Η Ελλάδα αντιστέκεται
-
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Η Ελλάδα αντιστέκεται
Με αφορμή το λέμε...γιατί προφανώς κι αυτό θα αξιοποιηθεί ανάλογα απ'τους διάφορους στη γενικότερη τακτική λάσπης. Όσο για το συγκεκριμένο, τα κίνητρα για την "επανάσταση" τη βδομάδα των εκλογών δε μπορεί κανένας να τα ξέρει....φαντάζομαι πάντως ότι τις συνιστώσες του σύριζα ο συγκεκριμένος κύριος δεν τις έμαθε τώρα, άσχετα αν τώρα θυμήθηκε ότι δεν τον εκφράζουν...Κι επειδή οι καιροί είναι περίεργοι και τα χουμε δει όλα, δε θα μου φαινόταν παράξενο να αποδεικνυόταν ότι εκτελούσε συγκεκριμένες εντολές με συγκεκριμένα ανταλλάγματα. Θα κριθεί κι απ'το που θα συνεχίσει την καριέρα του.
Μην φτιάχνεστε τοσο πολύ και μην ελπίζετε σε "επαναστάσεις" και "αλλαγή πλεύσης" απο τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη. Μετά τις 18 Ιουνίου έχει να πέσει τρελή κωλοτούμπα...Ηδη, δύο βήματα απο την νίκη και τα στελεχη του είτε "φευγουν" απηυδιασμένη είτε ανακαλύπτονται σχέσεις διαπλοκής με ΠΑΣΟΚ (Δουρου στο ΥΠΕΑ). Αν δεν πέσει σαν χάρτινος πύργος μετεκλογικά, στην οργανωτική του βάση, να προβλέπουμε σε ενα νέο, "ροζ" ΠΑΣΟΚ!!!
ΥΓ Επειδή,τώρα το είδα θα το σχολιάσω....

ΥΓ Επειδή,τώρα το είδα θα το σχολιάσω....
Έχει ξαναπέσει! Προ εκλογών του '81, με τον Αβέρωφ της ΝΔ, να κάνει λόγο σε εφημερίδες για "μονοκομματική κομμουνιστική δικτατορία" που θα μας φέρει το...ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Παπανδρέου, και το πώς "θα μας πάρουν τα σπίτια"!WoLfeN Ilic wrote: Προς το παρόν αναμένω ανακοίνωση από το Παρατηρητήριο Σεισμών που να μας ενημερώνει ότι η αυξημένη σεισμική δραστηριότητα οφείλεται σε ενδεχόμενη κυβέρνηση σύριζα. Τόση λάσπη και τρομοκρατία για ένα κόμμα δεν έχει ξαναβγεί στα χρονικά της χώρας. Μήπως λέω μήπως φταίει το γεγονός ότι το 99% της δημοσιογραφίας το κυβερνά η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ?

Kommt Zeit, kommt Rat, kommt Attentat!
- Gewitter
- Venus Former Team Member
- Academic status: PhD
εγώ είμαι ελεύθερη να κυκλοφορώ όπου θέλω και να συζητώ ότι θέλω?WoLfeN Ilic wrote:Από τη στιγμή που είναι ελεύθεροι άνθρωποι, μπορούν να κυκλοφορούν όπου θέλουν και να συζητούν ότι θέλουν. Αντίστοιχες εκδηλώσεις έχουν γίνει και σε άλλες χώρες τις ευρώπης (ιταλία, γερμανία) fyiClouseau wrote:http://networkedblogs.com/yjkOF
Όοοχι αυτό δεν είναι φασιστικό, είναι αριστερό! Είναι cool!
ή αν διαφωνήσω με αυτούς τους ανθρώπους στην καλύτερη θα πέσουν να με φάνε?
