω. Αν συνεχίζεις να πιστεύεις ότι κάθε ένας που βάζει βόμβες δεν είναι δολοφόνος ενώ πρώτα από όλα είναι αυτό, τότε δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι άλλο. Μπούρδες είναι κατ' εσένα. Αλλά στο πα μια , στο πα 2, δεν το καταλαβαίνεις, Δεν έχω πρόθεση να προσπαθίσω άλλο να σε πείσω. Όταν βάζεις βόμβα έξω από μια κλειστή τράπεζα το βράδυ, αυτό δεν είναι τυφλό. Όταν βάζεις μέρα μεσημέρι σε διαδρόμους πολυκατοικίας, αυτό ειναι τυφλό. Μπορεί να μην είναι τόσο τυφλό όσο το να βάλεις βόμβα σε ένα θέατρο, αλλά παραμένει τυφλό. Δέξου το σαν μερικώς τυφλό. Αλλά δεν μπορω να το εκφράσω σε λιγότερο βαθμό.

Όσο για τα εξυπνίστικα που λες ότι είπα, μια ματιά στο συμβολάκι με τη γλώσσα θα σε κάνει να αναρωτηθείς ότι δεν πρέπει να το πάρεις και πολύ σοβαρά το τελευταίο. Αν δεν υπήρχε τότε οκ.
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Mon Nov 23, 2009 12:58 am

necrofear_13 wrote:
Το να βάλεις μια βόμβα σε κάνει το λιγότερο εγληματία,το να προϋδοποιήσεις δεν σε κάνει λιγότερο εγκληματία.το να βάζεις λοιπόν μια βόμβα έστω και μικρής εμβέλειας ναι δείχνει αμέλεια,δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά στο μυαλό αυτού που την βάζει.Όταν λοιπόν βαφτίζεις μια καθαρή κίνηση αμέλειας και αν θες τη γνώμη μου και κίνηση παντελής έλλειψης νουμοσύνης ιδιαίτερα συναισθηματικής ναι νομίζω πως παίρνεις θέση.
Παίρνω θέση ως προς το πόσο έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Εγώ λέω ότι είναι ικανοποιητικά και εσύ λες ότι υπάρχει αμέλεια. Εσύ μίλησες για ιδεολογική κίνηση και σου είπα ότι δεν είπα κάτι τέτοιο. Δεν έχω καμία όρεξη μάλιστα να ανοίξω κουβέντα για βόμβες και αντάρτικα στο venus. ;)

nickpro αποκλεισμένος διάδρομος πολυκατοικίας. αποκλεισμένος.
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Mon Nov 23, 2009 1:02 am

Σπανάκι σπανάκι.............

giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Mon Nov 23, 2009 1:13 am

χαχαχα, μη γίνεσαι κακός.
Elder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Elder » Mon Nov 23, 2009 2:50 am

Παιδιά κάποιος που βάζει μια βόμβα δεν είναι δολοφόνος. Τουλάχιστον όχι με την κυριολεκτική σημασία του όρου (δολοφόνος=αυτός που κάνει φόνο). Αν η βόμβα σκοτώσει τότε θα είναι δολοφόνος. Όταν τη βάζει είναι εν δυνάμει δολοφόνος.
Για το "εγκληματίας" νομίζω οτι σωστά ειπώθηκε αν και βαριέμαι να ψάξω τον κώδικα.
Όσες κι αν χτίζουν φυλακές
κι αν ο κλοιός στενεύει,
ο νους μας είναι αληταριό
που όλο θα δραπετεύει..
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Mon Nov 23, 2009 3:24 am

Elder wrote:Παιδιά κάποιος που βάζει μια βόμβα δεν είναι δολοφόνος. Τουλάχιστον όχι με την κυριολεκτική σημασία του όρου (δολοφόνος=αυτός που κάνει φόνο). Αν η βόμβα σκοτώσει τότε θα είναι δολοφόνος. Όταν τη βάζει είναι εν δυνάμει δολοφόνος.
Για το "εγκληματίας" νομίζω οτι σωστά ειπώθηκε αν και βαριέμαι να ψάξω τον κώδικα.
Να κάποιος που εκφράζει σωστά αυτό που θέλω να πω. Οι λέξεις δεν εχουν μόνο κυριολεκτική σημασία. Τεσπα, ας τελειώσει εδώ.
jimm
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by jimm » Mon Nov 23, 2009 8:06 am

giak wrote: Ο Πρύτανης δεν κατεβάζει τον διακόπτη όχι γιατί γουστάρει ντε και καλά ή έχει κάποιες ακλόνητες αξίες αλλά γιατί φοβάται τις αντιδράσεις των αναρχικών και των αριστερών.
Πολυ ενδιαφερουσα ομολογια! :smt023
N@z_Plir
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by N@z_Plir » Tue Nov 24, 2009 4:28 am

Τροφή για σκέψη.Για όλους μας.
http://www.tvxs.gr/blog/?p=678
"Ετσι κι αλλιώς, η ελευθερία της έκφρασης στην Ελλάδα είναι κάτι σαν ακορντεόν: υπάρχει μόνο όταν ο λόγος δεν ενοχλεί, ενώ θα έπρεπε να ισχύει το αντίθετο. «Το Σύνταγμα φτιάχτηκε για τις απόψεις που ενοχλούν», έγραψε ο Αμερικανός νομικός Mike Godwin. «Τις άλλες, έτσι κι αλλιώς, δεν θέλει να τις λογοκρίνει κανείς». Στη σημερινή συγκυρία πρόβλημα θα δημιουργηθεί αν τελικά το indymedia φύγει από το ΕΜΠ. Οχι διότι θα χάσουμε τα λίγα καλά κείμενα μέσα στον οχετό της επαναστατικότητας· το περιεχόμενο μπορεί να μεταφερθεί κάπου αλλού. Το βασικό πρόβλημα είναι πολιτικό. Η δίωξη καθαυτή προσφέρει στους καταχραστές του ασύλου ένα ισχυρό επιχείρημα. Αν ένα ΑΕΙ δεν μπορεί να προσφέρει άσυλο στις ανοησίες, δεν θα μπορέσει να προσφέρει άσυλο σε καμία ιδέα."
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”