από 1 Φεβρουαρίου αύξηση στα εισιτήρια MMM

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
enum21
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Re: από 1 Φεβρουαρίου αύξηση στα εισιτήρια MMM

Post by enum21 » Wed Jan 26, 2011 11:43 pm

barbarosa wrote:
Ktulu wrote: Ενας φιλος μου κανει το εξης: αν τον πλησιασει ελεγκτης και δεν εχει εισιτήριο κανει τον καθυστερημενο και την γλυτωνει.
'Η μπορεις να κανεις τον λαθρομεταναστη λεγοντας ακυρες λεξεις.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ δεν υπάρχει αυτο που λες έχω λιώσει!
:lol:
miv wrote:Γενικά ναι, συνηθίζεται αν αρνηθείς να δώσεις στοιχεία, να προσαχθείς για ταυτοποίηση. Τώρα στο λεωφορείο και 2 να είναι, δεν ξέρω πως μπορούν να σε αναγκάσουν, στο μετρό πάντως δύσκολα ξεφεύγεις. Δεν ξέρω αν αξίζει και τον κόπο δηλαδή...Καλύτερα να τους αφήσεις να στο κόψουν και μετά να κάνεις ένσταση. Η κοπελιά που της συνέβη σήμερα αυτό, αν δεν το πλήρωσε επί τόπου, θα μπορούσε να προσπαθήσει για ένσταση. Γενικά, δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις οτιδήποτε δεν θεωρείς ότι επιβλήθηκε δίκαια. Μπορείς να κάνεις ένσταση κι αν θέλουν, να το διεκδικήσουν δικαστικά. Αλλά ξαναναρωτιέμαι μήπως το πάμε πολύ μακριά...
Πάει πολύ μακριά όντως..
Επί τόπου γίνεται να πληρώσεις? Γιατί ξέρω ότι υπάρχουν γραφεία. :smt017
dimitra13
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by dimitra13 » Thu Jan 27, 2011 7:02 pm

enum21 wrote: Επί τόπου γίνεται να πληρώσεις? Γιατί ξέρω ότι υπάρχουν γραφεία. :smt017
Ναι γίνεται..Εγώ επι τόπου πλήρωσα γιατί ήθελα να το ξεχάσω όλο το σκηνικό...
Αλλα βεβαια με κράξανε όλοι μετά καθώς δε γνώριζα οτι σε αυτη τη περίπτωση ο ελεγκτής παίρνει ποσοστό του προστιμου.....!!!
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Thu Jan 27, 2011 7:07 pm

Πολλοί ελεγκτές ακριβώς επειδή παίρνουν ποσοστά είναι 'λίγο' καθίκια. Έχει τύχει να είμαστε μεγάλη παρέα στο τραίνο βράδυ μόνοι μας στο βαγόνι και άλλη μια κοπέλα στην άλλη άκρη. Ο 'κύριος' πήγε στην κοπέλα σε εμάς ούτε καν ήρθε. Τυχαίο δεν νομίζω......
Υ.Σ. βέβαια έχω δει και περιπτώσεις που έχουν χαριστεί σε γιαγιάδες παππούδες κλπκλπ αλλά δεν νομίζω πως είναι και συνηθισμένο φαινόμενο.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by ala_mages » Thu Jan 27, 2011 7:28 pm

Παιδιά μην το κουράζουμε...Στο θέμα αυτό (περί αποφυγής σε περίπτωση ελεκτή) ένας είναι ο ειδικός και πρέπει να μιλήσει... ο "....." (κατόπιν λογοκρισίας του ίδιου το έβγαλα :lol: ) :-D Μπες ρε και δώσε τα φώτα σου στον κόσμο :-p
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
dimitra13
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by dimitra13 » Thu Jan 27, 2011 8:24 pm

πάντως οκ οι περισσότεροι ειναι ελεεινοί και ρουφιάνοι...αλλα να πω κ άλλο σκηνικό..γυρνούσα απο δουλειά σπίτι μου κ πάνω στην αφηρημάδα μου ξέχασα να ακυρώσω το εισιτήριο..το συνειδητοποίησα στην επόμενη στάση που ήταν κ η αλλαγή μου κ τρέχοντας πάνω να το χτυπήσω με πιάσαν με το εισιτήριο στο χέρι.του εξήγησα τι συνέβη.είπα μάλιστα να μου κάνει κ γρήγορες ερωτήσεις για να δει οτι λέω την αλήθεια..χεχε..το έκανε..στο ψιλοχαβαλέ βέβαια..και ο άνθρωπος γλυκύτατος με άφησε τονίζοντας μου να μην είμαι αφηρημένη.τι καλός..υπάρχουν και τέτοιοι...
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Thu Jan 27, 2011 8:30 pm

