Η Ελλάδα αντιστέκεται

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
Locked
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Re: Η Ελλάδα αντιστέκεται

Post by necrofear_13 » Sun Jun 10, 2012 11:06 pm

fo@ wrote:
necrofear_13 wrote:
fo@ wrote:@michalis

Ορισμένες φορές θεωρώ ότι ακολουθείς το εξής μοτίβο σε επιχειρήματα. Υπάρχουν 2 άκρα. Αυτοί που δεν πολυσυμφωνούν μαζί μου ανήκουν σε ένα από τα δύο. Εγώ ανήκω στη μέση. Εντυπωσή μου και δεν το λέω για να απαντήσεις σε αυτό αλλά αν θεωρείς κάτι ακραίο από τα σημεία που έθεσα θα θελα συγκεκριμένα να θέσεις αντίλογο.
Μα για πιο λόγο να πρέπει να διαλέξεις κάποιο άκρο. Αν και τα δύο είναι μάπες πρέπει να διαλέξεις με το ζόρι. Σόρρυ κιόλας αυτό μου θυμίζει το να σε έχει φυλακισμένο ο άλλος και να σου λέει θέλεις να σε σκοτώσω με μαχαίρι ή με πιστόλι?
Θελώ να πω ο καθένας λέει συγκεκριμένα πράματα και ας γίνει διάλογος στα συγκεκριμένα σημεία που θέτει ο καθένας. Υπάρχουν άλλοι χρήστες (o michalis είναι ευπρεπής στο λόγο του) που αν πεις κάτι θα πουν που το έχω ακούσει; Στους αριστερούς που είναι ψευτοκουλτουριάρηδες, τεμπέληδες και φίλοι των ληστών φονιάδων. Εγώ είπα συγκεκριμένα σημεία που με κάνουν να πιστεύω ότι ο 24χρονος δεν είναι τόσο "αθωός" ουτε οι υποστηρικτές του. Πέρα από ότι δεν πιστεύω στην αυτοδικία αλλά πιστεύω στην αυτοάμυνα. Φυσικά υπό ειδικές συνθήκες και αυτα μπορούν καμία φορά να τα αμφισβητήσω.
Θα στο πω πολύ απλά. Οι γνώμες είναι σαν τους κ*λους. Όλοι έχουν από μια. Από τη στιγμή που δεν ξέρεις τα γεγονότα και δεν τα ξέρει κανείς μας, το να κατηγορούμε ή να υποστηρίζουμε τον δράστη είναι περιττό. Αν είσαι δικηγόρος της οικογένειας ή έχεις πρόσβαση στην δικογραφία ή ήσουνα αυτόπτης μάρτυρας τότε έχω άδικο. Αλλά και να πεις κάτι από τα παραπάνω, στο internet είμαστε οπότε ο καθένας λέει ο,τι θέλει.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
michalis
Gbyte level
Gbyte level

Post by michalis » Sun Jun 10, 2012 11:12 pm

fo@ wrote: @michalis: Αν τα εννοείς απάντα στο ένα πολύ απλό. Αν ήσουν εισαγγελέας θα πίστευες εύκολα κάποιον που επικαλείται τυχαίο εκπυρσοκροτισμό σε ότι μετάνοια και να ισχυρίζεται; Αν είναι επιχείρημα με αυθαίρετο συμπεράσμα να το ακούσω ρητά από σένα.
Πρώτον, δεν είμαι. Δεύτερον, αν μου δώσεις 5-6 χρόνια καιρό να παρακολουθήσω λίγο νομική, να δουλέψω λίγο σε υποθέσεις και να μελετήσω ολόκληρη την υπόθεση που συζητάμε, θα σου απαντήσω. Εναλλακτικά, πες σε ένα δικηγόρο της υπόθεσης να με πάρει να μιλήσουμε 1-2 ώρες να μου τα εξηγήσει όλα.
Προς το παρόν καλύτερα να ασχολούμαι με Java και μηχανές Turing. Νομίζω είναι ξεκάθαρο αυτό που θέλω να πω...
fo@
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fo@ » Sun Jun 10, 2012 11:16 pm

Σωστά για να καταλάβεις αν λέει κάποιος φίδια χρειάζεσαι πτυχίο νομικής :p Καλή συνέχεια στο ενδιαφέρον θέμα που μελετάς.
"With soap, baptism is a good thing"
michalis
Gbyte level
Gbyte level

