mosquito110 wrote:Το τραγικότερο πρόσωπο της βραδιάς:
Ο Νεοδημοκράτης που θέλει να βγει να κορνάρει
αλλά δεν έχει βενζίνη ρε γαμώτο...
Πωπω εντάξει πραγματικά, αυτή τη στιγμή θέλω να σου πετάξω λουλούδια.

mosquito110 wrote:Το τραγικότερο πρόσωπο της βραδιάς:
Ο Νεοδημοκράτης που θέλει να βγει να κορνάρει
αλλά δεν έχει βενζίνη ρε γαμώτο...
Και το πιο σημαντικό που λες στην ηλιθιότητα οφείλεται......m4ver1ck wrote:Μου αρέσει που θα ρίξετε τα αίτια της ανόδου της ΧΑ στους μετανάστες, στην ηλιθιότητα του ψηφοφόρου, στα χαστούκια, στον εκφασισμό της κοινωνιας κλπ κλπ....Και θα σας διαφεύγει το πιο σημαντικό.....
Στους μετανάστες όχι, υπήρχαν και παλιότερα. Στην ηλιθιότητα του ψηφοφόρου ναι, αρκεί να δεις πόσοι ψηφίζουν "γιατί έτσι". Στην καθημερινότητά μου συναντάω συμπεριφορές που μάταια προσπαθώ να εξηγήσω με βάση τη Λογική, όπως τη διδάσκει η Φουστούκου ας πούμε, αλλά δεν τα καταφέρνω. Ο κόσμος είναι ηλίθιος σε μεγάλο βαθμό αλλά δεν ευθύνεται πάντα αυτός. Κατ'αρχήν οι περισσότεροι είναι αμόρφωτοι και με τον όρο μόρφωση δεν εννοώ μόνο τα πτυχία. Βλέπεις ανθρώπους που τελειώνουν ΑΣΟΕΕ και πείθονται απ'την προπαγάνδα του Σαμαρά για το ευρώ. Τι να πεις μετά απ'αυτό δηλαδή; Είναι σα να βλέπεις τον πτυχιούχο του LSE στην Αγγλία να πείθεται από τη φτηνή προπαγάνδα των πολιτικών για την οικονομία. Απογοητευτικό. Ο εκφασισμός της κοινωνίας καλλιεργείται, επίσης, συστηματικά όλα αυτά τα χρόνια, σε συνδυασμό και πλήρη παραλληλία με την ηλιθιότητα. Το πιο σημαντικό ποιο είναι, πέρα απ'αυτά;m4ver1ck wrote:Μου αρέσει που θα ρίξετε τα αίτια της ανόδου της ΧΑ στους μετανάστες, στην ηλιθιότητα του ψηφοφόρου, στα χαστούκια, στον εκφασισμό της κοινωνιας κλπ κλπ....Και θα σας διαφεύγει το πιο σημαντικό.....
Αντίδραση φαντάζομαι..... ή γούσταρε ο κόσμος που τις έφαγε η Λιάνα....(ναι το άκουσα και αυτό, συγκεκριμένα οι δημοσκόποι είπαν ότι πριν το επεισόδιο στον παπαδάκη η Χ.Α. είχε 4.5% και μετά από αυτό πήγε στο 7 και αυτό το άκουσα σε 3 κανάλια όχι σε ένα).michalis wrote:Στους μετανάστες όχι, υπήρχαν και παλιότερα. Στην ηλιθιότητα του ψηφοφόρου ναι, αρκεί να δεις πόσοι ψηφίζουν "γιατί έτσι". Στην καθημερινότητά μου συναντάω συμπεριφορές που μάταια προσπαθώ να εξηγήσω με βάση τη Λογική, όπως τη διδάσκει η Φουστούκου ας πούμε, αλλά δεν τα καταφέρνω. Ο κόσμος είναι ηλίθιος σε μεγάλο βαθμό αλλά δεν ευθύνεται πάντα αυτός. Κατ'αρχήν οι περισσότεροι είναι αμόρφωτοι και με τον όρο μόρφωση δεν εννοώ μόνο τα πτυχία. Βλέπεις ανθρώπους που τελειώνουν ΑΣΟΕΕ και πείθονται απ'την προπαγάνδα του Σαμαρά για το ευρώ. Τι να πεις μετά απ'αυτό δηλαδή; Είναι σα να βλέπεις τον πτυχιούχο του LSE στην Αγγλία να πείθεται από τη φτηνή προπαγάνδα των πολιτικών για την οικονομία. Απογοητευτικό. Ο εκφασισμός της κοινωνίας καλλιεργείται, επίσης, συστηματικά όλα αυτά τα χρόνια, σε συνδυασμό και πλήρη παραλληλία με την ηλιθιότητα. Το πιο σημαντικό ποιο είναι, πέρα απ'αυτά;m4ver1ck wrote:Μου αρέσει που θα ρίξετε τα αίτια της ανόδου της ΧΑ στους μετανάστες, στην ηλιθιότητα του ψηφοφόρου, στα χαστούκια, στον εκφασισμό της κοινωνιας κλπ κλπ....Και θα σας διαφεύγει το πιο σημαντικό.....
