Θανάσιμος τραυματισμός 16χρονου από σφαίρα αστυνομικού

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
enum21
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Re: Θανάσιμος τραυματισμός 16χρονου από σφαίρα αστυνομικού

Post by enum21 » Mon Jun 07, 2010 11:54 pm

http://tvxs.gr/news/ελλάδα/ελεύθεροι-αφ ... σαραλιώτης

οχι ό,τι δεν έκανε μπαμ έτσι όπως το πήγαιναν :smt011 :smt011
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Jun 08, 2010 12:01 am

enum21 wrote:http://tvxs.gr/news/ελλάδα/ελεύθεροι-αφ ... σαραλιώτης

καλα ναι το τραβαγε ο κουγιας τοσο καιρο ωστε να βγουν
το προβλημα δεν ειναι οτι βγηκαν ενω συνεχιζεται η δικη - ειναι οτι σιγουρα θα βγουν οταν τελειωσει η δικη
dexter
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by dexter » Tue Jun 08, 2010 12:08 am

βγήκαν γιατί εξαντλήθηκε το μέγιστο όριο προφυλάκισης που είναι 18 μήνες..

αλλά και φυλακή να πάνε δεν θα περάσουν και άσχημα , σίγουρα θα έχουν δικό τους κελί και θα τους προσέχουν οι συνάδελφοι..(δεν πρόκειται να "αυτοκτονήσουν" όπως τόσοι άλλοι)

η όλη κατάσταση είναι μία κακογυρισμένη παράσταση.. :smt019
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Tue Jun 08, 2010 12:09 am

chriskin wrote:

το προβλημα δεν ειναι οτι βγηκαν ενω συνεχιζεται η δικη - ειναι οτι σιγουρα θα βγουν οταν τελειωσει η δικη
Αυτό ξαναπέστο. Μα καλά σ'αυτή τη χώρα μια τιμωρία σε αυτούς που όντως φταίνε δε μπορούν να δώσουν? Και σιγά θα βγουν και σε λίγα χρόνια όλα θα έχουν "ξεχαστεί" αυτοί θα μείνουν ατιμώρητοι, ενώ μια οικογένεια έχει καταστραφεί. Α ναι είναι και η ταινία που είμαι περίεργη για το πώς θα παρουσιάσει τα γεγονότα...
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Jun 08, 2010 12:41 am

dexter wrote:

βγήκαν γιατί εξαντλήθηκε το μέγιστο όριο προφυλάκισης που είναι 18 μήνες..

αλλά και φυλακή να πάνε δεν θα περάσουν και άσχημα , σίγουρα θα έχουν δικό τους κελί και θα τους προσέχουν οι συνάδελφοι..(δεν πρόκειται να "αυτοκτονήσουν" όπως τόσοι άλλοι)

η όλη κατάσταση είναι μία κακογυρισμένη παράσταση.. :smt019

ας πανε κι ας μην περασουν ασχημα
αν και το καταλληλο θα ηταν να περασουν αρκετα ασχημα για αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα

enum21 wrote:
chriskin wrote:

Αυτό ξαναπέστο. Μα καλά σ'αυτή τη χώρα μια τιμωρία σε αυτούς που όντως φταίνε δε μπορούν να δώσουν? Και σιγά θα βγουν και σε λίγα χρόνια όλα θα έχουν "ξεχαστεί" αυτοί θα μείνουν ατιμώρητοι, ενώ μια οικογένεια έχει καταστραφεί. Α ναι είναι και η ταινία που είμαι περίεργη για το πώς θα παρουσιάσει τα γεγονότα...
η ταινια ακομα και καλα να προσπαθησει να τα δειξει Κατι θα γελιοποιησει σιγουρα
και επειδη θα θελουν να την δει κοσμος θα φροντισουν να μην τα δειξει ακριβως οπως εγιναν - λιγο παραπανω πανικο στα επεισοδια, λιγο μελο με τον αστυνομικο να λεει οτι δεν το ηθελε και τυχαια εκτελεσε το παιδι κτλ κτλ
rose
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: 4th year