Post by michalis » Sun Jun 10, 2012 11:18 pm

fo@ wrote:Σωστά για να καταλάβεις αν λέει κάποιος φίδια χρειάζεσαι πτυχίο νομικής :p Καλή συνέχεια στο ενδιαφέρον θέμα που μελετάς.
Χρειάζεσαι γνώση πληροφορίας που με βεβαιότητα ισχυρίζομαι ότι δεν έχεις. Ούτε εσύ, ούτε όσοι κόβουν το λαιμό τους ότι ο ληστής ήταν πάνω απ'τη μάνα του και της είχε βάλει το μαχαίρι στο λαιμό.
Να σαι καλά για την ευχή, επίσης.
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Sun Jun 10, 2012 11:24 pm

fo@ wrote:Σωστά για να καταλάβεις αν λέει κάποιος φίδια χρειάζεσαι πτυχίο νομικής :p Καλή συνέχεια στο ενδιαφέρον θέμα που μελετάς.
Μου θυμίζεις τους ψευτογιατρούς στα χωριά που λέγανε σιγά τι τα θέλουνε αυτοί οι γιατροί τα πτυχία εμείς τα ξέρουμε καλύτερα. Πραγματικά είναι ακριβώς η ίδια λογική. Οι έλληνες τα ξέρουμε όλα μια ζωή, μα όλα....
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
fo@
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fo@ » Sun Jun 10, 2012 11:29 pm

@michalis
Και γω με βεβαιότητα ισχυρίζομαι ότι δε το χαψες και καταλαβαίνεις ότι είναι εύλογες οι αμφιβολίες μου (χιουμοράκι). Και σου είπα είναι αποψή μου που καθορίζεται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Δεν ισχυρίστηκα ότι έχω αποδείξεις, είναι θέμα προσωπικής κρίσης βασισμένη σε προβεβλημένα στοιχεία και γεγονότα, που και παραμορφωμένα να είναι, μάλλον υπερ του 24χρονου θα είναι.
--------------------------
necrofear_13 wrote:
Μου θυμίζεις τους ψευτογιατρούς στα χωριά που λέγανε σιγά τι τα θέλουνε αυτοί οι γιατροί τα πτυχία εμείς τα ξέρουμε καλύτερα. Πραγματικά είναι ακριβώς η ίδια λογική. Οι έλληνες τα ξέρουμε όλα μια ζωή, μα όλα....
Δεκτόν. Το ίδιο όμως αντιδράς όταν ισχυρίζονται ότι είχαμε να κάνουμε με έναν ληστή αδίστακτο δολοφόνο ή πρέπει η αυτοδικία να συγχωρείται;
Last edited by Gewitter on Sun Jun 10, 2012 11:45 pm, edited 1 time in total.
Reason: double post
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Sun Jun 10, 2012 11:36 pm

fo@ wrote:
necrofear_13 wrote:
Δεκτόν. Το ίδιο όμως αντιδράς όταν ισχυρίζονται ότι είχαμε να κάνουμε με έναν ληστή αδίστακτο δολοφόνο ή πρέπει η αυτοδικία να συγχωρείται;
Και τα 2 τα καταδικάζω με παρόμοιο τρόπο.Απλά στη ζωή μου έχω μάθει να μην βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα μέχρι να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Κανείς δεν μας διόρισε δικηγόρους και εισαγγελείς. Μιλάμε για μια υπόθεση που έχει ακόμα πολύ ζουμί και ως συνήθως τα καλύτερα συμπεράσματα βγαίνουν όταν έχει καταλαγιάσει η μπόρα.
Last edited by necrofear_13 on Sun Jun 10, 2012 11:59 pm, edited 1 time in total.

zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Sun Jun 10, 2012 11:53 pm

chill the f**k out a bit guys
Image
Gewitter
Venus Former Team Member
Academic status: PhD

Post by Gewitter » Sun Jun 10, 2012 11:56 pm

fo@ wrote: Νομίζω έχει σημασία το θέμα. Τώρα θα έχουμε ένα κύμα ανθρώπων που θα επικροτεί την αυτοδικία και θα τιμωρεί με θάνατο τη ληστεία. Και θα τους είναι συμπαθής η ιδέα αυτή γιατί ο κάθε ληστής θα είναι a priori τέρας αλλοδαπός. Αν ήταν έλληνας ή αποκαλυπτότανε ελαφρυντικά για το ληστή δε θα εξελισσότανε η φαρσοκωμωδία στα δικαστήρια. Και σίγουρα αν ήταν έλληνας κάποιοι θα σκεφτόντουσαν πολύ σοβαρά το ζήτημα. Και ο θάνατός του θα ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για αυτό το νέο κύμα δημοκρατίας του όχλου.

