xrokos wrote:Πάντως βλέπω μερικούς να εστιάζουν όλη τους την ενέργεια στους μπάτσους, δηλαδή υπάρχει μία μπατσολαγνία καθώς ως γνωστόν το μίσος με την αγάπη απέχουν ελάχιστα. Δεν ξέρω ίσως είναι η στολή, ίσως είναι τα γκλοπ... Ένα πάντως είναι το σίγουρο ότι κάποιοι έχουν εμμονή με τους συγκεκριμένους ένστολους...
Είχα γκόμενα μπατσίνα μην ασχολείσαι..
τραγικο απλα..
----------------------------------
ja_the_invincible wrote:Αυτή η λογική ότι όποιος κράζει τους μπάτσους είναι αυτόματα αριστερός ( ή μήπως αναρχικός ) είναι πολύ ενδιαφέρουσα.Άλλα μάλλον έχετε μπλέξει τα μπούτια σας ορισμένοι.. ACAB και ας μην ψηφίζω τσίπρα.
ACAB σημαινει All Cops Are Brothers?
Last edited by Zifnab on Fri Aug 26, 2011 1:36 pm, edited 1 time in total.
Reason:merged double post
xrokos wrote:Πάντως βλέπω μερικούς να εστιάζουν όλη τους την ενέργεια στους μπάτσους, δηλαδή υπάρχει μία μπατσολαγνία καθώς ως γνωστόν το μίσος με την αγάπη απέχουν ελάχιστα. Δεν ξέρω ίσως είναι η στολή, ίσως είναι τα γκλοπ... Ένα πάντως είναι το σίγουρο ότι κάποιοι έχουν εμμονή με τους συγκεκριμένους ένστολους...
xrokos wrote:Ευτυχώς που ακόμα μέσα στο Πανεπιστήμιο έχουμε τους ιδεολόγους και τους επαναστάτες! Άλλωστε γι' αυτό και η ελληνική εκπαίδευση είναι κορυφαία στον κόσμο, παίζει να φλερτάρει με την αμερικανική ανώτατη εκπαίδευση. Ευτυχώς! Τώρα κοιμάμαι ήσυχος!
Εσύ μπορεί να ειρωνεύεσαι φίλε μου, αλλά τώρα που καταργήθηκε το πανεπιστημιακό άσυλο και θα γίνουμε χούντα της Μιανμάρ να δω τι θα λες. Τίποτα δεν εμποδίζει πλέον τα άρματα να μπαίνουν ακόμα και μέσα στο σπίτι σου. Αερομεταφερόμενες ταξιαρχίες θα καταστέλουν τις πορείες και καταδρομείς θα κάνουν ντου στα καφενεία για να διαλύουν κάθε μορφής μάζωξη. Η δημοκρατία μόλις χάθηκε. Θάνατος και καθαίρεση σε κάθε πολίτη που θα τολμάει να σηκώνει κεφάλι.
ja_the_invincible wrote:Αυτή η λογική ότι όποιος κράζει τους μπάτσους είναι αυτόματα αριστερός ( ή μήπως αναρχικός ) είναι πολύ ενδιαφέρουσα.Άλλα μάλλον έχετε μπλέξει τα μπούτια σας ορισμένοι..
ACAB και ας μην ψηφίζω τσίπρα.
tZoLe wrote:Στην ισοπέδωση και την γενίκευση περί μπάτσων από κάθε τσιπράκο, δεν ταιριάζει επιχειρηματολογία, καθώς είναι καταδικασμένη να πέσει στο κενό...
Άντε βγάλε άκρη..
καλό θα ήταν για ορισμένους από την στιγμή που έχουν σταματήσει να παρακολουθούν την κίνηση στο forum να μην βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα για τις πολιτικές απόψεις των συνομιλητών τους γιατί πέφτουνε κάπως έξω.
Συγγνώμη αν σε προσέβαλε ο χαρακτηρισμός, αλλά λέγοντας τσιπράκο δεν αναφέρομαι στον σύριζα του 3%, αλλά στην νοοτροπία του και τον δήθεν προοδευτισμό του.
Α, και δεν θα μου πεις εσύ πότε θα κάνω ποστ και πότε όχι. Πόσο μάλλον και το τι θα πω...
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka
[url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
tZoLe wrote:
Συγγνώμη αν σε προσέβαλε ο χαρακτηρισμός, αλλά λέγοντας τσιπράκο δεν αναφέρομαι στον σύριζα του 3%, αλλά στην νοοτροπία του και τον δήθεν προοδευτισμό του.
Α, και δεν θα μου πεις εσύ πότε θα κάνω ποστ και πότε όχι. Πόσο μάλλον και το τι θα πω...
Όχι δεν με προσέβαλε καθόλου απλά το βρίσκω τελείως άτοπο.Εσύ για δες αυτός σου ταιριάζει?
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Ευτυχώς άλλος μου ταιριάζει εμένα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι πως καταργείται η ασυλάρα και πλέον δεν θα μπορούμε να εκφραστούμε πουθενά...θα μας δέρνουν οι κομπλεξάρες οι μπάτσοι ακόμα και στο πανεπιστήμιο...
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
Μια παράκληση. Το θέμα είναι σοβαρό μην το ξεσκίζετε έτσι με κορώνες ακραίων αντιλήψεων που γράφονται για "πλάκα". Αστείο είναι την πρώτη φορά όχι την πεντηκοστή.
Θα μπορούσα ίσως να εκνευριστώ λίγο, αλλά από την άλλη σκέφτομαι το εξής: έτσι και σου κάτσει η στραβή και όντως κλείσουν το indymedia, η ζωή σου ως παπαγαλάκι του στο venus θα χάσει κάθε νόημα. Καταλαβαίνω λοιπόν πως είναι φυσικό το άγχος και η αγωνία να σε οδηγούν σε σπασμοδικές αντιδράσεις, οπότε σε συγχωρώ. Τζουτζούκο.
Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself
Θα μπορούσα ίσως να εκνευριστώ λίγο, αλλά από την άλλη σκέφτομαι το εξής: έτσι και σου κάτσει η στραβή και όντως κλείσουν το indymedia, η ζωή σου ως παπαγαλάκι του στο venus θα χάσει κάθε νόημα. Καταλαβαίνω λοιπόν πως είναι φυσικό το άγχος και η αγωνία να σε οδηγούν σε σπασμοδικές αντιδράσεις, οπότε σε συγχωρώ. Τζουτζούκο.
Λες και δεν μπορούν να hostάρουνε αλλού το indymedia, όπου δεν θα μπορούν να το κλείσουν κι όλας.