Post by rose » Tue Jun 08, 2010 11:57 am

chriskin wrote:η ταινια ακομα και καλα να προσπαθησει να τα δειξει Κατι θα γελιοποιησει σιγουρα
και επειδη θα θελουν να την δει κοσμος θα φροντισουν να μην τα δειξει ακριβως οπως εγιναν - λιγο παραπανω πανικο στα επεισοδια, λιγο μελο με τον αστυνομικο να λεει οτι δεν το ηθελε και τυχαια εκτελεσε το παιδι κτλ κτλ

Για τον chriskin ειναι γνωστά αντιμετωπίζει τα πάντα με καχυποψία...αρκει μια εταιρεία να ειναι επιτυχημένη, να βγάζει λεφτά και την γνωρίζει κοσμος πέρα απο το τετράγωνο της γειτονιάς του και ο chriskin θα γίνει ο πιο θανάσιμος εχθρός της - λιγη σημασία εχει αν εισαι apple ή μεγαλος σωληνοκατασκευαστης στην βορεια σιβηρία ή σε καμία επαρχία της Κινας, θα βρει τα ιδια εργασιακα προβληματα με άνεση και στις δυο περιπτώσεις.

Επισης δεν μπορει να χωνέψει οτι μια καπιταλιστική εταιρεία θα πει την αλήθεια, ο κινηματογράφος παραμένει ενα σκοτεινό μέσο ακομα και αν εχουν μεταφερθει τοσακτοσα σημαντικά γεγονότα.
που θα πάει θα το δουμε...
Vag_plir
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vag_plir » Tue Jun 08, 2010 1:51 pm

chriskin wrote:λιγο παραπανω πανικο στα επεισοδια,
πόσο παραπάνω;;
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Jun 08, 2010 2:23 pm

rose wrote:
chriskin wrote:η ταινια ακομα και καλα να προσπαθησει να τα δειξει Κατι θα γελιοποιησει σιγουρα

Για τον chriskin ειναι γνωστά αντιμετωπίζει τα πάντα με καχυποψία...αρκει μια εταιρεία να ειναι επιτυχημένη, να βγάζει λεφτά και την γνωρίζει κοσμος πέρα απο το τετράγωνο της γειτονιάς του και ο chriskin θα γίνει ο πιο θανάσιμος εχθρός της - λιγη σημασία εχει αν εισαι apple ή μεγαλος σωληνοκατασκευαστης στην βορεια σιβηρία ή σε καμία επαρχία της Κινας, θα βρει τα ιδια εργασιακα προβληματα με άνεση και στις δυο περιπτώσεις.

Επισης δεν μπορει να χωνέψει οτι μια καπιταλιστική εταιρεία θα πει την αλήθεια, ο κινηματογράφος παραμένει ενα σκοτεινό μέσο ακομα και αν εχουν μεταφερθει τοσακτοσα σημαντικά γεγονότα.
το θεμα με την apple γιατι το ειπες σε αυτοτο thread???

επισης,ηταν βασισμενο σε πραγματικα νουμερα και πραγματικους θανατους
αμα δεν σε ενδιαφερει που κοσμος παιρνει 300 ευρω το μηνα οταν δουλευει σαν σκυλι ενω εμεις μπορουμε να βρουμε δουλεια με τα αναλογα λεφτα σε λιγοτερο απο βδομαδα, Κατι παει στραβα.

αντιθετα με τη βλακεια που ειπες, δεν εχω κανενα προβλημα με τις μεγαλες επιχειρησεις
παρε τους κομπλεξισμου σου "ολοι βριζουν τις επιχειρησεις, ας πω εγω οτι ειναι καλες για να ξεχωριζω" και χρησιμοποιησε τους ΜΟΝΟ αμα εχουν νοημα
τωρα ηταν Απολυτο fail.
Vag_plir wrote:
πόσο παραπάνω;;
θα δειξει κανα δυο νεκρους που δεν εδειξε η τηλεοραση, θα δωσει εμφαση στις καταστροφες ως καθαρα μεσο για ληστειες κτλ κτλ
λες και δεν μπορεις να το προβλεψεις.
και ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν παιζει να δειξει τις κανονικες πορειες ουτε για 1 κλασμα του δευτερολεπτου

και επισημα πια επεσαν τα ψεματα για την ιπταμενη σφαιρα
Last edited by dexter on Tue Jun 08, 2010 2:42 pm, edited 1 time in total.
Reason: Double post
rose
Gbyte level
Gbyte level

Post by rose » Tue Jun 08, 2010 3:15 pm

Γιατι ηταν το απόλυτο fail? Ξαναδιάβασε αυτο που ειπα...

