(Ξανα)έσπασε το το αυγό του φιδιού

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
Post Reply
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a
(Ξανα)έσπασε το το αυγό του φιδιού

Post by PASCAL » Tue Jan 18, 2011 6:42 pm

Το αυγό του φιδιού (ξανά)έσπασε και αντί για φιδάκι βγήκε ανακόντα. Εδώ δύο εξοργιστικα βίντεο σχετικά με τον εκφασισμό τςη Αθήνας:
1ο)Ο επικεφαλής της ΧΑ χαιρετά ναζιστικά μέσα στο ΔΣ

Link
2ο)Φασίστες κάτοικοι του Αγ(ρ)ίου Παντελεήμονα τραμπουκίζουν γύρισμα βίντεο

Link
Αντί λοιπόν να ασχολούμαστε με χαζοχαρούμενες κινήσεις τύπου atenistas καλό είναι να λάβουμε τώρα όλοι μας δράση ενάντια στη φασιστική απειλή. Διότι αύριο το πρόβλημα δεν θα είναι οι "βρώμικοι τοίχοι" αλλά τα βρώμικα μυαλά που θα καταπατούν με τραμπουκισμούς τα δικαιώματά μας.
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school
Re: (Ξανα)έσπασε το το αυγό του φιδιού

Post by stoupeace » Tue Jan 18, 2011 7:35 pm

"Για να'ρχεσαι στην πλατεία θα μας ρωτάς" :shock:

Για τον Μιχαλοβλάκα δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Ελλάς Ελλήνων Wannabe Αστυνομικών!
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Tue Jan 18, 2011 10:16 pm

Τους κατοικους μην τους κατηγορειτε...και μονο που οι περισσοτεροι οπλοφορουν μου αρκει για να καταλαβω πως νιωθουν.
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Tue Jan 18, 2011 11:35 pm

Μένω σε περιοχή με πολλούς μετανάστες, χαρακτηριστικά δίπλα μου είναι παράνομο τζαμί. Επίσης με υψηλή εγκληματικότητα: πορνεία, μαχαιρώματα, κλοπές. Κάποιοι βάζουν πόρτες ασφαλείας, κάποιοι οπλοφορούν, κάποιοι υψώνουν Ελληνικές σημαίες, κάποιοι βρίζουν και απειλούν. Αλλά υπάρχουν και κάποιοι που συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους προσπαθώντας να εντάξουν σε αυτή και τους μετανάστες. Γιατί όπως λένε "άμα είναι να σε βρει, θα σε βρει, είτε από Ελληνα είτε από ξένο" ή πως "άνθρωποι είναι κι αυτοί, να ζήσουν προσπαθούν". Τόσο απλά. Ανθρώπινα, χωρίς καμία ιδεολογική αναφορά. Γιατί όμως αυτή η διαφοροποιήση; Γιατί πολύ απλά ο ρατσισμός, ο φόβος και το μίσος, είναι επιλογή. Και στον Άγιο Παντελεήμονα και παντού. Μπορεί όντως η κατάσταση στον Άγιο Παντελεήμονα να είναι τραγική ή να προβάλλεται ως τραγική αλλά αυτό δεν δίνει το δικαίωμα σε κανένα τραμπούκο να απαγορεύει τη ελεύθερη δράση κανενός στην περιοχή. Σε οποιαδήποτε περιοχή.
nookie
Mbyte level
Mbyte level

Post by nookie » Tue Jan 18, 2011 11:56 pm

ultimate_aektzis wrote:Τους κατοικους μην τους κατηγορειτε...και μονο που οι περισσοτεροι οπλοφορουν μου αρκει για να καταλαβω πως νιωθουν.
Nothing more to add....
Image
Internal Imperfectness makes it sooo trickier than it should be..
http://www.youtube.com/watch?v=VPWi-OrMzV4
http://www.youtube.com/watch?v=ZOgBtI8Q ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vxtf8ypY ... re=related
Ακομα και στο μεταπτυχιακο...Siranai..
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: N>4

