Mat in da aueb

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
moody
Gbyte level
Gbyte level
Re: Mat in da aueb

Post by moody » Mon Jan 07, 2013 5:19 pm

Σορρυ,αλλά σου πε αριστερή/αναρχική : "έχεις πρόβλημα με τους μαύρους ;".Όχι μετανάστες,μαύρους ...
Δεν νομίζω,οπότε ή κάτι δεν κατάλαβες καλά,ή μεταφέρεις λάθος,ή τα λες όπως να ναι,ή το συγκεκριμένο μπορεί να μην έγινε καν .
Επίσης μπομπ,γιατί αναρχικά αποβράσματα ;
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Mon Jan 07, 2013 5:25 pm

Αντί να ψάχνουμε να βρούμε τυχόν κενό στην περιγραφή ή στην αλήθεια όσων περιέγραψε η κοπελιά, ας αναλογιστούμε λίγο ότι ο φασισμός με φασισμό δε πολεμάται. Κι αν είναι ψέματα όλα αυτά, μην ανησυχείς, έχουμε δει κι άλλα παρόμοια με τα μάτια μας στη σχολή.

Αναρχικά αποβράσματα έχω πετύχει κυρίως σε πορείες και στα περίχωρα των εξαρχείων. Αν δεν τους αρέσει το αμάξι σου, τα ρούχα σου ή κάτι στη φάτσα σου (που τους θυμίζει μπάτσο ή φασίστα), μπορεί να βρεθείς αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο. Επίσης η ελληνική σημαία όπου κι αν την δουν, είναι στόχος για κάψιμο. Τελευταία φορά που κατέβηκα σε πορεία μόνο που δεν έδειραν έναν παππού που κράταγε μία τα... "παλικάρια" από το αναρχικό μπλοκ.
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Mon Jan 07, 2013 5:31 pm

Πιάστ' αυγό και κούρευτο
Όλοι αθώοι είναι σε αυτόν τον πλανήτη
Για ρώτα τον κύριο πρύτανη που ήταν όταν ο εισαγγελέας και η αστυνομία άνοιγε 10 -10 τις πόρτες. Το ξέρεις ότι θα έπρεπε να είναι παρών σε κάθε πόρτα που ανοίγει και σε κάθε τι που κατάσχεται και καταγράφεται?
Όσο για τον "κύριο" Γιακουμάκη μην αναλύσουμε τη δικιά του αθωότητα εδώ, ούτε ατάκες που έχει πετάξει κατά καιρούς
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: N>4

Post by ja_the_invincible » Mon Jan 07, 2013 5:58 pm

Κι ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί δεν υπάρχει αλληλεγγύη και από που προέκυψε ο εκφασισμός της κοινωνίας.Λες και δεν καταλαβαίνουν τα ζώα ότι με το να τραμπουκίζεις μια κοπελίτσα επιβάλλοντας της προσωρινά την σιωπή , μακροπρόθεσμα και σιωπηρά την οδηγείς στο να υποστηρίζει το άλλο άκρο.

@georginaj
Διαφωνώ μόνο στο ότι τα πράγματα είναι χαλαρά με τους μπάτσους γύρω από την σχολή.Και πίστεψέ με δεν χρειάζεται να κουβαλάς λοστάρια ούτε να προκαλείς για να σε στοχοποιήσουν.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
georginaj
byte level
byte level

Post by georginaj » Mon Jan 07, 2013 9:49 pm

@moody δεν κατάλαβα λάθος, ούτε λέω ψέματα.δεν έχω κάποιο λόγο να κάνω κάτι τέτοιο και κακώς που δεν αφήνεις κανένα περιθώριο στο οτι μπορεί να λέω αλήθεια.Επίσης είναι εξοργιστικό να λες ότι το έφτιαξα από το μυαλό μου αυτό το περιστατικό. Η κοπέλα χρησιμοποίησε τη λέξη μάυρος γιατί έτσι τησ είπε η κοπέλα δίπλα μου , είναι απλά λογικό.ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟ.

@ja_the_invincible προσωπικά το σημερινό περιστατικό δεν με πήγε στο άλλο άκρο καταλαβαίνω
Ισως όμως να γινόταν αυτό σε κάποιο άτομο που έχει κάποια ακραία τάση και είναι πολύ κρίμα
Επίσης για τη συμπεριφορά των αστυνομικών απλά περιέγραψα τι είδα τη στιγμή εκείνη και εννοείται ότι δεν τους θεωρώ αθώες περιστέρες...ούτε καν.

Για το μόνο λόγο που ανέφερα αυτό το περιστατικό εδώ είναι για δούμε πως έχουν χαθεί οι ισορροπίες και ότι τέτοιες πρακτικές απλά υποβαθμίζουν τον οποιο αγώνα από τη μεριά αυτών των ατόμων ειδικά σε ανένταχτα άτομα.