Εδω απλα θυμόμαστε τον chriskin.
rose wrote:Για τον chriskin ειναι γνωστά αντιμετωπίζει τα πάντα με καχυποψία...αρκει μια εταιρεία να ειναι επιτυχημένη, να βγάζει λεφτά και την γνωρίζει κοσμος πέρα απο το τετράγωνο της γειτονιάς του και ο chriskin θα γίνει ο πιο θανάσιμος εχθρός της - λιγη σημασία εχει αν εισαι apple ή μεγαλος σωληνοκατασκευαστης στην βορεια σιβηρία ή σε καμία επαρχία της Κινας, θα βρει τα ιδια εργασιακα προβληματα με άνεση και στις δυο περιπτώσεις
...και μετα στο θέμα μας
rose wrote:Επισης δεν μπορει να χωνέψει οτι μια καπιταλιστική εταιρεία( η κινηματογραφική εταιρία στην περιπτωση μας) μπορει να πει την αλήθεια, ο κινηματογράφος παραμένει ενα σκοτεινό μέσο ακομα και αν εχουν μεταφερθει τοσα και τοσα σημαντικά γεγονότα
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Jun 08, 2010 3:23 pm

κατι που ειπα και φαινεται πως δεν καταλαβες ειναι οτι αποτυχημενο ηταν το πρωτο μερος το οποιο λεει οτι μια επιχειρηση ειναι αυτοματα εχθρος μου (κατι τοσο περιεργο που δεν εχει νοημα - λες και με ξερεις τοσο που εχουμε κουβεντιασει για Καθε επιχειρηση !! )

δεν ξερω αμα πραγματι διαβασες αυτο που ειπα και απλα δεν το καταλαβες αλλα νομιζω οτι το ειπα αρκετα απλοικα ωστε να το καταλαβει οποιος κι αν το διαβαζε. τωρα εσυ γιατι απαντησες μετα σε αλλο θεμα δεν ξερω - προφανως αμα αλλαξεις το θεμα δεν θα ειναι fail
rose
Gbyte level
Gbyte level

Post by rose » Tue Jun 08, 2010 4:02 pm

chriskin wrote:κατι τοσο περιεργο που δεν εχει νοημα - λες και με ξερεις τοσο που εχουμε κουβεντιασει για Καθε επιχειρηση !! )
Τι να συζητησουμε? Για την εταιρεία υπαρκτος σοσιαλισμός ΑΕ? Εγω επενδυω στο καπιταλισμό και χανω τα λεφτά μου σημερα. Εσυ ψάχνεις να βρεις αν αυτοκτονησε κανένας στις επιχειρησεις της apple....

Οσο για το θέμα τώρα ειμαι σιγουρος οτι εχεις φάει κολλημα ακριβώς γι' αυτόν το λόγο. Γιατι η εταιρεία παραγωγής ειναι κερδοσκοπικός οργανισμος και φανταζεσαι οτι θα θέλει να προβάλει τα συμφέροντα των αλλων.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Jun 08, 2010 4:15 pm

πιστευε οτι θελεις, δεν θα κατσω να ασχοληθω με το σε ποια κατηγορια με βαζεις, ειδικα οταν το κανεις με μια λογικη "εγω τα ξερω ολα , εσεις ειστε κολλημενοι" (φανταζομαι εχεις ηδη καταλαβει το λαθος σου)