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Εδώ θέλω να δω απάντηση. Που αν τολμήσεις να κάνεις αρνητική κριτική (χωρίς να προσβάλλεις) μπροστά στα μούτρα κάποιων, κινδυνεύει μέχρι κι η σωματική σου ακεραιότητα.Gewitter wrote: εγώ είμαι ελεύθερη να κυκλοφορώ όπου θέλω και να συζητώ ότι θέλω?
ή αν διαφωνήσω με αυτούς τους ανθρώπους στην καλύτερη θα πέσουν να με φάνε?
Είπαμε, ο φασισμός έχει δύο όψεις. Και η "ελευθερία λόγου" είναι μια πόρνη που ο καθένας την χρησιμοποιεί όπως γουστάρει.
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
ποτε ρε παιδια κινδυνευει η σωματικη σου ακεραιοτητα αμα πεις κατι διαφορετικο, χωρις μαλιστα να προσβαλλεις;
επισης, γιατι μυριζομαι πως πισω απο τη συνελευση αυτη ειναι ο αναρχικος χωρος και οχι ο αριστερος, αντιθετα με αυτο που λεει το μηνυμα που την αναφερε; χωρις αυτο να ειναι τοσο σημαντικο για το θεμα της ελευθεριας του λογου, απλα ως σχολιο το βαζω. (εκτος αμα, προφανως, οτιδηποτε απο την αναρχια - ακομα και στις λιγοτερο ιδεολογικα καθαρες εμφανισεις της - μεχρι και το πασοκ το ονομαζουμε "αριστερα", οπως ειναι η μοδα της εποχης -.- )
επισης, γιατι μυριζομαι πως πισω απο τη συνελευση αυτη ειναι ο αναρχικος χωρος και οχι ο αριστερος, αντιθετα με αυτο που λεει το μηνυμα που την αναφερε; χωρις αυτο να ειναι τοσο σημαντικο για το θεμα της ελευθεριας του λογου, απλα ως σχολιο το βαζω. (εκτος αμα, προφανως, οτιδηποτε απο την αναρχια - ακομα και στις λιγοτερο ιδεολογικα καθαρες εμφανισεις της - μεχρι και το πασοκ το ονομαζουμε "αριστερα", οπως ειναι η μοδα της εποχης -.- )
Εκτός από το προφανές της Χ.Α., έχουμε δει πολύ καλά ποιοι και πώς αν διαφωνήσεις μαζί τους ή θα φας ξύλο ή θα στιγματιστείς ως αντίπαλός τους. Ακόμα και εντός πανεπιστημίων. Δε θα γράψω ονόματα (παρατάξεων και μπλοκ), ο νοών νοεί το.
MpoMp @ Discord
Εγω παντως και εντος πανεπιστημιου (μιας και το ανεφερες) και σε συζητησεις σε διαφορα πολιτικα στεκια μονο τσακωμους στα χερια δεν βλεπω - εκτος απο στιγμες συνεχομενων προσβολων* (και τοσο σπανια που δεν νομιζω οτι εχει νοημα καν να το σχολιαζει κανεις - ποσο μαλλον ως γενικοτερο κανονα) η/και της ακρας δεξιας (συμπεριλαμβανομενης της χρυσης αυγης αλλα χωρις να περιοριζεται σε αυτην).
να ελεγε κανεις οτι μπορει να πεσει καμια ειρωνεια η καμια προσβολη αμα πει κανεις κατι αντιθετο να πω οκ. οτι κινδυνευεις αμα μιλησεις - ακομα και σε συνελευση συγκεκριμενης πολιτικης κατευθυνσης, σαν αυτην - ομως, ειναι στην καλυτερη περιπτωση υπερβολη.
παντως,σε αυτο που ελεγε η gewitter, μια απαντηση θα ηταν πως "ναι, θα σε αφηναν να πεις την αποψη σου κανονικα.μπορει να μην υπηρχε η παραμικρη προσπαθεια να την ακουσουν πραγματικα, αλλα δεν θα ειχες και καποιο προβλημα οταν θα την ελεγες"
*σε συνεχομενες προσβολες νομιζω οτι το πολιτικο θεμα της συζητησης ειναι αδιαφορο - τσακωμοι λογω προσβολων προκαλουνται για οποιοδηποτε θεμα.