Ακόμα, ότι και να είναι κ.Γιακουμμάκης ή οτι και να έχει πεί πάλι δεν δικαιολογείται ο τρόπος που τον προσέγγισαν. Επαναλαμβάνω πως δεν μίλησα για το ποιος φταίει και τι έπρεπε να γίνει από τη μεριά των πρυτανικών αρχών για το θέμα της εισβολής των αστυνομικών ούτε εδώ ούτε με την κοπέλα ίσα ίσα που προσπάθησα να κάνω διάλογο μαζί της να ΚΑΤΑΛΑΒΩ τα κίνητρα τους αλλά προφανώς δεν την ενδιέφερε.
Last edited by georginaj on Mon Jan 07, 2013 10:16 pm, edited 1 time in total.
mosquito110
Mbyte level
Mbyte level

Post by mosquito110 » Mon Jan 07, 2013 10:14 pm

Όντως τα πράγματα είναι χαλαρα με τους μπατσους. Τις φωτογραφιες που. μας εβγαζαν να υποθέσω οτι ηταν για να μας βαλουν κορνίζα στα σπίτια τους έτσι??

Η ιστορία που αναφέρθηκε πιο πάνω νομίζω ότι μπαζει σε αρκετα σημεια...
Αυτό που λένε ουτοπία εμείς το λέμε απλά ζωή
georginaj
byte level
byte level

Post by georginaj » Mon Jan 07, 2013 10:23 pm

Τελευταία φορά....αναφέρομαι απλά τι είδα εκείνη τη στιγμή που έμπαινα στη σχολή.
Κακώς ασχολήθηκα να σας το αναφέρω απλά μου φάνηκε πολύ ακραίο αυτό που είδα, κύριως όταν διαβάζω σχόλια τύπου η ιστορία μπάζει κτλ... καταλαβαίνω ότι απλά δεν έχει κανένα νόημα.

Καλό βράδυ.
Gewitter
Venus Former Team Member
Academic status: PhD

Post by Gewitter » Mon Jan 07, 2013 10:53 pm

mosquito110 wrote:Όντως τα πράγματα είναι χαλαρα με τους μπατσους. Τις φωτογραφιες που. μας εβγαζαν να υποθέσω οτι ηταν για να μας βαλουν κορνίζα στα σπίτια τους έτσι??

Σε ποια σημεία μπάζει?
Προσωπικά δεν βλέπω να μπάζει κάπου,εννοώντας ότι δεν βγάζει κανείς συμπέρασμα αν δεν ήταν μπροστά.Μπορεί να είναι αλήθεια, μπορεί να είναι και ψέμματα.Τίποτα από τα δύο δεν είναι αυταπόδεικτο στη προκειμένη.
Επειδή κάτι δεν μας αρέσει, δεν μπορούμε να το θεωρούμε κατευθείαν ψέμμα(ή αν μας αρέσει, να το θεωρούμε αλήθεια αντίστοιχα).
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[i][b][color=#004080]No,no...Listen...He said that if they dug his father's body up, it would be gone. They planted a seed over his grave. The seed became a tree. Moses said his father became a part of that tree. He grew into the wood, into the bloom. And when a sparrow ate the tree's fruit, his father flew with the birds. He said... death was his father's road to awe!.[/color][/i][/b]
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Tue Jan 08, 2013 12:34 am

Δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να βγάζουμε ένα άνθρωπο ψεύτη , δεν νομίζω να έχει κάποιο λόγο να πει ψέμματα.Από εκεί και πέρα προσωπικά μου φαίνεται αληθοφανής , σε κάθε χώρο υπάρχουν αρρωστάκια , τραμπούκοι , ζώα γενικά που θέλουν να επιβάλλουν την ιδεολογία τους με το ζόρι.Οι αναρχικοί δεν αποτελούν εξαίρεση , αν και θα έπρεπε.Όχι για κάποιο άλλο λόγο αλλά είναι κρίμα για τον πραγματικά φιλελευθεριακό κόσμο που κρατάει τα στέκια και τις συνελεύσεις.Από εκεί και πέρα δεν μπορείς να ζητάς την συσπείρωση του φοιτητικού κόσμου και την ίδια στιγμή οι πράξεις σου να τον διώχνουν.
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Tue Jan 08, 2013 10:53 am

ja_the_invincible wrote:Δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να βγάζουμε ένα άνθρωπο ψεύτη , δεν νομίζω να έχει κάποιο λόγο να πει ψέμματα.Από εκεί και πέρα προσωπικά μου φαίνεται αληθοφανής , σε κάθε χώρο υπάρχουν αρρωστάκια , τραμπούκοι , ζώα γενικά που θέλουν να επιβάλλουν την ιδεολογία τους με το ζόρι.Οι αναρχικοί δεν αποτελούν εξαίρεση , αν και θα έπρεπε.Όχι για κάποιο άλλο λόγο αλλά είναι κρίμα για τον πραγματικά φιλελευθεριακό κόσμο που κρατάει τα στέκια και τις συνελεύσεις.Από εκεί και πέρα δεν μπορείς να ζητάς την συσπείρωση του φοιτητικού κόσμου και την ίδια στιγμή οι πράξεις σου να τον διώχνουν.
+++

@mosquito110
Ξεκόλλα.