Post by ja_the_invincible » Wed Jan 19, 2011 12:04 am

από την μία ακροδεξιοί φασίστες(αλήθεια που ακούστηκε κάποιος που σέβεται την ελληνική ιστορία να κάνει ναζιστικό χαιρετισμό) και από την άλλη ακροαριστερά ανδρείκελα..από την μία ονειρεύονται γενοκτονίες και από την άλλη ας έρθουν οι μετανάστες δεν υπάρχει πρόβλημα.Η λαθρομετανάστευση είναι πρόβλημα όπως και να το κάνουμε , ειδικά για μια χώρα σαν την Ελλάδα.Όσο οι υπόλοιποι τάσσονται ανεκτικά τόσο θα ανεβαίνει η χρυσή αυγή.Το θέμα είναι ότι το κράτος πρέπει να τεθεί κατά της λαθρομετανάστευσης και όχι κατά των λαθρομεταναστών.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Wed Jan 19, 2011 11:50 am

Τα πραγματα ειναι αρκετα πιο απλα απο οτι νομιζουμε απλα φοβαμαι πως δεν θελουν καποιοι:

1.Κλεινουμε τα συνορα ή εστω τα επαναφερουμε στην προ-Μητσοτ-μπατε σκυλοι αλεστε-κατασταση.

2.Απελαση με συνοπτικες διαδικασιες οσων δεν εχουν πεντακαθαρο ποινικο μητρωο.Ειναι παρα πολλοι.Οποιος διαφωνει μπορει να τους παρει σπιτι του και να τους φροντιζει.

3.Ποσους μεταναστες δεχεται καθε χωρα με βαση τον πληθυσμο της?1% ξερω γω?0,5% εμεις γιατι ειμαστε ηδη σε overflow.Οι υπολοιποι πισω.200 χωρες υπαρχουν, ας διαλεξουν καποια αλλη.

Και καανς εμβολισμος δεν βλαπτει.Ξερω οτι σε καποιους δεν αρεσει, αλλα αν καποιος ηθελε να συγκατοικησετε παρανομα και με το στανιο κατι αντιστοιχο θα κανατε.
supergirl
byte level
byte level

Post by supergirl » Wed Jan 19, 2011 1:41 pm

ultimate_aektzis wrote:Τα πραγματα ειναι αρκετα πιο απλα απο οτι νομιζουμε απλα φοβαμαι πως δεν θελουν καποιοι:

1.Κλεινουμε τα συνορα ή εστω τα επαναφερουμε στην προ-Μητσοτ-μπατε σκυλοι αλεστε-κατασταση.

2.Απελαση με συνοπτικες διαδικασιες οσων δεν εχουν πεντακαθαρο ποινικο μητρωο.Ειναι παρα πολλοι.Οποιος διαφωνει μπορει να τους παρει σπιτι του και να τους φροντιζει.

3.Ποσους μεταναστες δεχεται καθε χωρα με βαση τον πληθυσμο της?1% ξερω γω?0,5% εμεις γιατι ειμαστε ηδη σε overflow.Οι υπολοιποι πισω.200 χωρες υπαρχουν, ας διαλεξουν καποια αλλη.

Και καανς εμβολισμος δεν βλαπτει.Ξερω οτι σε καποιους δεν αρεσει, αλλα αν καποιος ηθελε να συγκατοικησετε παρανομα και με το στανιο κατι αντιστοιχο θα κανατε.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level

Post by Theofaman » Wed Jan 19, 2011 3:10 pm

ultimate_aektzis wrote:3.Ποσους μεταναστες δεχεται καθε χωρα με βαση τον πληθυσμο της?1% ξερω γω?0,5% εμεις γιατι ειμαστε ηδη σε overflow.Οι υπολοιποι πισω.200 χωρες υπαρχουν, ας διαλεξουν καποια αλλη.
Καταλαβαίνω ότι είναι διαφορετικές καταστάσεις και δεν τις συγκρίνω, αλλά μιας και ανέφερες ποσοστά π.χ. στην Ελβετία είναι 22%. Σε ευρωπαϊκές χώρες το ποσοστό είναι συνήθως στο 8-12% http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_co ... on_in_2005
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Wed Jan 19, 2011 4:38 pm