μεινε ομως στο θεμα της εκτελεσης του παιδιου και ασε τις αποψεις σου για την οικονομια στα αναλογα thread.
Vag_plir
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vag_plir » Tue Jun 08, 2010 10:18 pm

chriskin wrote:
Vag_plir wrote:
πόσο παραπάνω;;
θα δειξει κανα δυο νεκρους που δεν εδειξε η τηλεοραση, θα δωσει εμφαση στις καταστροφες ως καθαρα μεσο για ληστειες κτλ κτλ
λες και δεν μπορεις να το προβλεψεις.
και ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν παιζει να δειξει τις κανονικες πορειες ουτε για 1 κλασμα του δευτερολεπτου
Αν είναι ταινία που απλά θα βασίζεται στα γεγονότα και όχι ντοκιμαντερίστικη τότε είναι απόλυτα φυσιολογικό και θεμιτό να ασχοληθεί λιγότερο με τις πορείες (τι σημαίνει "κανονικές" αλήθεια;). Θάνατοι δεν νομίζω να μπουν στο σενάριο αφού θα είναι είναι εντελώς ανακριβές και δικαίως θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Με το να δείξει τις καταστροφές σαν ληστείες δεν δίνει παραπάνω πανικό στα επεισόδια, ίσα ίσα που η καταστροφή-for the love of the game τρομάζει περισσότερο το κοινό νομίζω... Τέλος πάντων αν βγει μυθοπλαστική ταινία βασισμένη στα γεγονότα (και όχι ντοκιμαντέρ) θα βγει με γνώμονα το "τι πουλάει" και όχι πως θα προβοκάρει τους διαδηλωτές.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Jun 08, 2010 10:58 pm

Vag_plir wrote: Αν είναι ταινία που απλά θα βασίζεται στα γεγονότα και όχι ντοκιμαντερίστικη τότε είναι απόλυτα φυσιολογικό και θεμιτό να ασχοληθεί λιγότερο με τις πορείες (τι σημαίνει "κανονικές" αλήθεια;). Θάνατοι δεν νομίζω να μπουν στο σενάριο αφού θα είναι είναι εντελώς ανακριβές και δικαίως θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Με το να δείξει τις καταστροφές σαν ληστείες δεν δίνει παραπάνω πανικό στα επεισόδια, ίσα ίσα που η καταστροφή-for the love of the game τρομάζει περισσότερο το κοινό νομίζω... Τέλος πάντων αν βγει μυθοπλαστική ταινία βασισμένη στα γεγονότα (και όχι ντοκιμαντέρ) θα βγει με γνώμονα το "τι πουλάει" και όχι πως θα προβοκάρει τους διαδηλωτές.
ειναι προφανες οτι θα ασχοληθει κυριως με την αντιδραση του κοσμου - αποκλειεται 2 ωρες να δειχνουν μονο τη στιγμη της εκτελεσης. (ουτε slow motion να το κανουν δεν θα παρει τοση ωρα)

δεδομενου οτι θα δειξει την αντιδραση του κοσμου, θα πρεπει καποιος να μην ειναι καλα στα λογικα του για να θεωρει θεμιτο να μην ασχοληθει με τις πορειες αφου ηταν ενας απο τους μαζικοτερους τροπους διαμαρτυριας. ασχετα αμα ηταν ο "καλυτερος" η οχι, οταν λες μια ιστορια δεν μπορεις να αγνοησεις τα στοιχεια της.
----------
για το "κανονικες" πορειες, πραγματικα δεν καταλαβαινεις ποιες εννοω; σοβαρα τωρα. μια κανονικη πορεια πρεπει να εχει δυο στοιχεια
1)να ειναι πορεια (duh...) και οχι επεισοδια
2)να μην εχει ο ιδιος ο κοσμος της πορειας σκοπο τα επεισοδια αλλα τη διαμαρτυρια

τις λεω κανονικες οχι αναγκαστικα επειδη ειναι ο "σωστος" τροπος να γινουν, αλλα επειδη ειναι ο συχνοτερος τροπος που γινονται.
----------
νομιζα πως ειναι προφανες οτι ο κοσμος δεχεται πιο ευκολα τη βια λογω θυμου απο τη βια για προσωπικο κερδος.
απλα η ταινια δεν θελει να κανει τα γεγονοτα αποδεκτα, να πουλησει θελει.
και πουλαει το "α αυτοι οι νεοι μονο τον εαυτο τους σκεφτονται" και το "οι μαλλιαδες που τα σπανε για να κλεψουν και βαζουν ψευτικες ιδεες μπροστα", ολοι το ξερουμε. οποτε και θα το βαλουν σιγουρα μεσα
----------
δηλαδη ειναι διαφορετικη κατηγορια το πως θα προβοκαρει τους διαδηλωτες και το τι πουλαει? δεν το ηξερα - ημουν σχεδον σιγουρος οτι ειναι ακριβως το ιδιο.
-------------------------------------------

