Επειδή αναφέρεσαι και σε μένα:shodanjr_gr wrote:Να με συγχωρείς, αλλά όπως την παρουσιάζουν μερικοί μερικοί εδώ μέσα την κατάσταση, έχω δημιουργήσει την εντύπωση ότι τα μέλη της ΕΛΑΣ έχουν ενσωματομένο αριστερο-μετρο...Διότι κατά τα γραφόμενα τους (των μερικών-μερικών), κάθε φορά που τους ΒΛΕΠΕΙ ένα μέλος της ΕΛΑΣ στο δρόμο, χωρίς να το προκαλέσουν, τους βρίζει μάνες, πατεράδες και λοιπά μέλη της οικογένειας.
Επειδή εγώ λοιπόν (μιας και έθιξες το αισθητικό) δεν ντύνομαι σαν στέλεχος της Wall Street, δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτές οι άτυχες στιγμές συμβαίνουν μόνο σε μέλη συγκεκριμένων πολιτικών χώρων και δεν συνέβησαν ποτέ σε μένα. Λες και περπάταγα σε άλλη Αθήνα...
Μου'χει τύχει 3-4 φορές, η πιο προσφατη ηταν 6/12 μετα την πορεια. Περπαταγα προς Ευαγγελισμο γιατι ηταν κλειστο το μετρο στο Πανεπιστημιο οπου τελειωσε η πορεια, και περνα διμοιρια ΜΑΤ απο διπλα. Εμεις σκυβουμε το κεφαλι για να μην κοιταξουμε καν (γνωριζουμε τον κομπλεξισμο τους). Αμεσως αρχισαν τα "π**στη!! εσυ π**στη! τη γ**μησες μ**νοπανο!". Και αυτο επειδη ειχαμε εγω και το αλλο παιδι μακρια μαλλια και κασκολ (=ελαχιστη προστασια απο δακρυγονα). Ευτυχως περναγαμε εξω απο καφετερια στη Σκουφα και δεν κανανε τιποτα περιεργο (σε φαση φορτωνουμε μολωτωφ και το σπασμενο ποδι της γιαγιας τους, το ξερουμε το σκηνικο).
Πιο κατω ενας τυπος που μιλαγε σε ασυρματο με πολιτικα (κραχτος ασφαλιτης) περναμε διπλα του και λεει "κουκούλα". Στην επομενη γωνια μια διμοιρια μας κοιταγε ευτυχως απο μακρια.
Λοιπον μην πετας υπονοούμενα ή μη νομιζεις οτι υπερβάλλουμε γιατι ολα αυτα εγιναν επειδη ΑΠΛΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ. Η διμοιρια που μας εβρισε απλα τριγυρνουσε και εβριζε περαστικους που "μοιαζανε" με διαδηλωτες.
Αν αυτα δε φτανουν να σε πεισουν για το γενικοτερο κομπλεξισμο στην ΕΛΑΣ και ειδικα στα ΜΑΤ, λυπαμαι, δεν μου εχουν φορτωσει κακουργημα ακομα.