Παίζει πάντα ρόλο και για τι μετανάστες μιλάμε. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στους πτυχιούχους μετανάστες και στους μετανάστες γκανγστερ. Και δεν νομίζω οι μετανάστες τις Ελβετίας να ανήκουν στην πρώτη κατηγορία.
Σε κάθε περίπτωση δεν φταίει μόνο η ελληνική κυβέρνηση (που έχει μερίδιο ευθύνης) αλλά και η ΕΕ. Θα μπορούσαν πολύ εύκολα να πάρουν ένα μεγάλο ποσοστό και σε άλλες χώρες και να μην μένουν όλοι εδώ στο σύνορο της Ευρώπης. Τους βολεύει όμως αυτό γιατί έτσι η Ελλάδα έχει περισσότερα προβλήματα άρα είναι και ευκολότερα ελεγχόμενη.
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Thu Jan 20, 2011 9:44 am

ultimate_aektzis wrote: 3.Ποσους μεταναστες δεχεται καθε χωρα με βαση τον πληθυσμο της?1% ξερω γω?0,5% εμεις γιατι ειμαστε ηδη σε overflow.Οι υπολοιποι πισω.200 χωρες υπαρχουν, ας διαλεξουν καποια αλλη.
πως θα στείλεις πίσω τους μετανάστες όταν ούτε η ιταλία ούτε η τουρκία αναγνωρίζουν πως έρχονται μέσα από τα σύνορά τους και παράλληλα η ε.ε στο θέμα κάνει μόκο?
να προσθέσω κάτι ακόμα
1)αλήθεια ξέρετε ότι στην ιταλία η μαφία έχει πάρει έγκριση από την κυβέρνηση να εκτελεί μετανάστες στην μέση του δρόμου?η ελλάδα όμως δέχεται τις κυρώσεις γιατί ενώ υπερχρεωμένη δεν εξασφαλίζει ανθρώπινες συνθήκες στους μετανάστες.
2)επίσης κάτι υποσχέσεις της ευρωπαικής ένωσης για προστασία των συνόρων από την frontex τι έγιναν?
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year

Post by Ganther » Thu Jan 20, 2011 9:57 am

Ελα και εγω λεω οτι ολοι καλοι οι μεταναστες και κριμα τα παιδια, αλλα δεν υπαρχει χωρα που να συνορευει με "κακες" χωρες και να μην εχει προβληματα με τους μεταναστες (χαμηλου επιπεδου) που μπαινουν μεσα.

Ενα καλο παραδειγμα ειναι η διαφορα ΗΠΑ - ΚΑΝΑΔΑΣ.
Ναι στον Καναδα δεν εχουν κανενα προβλημα, αφου αυτοι διαλεγουν ποιους θα μπασουν μεσα, δεν εχει κανεις τροπο να φτασει εκει με πιρογα η με σχεδια. Στις ΗΠΑ παλι εχουν φραχτες το ενα το αλλο, και παλι χαλια ειναι η κατασταση ειδικα στο νοτο.

Γενικα το θεμα σιγουρα ομως δε λυνετια με εμβολισμους και με απελασεις με "συνοπτικες διαδικασιες".

ja the incredible θα ηθελα να ακουσω περισσοτερα για την συμφωνια κυβερνησης-μαφιας στην Ιταλια για την εκτελεση μεταναστων στη μεση του δρομου. Περιλαμβανει η συμφωνια και εκτελεσεις οσων μεταναστων ειναι στο πεζοδρομιο, η μονο οσους στεκονται ακριβως στη μεση του δρομου?
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Thu Jan 20, 2011 10:09 am

Ganther wrote: ja the incredible θα ηθελα να ακουσω περισσοτερα για την συμφωνια κυβερνησης-μαφιας στην Ιταλια για την εκτελεση μεταναστων στη μεση του δρομου. Περιλαμβανει η συμφωνια και εκτελεσεις οσων μεταναστων ειναι στο πεζοδρομιο, η μονο οσους στεκονται ακριβως στη μεση του δρομου?

Link

Μεγαλύτερη ευθύνη για την δύσκολη, επικίνδυνη και παρηκμασμένη εικόνα της Αθήνας έχει ο μετανάστασης που στην χώρα του δεν έμαθε ποτε πως ζούνε οι ευγενείς, ή φταίνει οι ευγενείς που δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ να εξευγενήσουν τους "βαρβάρους"...;
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Thu Jan 20, 2011 10:12 am