να ελεγε κανεις οτι μπορει να πεσει καμια ειρωνεια η καμια προσβολη αμα πει κανεις κατι αντιθετο να πω οκ. οτι κινδυνευεις αμα μιλησεις - ακομα και σε συνελευση συγκεκριμενης πολιτικης κατευθυνσης, σαν αυτην - ομως, ειναι στην καλυτερη περιπτωση υπερβολη.
παντως,σε αυτο που ελεγε η gewitter, μια απαντηση θα ηταν πως "ναι, θα σε αφηναν να πεις την αποψη σου κανονικα.μπορει να μην υπηρχε η παραμικρη προσπαθεια να την ακουσουν πραγματικα, αλλα δεν θα ειχες και καποιο προβλημα οταν θα την ελεγες"
*σε συνεχομενες προσβολες νομιζω οτι το πολιτικο θεμα της συζητησης ειναι αδιαφορο - τσακωμοι λογω προσβολων προκαλουνται για οποιοδηποτε θεμα.
- nachos
- Gbyte level
chriskin wrote:παντως,σε αυτο που ελεγε η gewitter, μια απαντηση θα ηταν πως "ναι, θα σε αφηναν να πεις την αποψη σου κανονικα.μπορει να μην υπηρχε η παραμικρη προσπαθεια να την ακουσουν πραγματικα, αλλα δεν θα ειχες και καποιο προβλημα οταν θα την ελεγες"
Link
Bull's eye
Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself
εισαι σιγουρος οτι διαβασες τι γραφω; λεω για περιπτωσεις που δεν υπαρχουν "συνεχομενες προσβολες"
οταν φροντιζεις να λες με καθε ευκαιρια ποσο κατωτερες ειναι καποιες φυλες και κοινωνικες ομαδες ναι, θα δεχτεις καποια στιγμη και βια.
δεν ειναι σωστος τροπος να δειξει ο κοσμος την αντιθεση του, αλλα θα γινει καποια στιγμη σιγουρα.
εγω μιλησα για το "λεω την αποψη μου χωρις να προσβαλω" που ειπε ο mpomp και η gewitter - και που νομιζω πως ειναι αποδεκτο (σχεδον) σε καθε χωρο.
ΥΓ : μια σωστη σταση για αυτον θα ηταν η παρακατω:
οταν φροντιζεις να λες με καθε ευκαιρια ποσο κατωτερες ειναι καποιες φυλες και κοινωνικες ομαδες ναι, θα δεχτεις καποια στιγμη και βια.
δεν ειναι σωστος τροπος να δειξει ο κοσμος την αντιθεση του, αλλα θα γινει καποια στιγμη σιγουρα.
εγω μιλησα για το "λεω την αποψη μου χωρις να προσβαλω" που ειπε ο mpomp και η gewitter - και που νομιζω πως ειναι αποδεκτο (σχεδον) σε καθε χωρο.
ΥΓ : μια σωστη σταση για αυτον θα ηταν η παρακατω:
απο το James Watson Retires After Racial RemarksRockefeller University has cancelled a lecture Dr. Watson was to have given Wednesday at a ceremony honoring him and “The Double Helix,” the book he wrote about the elucidation of DNA.
“There were some members of the university community who had expressed reservations about Dr. Watson coming here to speak after the controversy over his remarks in the U.K.,” Joseph Bonner, Rockefeller’s director of communications, said today.
Last edited by chriskin on Tue Jun 12, 2012 9:56 pm, edited 1 time in total.
Ποιον πρόσβαλλε ο ομιλητής, ακριβώς? Και με ποιο δικαίωμα μπήκαν να τον χτυπήσουν, έτσι κι αλλιώς?