τωρα για το "αν βγει μυθοπλαστικη" που ειπες
θα σου δωσω ενα παραδειγμα : ολοι ειδαμε (οσοι δεν ειμαστε τυφλοι εστω) βιντεακια με αστυνομικους να σπανε βιτρινες για να προκαλεσουν περισσοτερο πανικο και να χαλασει (περισσοτερο)η εικονα των ημερων
πιστευεις πραγματικα οτι θα δειξουν κατι τετοιο στην ταινια;
να εχει η ταινια αστυνομικους να σπανε βιτρινες και θα παω να τη δω και σε 3D :lol: :lol: :lol:
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Tue Jun 08, 2010 11:33 pm

chriskin wrote: ειναι προφανες οτι θα ασχοληθει κυριως με την αντιδραση του κοσμου - αποκλειεται 2 ωρες να δειχνουν μονο τη στιγμη της εκτελεσης. (ουτε slow motion να το κανουν δεν θα παρει τοση ωρα)

δεδομενου οτι θα δειξει την αντιδραση του κοσμου, θα πρεπει καποιος να μην ειναι καλα στα λογικα του για να θεωρει θεμιτο να μην ασχοληθει με τις πορειες αφου ηταν ενας απο τους μαζικοτερους τροπους διαμαρτυριας. ασχετα αμα ηταν ο "καλυτερος" η οχι, οταν λες μια ιστορια δεν μπορεις να αγνοησεις τα στοιχεια της.
Στο κάτω κάτω γιατί να δείξει και κανονικές ( :lol:) πορείες; Αφού ο Δεκέμβρης χαρακτηρίστηκε από την οργή του, την βία του και τις καταλήψεις και τις συνελεύσεις του που έβγαλαν και κάποιο λόγο. Αυτό ήταν σ' αρέσει δεν σ' αρέσει. Οι μαθητές πετούσαν πέτρες στα τμήματα και όπου έβλεπαν μπάτσο, οι φοιτητές το ίδιο, οι νεολαίοι όλοι το ίδιο. Και όσοι δεν πετούσαν ούτε έφευγαν μακρυά από τα επεισόδια ούτε έκραζαν ούτε τίποτα. Κανονικοί που λες και εσύ ήταν μόνο το ΚΚΕ και διάφορα αριστερά κομματόσκυλα που ενώ γύρω τους γινόταν ΕΞΕΓΕΡΣΗ (με κεφαλαία για να το χωνέψεις) αυτοί τριγυρνούσαν σαν γραφικοί που είναι με τα πανώ και τις ντουντούκες προσπαθώντας να βρουν καινούργιους ακόλουθους. Περισσότερο χαρακτήρισε τον Δεκέμβρη ο τελευταίος μπάχαλος πρεζάκιας παρά ένα οποιοδήποτε αριστερό κομματόσκυλο. Φάνηκε άλλωστε και από το μετά, οι μπάχαλοι πλήθυναν, οι αναρχικοί πλήθυναν, οι πασόκοι πλήθυναν, οι φασίστες πλήθυναν. Οι μόνοι που πέρασαν και δεν ακούμπησαν ήταν οι αριστεροί που έκαναν κανονικές πορείες και προσπαθούσαν όταν γύρω τους έσπαγε η κανονικότητα που λένε και κάτι φίλοι μου να παραμείνουν όλα κανονικά και στην γραμμή. Τίποτα το καινούργιο, τίποτα το ριζοσπαστικό, ούτε σε λόγο ούτε σε πράξεις. Οπότε και εγώ, στο πιο αδιάφορο κομμάτι του Δεκέμβρη το πολύ να αφιέρωνα λίγα πλάνα σε φάση α ήταν και αυτοί εκεί αλλά δεν έχει και πολύ σημασία.
chriskin wrote: τωρα για το "αν βγει μυθοπλαστικη" που ειπες
θα σου δωσω ενα παραδειγμα : ολοι ειδαμε (οσοι δεν ειμαστε τυφλοι εστω) βιντεακια με αστυνομικους να σπανε βιτρινες για να προκαλεσουν περισσοτερο πανικο και να χαλασει (περισσοτερο)η εικονα των ημερων
να εχει η ταινια αστυνομικους να σπανε βιτρινες και θα παω να τη δω και σε 3D :lol: :lol: :lol:
Υποθέτω αναφέρεσαι σε ένα βίντεο του Λαζόπουλου. Εγώ δεν είδα κανένα τέτοιο βιντεάκι με μπάτσους να σπάνε βιτρίνες και τυφλός δεν είμαι. Δεν είμαι ούτε τηλεορασόπληκτος ούτε βλάκας. Έχω κριτική ικανότητα και όχι ότι πιάνει το μάτι μου και μια κουβέντα του κατηχητή μου μου να τα κάνω πραγματικότητα/αλήθεια/είστε τυφλοί στο μυαλουδάκι μου.
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Tue Jun 08, 2010 11:42 pm