Ganther wrote: ja the incredible θα ηθελα να ακουσω περισσοτερα για την συμφωνια κυβερνησης-μαφιας στην Ιταλια για την εκτελεση μεταναστων στη μεση του δρομου. Περιλαμβανει η συμφωνια και εκτελεσεις οσων μεταναστων ειναι στο πεζοδρομιο, η μονο οσους στεκονται ακριβως στη μεση του δρομου?
πφφ και έχει και χιουμοράκι το μενού?στην καθημερινή το διάβασα σου κάνει?προφανώς δεν έχουν κάνει συμφωνία αλλά έχουν την ανοχή της κυβέρνησης η οποία εκτός από αυτό επέτρεψε και την δημιουργία πολιτοφυλακών.άντε γιατί πολύ εξυπνάδα παίζει στο forum τελευταία..
proskopos wrote: Μεγαλύτερη ευθύνη για την δύσκολη, επικίνδυνη και παρηκμασμένη εικόνα της Αθήνας έχει ο μετανάστασης που στην χώρα του δεν έμαθε ποτε πως ζούνε οι ευγενείς, ή φταίνει οι ευγενείς που δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ να εξευγενήσουν τους "βαρβάρους"...;
ξεχνάς ότι για ένα απλό έλεγχο για ναρκωτικά πέρσι πήγε να καεί η αθήνα?μιλάω για την ιστορία με το περίφημο κοράνι..
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year

Post by Ganther » Thu Jan 20, 2011 10:27 am

ja_the_invincible wrote: πφφ και έχει και χιουμοράκι το μενού?στην καθημερινή το διάβασα σου κάνει?προφανώς δεν έχουν κάνει συμφωνία αλλά έχουν την ανοχή της κυβέρνησης η οποία εκτός από αυτό επέτρεψε και την δημιουργία πολιτοφυλακών.άντε γιατί πολύ εξυπνάδα παίζει στο forum τελευταία..
ΟΚ να σου θυμησω το Βημα και την επισκεψη του Ερντογαν στην Αθηνα?
Εγω δεν μπορω να ξερω αν ισχυει κατι τετοιο, το σιγουρο ειναι οτι η Ιταλικη εχει πιο σκληρη αντιμετωπιση στους μεταναστες καλως κακως απο την κυβερνηση τη δικη μας. Απο το να πεις αυτο, μεχρι το οτι "ξερετε οτι η Ιταλικη κυβερνηση" εκτελει μεταναστες στο δρομο μεσω της μαφιας, εχει τεραστια αποσταση αγαπητε μου. Μην αναπαραγουμε οτι θεωρια συνομωσιας εχουμε διαβασει καπου, και εγω εχω διαβασει οτι τους κανουμε σουβλακια στο Ριο αντιρριο... (οντως καπου το ειχε παρει το ματι μου)

Η μαφια btw ειναι παντα υπερ των μεταναστων για διαφορους λογους που αν σε ενδιαφερει μπορεις να ψαξεις να τους βρεις. Και η μαφια εχει κανει "συμφωνια" (η λαμβανει ανοχης μετα την αναδιπλωση) με την κυβερνηση να εκτελει και πολιτες, οχι μεταναστες μονο συμφωνα με τη λογικη σου, αντε γιατι πολυ θεωρια συνομωσιας εχει πεσει στο φορουμ τελευταια :smt016

Δεν εχω καποιο ιδιαιτερο λογο να αμφισβητω δλδ οτι εκτελει μεταναστες η Ιταλους πολιτες η μαφια, αλλα δεν το κανει σιγουρα για να λυσει το μεταναστευτικο, ουτε η κυβερνηση κανει τα στραβα ματια μονο στους μεταναστες, ωστε να μειωνεται ο αριθμος τους. Ο συσχετισμος ειναι ατοπος. Αυτο θελω να υποστηριξω.
Last edited by Ganther on Thu Jan 20, 2011 10:38 am, edited 1 time in total.
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Thu Jan 20, 2011 10:32 am

ξεχνάς ότι για ένα απλό έλεγχο για ναρκωτικά πέρσι πήγε να καεί η αθήνα?μιλάω για την ιστορία με το περίφημο κοράνι..
ο έλεγχος είχε και άλλες διαστάσεις.. Νομίζω το έκαψαν ή το έσκισαν? Κάπως έτσι... Αμα κάνεις κατι τέτοιο στην Αγία Γραφή, μπροστά στην γιαγιά μου, θα τρέχεις μέχρι να πιάσεις χιόνι... Δεν θα φοβάσαι μην καεί η Αθήνα μονο.. :???:
Image
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Thu Jan 20, 2011 10:40 am