MpoMp @ Discord
- nachos
- Gbyte level
Δέχομαι την απάντησή σου μονάχα ως κακόγουστο αστείο.
Υπερασπίζονται με τη ζωή του, το δικαίωμά τους να διαφωνούν μαζί τουMpoMp wrote:Ποιον πρόσβαλλε ο ομιλητής, ακριβώς? Και με ποιο δικαίωμα μπήκαν να τον χτυπήσουν, έτσι κι αλλιώς?
Last edited by nachos on Tue Jun 12, 2012 9:56 pm, edited 1 time in total.
Αναφέρεται μάλλον σε παλιότερες δημόσιες δηλώσεις του Watson που έχουν θεωρηθεί ρατσιστικές και δεν έχουν διατυπωθεί στο πλαίσιο της επιστήμης του.
"With soap, baptism is a good thing"
Ρατσιστικό != προσβλητικό. Έχει δικαίωμα να πει τις απόψεις του, όπως έχουμε πει πολλάκις παραπάνω, πόσο μάλλον όταν τις αναλύει και επιχειρηματολογεί.
Και τότε ήταν από τις λίγες φορές που ο mikeius είχε γράψει σχετικό σχολιασμό χωρίς να τρολάρει, και τα είπε πολύ σωστά.
Και τότε ήταν από τις λίγες φορές που ο mikeius είχε γράψει σχετικό σχολιασμό χωρίς να τρολάρει, και τα είπε πολύ σωστά.
MpoMp @ Discord
- nachos
- Gbyte level
Δε φαντάζομαι συνάδελφε να εγκρίνετε για κάποιο λόγο σε αυτή την περίπτωση τη χρήση βίας/αυτοδικίας. Μη με ρίξετε από τα σύννεφα.fo@ wrote:Αναφέρεται μάλλον σε παλιότερες δημόσιες δηλώσεις του Watson που έχουν θεωρηθεί ρατσιστικές και δεν έχουν διατυπωθεί στο πλαίσιο της επιστήμης του.
Άγγελος είσαστε;nachos wrote:Δε φαντάζομαι συνάδελφε να εγκρίνετε για κάποιο λόγο σε αυτή την περίπτωση τη χρήση βίας/αυτοδικίας. Μη με ρίξετε από τα σύννεφα.fo@ wrote:Αναφέρεται μάλλον σε παλιότερες δημόσιες δηλώσεις του Watson που έχουν θεωρηθεί ρατσιστικές και δεν έχουν διατυπωθεί στο πλαίσιο της επιστήμης του.
"With soap, baptism is a good thing"
MpoMp wrote:Ποιον πρόσβαλλε ο ομιλητής, ακριβώς? Και με ποιο δικαίωμα μπήκαν να τον χτυπήσουν, έτσι κι αλλιώς?
Θα ειδες φανταζομαι το μερος που λεω οτι δεν ηταν σωστη αντιδραση αλλα οτι το μισος του εφερε , οπως ειναι λογικο, το μισος των αλλων
αρα προφανως δεν ειχαν το δικαιωμα - οπως δεν ειχε και αυτος να πει σχολια εναντια σε αφρικανους και γυναικες. κατι που δεν ειναι αρκετα "προφανες" για μερικους.
εγω εχω πετυχει σιγουρα δηλωσεις του εναντια σε αφρικανους και γυναικες, καποιες φορες αρκετα προσβλητικες ωστε να κανουν διαφορα πανεπιστημια να του αρνηθουν να κανει μια ομιλια, οπως στο link που εχω βαλει παραπανω.
οταν σπερνεις μισος το μονο σιγουρο ειναι οτι θα φυτρωσει μισος, δεν νομιζω να διαφωνει κανεις. το κατα ποσο αυτο ειναι εξυπνο η αμα οδηγει σε εναν ηλιθιο κυκλο μισους και βιας δεν ειναι το θεμα μας (νομιζω)
hint : λεγαμε για ανθρωπο που κουβεντιαζει και διαφωνει χωρις να προσβαλλει.