μπορούμε να συνεχίσουμε την κριτική της ταινίας αφού βγει ; Είναι σα να ετοιμάζουμε από τώρα το μπλοκάκι με τα "επιχειρήματα" για τις μελλοντικές συζητήσεις :???:
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Tue Jun 08, 2010 11:44 pm

εγώ για τον Δεκέμβρη μιλούσα, αν αναφέρεσαι σε μένα μάλλον δεν κατάλαβες την ουσία του ποστ μου.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Jun 08, 2010 11:46 pm

απαντησα ηδη γιατι να δειξει τις πορειες, διαβασε παραπανω.
δεν ειπα τι υποστηριξα , ειπα οτι επειδη ηταν πολλοι πρεπει να εμφανιστουν - βασικη λογικη.

αλλαζεις, κλασικα, αυτα που λεει ο αλλος για να βγαλεις ενα "επιχειρημα" χωρις πραγματικη αξια, δεν καταλαβαινω γιατι.

--------------

δεν εχω δει κατι απο λαζοπουλο αλλα για να το λες, θα εχεις δει ενα απο εκει
αμα δεν εχεις ασχοληθει με το θεμα ψαξε μια γρηγορη βολτα απο το youtube.
ειμαι σιγουρος οτι ακομα και η κριτικη σου ικανοτητα μπορει να δει τι γινεται μπροστα της.

(edit : τωρα πως ακριβως ξερεις το βιντεο αλλα δεν το ξερεις ταυτοχρονα δεν ξερω :lol: στειλε λινκ να δω ποιο λες μπας και το εχω πετυχει και εγω)
--------------

γιατι εχεις μια ταση να βγαζεις τελειως λαθος συμπερασματα απο αυτα που λεει ο αλλος; διαβαζεις πραγματικα τι γραφει η απλα τα περνας μια στα γρηγορα, φανταζεσαι τι θα ειπε, και λες την αναλογη εξυπναδα; σε κανενα δεν επεσες μεσα απο οσα ειπα (!)
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Tue Jun 08, 2010 11:54 pm

μα αυτό είπες, θα δείξει μπάχαλα, πανικούς, συγκρούσεις, και OMG δεν θα δείξει τους κανονικούς (ξανά :lol: ) διαδηλωτές. ε φυσικά και δεν θα τους δείξει και δεν έγινε και τίποτα, δεν επηρέασαν τίποτα και δεν ήταν καν τόσοι πολλοί όσοι λες.
Vag_plir
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vag_plir » Tue Jun 08, 2010 11:56 pm

chriskin wrote:
ειναι προφανες οτι θα ασχοληθει κυριως με την αντιδραση του κοσμου - αποκλειεται 2 ωρες να δειχνουν μονο τη στιγμη της εκτελεσης. (ουτε slow motion να το κανουν δεν θα παρει τοση ωρα)
----------
για το "κανονικες" πορειες, πραγματικα δεν καταλαβαινεις ποιες εννοω; σοβαρα τωρα. μια κανονικη πορεια πρεπει να εχει δυο στοιχεια
1)να ειναι πορεια (duh...) και οχι επεισοδια
2)να μην εχει ο ιδιος ο κοσμος της πορειας σκοπο τα επεισοδια αλλα τη διαμαρτυρια