Ganther wrote: ΟΚ να σου θυμησω το Βημα και την επισκεψη του Ερντογαν στην Αθηνα?
Εγω δεν μπορω να ξερω αν ισχυει κατι τετοιο, το σιγουρο ειναι οτι η Ιταλικη εχει πιο σκληρη αντιμετωπιση στους μεταναστες καλως κακως απο την κυβερνηση τη δικη μας.
όταν γίνονται εκτελέσεις στην μέση του δρόμου συνεχώς δεν μπορεί να μην έχει την ανοχή των αρχών.όταν στήνονται πολιτοφυλακές δεν μπορεί να μην έχεις την ανοχή των αρχών.όταν το ιταλικό λιμενικό βουλιάζει τα λαθρεπιβατικά πλοία δεν μπορεί να μην έχει την ανοχή των αρχών.
η καθημερινή δεν είναι η μόνη πηγή πληροφόρησης μου για το θέμα αλλά σίγουρα είναι πιο σοβαρή από την athens voice στην οποία είχα διαβάσει παρόμοια πράγματα.
εγώ τέλος πάντων δεν θέλω να κριτικάρω την στάση της ιταλίας (άλλωστε είναι δικό τους θέμα ) αλλά της ε.ε η οποία συνεχώς επιβάλλει κυρώσεις στην Ελλάδα για το θέμα της λαθρομετανάστευσης.Πρώτον από που κι ως που και δεύτερον που είναι η βοήθεια της ε.ε στο συγκεκριμένο θέμα.
proskopos wrote:
ο έλεγχος είχε και άλλες διαστάσεις.. Νομίζω το έκαψαν ή το έσκισαν? Κάπως έτσι... Αμα κάνεις κατι τέτοιο στην Αγία Γραφή, μπροστά στην γιαγιά μου, θα τρέχεις μέχρι να πιάσεις χιόνι... Δεν θα φοβάσαι μην καεί η Αθήνα μονο.. :???:
ένα βρωμισμένο προσευχητάρι τυλιγμένο σε μαύρη σακούλα δεν είναι κοράνι.για λεπτομέρειες google.Επίσης αν ήμουνα αστυνομικός και τύχαινε να δω σύριο με μία μαύρη σακούλα στην κ@λότσεπη σε στέκια που πουλάνε πρέζα θα τον έλεγχα και γω.Τρίτον οι μόνοι μάρτυρες που έτυχε να δουν τον αστυνόμο να σκίζει το υποτιθέμενο κοράνι είναι κάτι ανταρσιοπράκτορες-οι ίδιοι που τρέχαν να φανατίσουν τους μετανάστες του κέντρου για το συλλαλητηριο.τυχαίο?
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Thu Jan 20, 2011 11:02 am

ένα βρωμισμένο προσευχητάρι τυλιγμένο σε μαύρη σακούλα δεν είναι κοράνι
ενδιαφέρουσα άποψη.. μόνο που δεν έχουν την ίδια οι Μουσουλμάνοι... Και εγώ θα έκανα τον έλεγχο αλλά δεν πιστεύω να νομίζεις ότι ο έλεγχος σε εκείνες τις περιοχές είναι "Καλησπέρα κύριε... Παρακαλώ δείξτε μου τι ειναι στην τσέπη σας κτλ"

πέρα από τις πολιτικές και τις απόψεις καθενός, σημασία εχει να σεβόμαστε τους ανθρώπους.. άνθρωποι ήρθαν από το Πακιστάν το 2000 και άνθρωποι έφυγαν για καναδά-γερμανία και αυστραλία το 60.... ουτε "αυτός ο αλβανός" ούτε "ο βρωμιάρης"...
Image
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Thu Jan 20, 2011 11:06 am

proskopos wrote:
ένα βρωμισμένο προσευχητάρι τυλιγμένο σε μαύρη σακούλα δεν είναι κοράνι
ενδιαφέρουσα άποψη.. μόνο που δεν έχουν την ίδια οι Μουσουλμάνοι... Και εγώ θα έκανα τον έλεγχο αλλά δεν πιστεύω να νομίζεις ότι ο έλεγχος σε εκείνες τις περιοχές είναι "Καλησπέρα κύριε... Παρακαλώ δείξτε μου τι ειναι στην τσέπη σας κτλ"