για το δευτερο μηνυμα σου : ναι, ρατσιστικο == προσβλητικο.
επισης δεν ειναι αποψη του, ουτε επιχειρηματολογησε. αργοτερα βγηκε και ειπε οτι δεν εχει καμια αποδειξη για το οτι "οι μαυροι ειναι ηλιθιοι" και πως δεν επρεπε να το ειχε πει.
- Gewitter
- Venus Former Team Member
- Academic status: PhD
@chriskin είπα να πέσουν να με φάνε όχι να με δείρουν..είναι μεταφορικό...
Πολλές φορές στο παρελθόν έχω δεχτεί προσβολές και ειρωνείες επειδή διαφωνούσα με τις απόψεις κάποιων, και η ειρωνεία έπεφτε χωρίς καν να προλάβω να πω το γιατί διαφωνούσα..και αυτό που με ενοχλούσε ήταν ότι αποφάσιζαν για εμένα χωρίς να με ρωτήσουν!
Τέλος πάντων...
@fo@ ότι και αν έχει πει οφείλουμε κάποια πράγματα να τα σεβόμαστε και αν διαφωνούμε να δίνουμε επιχειρήματα και όχι ξύλο..
Το συμβάν ήταν κατάντια..Ξεκινώντας από το γεγονός ότι ο άνθρωπος ήταν 80 ετών..άτιμο και άναδρο...όπως είπε ο chriskin να μην τον άφηναν να μιλήσει.Με τη βία χάνεις όποιο δίκιο και αν έχεις.
Πολλές φορές στο παρελθόν έχω δεχτεί προσβολές και ειρωνείες επειδή διαφωνούσα με τις απόψεις κάποιων, και η ειρωνεία έπεφτε χωρίς καν να προλάβω να πω το γιατί διαφωνούσα..και αυτό που με ενοχλούσε ήταν ότι αποφάσιζαν για εμένα χωρίς να με ρωτήσουν!
Τέλος πάντων...
@fo@ ότι και αν έχει πει οφείλουμε κάποια πράγματα να τα σεβόμαστε και αν διαφωνούμε να δίνουμε επιχειρήματα και όχι ξύλο..
Το συμβάν ήταν κατάντια..Ξεκινώντας από το γεγονός ότι ο άνθρωπος ήταν 80 ετών..άτιμο και άναδρο...όπως είπε ο chriskin να μην τον άφηναν να μιλήσει.Με τη βία χάνεις όποιο δίκιο και αν έχεις.
Ποιο μίσος? Το ότι κάποιος έχει μια ρατσιστική θεωρία περί φυλών, τον κάνει αυτόματα εχθρό τους?chriskin wrote: Θα ειδες φανταζομαι το μερος που λεω οτι δεν ηταν σωστη αντιδραση αλλα οτι το μισος του εφερε , οπως ειναι λογικο, το μισος των αλλων
αρα προφανως δεν ειχαν το δικαιωμα - οπως δεν ειχε και αυτος να πει σχολια εναντια σε αφρικανους και γυναικες. κατι που δεν ειναι αρκετα "προφανες" για μερικους.
εγω εχω πετυχει σιγουρα δηλωσεις του εναντια σε αφρικανους και γυναικες, καποιες φορες αρκετα προσβλητικες ωστε να κανουν διαφορα πανεπιστημια να του αρνηθουν να κανει μια ομιλια, οπως στο link που εχω βαλει παραπανω.
οταν σπερνεις μισος το μονο σιγουρο ειναι οτι θα φυτρωσει μισος, δεν νομιζω να διαφωνει κανεις. το κατα ποσο αυτο ειναι εξυπνο η αμα οδηγει σε εναν ηλιθιο κυκλο μισους και βιας δεν ειναι το θεμα μας (νομιζω)
επισης δεν ειναι αποψη του, ουτε επιχειρηματολογησε. αργοτερα βγηκε και ειπε οτι δεν εχει καμια αποδειξη για το οτι "οι μαυροι ειναι ηλιθιοι" και πως δεν επρεπε να το ειχε πει.