Η πλήρης χρεοκοπία του πολιτικού κατεστημένου της Μεταπολίτευσης και της αστικης δημοκρατίας που οφείλεται στον αυτοάνοσο χαρακτήρα του πολιτεύματος. Τόσα χρόνια κρατάγαν και εκπαιδεύαν τον πλυθησμό με μια πελατειακή νοοτροπία και τον μαθαίναν οτι ζουν σε τέλειους και ονειρικούς παραδείσους, οπου όλα θα έλθουν "ως μάνα εξ ουρανού" και οτι η υστατη πράξη πολιτικής συνειδητοποίησης και ενασχόλησης θα ειναι η άσκηση ψήφου, βυθίζοντας έτσι τον πλυθησμό ολενα και περισσότερο στην απάθεια και τον ωχαδερφισμό και με πολιτικά αισθητήρια της πλάκας και το εκλεκτικο παιχνίδι να καταντά ενα είδος popularity contest, ποιος θα πεί την εύηχη παπάτζα. Βέβαια, όταν παρουσιαζόντουσαν προβλήματα και σκάνδαλα κατα καιρούς, πάντα προτασόταν η δικαιολογία πως αυτό που ζούμε είναι μια εκτροπή απο τον "σωστο δρόμο" και εναποθέταν τις ελπίδες σε ένα "καλύτερο αύριο, σε μια ιδανική δημοκρατία" (που αυτή δεν ήρθε και δεν θα έρθει ποτέ. Τώρα τα ψέμματα τελείωσαν, και τα ζητήματα έρχονται στην πραγματική τους διάσταση, και οι ψηφοφόροι έχουν να αντιμετωπίσουν διαφορους τύπους (τους ίδιους που του δημιούργησαν τα προβλήματα) να λένε ωραια και παχια λόγια σαν άλλοτε, και αλλους που κανουν καλεσμα για άμεση δράση και ριζοσπαστικές λυσεις...ΟΣΟ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ....Το αποτέλεσμα και ποιος βγαίνει νικητης λογικό ποιο θα είναι.. Η Αριστερά δεν το πρόσφερε απο την μία λογω εμμονής σε ιδεοληπτικες αγκυλώσεις, τωρα στραφήκαν στου ΧΑιτες. Και στο μέλλον μπορεί να γλιστρήσουνα από τα αριστερά και να βρεθούν εκεί...fo@ wrote:m4ver1ck μη μας κρατάς σε αγωνία....
κυκλοφορεί σαν ανέκδοτο τις τελευταίες ώρες στο ίντερνετ...necrofear_13 wrote:Και το πιο σημαντικό που λες στην ηλιθιότητα οφείλεται......m4ver1ck wrote:Μου αρέσει που θα ρίξετε τα αίτια της ανόδου της ΧΑ στους μετανάστες, στην ηλιθιότητα του ψηφοφόρου, στα χαστούκια, στον εκφασισμό της κοινωνιας κλπ κλπ....Και θα σας διαφεύγει το πιο σημαντικό.....
