προκύρηξη πρόσληψης προσωπικού- ΟΤΕ
- nantia_86
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
προκύρηξη πρόσληψης προσωπικού- ΟΤΕ
Ο οτε επιτέλους δημοσίευσε την πολυαναμενόμενη προκύρηξη πρόσληψης προσωπικού στις γνωστές υπηρεσίες(11888,134 κτλ)
περισσότερα...
περισσότερα...
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
lol!ciao wrote:Έχει σημασία και αυτό?

Τελοσπαντων επειδη μπορει να μη θελετε να πειτε ΜΟ κτλ κτλ να σας πω οτι για Μ.Ο κοντα στο 19 θα σας παρουν 6 μηνες περιπου μετα την αιτηση και για Μ.Ο γυρω στο 18 λιγο πανω απο 1 χρονο! Οποτε κανετε την αιτηση τωρα και βλεπετε σε τι φαση θα ειστε οταν γινεται δεκτοι. Δεν ειναι δεσμευση η αιτηση! Εγω ειχα 18.2 και με πηραν 1 χρονο μετα που εκανα την αιτηση!
Πολυτεκνοι ευνοουνται(εχουν αλλη σειρα), και εχετε υπ'οψιν οτι αυτη τη φορα ειναι απ'οτι ειδα για 12 μηνες (παλιοτερα ηταν για 8 )
Αν θελει καποιος να ρωτησει κατι εδω ειμαστε, ας ποσταρει...
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Εαν εννοεις προοπτικες μονιμοποιησης, καμμιαciao wrote:Σοβαρά...Πραγματικά δεν το ήξερα!!!![]()
![]()
![]()
Anyway εγώ 19 έχω αλλά δεν ενδιαφέρομαι. Ωστόσο ενδιαφέρεται ένας κολλητός μου και θέλω να ξέρω τι "προοπτικές" υπάρχουν μετά την πρόσληψη...
Ευχαριστώ πολύ!

Εκτος φυσικα και αν εχει μεσον ο φιλος, αλλα τοτε δε του χρειαζεται καν απολυτηριο για να μπει στους "εποχιακους" οποτε δε θα ρωταγες

- rapadder
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Πέρα από το ότι αν έχεις μέσο μπορούν να σε πάρουν χωρίς μέσους όρους κλπ (τουλάχιστον έτσι μου έλεγαν το 2001 που είχα κάνει αίτηση), όπως κάθε εργασία (πριν πάρει κανείς πτυχίο) έχει τα υπέρ και τα κατά της. Θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι όποιος εργάζεται παράλληλα με τις σπουδές του (μοιραία) θα έχει λιγότερο χρόνο και όρεξη να αφιερώσει σε αυτές και σε ένα σωρό άλλα πράγματα. Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο, αφού δεν μπορώ να ξέρω πόσο ο καθένας έχει ανάγκη τα χρήματα ή όχι, ίσως είναι μεσοπρόθεσμα καλύτερα να επενδύσει κανείς σε έναν καλύτερο μέσο όρο, στο να πάρει 1-2 δύσκολα μαθήματα (με μεγάλες εργασίες), να κάνει πρακτική άσκηση (εξαιρετικά σημαντικό), πτυχιακή εργασία (πολύ σημαντικό), πράγματα που θα του φανούν χρήσιμα μετέπειτα είτε για καριέρα στο χώρο της πληροφορικής είτε/και για είσοδο σε ένα αξιόλογο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Αντίθετα στον ΟΤΕ θα βγάλει κάποια χρήματα και από κει και πέρα δεν υπάρχει ιδιαίτερο όφελος.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- Ethel
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Όχι ρε συ πώς να σε πάρουν κατευθείαν? Ξέρεις πόσα άτομα κάνουν αίτηση κάθε φορά? Και εφόσον το μοναδικό κριτήριο είναι ο βαθμός απολυτηρίου, ε μια αναμονή υπάρχει... Πάντως εγώ (πριν 3-4 χρόνια) είχα κάνει αίτηση καλοκαίρι (Ιούνιο-Ιούλιο περίπου) και ξεκίνησα Οκτώβρη, μέσα σε 3 μήνες δηλαδή.
Εδώ έχουμε ξαναθίξει το θέμα του ΟΤΕ, μπορείτε να βρείτε Info
Εδώ έχουμε ξαναθίξει το θέμα του ΟΤΕ, μπορείτε να βρείτε Info
There's no place like 127.0.0.1