Πρωτοσέλιδο με φωτογραφία ΣΟΚ με τον Π. Φύσσα απ'το "Πρώτο Θέμα"

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
Post Reply
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Πρωτοσέλιδο με φωτογραφία ΣΟΚ με τον Π. Φύσσα απ'το "Πρώτο Θέμα"

Post by Αριωνας » Sun Sep 22, 2013 4:11 am

Πρωτοσέλιδο με φωτογραφία ΣΟΚ με τον Π. Φύσσα λίγο πριν σβήσει στην αγκαλιά της κοπέλας του

Ο Παύλος Φύσσας αργοσβήνει στην αγκαλιά της φίλης του δευτερόλεπτα μετά το δολοφονικό χτύπημα του Ρουπακιά.
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[img]http://arouraios.gr/wp-content/uploads/2013/09/protothema_full_black.jpg[/img]
Ο αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στην εφημερίδα την συγκλονιστική στιγμή. Πρόκειται για κάτοικο της περιοχής ο οποίος βρισκόταν κοντά στο σημείο όταν ο Ρουπακιάς μαχαίρωσε τον Φύσσα.

Είδε την κοπέλα του Φύσσα να τον αγκαλιάζει και να προσπαθεί με τις παλάμες της να του κλείσει τις πληγές και να σταματήσει την αιμοραγία. Ήταν σοκαρισμένος. Στην συνέχεια πλάκωσε η αστυνομία και τον έδιωξε από το σημείο…
Δεν ήθελα να το αναρτήσω, αλλά επειδή αυτό το θέμα κάνει σάλο στο διαδίκτυο, θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Άποψή μου είναι πως η απαράδεκτη εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" έχει αυτή την φωτογραφία για πρωτοσελίδο, μόνο και μόνο για να πουλήσει φυλλάδες.

http://arouraios.gr/2013/09/protothema-protoselido-sok/
ImageImage
moody
Gbyte level
Gbyte level
Re: Πρωτοσέλιδο με φωτογραφία ΣΟΚ με τον Π. Φύσσα απ'το "Πρώτο Θέμα"

Post by moody » Sun Sep 22, 2013 4:41 am

http://arouraios.gr/wp-content/uploads/2013/09/fysa.jpg
Να βιώσουμε με ΣΙΩΠΗ το χαμό ....
Άλλωστε η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στην οποία έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη ...........

σιωπή
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Sun Sep 22, 2013 11:44 am

moody wrote:http://arouraios.gr/wp-content/uploads/2013/09/fysa.jpg
Να βιώσουμε με ΣΙΩΠΗ το χαμό ....
Άλλωστε η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στην οποία έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη ...........

σιωπή
Αυτά, αλήθεια, γιατί τα έγραψαν? :smt017 Ή κι εδώ κάτι μπάζει στην υπόθεση και κάποιος προσπαθεί να μαυρίσει την συγκεκριμένη εφημερίδα (όχι άδικα βέβαια) ή οι δικηγόροι της οικογένειας είναι ακατάλληλοι.
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Τις τελευταίες δύο μέρες τα bots που parsάρουν τα ποστ στο Venus πρέπει να έχουν συγκεντρώσει συνδέσμους από top quality ελληνικά, "ειδησεογραφικά" sites. Θα γίνουμε ρεζίλι στα bots. :smt010 Really, arouraios.gr? Κάποιο παρακλάδι του αισχρού troktiko?
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
nachos
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by nachos » Sun Sep 22, 2013 12:22 pm

Image

Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Sun Sep 22, 2013 5:55 pm

Σοβαρά τώρα, θα μπορούσατε να μου προτείνετε ένα πιο αξιόπιστο και έμπιστο site; Δεν ξέρω τι συμφέροντα και πολιτικές ιδεολογίες κρύβονται πίσω από κάθε site, αλλά μου έχετε βγάλει σχεδόν όλα τα "ειδησεογραφικά" sites άχρηστα, είτε λέγεται arouraios.gr είτε protothema.gr είτε thebest.gr .. Εγώ όλα αυτά τα κάνω για καθαρά δικιά σας ενημέρωση, και άμα θέλουν μερικοί μπορούν πολύ απλά να μην τα διαβάζουν και να μην αφήνουν κακόγουστα σχόλια. Γι'αυτό προτείνετε μου ένα και μόνο αξιόπιστο site σύμφωνα με εσάς, που λογικά θα είστε και πιο ψαγμένοι, για να αναρτώ και εγώ τις δημοσιεύσεις τους εδώ και να τελειώνει αυτή η καραμέλα μια και καλή.
ImageImage
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”