Αφού το λέει το παιδί, το παλικάρι, έτσι θα ναι; Ήδη ξεκίνησε τα φίδια με τυχαίες εκπυρσοκροτήσεις όπλων. Δε νομίζω ότι πρέπει να πιστεύσουμε ντε και καλά ότι λέει. Η κατηγορία που του απαγγέλθηκε ήταν μια πολιτική πράξη. Ήταν για μένα δολοφονία εκ προθέσεως υποκινούμενη από μίσος δικό του και μιας ρατσιστικής κοινωνίας. Αποψή μου.
Καταρχήν...μπήκαν σπίτι μου ενώ κοιμόμουν..αυτό σε κάνει έξαλλο!Είναι σαν βιασμός..Δεν ξέρω αν σου έχει συμβεί και εύχομαι να μη σου συμβέι..Για μήνες άκουγα θορύβους και πεταγόμουν πάνω!Οπότε ναι,θα μπορούσε να ήταν εν βρασμό ψυχής.Δεν ήμασταν εκεί,δεν ξέρουμε και όπως διαφέρουν οι απόψεις έτσι διαφέρουν και οι αντιδράσεις.

Δεύτερον...όσες τύψεις και να νιώθει(και για μένα αυτό είναι τιμώρια μεγάλη) προφανώς και δεν θέλει να πάει φυλακή..είναι η ανθρώπινη φύση.Παρόλα αυτά δικάζεται κανονικότατα.Οπότε η δικαιοσύνη έδρασε στην προκειμένη και ελπίζω η διαδικασία να εκτυλιχθεί ομαλά και δίκαια πάνω από όλα ..

και τέλος χαλάρωσε λίγο σε παρακαλώ,συζήτηση κάνουμε.Έχεις ένα τόνο επίθεσης/ειρωνίας.
και αυτό πάει για όλους όσους έχουν τόνο επίθεσης...
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[i][b][color=#004080]No,no...Listen...He said that if they dug his father's body up, it would be gone. They planted a seed over his grave. The seed became a tree. Moses said his father became a part of that tree. He grew into the wood, into the bloom. And when a sparrow ate the tree's fruit, his father flew with the birds. He said... death was his father's road to awe!.[/color][/i][/b]
fo@
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fo@ » Mon Jun 11, 2012 12:10 am

Gewitter wrote: Καταρχήν...μπήκαν σπίτι μου ενώ κοιμόμουν..αυτό σε κάνει έξαλλο!Είναι σαν βιασμός..Δεν ξέρω αν σου έχει συμβεί και εύχομαι να μη σου συμβέι..Για μήνες άκουγα θορύβους και πεταγόμουν πάνω!Οπότε ναι,θα μπορούσε να ήταν εν βρασμό ψυχής.Δεν ήμασταν εκεί,δεν ξέρουμε και όπως διαφέρουν οι απόψεις έτσι διαφέρουν και οι αντιδράσεις.
Όταν μιλάμε για βρασμό ψυχής καταλαβαίνω κάτι απόλυτα spontaneous και ακόμα και τότε δεν τον δικαιολογείς απόλυτα και πάντοτε. Π.χ. ο Κασσιδιάρης δε νομίζω αν σκότωνε τη Κανέλλη θα αθωωνόταν λόγω εν βρασμώ ψυχής (σενάριο μη βαράτε :) ). Το ότι είχε βρασμό πάντως μάτια είχαμε όλοι να το δούμε. Αν κατάλαβα σωστά τον necrofear_13 μόνο η εκδίκαση της υπόθεση μπορεί να μας οδηγήσει σε αποδεκτά ασφαλή συμπεράσματα. Αυτό ισχύει και στις διαφορετικές μας εκτιμήσεις ότι μετάνιωσε ειλικρινά.
Gewitter wrote: Δεύτερον...όσες τύψεις και να νιώθει(και για μένα αυτό είναι τιμώρια μεγάλη) προφανώς και δεν θέλει να πάει φυλακή..είναι η ανθρώπινη φύση.Παρόλα αυτά δικάζεται κανονικότατα.Οπότε η δικαιοσύνη έδρασε στην προκειμένη και ελπίζω η διαδικασία να εκτυλιχθεί ομαλά και δίκαια πάνω από όλα ..
Μακάρι...εντω μεταξύ είναι σημαντικό να βλέπουμε και τις κοινωνικές διαστάσεις του ζητήματος.
Gewitter wrote: και τέλος χαλάρωσε λίγο σε παρακαλώ,συζήτηση κάνουμε.Έχεις ένα τόνο επίθεσης/ειρωνίας.
Έχω έναν τόνο ασυμφωνίας με κάποιους, που μπορείς να το εκλαμβάνεις ως τόνο επίθεσης αλλά είναι διάλογος. Φυσιολογικό. Αλλά αφού το θιξες πες μου ένα post με τόνο ειρωνίας και θα σταματήσω άμεσα θεωρώντας ότι δεν μου απόδωσες μια αυθαίρετη κατηγορία.
Gewitter
Venus Former Team Member
Academic status: PhD