πέρα από τις πολιτικές και τις απόψεις καθενός, σημασία εχει να σεβόμαστε τους ανθρώπους.. άνθρωποι ήρθαν από το Πακιστάν το 2000 και άνθρωποι έφυγαν για καναδά-γερμανία και αυστραλία το 60.... ουτε "αυτός ο αλβανός" ούτε "ο βρωμιάρης"...
δεν νομίζω να κατάλαβες τι λέω.και δεν έψαξες στο google που σου είπα :-p .το κοράνι είναι απομονωμένο από τα μέρη του σώματος και έχει την άδεια να το πιάνει μόνο ο ιμάμης.δεν γράφεται στο χέρι από τον καθένα και δεν το κουβαλάς στην κ@λότσεπη.κοινώς το όλο σκηνικό ήταν στημένο. ;)
όσο για το πακισταν που αναφέρεις ναι , οι πακιστανοί ίσως είναι οι πιο ήρεμοι μετανάστες σου αλλά σύριοι,κούρδοι,αφγανοί και σομαλοί έχουν αναλάβει κάθε είδους νταλαβέρι στο κέντρο.για ρώτα κανά πακιστανό να σου πει την γνώμη του για τους αφγανούς..εγώ που είχε τύχει να ρωτήσω ένα (βασικό η ερώτηση ήταν από που είσαι πακισταν ή αφγανιστάν ) μου είπε " αφγανιστάν όπλα , ναρκωτικά , μαφία .εγώ πακιστάν ".κανένας δεν θέλει να κυνηγήσει βασανισμένους ανθρώπους αλλά το ότι μερικοί είναι χωμένοι στο έγκλημα ή το ότι είναι πολλοί για μια χώρα σαν την ελλάδα είναι γεγονός.όπως είναι γεγονός ότι οι έλληνες μετανάστες δεν πήγαν παράνομα στην αυστραλία,ήπα κλπ.
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Thu Jan 20, 2011 11:33 am

κατάλαβα τι λες.. Αλλα δεν απάντησε προσωπικά σε εσένα..
Ξέρω τι λες.. Και εγώ στην αθήνα μένω.. Απλά σου λεω, πως δεν ευθύνονται όλοι οι μετανάστες για αυτά που περιγράφεις... Αυτό το τσουβάλιασμα που γίνεται είναι λάθος και επικίνδυνο.... Σε αυτούς πρέπει να συμπεριφερθούν όπως σε όλους τους κοινούς εγκληματίες... Καμία διαφορά...
Image
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Thu Jan 20, 2011 11:47 am

proskopos wrote:κατάλαβα τι λες.. Αλλα δεν απάντησε προσωπικά σε εσένα..
Ξέρω τι λες.. Και εγώ στην αθήνα μένω.. Απλά σου λεω, πως δεν ευθύνονται όλοι οι μετανάστες για αυτά που περιγράφεις... Αυτό το τσουβάλιασμα που γίνεται είναι λάθος και επικίνδυνο.... Σε αυτούς πρέπει να συμπεριφερθούν όπως σε όλους τους κοινούς εγκληματίες... Καμία διαφορά...
μα δεν είπα κάτι για όλους τους μετανάστες γενικά.είπα για μερικές ομάδες από τις οποίες καλό είναι να φυλάγεσαι :-p .Το θέμα με την παράνομη λαθρομετανάστευση είναι ότι δεν μπορείς να ξέρεις τίποτα για τον λαθρομετανάστη.είχε ποινικό μητρώο ας πούμε?γενικά είναι σοβαρό το θέμα και μέχρι στιγμής οι πολιτικές δυνάμεις αυτού του τόπου κυμαίνονται στις απόψεις "ας έρχονται ελεύθερα" και "ας τους ρίξουμε στην θάλασσα με τσιμέντο στα πόδια".προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει λίγοι να μείνουν στην ελλάδα και οι περισσότεροι να προωθηθούν σε άλλες χώρες.γιατί μαθηματικά όταν βρίσκεσαι σε άσχημη οικονομική κατάσταση και δεν υπάρχουν δουλειές να σε απασχολήσουν θα καταφύγεις στο έγκλημα. :???:
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Thu Jan 20, 2011 1:24 pm

Ψιλο-offtopic, αλλά πλέον πολλοί λίγοι Αφγανοί φευγουν απο τη χώρα τους (κυρίως αυτοί που διώκονται πολιτικά) για να έρθουν στην Ελλάδα..Με την πτώση των Ταλιμπάν, η "οικονομία" της χώρας πήρε τα πάνω της..Να'ναι καλά οι Αμερικάνοι που έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση ένα συγκεκριμένο λουλουδάκι
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”