Κίνδυνος διώξεων για όσους έχουν ψηφιακά αρχεία μουσικής
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Νομιζω οτι δεν εχει καταδικαστει κανεις(ακομα) με βαση τα Logs του ΙSP αλλα οτι σε ολους με "αφορμη" τα Logs πηγαν στο σπιτι επι τοπου με ενταλμα, χτυπησαν κουδουνια και κατασχεσαν υπολογιστες και παρανομους δισκους και με βαση αυτο καταδικαστηκαν. Αν σου χτυπησουν την πορτα και δεν βρουν τιποτα δε νομιζω οτι τρως καταδικη επειδη o ISP λεει οτι κατι κατεβαζες.
Δεν ειμαι σιγουρος ομως γιαυτο 100%...
Δεν ειμαι σιγουρος ομως γιαυτο 100%...
- ailouros
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Υπάρχει ένα site το http://www.pandora.com όπου μπορεί ο καθένας να φτιάξει το ραδιόφωνο της αρεσκείας του.Όλα είναι νόμιμα και δωρεάν. (Ελπίζω να μην θεωρηθεί διαφήμιση- αν ναι ας σβηστεί)
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
επίσης μια παρατήρηση:
Η IFPI (International Federation of Phonographic Industry) είναι ένας φορέας ο οποιος υποτίθεται ότι προστατεύει τα πνευματικά δικαιώματα των καλλιτεχνών και λοιπών δημιουργών
site
του ελληνικού παραρτήματος της ifpi το οποίο είναι επιεικώς απαράδεκτο και δεν παρέχει καμία πληροφόρηση σχετικά με το τι μπορεί και τι δεν μπορεί κάποιος να κάνει. Δηλαδή προσπαθούν να επιτρέψουν την δίωξη χωρίς όρια των ακροατών, χωρίς αντίθετα να παρέχουν την απαραίτητη κατά τη γνώμη μου ενημέρωση σχετικά με το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί η μουσική που αγοράζουμε όλοι μας.
Η IFPI (International Federation of Phonographic Industry) είναι ένας φορέας ο οποιος υποτίθεται ότι προστατεύει τα πνευματικά δικαιώματα των καλλιτεχνών και λοιπών δημιουργών
από τοΗ προστασία της πνευματικής δημιουργίας, η καταπολέμηση της πειρατείας και η προώθηση της αξίας μιας ευημερούσας και νόμιμης μουσικής βιομηχανίας στις μοντέρνες οικονομίες είναι οι πρωταρχικοί στόχοι της IFPI (International Federation of Phonographic Industry).
site
του ελληνικού παραρτήματος της ifpi το οποίο είναι επιεικώς απαράδεκτο και δεν παρέχει καμία πληροφόρηση σχετικά με το τι μπορεί και τι δεν μπορεί κάποιος να κάνει. Δηλαδή προσπαθούν να επιτρέψουν την δίωξη χωρίς όρια των ακροατών, χωρίς αντίθετα να παρέχουν την απαραίτητη κατά τη γνώμη μου ενημέρωση σχετικά με το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί η μουσική που αγοράζουμε όλοι μας.
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Visions from a dying brain
I hope you don't understand