Post by Gewitter » Mon Jun 11, 2012 12:26 am

Δικαιολογέις την ανθρώπινη φύση που ξεχωρίζει από άτομο σε άτομο χωρίς όμως να συγχωρείς την πράξη..γιατί εδώ που τα λέμε και σε αυταμυνα να ήταν κάποιος συνήθως πάλι κυρώσεις τρώει..
Στην προκειμένη θα δικαστει το παιδί και τέλος.

Οι κοινωνικές διαστάσεις που λες νομίζω πως αφορούν πιο πολύ τις αντιδράσεις τον κατοίκων της περιοχής και τις απόψεις τους ..
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[i][b][color=#004080]No,no...Listen...He said that if they dug his father's body up, it would be gone. They planted a seed over his grave. The seed became a tree. Moses said his father became a part of that tree. He grew into the wood, into the bloom. And when a sparrow ate the tree's fruit, his father flew with the birds. He said... death was his father's road to awe!.[/color][/i][/b]
Clouseau
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Clouseau » Mon Jun 11, 2012 3:04 pm

http://networkedblogs.com/yjkOF

Όοοχι αυτό δεν είναι φασιστικό, είναι αριστερό! Είναι cool!
Exceptions, gotta catch 'em all!
zaveti
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by zaveti » Mon Jun 11, 2012 11:36 pm

necrofear_13 wrote:
gasparosoft wrote:@Μιχάλης
Έστω πως έχεις αναπνευστικό πρόβλημα και χρειάζεσαι το μηχάνημα που σου δίνει οξυγόνο για να ζήσεις. Αυτό είναι ακριβούτσικο. Έστω πως ο κλέφτης μπαίνει μέσα και στο κλέβει. Άρα σύμφωνα με τον συλλογισμό σου πως η αξία της ζωής του κλέφτη είναι ΠΑΝΤΑ μεγαλύτερη από το κλοπιμαίο έχουμε:
Αξία της ζωής του κλέφτη > αξία του μηχανήματος που σε κρατάει στην ζωή == από την ζωούλα σου.
Το συμπέρασμα λοιπόν που βγάζω είναι πως θεωρείς ότι η αξία της ζωής σου είναι κατώτερη από εκείνη του κλέφτη. Δεν σε ξέρω, οπότε μπορεί να ισχύει κιόλας. Αν ισχύει, τότε ούτε να γελάσω δεν θέλω.

ΥΓ: Το ίδιο μπορώ να ισχυριστώ και για τα χρήματα, που χωρίς αυτά οδηγείσαι με μαθηματική ακρίβεια στον αργό θάνατο μιας και οι κοινωνίες είναι δομημένες γύρω από αυτά.
Για αυτό για να λύσουμε όλα αυτά τα προβλήματα πρέπει να παίζουμε catch the flag game και όχι να παίζουμε elimination. Επίσης ακούστηκε πως ο δράστης έκανε και fatality μετά.....(μπορεί και animality δεν είμαι σίγουρος)

CAPTURE
the flag ειναι το σωστο..οχι catch
:cool:
WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Tue Jun 12, 2012 8:43 am

Clouseau wrote:http://networkedblogs.com/yjkOF

Από τη στιγμή που είναι ελεύθεροι άνθρωποι, μπορούν να κυκλοφορούν όπου θέλουν και να συζητούν ότι θέλουν. Αντίστοιχες εκδηλώσεις έχουν γίνει και σε άλλες χώρες τις ευρώπης (ιταλία, γερμανία) fyi
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Tue Jun 12, 2012 8:50 am