Υπάρχουν και τα ζώα βέβαια. Πριν 2 χρόνια το σκηνικό. Μπαίνουν 2 ελεγκτές στο λεωφορείο ελέγχουν τους πάντες και φτάνουν στον Πακιστανό. Αυτός δεν είχε εισιτήριο κι έκανε να φύγει στην επόμενη στάση. Ε, τον πιάνουν τελευταία στιγμή και τον ρίχνουν από το λεωφορείο πάνω στην άκρη του πεζοδρομίου. Από την φωνή που έβγαλε λογικά του έσπασε το χέρι και σαν να μην έφτανε αυτό όρμηξαν και οι 2 κατά πάνω του κι άρχισαν και τον βάραγαν.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Jan 27, 2011 8:34 pm

και να φανταστω πως ο κοσμος γυρω δεν εκανε τιποτα απολυτως;
vasilaros69
Gbyte level
Gbyte level

Post by vasilaros69 » Thu Jan 27, 2011 8:37 pm

chriskin wrote:και να φανταστω πως ο κοσμος γυρω δεν εκανε τιποτα απολυτως;
Bystander effect.... :-| Μου εχει τυχει στον ηλεκτρικο, με διαφορα σκηνικα.
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Thu Jan 27, 2011 8:41 pm

chriskin wrote:και να φανταστω πως ο κοσμος γυρω δεν εκανε τιποτα απολυτως;
Με το που τον πέταξαν ο οδηγός έκλεισε κατευθείαν τις πόρτες κι έφυγε. Πέρα από φωνές δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Jan 27, 2011 8:44 pm

Νομιζα, μπορει να κανω και λαθος, πως ο ξυλοδαρμος δεν ειναι νομιμος
αμα ειναι θελω να δειρω τον bieber, οπως φανταζομαι και αρκετοι αλλοι :)
dimitra13
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by dimitra13 » Thu Jan 27, 2011 8:46 pm

Μπα...φωνάξανε...??κατι είναι κ αυτο....γτ συνήθως δε κάνουν τίποτα..στρίβουν τα μούτρα...
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Thu Jan 27, 2011 8:50 pm

dimitra13 wrote:Μπα...φωνάξανε...??κατι είναι κ αυτο....γτ συνήθως δε κάνουν τίποτα..στρίβουν τα μούτρα...
Φωνάξανε στον οδηγό "Κλείσε και ξεκίνααα" :-p
chriskin wrote:Νομιζα, μπορει να κανω και λαθος, πως ο ξυλοδαρμος δεν ειναι νομιμος
ναι είναι παράνομος. Αλλά εδώ (ούτε ζώα δεν τα λες γιατί προσβάλλεις τα ζώα) δε σέβονται κανέναν πόσο μάλλον τους αλλοδαπούς. :smt011
Πάντως (δεν ξέρω τι πιστεύετε εσείς) εγώ πιστεύω ότι όλοι αυτοί που συμπεριφέρονται στους ανθρώπους λες και είναι κάτι και όχι κάποιοι κάποια μέρα θα πάρουν το μάθημά τους.
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Thu Jan 27, 2011 8:53 pm

chriskin wrote:Νομιζα, μπορει να κανω και λαθος, πως ο ξυλοδαρμος δεν ειναι νομιμος
Κουβαλάγαμε όλοι μας από ένα facial recognition system το οποίο συνδέεται ασύρματα με τις βάσεις δεδομένων της αστυνομίας κι έτσι μπορούμε μόνο και μόνο από το πρόσωπο να αναγνωρίσουμε κάποιον. Το κακό ήταν ότι δεν είχαμε πρίζα, δεν φύσαγε οπότε οι φορητές wind turbines δεν παρήγαγαν ρεύμα και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι τα solar panels γιατί είχε συννεφιά. Κάναμε μήνυση κατά αγνώστου αλλά ακόμα τον ψάχνουνε
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Jan 27, 2011 8:57 pm

αμα σκεφτω οτι αυτοι φερονται ετσι εδω και χιλιετιες και ακομα να παρουν το μαθημα τους, δεν ξερω αμα θα γινει συντομα
μην βαλουμε προσωρινα - και [b]πολυ[/b] αμφιλεγομενα - παραδειγματα οπως η γερμανια του 40
απο την αλλη, 2011 εχουμε, το 2012 δεν ειναι και πολυ μακρια
μετα θα σαπισουν στη κολλαση και οι υπολοιποι θα ειμαστε στα λιβαδια με τις κοπελιτσες και το φαι
πιο εξυπνη ιδεα απο αυτην δεν εχει σκεφτει θρησκεια για να κανει τον κοσμο να την ακολουθει