@georginaj
Καλά έκανες και έγραψες εδώ για το περιστατικό. Εγώ προσωπικά σε πιστεύω και έχω υπάρξει αυτόπτης μάρτυρας σχεδόν όμοιων σκηνικών κι άλλες φορές οπότε μην ακούς τι σου λένε μερικοί-μερικοί.
MpoMp @ Discord
Greg
byte level
byte level
Academic status: 3rd year

Post by Greg » Tue Jan 08, 2013 11:19 am

ja_the_invincible wrote:Δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να βγάζουμε ένα άνθρωπο ψεύτη , δεν νομίζω να έχει κάποιο λόγο να πει ψέμματα.Από εκεί και πέρα προσωπικά μου φαίνεται αληθοφανής , σε κάθε χώρο υπάρχουν αρρωστάκια , τραμπούκοι , ζώα γενικά που θέλουν να επιβάλλουν την ιδεολογία τους με το ζόρι.Οι αναρχικοί δεν αποτελούν εξαίρεση , αν και θα έπρεπε.Όχι για κάποιο άλλο λόγο αλλά είναι κρίμα για τον πραγματικά φιλελευθεριακό κόσμο που κρατάει τα στέκια και τις συνελεύσεις.Από εκεί και πέρα δεν μπορείς να ζητάς την συσπείρωση του φοιτητικού κόσμου και την ίδια στιγμή οι πράξεις σου να τον διώχνουν.
:smt023 :smt023 :smt023

η μαλα**α δεν γνωρίζει σύνορα.
και γενικά κομμάτια του α/α χώρου έχουν μια προσέγγιση δυστυχώς αντικοινωνική. (αν και είναι ολο και μικρότερο). και το live χθες στη σχολή πχ ωραίο δν λέω αλλά δε νομίζω ότι είχε τη γαμάτη κοινωνική απεύθυνση.

όπως και να χει να σας ενημερώσω ότι με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του ΦΣ ΑΣΟΕΕ καλείται τη Πέμπτη 10/1 Γενική Συνέλευση 13:00. Δεν θα διεξάγωνται μαθήματα της ώρας της ΓΣ. Νομίζω επιτέλους έφτασε η ώρα να μιλήσουμε μεταξύ μας για τα όσα γίνονται.
X-ray
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by X-ray » Tue Jan 08, 2013 11:26 am

Gewitter wrote:
mosquito110 wrote:Όντως τα πράγματα είναι χαλαρα με τους μπατσους. Τις φωτογραφιες που. μας εβγαζαν να υποθέσω οτι ηταν για να μας βαλουν κορνίζα στα σπίτια τους έτσι??

Σε ποια σημεία μπάζει?
Προσωπικά δεν βλέπω να μπάζει κάπου,εννοώντας ότι δεν βγάζει κανείς συμπέρασμα αν δεν ήταν μπροστά.Μπορεί να είναι αλήθεια, μπορεί να είναι και ψέμματα.Τίποτα από τα δύο δεν είναι αυταπόδεικτο στη προκειμένη.
Επειδή κάτι δεν μας αρέσει, δεν μπορούμε να το θεωρούμε κατευθείαν ψέμμα(ή αν μας αρέσει, να το θεωρούμε αλήθεια αντίστοιχα).
Συμφωνώ απόλυτα με το παραπάνω γενικού περιεχομένου σχόλιο... :-D

Στις μέρες μας είναι σπάνιο να βρεις άνθρωπο πολιτικά οργανωμένο (συμπεριλαμβάνω τους αναρχικούς) που να μην έχει "κλειστές" απόψεις και που να μην εξοργίζεται όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλει.

Η οργή παρουσιάζεται ως αρετή, λόγω της ταμπέλας "Η γενιά του καναπέ", αλλά στην πραγματικότητα αν δεν την ελέγχεις μόνο παροπίδες δημιουργεί. Χάνεις τον έλεγχο, λες ότι σου κατέβει, χάνεις το δίκιο σου.