τις λεω κανονικες οχι αναγκαστικα επειδη ειναι ο "σωστος" τροπος να γινουν, αλλα επειδη ειναι ο συχνοτερος τροπος που γινονται.
----------
νομιζα πως ειναι προφανες οτι ο κοσμος δεχεται πιο ευκολα τη βια λογω θυμου απο τη βια για προσωπικο κερδος.
απλα η ταινια δεν θελει να κανει τα γεγονοτα αποδεκτα, να πουλησει θελει.
και πουλαει το "α αυτοι οι νεοι μονο τον εαυτο τους σκεφτονται" και το "οι μαλλιαδες που τα σπανε για να κλεψουν και βαζουν ψευτικες ιδεες μπροστα", ολοι το ξερουμε. οποτε και θα το βαλουν σιγουρα μεσα
----------
δηλαδη ειναι διαφορετικη κατηγορια το πως θα προβοκαρει τους διαδηλωτες και το τι πουλαει? δεν το ηξερα - ημουν σχεδον σιγουρος οτι ειναι ακριβως το ιδιο.
-------------------------------------------
τωρα για το "αν βγει μυθοπλαστικη" που ειπες
Όταν λέω "ασχοληθεί με τις πορείες" εννοώ αυτές που λες εσύ κανονικές (και ο giak ρεφορμιστικές)... Προφανώς μια μυθοπλαστική ταινία (επειδή μάλλον δεν ξέρεις τον όρο no offence αλλά είναι ταινία γραμμένη με σενάριο και όχι ντοκιμαντεριστική παρουσίαση γεγονότων) θα επικεντρωθεί στο σενάριο το οποίο θα έχει μεν ως background την αντίδραση του κόσμου (κανονική και μη) αλλά το μεγαλύτερο μέρος του σεναρίου της ταινίας θα είναι η ανάπτυξη των χαρακτήρων (δηλαδή θα δούμε καλό μπάτσο, κακό μπάτσο, ιδεολόγο αναρχικό, χούλιγκαν μπάχαλο, κλαμμένη γκόμενα μπάτσου κ.ο.κ) και δράση (σπασμένες βιτρίνες, μπάτσους να έχουν πιάσει φωτιά κτλ). Επίσης δεν πουλάει μόνο το "να δείξουμε τους διαδηλωτές ως κακούς" για παράδειγμα το V for Vendetta πούλησε σαν τρελό πουλώντας αριστεριλίκι. Επίσης σκέψου λίγο καλύτερο τι target group θα έχει η ταινία, θα έχει τους 50-60άρηδες που βλέπουν Παπαδάκη και Αυτιά, ή εσένα και εμένα που είχαμε πάει στις πορείες;
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Tue Jun 08, 2010 11:59 pm

chriskin wrote: δεν εχω δει κατι απο λαζοπουλο αλλα για να το λες, θα εχεις δει ενα απο εκει
αμα δεν εχεις ασχοληθει με το θεμα ψαξε μια γρηγορη βολτα απο το youtube.
ειμαι σιγουρος οτι ακομα και η κριτικη σου ικανοτητα μπορει να δει τι γινεται μπροστα της.
και επειδή η κριτική μου ικανότητα δεν με βοηθάει (ίσως να είμαι τυφλός τελικά), μπορείς να μου δείξεις τα βιντεάκια που υποστηρίζεις ότι υπάρχουν με μπάτσους να σπάνε βιτρίνες;
Vag_plir wrote:δηλαδή θα δούμε καλό μπάτσο, κακό μπάτσο, ιδεολόγο αναρχικό, χούλιγκαν μπάχαλο, κλαμμένη γκόμενα μπάτσου κ.ο.κ) και δράση (σπασμένες βιτρίνες, μπάτσους να έχουν πιάσει φωτιά κτλ
μου θύμησες το battle of seatle. δες το chriskin θα σου αρέσει, δείχνει και πολύ ώρα κανονικούς διαδηλωτές.
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Wed Jun 09, 2010 12:00 am

@giak δεν αναφερόμουν σε εσένα. δεν είχα καν δει ότι πόσταρες (το είχα το post έτοιμο και ξέχασα να το στείλω)
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”