@mosquito άντε δώσε μας κάνα link ή pm.
πιστεύω ότι δεν έχουμε δεί τίποτα ακόμα από αυτά που θα κάνουν...
Πολύ απλοικο, με ενδιαφέρει να εχω Ε.WoLfeN Ilic wrote:Εσένα σε ενδιαφέρει να έχεις ευρώ ή σε ενδιαφέρει να μην πεινάς ανεξαρτήτως νομίσματος? Νομίζω αυτό είναι το νόημα της δήλωσης του Γλέζου
Γαλλία, Πορτογαλία, Ισπανία. Αυτές οι χώρες είναι στο ευρώ. Έχεις πολλαπλές επιλογές χωρών. Τι ανησυχείς;rose wrote:Πολύ απλοικο, με ενδιαφέρει να εχω Ε.WoLfeN Ilic wrote:Εσένα σε ενδιαφέρει να έχεις ευρώ ή σε ενδιαφέρει να μην πεινάς ανεξαρτήτως νομίσματος? Νομίζω αυτό είναι το νόημα της δήλωσης του Γλέζου
Quoted for uber-epic-ultra-super-duper truth. Ελλάς η χώρα του ευφυολογήματος και των ατακαδώρων.m4ver1ck wrote:Καλα μάλλον δεν ξέρουμε τι αγγούρι είναι η πείνα, και κάνουμε τους μάγκες και λέμε "γιατι να μην πάμε δραχμή, αφου και με ευρώ θα πεινάμε"
Είναι κάτι που θα προσυπόγραφε μαζί σου ο Χρυσοχοίδης.nachos wrote:Quoted for uber-epic-ultra-super-duper truth. Ελλάς η χώρα του ευφυολογήματος και των ατακαδώρων.m4ver1ck wrote:Καλα μάλλον δεν ξέρουμε τι αγγούρι είναι η πείνα, και κάνουμε τους μάγκες και λέμε "γιατι να μην πάμε δραχμή, αφου και με ευρώ θα πεινάμε"
Θα τα πουμε σε κανα μήνα (σε περιπτωση επιστροφης στην δραχμή) που θα έχεις μισθο 80 ευρώ για 8ωρο και τιμες στα ιδια υψη, και για να συμπληρώνουμε εισόδημα θα πρέπει να στήνουμε κώλο στην Συγγρου και την Κλαυθμώνος και με το ενδεχόμενο η δραχμή να αντικατασταθεί από την τούρκικη λιρέττα..WoLfeN Ilic wrote:Ενώ τώρα έχουμε ένα νόμισμα ακέραιο και μισθούς ανταγωνιστικούς της Βουλγαρίας με τιμές Μιλάνου για να μην πεισμώσουν οι επιχειρήσεις και φύγουν από τη χώρα μας.
Τα λέμε σε κανά μήνα με καινούρια συλλογική σύμβαση και μισθούς 300 ευρώ για 8ωρο. Όσοι δουλεύουν σε εταιρίες που εφαρμόζουν την ΕΣΣΕ ξέρουν ήδη για ποιο πράγμα μιλάω.. Κυρίως όσοι είναι < 25.
Άλλη μια στιγμή kodak που αποδεικνύει του λόγου το αληθέςfo@ wrote:Είναι κάτι που θα προσυπόγραφε μαζί σου ο Χρυσοχοίδης.nachos wrote:Quoted for uber-epic-ultra-super-duper truth. Ελλάς η χώρα του ευφυολογήματος και των ατακαδώρων.m4ver1ck wrote:Καλα μάλλον δεν ξέρουμε τι αγγούρι είναι η πείνα, και κάνουμε τους μάγκες και λέμε "γιατι να μην πάμε δραχμή, αφου και με ευρώ θα πεινάμε"
Exception in thread main: java.lang.InvalidArgumentException in line: 1; "One must actually work in order to receive any payment proposed by social policies."m4ver1ck wrote:Θα τα πουμε σε κανα μήνα (σε περιπτωση επιστροφης στην δραχμή) που θα έχεις μισθο 80 ευρώ για 8ωρο