Δεν παριστάνω ότι έχω μελετήσει τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό... Αλλά από το σχολείο άλλα πράγματα θυμάμαι μας δίδασκαν...
shrinked image
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Tue Jan 08, 2013 11:28 am

Greg wrote: όπως και να χει να σας ενημερώσω ότι με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του ΦΣ ΑΣΟΕΕ καλείται τη Πέμπτη 10/1 Γενική Συνέλευση 13:00. Δεν θα διεξάγωνται μαθήματα της ώρας της ΓΣ. Νομίζω επιτέλους έφτασε η ώρα να μιλήσουμε μεταξύ μας για τα όσα γίνονται.
Επιτέλους. :smt023 Κάθε φοιτητής που δεν έχει κάποιον σοβαρό λόγο να μην είναι εκεί, πρέπει να παρευρεθεί.
MpoMp @ Discord
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Tue Jan 08, 2013 11:32 am

Νομίζω είναι σημαντικό.Επίσης ευχαριστούμε για την ενημέρωση Greg
Greg
byte level
byte level

Post by Greg » Tue Jan 08, 2013 8:40 pm

τρολοεπιστολή Δένδια προς τους φοιτητες της ΑΣΟΕΕ :lol:
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΑΣ
ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΑΣΟΕΕ) :

Αγαπητοί σπουδαστές,

Όπως θα παρατηρήσατε αι αστυνομικαί δυνάμεις των ΜΑΤ και αντρών της ασφάλειας έχουνε περικυκλώσει τη σχολή σας επί καθημερινής βάσεως. Τούτο συμβαίνει κατόπιν εντολής της εθνικής κυβερνήσεως δια να διαφυλαχθεί η εθνική μας επανάσταση από αναρχικάς εκδηλώσεις και δια τούτο η παρουσία των εκλεκτών αστυνομικών δυνάμεων των ΜΑΤ θα πρέπει να σας προξενεί τη μέγιστη χαρμοσύνη. Οι εθνικόφρονες και προπάντων Μνημονιακοί φοιτηταί δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Τουναντίον οφείλουν να συνεργαστούν μετά των υπηρεσιών ασφαλείας προς ανάσχεση του κομμουνιστικού κινδύνου. Καλούνται οι φοιτηταί να καταδώσουν πάραυτα όλους εκείνους τους συναδέλφους τους που έχουν βγει από το δρόμο του Θεού και έχουν προσβληθεί από αντιδραστικάς ιδέας: αντιμνημονιακάς, κομμουνιστικάς, αναρχικάς και εν πάση περιπτώση αντίθετες με τους σκοπούς και τις επιδιώξεις της εθνικής κυβερνήσεως. Καλούνται οι φοιτηταί να απολέσουν πάραυτα κάθε ιδέα για οποιαδήποτε είδους κινητοποίηση δια φοιτητικά ή άλλα αιτήματα καθότι κάτι τέτοιο θα προκαλούσε αστάθεια στην εθνική προσπάθεια για εθνική ανάταση του έθνους ενώ θα προκαλούσε επίσης και την αντίδραση των φιλεύσπλαχνων δανειστών μας. Αγαπητοί σπουδαστές είμαστε σίγουροι ότι περιβάλλετε με αγάπη την εθνική κυβέρνηση και κατανοείτε πλήρως ότι η κατάργηση των ατομικών ελευθεριών, η συγκάλυψη της φοροδιαφυγής, η πληρωμή σας όταν (και αν) βρείτε εργασία με πενταροδεκάρες είναι απαραίτητα βήματα για την έξοδο από τη κρίση και την εξάλειψη του κομμουνιστικού κινδύνου. Όσοι όμως δεν το αντιλαμβάνεστε αυτό και δεν συμμερίζεστε τις προσπάθειες προς εθνική παλινόρθωση, τρέμετε διότι η ρομφαία της εθνικής κυβερνήσεως θα είναι αμείλικτη και θα συνθλίψει κάθε αντίθετη προς αυτήν σκέψη και αντίδραση.

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 1967.

Εκ μέρους της εθνικής κυβερνήσεως,
ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Ν.Δενδιάς
Last edited by Greg on Wed Jan 09, 2013 11:25 am, edited 1 time in total.
nachos
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by nachos » Wed Jan 09, 2013 10:07 am

Οι φοιτηταί
Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself
Greg
byte level
byte level

Post by Greg » Wed Jan 09, 2013 11:24 am

nachos wrote:Οι φοιτηταί
:smt023
The Heart Collector
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by The Heart Collector » Tue Jan 15, 2013 11:33 am

Τα (εφ)ευρηματα της ΕΛΑΣ στην ΑΣΟΕΕ. Αυτή η φωτογραφία είναι απλά απίστευτη
http://www.astynomia.gr/images/stories/ ... soee14.JPG
Stayrakas
Mbyte level
Mbyte level

Post by Stayrakas » Tue Jan 15, 2013 3:27 pm

Azax μεσα στη σχολη?????
Παρανομο χημικο οπλο!
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”