gasparosoft wrote:
Κουβαλάγαμε όλοι μας από ένα facial recognition system το οποίο συνδέεται ασύρματα με τις βάσεις δεδομένων της αστυνομίας κι έτσι μπορούμε μόνο και μόνο από το πρόσωπο να αναγνωρίσουμε κάποιον. Το κακό ήταν ότι δεν είχαμε πρίζα, δεν φύσαγε οπότε οι φορητές wind turbines δεν παρήγαγαν ρεύμα και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι τα solar panels γιατί είχε συννεφιά. Κάναμε μήνυση κατά αγνώστου αλλά ακόμα τον ψάχνουνε
πραγματικα;
ο ελεγκτης δειχνει τα στοιχεια του στον οδηγο
ο οδηγος ξερει ποιος ειναι.
το facial recognition system δεν ξερω αμα ειναι τοσο αναγκαιο σε αυτην την περιπτωση
L30N
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by L30N » Wed Feb 02, 2011 4:27 pm

chriskin wrote:αμα σκεφτω οτι αυτοι φερονται ετσι εδω και χιλιετιες και ακομα να παρουν το μαθημα τους, δεν ξερω αμα θα γινει συντομα
μην βαλουμε προσωρινα - και [b]πολυ[/b] αμφιλεγομενα - παραδειγματα οπως η γερμανια του 40
απο την αλλη, 2011 εχουμε, το 2012 δεν ειναι και πολυ μακρια
μετα θα σαπισουν στη κολλαση και οι υπολοιποι θα ειμαστε στα λιβαδια με τις κοπελιτσες και το φαι
πιο εξυπνη ιδεα απο αυτην δεν εχει σκεφτει θρησκεια για να κανει τον κοσμο να την ακολουθει

gasparosoft wrote:
πραγματικα;
ο ελεγκτης δειχνει τα στοιχεια του στον οδηγο
ο οδηγος ξερει ποιος ειναι.
το facial recognition system δεν ξερω αμα ειναι τοσο αναγκαιο σε αυτην την περιπτωση
Έχουνε και καρτελάκι με τα στοιχεία τους στο πέτο οι περισσότεροι.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Feb 02, 2011 4:32 pm

στην περιπτωση που αναφερεται παραπανω δεν εχει νοημα το καρτελακι
αμφιβαλω αμα ο πακιστανος (η οποιας αλλης εθνικοτητας ηταν, ξεχασα τι ειχαμε πει παραπανω και βαριεμαι να γυρισω να κοιταξω :-D ) ξερει να το διαβασει (η αμα θα προλαβε , ακομα και αμα ηξερε)- η μεγαλυτερη πιθανοτητα ειναι στη γνωση του οδηγου για το ονομα του ελεγκτη , εκτος αμα ο οδηγος εχει αμνησια. απο τους επιβατες ειναι απιθανο να το διαβασε κανεις , εκτος - προφανως - αμα ηταν προφητης και ηξερε πως θα εγκληματισει σε λιγο ο ελεγκτης.

αλλα ναι, υπαρχει και το καρτελακι
jimakos_1990
bit level
bit level

Post by jimakos_1990 » Wed Feb 02, 2011 5:49 pm

Εκτός από την αύξηση κλπ άκουσα οτι κυκλοφορούν 5 εκατ. πλαστα εισιτηρια... ασχετο το οτι εισαι ελευθερος 2 ωρες αφου σε δεσουνε αν σε πιασουν με ενα απο αυτα.
Βρε λες? :smt016
dimitra13
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by dimitra13 » Wed Feb 02, 2011 8:58 pm

jimakos_1990 wrote:Εκτός από την αύξηση κλπ άκουσα οτι κυκλοφορούν 5 εκατ. πλαστα εισιτηρια... ασχετο το οτι εισαι ελευθερος 2 ωρες αφου σε δεσουνε αν σε πιασουν με ενα απο αυτα.
ναι αλλά που τα βρίσκεις αυτα?δεν είναι οτι μπορεί να πέσουν στα χέρια μας πλαστά...πως κυκλοφορούν?
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Wed Feb 02, 2011 9:29 pm

dimitra13 wrote:
jimakos_1990 wrote:Εκτός από την αύξηση κλπ άκουσα οτι κυκλοφορούν 5 εκατ. πλαστα εισιτηρια... ασχετο το οτι εισαι ελευθερος 2 ωρες αφου σε δεσουνε αν σε πιασουν με ενα απο αυτα.
ναι αλλά που τα βρίσκεις αυτα?δεν είναι οτι μπορεί να πέσουν στα χέρια μας πλαστά...πως κυκλοφορούν?
μπορεί να είναι από πλανόδιους που πουλάνε εισητήρια, θήκες για κάρτες κλπ.
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”