WoLfeN Ilic wrote:
Clouseau wrote:http://networkedblogs.com/yjkOF

Από τη στιγμή που είναι ελεύθεροι άνθρωποι, μπορούν να κυκλοφορούν όπου θέλουν και να συζητούν ότι θέλουν. Αντίστοιχες εκδηλώσεις έχουν γίνει και σε άλλες χώρες τις ευρώπης (ιταλία, γερμανία) fyi
Εμ το οτι έχει γίνει σε άλλες χώρες δεν του δίνει το αλάθητο. Just food for thought.....
Επίσης οκ ελεύθεροι είναι.... για το πόσο άνθρωποι είναι διαφωνώ λίγο αλλά δεν λέει flame από τόσο πρωί ;)

rose
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: 4th year

Post by rose » Tue Jun 12, 2012 10:30 am

Αποχωρεί με επιστολή - φωτιά στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ - Τρέμει στην προοπτική να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία - Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι...
Με σκληρά λόγια ανακοινώνει την αποχώρηση του από τον ΣΥΡΙΖΑ το στέλεχος Νίκος Χανιάς, υποψήφιος στην Κορινθία και μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του κόμματος.
Με επιστολή που δημοσιέυεται σήμερα στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», ο κ. Χανιάς απευθύνεται στον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ Δημήτρη Βίτσα.
'Φίλε Δημήτρη, είμαι πλέον σίγουρος ότι έστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας,'' γράφει.
'Οπως υποστηρίζει, τρέμει στην προοπτική να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία καθώς ''αν πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι''.
''Είναι αισχρό και ανέντιμο,'' συνεχίζει, ''εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα''.
Κλείνοντας την επιστολή σημειώνει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει σε ένα κόμμα του οποίου η κυβερνητική προοπτική ''είναι άκρως επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό και το μέλλον του''.
www.bankingnews.gr
που θα πάει θα το δουμε...
WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Tue Jun 12, 2012 11:12 am

Έχω πολύ μεγάλη περιέργεια να δω που θα πάει ο εν λόγω κύριος..

Προς το παρόν αναμένω ανακοίνωση από το Παρατηρητήριο Σεισμών που να μας ενημερώνει ότι η αυξημένη σεισμική δραστηριότητα οφείλεται σε ενδεχόμενη κυβέρνηση σύριζα. Τόση λάσπη και τρομοκρατία για ένα κόμμα δεν έχει ξαναβγεί στα χρονικά της χώρας. Μήπως λέω μήπως φταίει το γεγονός ότι το 99% της δημοσιογραφίας το κυβερνά η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ?
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by barbarosa » Tue Jun 12, 2012 11:43 am

Το πρόβλημα με τις θέσεις του συριζα είναι ότι δεν υπάρχουν. Το κάθε στέλεχος έχει την δική του άποψη και δεν διστάζει να την διατυπώσει ανοιχτά οπότε κανείς δεν ξέρει τι να περιμένει από μια τέτοια κυβέρνηση.

Ο λαός είναι σε τέτοια εξαθλίωση όμως που οτιδήποτε διαφορετικό του φαίνεται καλύτερο. Απλά και μόνο λόγο διαφορετικότητας χωρίς να εξετάζει σε βάθος τις πολιτικές παρατάξεις, τα στελέχη τους, τι έχουν κάνει και πει στο παρελθόν. Εδώ ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού ψηφίζει τους φασίστες απλά και μόνο ώστε να "εναντιωθεί στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο". link

Ακριβώς όμως επειδή υπάρχει τέτοιο μίσος του κόσμου για το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ ειδικά, η δυσφύμιση που προσπαθούν να κάνουν στον συριζα στην πραγματικότητα λειτουργεί ως διαφήμιση. Για παράδειγμα το να βγαίνει ο Πάγκαλος να κατηγορεί τον Τσίπρα είναι στην πραγματικότητα καλό για τον δεύτερο. Σε βαθμό που κάποιοι πιστεύουν ότι το κάνει επίτηδες κιόλας.

