Και έλεγα πότε θα αραδιάσεις το jBossrose wrote:Ποιος σου εχει πει εσενα οτι η java ειναι μονο για business? Δηλαδή ο JBoss Enterprise Middleware ειναι business? Ειναι λογιστικό πρόγραμμα για παράδειγμα? To Hibernate, το HornetQ, το jgroups μηπως? Εχεις διαβάσει τα features απο το jboss cache? Αυτα εχουν γραφτει σε java, 100% pure java. Οτι να ναι λετε και μάλιστα δινετε και μαθηματα χεχεχεnetharis wrote:Μάλλον δεν καταλαβαίνεις. Βλέπεις καθαρά το business κομμάτι και θες να έχεις 100 abstraction layers απο κάτω σου για να αισθάνεσαι ασφαλής και να κάνεις ότι είναι να κάνεις γρήγορα. Όπως είπα και επάνω, κάθε γλώσσα έχει τη δική της χρήση και η Java είναι καθαρά για να χρησιμοποιείται σε business πράγματα, από developers που δεν έχουνε το background να εργαστούνε αλλού (το learning curve @ java == πολύ μικρό).

Σου λέω σε τι χρησιμοποιείται κατα κύριο λόγω, και γιατί τη προτιμούνε οι νέοι developers.
Και για τα συστήματα που έγραψες, να πω wow καινοτομία, μόνο στη Java γίνονται; Ηρέμησε, όλες οι γλώσσες έχουνε wrappers και τρομερά frameworks

Όπως είπαμε και πριν είναι θέμα προτιμήσεων και γνώσεων στο what serves you best.
Προφανώς εγώ δεν θα πάω να γράψω web application σε CGI over C!
Το όλο illusion που έχει δημιουργηθεί και έχει περάσει στο κόσμο είναι οτι η Java είναι αντικαταστάτης της C++! Έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα, δεν λέω ότι έχουμε ένα εργαλείο και το χρησιμοποιούμε πάντα και παντού. Αυτό που υποστήριξα είναι οτι απο το δικό μου scope, προτιμώ να γράφω σε native γλώσσες για πολλούς λόγους(efficiency, speed, memory management - πράγματα που σημαίνουν κάτι για έναν programmer).
Δεν θα σου πω όχι, αν πιστεύεις οτι κάνεις τα πάντα με μία γλώσσα που τρέχει σε ένα κουτι basically, your call. Ξέρω γω, κάνε kernel development με JNI.
Και που ακριβώς δίνουμε μαθήματα; (Εαν αναφέρεσαι στο FOSS, δεν αναγκάσαμε κανέναν να έρθει - το αντίθετο).
@abujafar
προφανώς και δεν αναφερότανε σε μένα