Αν προσβάλει, ευθέως και χωρίς λόγο, καλώς.
Δε ξέρω κατά πόσο έχει λόγο ένας επιστήμονας να "σπείρει μίσος".
Όχι, ο ρατσισμός είναι άποψη αν διατυπώνεται έτσι και όχι ως επίθεση και προσβολή. Το αν είναι επιστημονικά λανθασμένη, είναι άλλο θέμα. Το ότι προσβάλλει, επίσης.
Οποιαδήποτε άποψή μου μπορεί να προσβάλλει κάποιον.
Το αν βγήκε αργότερα δε το ξέρω, ούτε το τι είπε. Δεν είπε κανείς ότι έχει αποδείξεις, διατύπωσε μία θέση, μία θεωρία. Η επιστημονική κοινότητα την εξετάζει και την απορρίπτει. Ως εκεί.
MpoMp @ Discord
- nachos
- Gbyte level
Ναι, και ο κύριος μεθ ημών μόλις με ειδοποίησε από το control ότι αποφεύγετε να απαντήσετε, γιατί αν το κάνετε και είστε ειλικρινής θα καταρέσευσει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα η επιχειρηματολογία σας στο προηγούμενο θέμα περί αυτοδικίας.fo@ wrote:Άγγελος είσαστε;nachos wrote:Δε φαντάζομαι συνάδελφε να εγκρίνετε για κάποιο λόγο σε αυτή την περίπτωση τη χρήση βίας/αυτοδικίας. Μη με ρίξετε από τα σύννεφα.fo@ wrote:Αναφέρεται μάλλον σε παλιότερες δημόσιες δηλώσεις του Watson που έχουν θεωρηθεί ρατσιστικές και δεν έχουν διατυπωθεί στο πλαίσιο της επιστήμης του.
Εξακολουθείς να λες κακόγουστα αστεία. Παραδέξου απλά όπως και ο συνάδελφος παραπάνω πως εγκρίνεις τη βία απέναντι σε ομάδες με τις οποίες θεωρείς πως έχεις ιδεολογικές διαφορές.chriskin wrote:MpoMp wrote:Ποιον πρόσβαλλε ο ομιλητής, ακριβώς? Και με ποιο δικαίωμα μπήκαν να τον χτυπήσουν, έτσι κι αλλιώς?
Θα ειδες φανταζομαι το μερος που λεω οτι δεν ηταν σωστη αντιδραση αλλα οτι το μισος του εφερε , οπως ειναι λογικο, το μισος των αλλων
Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο

- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Εδώ: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF% ... F%81%CE%B7
είναι η δράση της 17 Νοέμβρη. Αν νομίζετε ότι έχετε κάποια σχέση με τα καθίκια που εκτελέστηκαν ορθώς φοβάστε. Αν όχι, μάλλον πρέπει να ξανασκεφτείτε από ποιούς κινδυνευέται.
είναι η δράση της 17 Νοέμβρη. Αν νομίζετε ότι έχετε κάποια σχέση με τα καθίκια που εκτελέστηκαν ορθώς φοβάστε. Αν όχι, μάλλον πρέπει να ξανασκεφτείτε από ποιούς κινδυνευέται.
Από οποιονδήποτε παρεξηγήσει τα κίνητρά μου.PASCAL wrote:Εδώ: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF% ... F%81%CE%B7
είναι η δράση της 17 Νοέμβρη. Αν νομίζετε ότι έχετε κάποια σχέση με τα καθίκια που εκτελέστηκαν ορθώς φοβάστε. Αν όχι, μάλλον πρέπει να ξανασκεφτείτε από ποιούς κινδυνεύετε*.
MpoMp @ Discord