Όσον αφορά τον Χανιά πιστεύω ότι μάλλον δεν τον βάλαν στη λίστα στη θέση που ήθελε και ξαφνικά 6 μέρες πριν τις εκλογές θυμήθηκε ότι το κόμμα του δεν τον εκφράζει. Οι προδότες της τελευταίας στιγμής πάντα μου την δίναν ασχέτως από που προέρχονται. Σ' αυτόν τον τομέα βέβαια αδιαμφισβήτητα το βραβείο παρηγοριάς πρέπει να το παρει ο Καρατζαφέρης :smt005
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Tue Jun 12, 2012 12:31 pm

WoLfeN Ilic wrote:Έχω πολύ μεγάλη περιέργεια να δω που θα πάει ο εν λόγω κύριος..
έλα που δεν ξέρεις
η ιστορία των "αριστερών" του παρελθόντος που άλλαξαν κόμματα δίνει hints που βγάζουν μάτι χαχα
Image
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Tue Jun 12, 2012 1:14 pm

Όντως τόση λάσπη σε ένα κόμμα δεν έχει ξαναπέσει. Ειδικά αυτό με κάποιον Αμυρά δωδεκαθεϊστή-εθνικιστή-οπαδό ένοπλου εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα ήταν τελείως μούφα. Μπορείς να κατηγορήσεις το ΣΥΡΙΖΑ για ότι θες αλλά τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη είναι ενδεικτικά του πανικού που έχει προκληθεί στους νταβατζήδες της διαπλοκής(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΧΑ-Τζημερομάνους-ΔΟΛ-Μπομπολοψυχάρηδες-Αλαφούζους-MEGA-ΣΚΑΪ-Καθημερινή-ΣΕΒ-ΕΒΕΑ...).
michalis
Gbyte level
Gbyte level

Post by michalis » Tue Jun 12, 2012 1:46 pm

Ένα μεγάλο κομμάτι απ΄όσα λέγονται για τις 2048 συνιστώσες είναι αρκετά αλήθινο, πάντως, αν και πιστεύω ότι ο Τσίπρας έχει τη διάθεση να επιβληθεί γιατί κι ο ίδιος καταλαβαίνει ότι κυβέρνηση με 100 διαφορετικές προσεγγίσεις μέσα σε ένα κόμμα, τη στιγμή που βγάζουμε και δε βγάζουμε τον Ιούνιο, δεν γίνεται. Υπάρχουν πολλές σοβαρές φωνές στο σύριζα, όπως και ασόβαρες, και πιστεύω ότι πρέπει λίγο να εκτοπίσουν τους υπόλοιπους και να βγούνε μπροστά.
Απ'την άλλη όντως το γεγονός ότι το κατεστημένο που μας έχει φτάσει εδώ που μας έφτασε (πασόκ, σαμαράς, κανάλια, μεγαλοεργολάβοι, δεν βάζω το Τζήμερο γιατί μέχρι και η δική του προσέγγιση για το συριζα είναι εκπληκτικά πιο μετριοπαθής) εδώ κι ένα μήνα ασχολείται ΜΟΝΟ με το σύριζα, με βάζει σε σκέψεις. Ξαφνικά συμπορεύθηκαν τα συμφέροντα του μικρομεσαίου με τα συμφέροντα της καθεστωτικής ελίτ της μεταπολίτευσης; Ή έγιναν τόσο ανθρωπιστές μετά από 30 χρόνια που ξαφνικά νοιάζονται μόνο για τη δική μας επόμενη μέρα; Ο αγέρωχος και αλαζόνας (πλην βλάκας και οπισθοδρομικός) Σαμαράς, εδώ κι ένα μήνα ασχολείται μόνο με τον πρώην κνίτη Τσίπρα που είναι μόλις 3 χρόνια στη Βουλή και με το πρόγραμμα του σύριζα. Μέχρι και τους πουλημένους που τους ψήφιζαν όλα τα χρόνια έχουν χάσει τα δύο κόμματα και κάνουν ό,τι μπορούν για να πάρουν έστω μία ψήφο παραπάνω (βλέπε δηλώσεις Ψωμιάδη στη Μακεδονία)....Όσα λένε, λοιπόν, θέλουν και δεύτερη και τρίτη σκέψη.
Είναι βέβαιο ότι η δραχμή θα ωφελήσει τους πολύ πλούσιους, ωστόσο μάλλον ο Σαμαράς και οι φίλοι του γνωρίζουν καλά ότι ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή δεν υπάρχει, είτε με Τσίπρα, είτε με Παπαρήγα. Το επόμενο στάδιο, που περιμένω με αγωνία, είναι να χρεώσουν στον Τσίπρα ότι ετοιμάζει Οκτωβριανή επανάσταση σε 4 μήνες. :-D Tragic...
rose
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: 4th year

Post by rose » Tue Jun 12, 2012 2:37 pm

Που την βλέπετε την επιθεση? Μελος του ΣΥΡΙΖΑ ειναι ο Νίκος Χανιάς.
που θα πάει θα το δουμε...
Locked

Return to “Αναδημοσιεύσεις”