Αντιδράσεις για την οικονομική κρίση
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
- Academic status: N>4
Re: Αντιδράσεις για την οικονομική κρίση
Το θέμα είναι πολύ απλό.Φταίνε οι δολοφόνοι και το σύστημα που τους ανέχεται.
Άκουσα ότι φταίνε οι διαδηλωτές γιατί δεν έκαναν κάτι να τους σταματήσουν , ο Βγενόπουλος που δεν έκλεισε την τράπεζα , ο νόμος που δεν επιτρέπει στα διατηρητέα να μπουν προστατευτικά ρολά κλπ.Ντάξει κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών αλλά ο καουμπόυ Χρυσοχοίδης που δεν μπορεί να σταματήσει 15 κωλόπαιδα να κάψουν την Αθήνα δεν φταίει?Εγώ τον θυμάμαι που λύσσαγε στα Δεκεμβριανά για ανικανότητα της ΝΔ και ζήταγε παραιτήσεις.Τόσα χρόνια δηλαδή ρε αλήτες δεν τους μάθατε ποιοι είναι??Και τυχαίο είναι που κάψανε τον συγκεκριμένο που τελευταία μίλαγε πολύ?
Άκουσα ότι φταίνε οι διαδηλωτές γιατί δεν έκαναν κάτι να τους σταματήσουν , ο Βγενόπουλος που δεν έκλεισε την τράπεζα , ο νόμος που δεν επιτρέπει στα διατηρητέα να μπουν προστατευτικά ρολά κλπ.Ντάξει κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών αλλά ο καουμπόυ Χρυσοχοίδης που δεν μπορεί να σταματήσει 15 κωλόπαιδα να κάψουν την Αθήνα δεν φταίει?Εγώ τον θυμάμαι που λύσσαγε στα Δεκεμβριανά για ανικανότητα της ΝΔ και ζήταγε παραιτήσεις.Τόσα χρόνια δηλαδή ρε αλήτες δεν τους μάθατε ποιοι είναι??Και τυχαίο είναι που κάψανε τον συγκεκριμένο που τελευταία μίλαγε πολύ?
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
- dexter
- Venus Former Team Member
++ja_the_invincible wrote:Το θέμα είναι πολύ απλό.Φταίνε οι δολοφόνοι και το σύστημα που τους ανέχεται.
15χρονα κάνουν τα επεισόδια , εγώ 3 φορές έχω πάει σε πορεία και τους αναγνωρίζω παρά τις κουκούλες..
δηλαδή τι να κάνουν οι διαδηλωτές, τον μπάτσο, να κυνηγιόμαστε μεταξύ μας?
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Last edited by dexter on Thu May 06, 2010 12:58 am, edited 1 time in total.
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
- tZoLe
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Παιδιά πέθαναν 3 άνθρωποι, που βρίσκονταν στη δουλειά τους την ώρα που χιλιάδες άλλοι ασκούσαν το δημοκρατικό τους δικαίωμα και διαδήλωναν. Δημοκρατία είναι αυτό? Όλοι ψάχνουμε να βρούμε ποιος φταίει. Και τι με νοιάζει ποιος φταίει, εδώ πεθάναν άνθρωποι. Δεν είναι στραβός ο γιαλός, εμείς στραβά αρμενίζουμε. Ευθύνες ηθικές έχουν όλοι, και ο βγενόπουλος, και το πολιτικό σύστημα και η αστυνομία και όλοι εμείς που τόσα χρόνια καθόμαστε στις τηλεοράσεις και ανεχόμαστε τα μπάχαλα ή τους προβοκάτορες να παίζουν κεντρικό ρόλο στην ελληνική κοινωνία. Φυσικά αυτοί που πετάξανε τις μολότοφ είναι δολοφόνοι και μακάρι να βρεθούν.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
για το spoiler : ξερω οτι απο το μπλοκ των εκπαιδευτικων (της σημερινης πορειας εννοω) υπηρχαν γιουχαρισματα (και μια μικρη συμπλοκη καποιων γυμναστων με μπαχαλους) για να διωξουν τετοιο κοσμο απο την πορεια για να μην χαλασει το πραγματικο της νοημα. προφανως οπως ειπες κατι τετοιο ποτε δεν το λενε στις ειδησειςdexter wrote:++ja_the_invincible wrote:Το θέμα είναι πολύ απλό.Φταίνε οι δολοφόνοι και το σύστημα που τους ανέχεται.
15χρονα κάνουν τα επεισόδια , εγώ 3 φορές έχω πάει σε πορεία και τους αναγνωρίζω παρά τις κουκούλες..
δηλαδή τι να κάνουν οι διαδηλωτές, τον μπάτσο, να κηνυγιόμαστε μεταξύ μας?
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
τσου οι μπαχαλάκηδες δεν είναι πιτσιρίκια.το λέω γιατί έχω δει από κοντά.οι περισσότεροι είναι κλασσικοί μπαχαλάκηδες γηπέδου.γνωστές φάτσες - γνωστά ονόματα.δεν κατηγορώ κανένα , άλλωστε ούτε εγώ θα προσπαθούσα να τους πάω κόντρα γιατί οι τύποι είναι φονιάδες( τουλάχιστον όχι αν δεν είχα κανά ΚΝΑΤ τύπου Τοτεμ μαζί μουdexter wrote: 15χρονα κάνουν τα επεισόδια , εγώ 3 φορές έχω πάει σε πορεία και τους αναγνωρίζω παρά τις κουκούλες..
δηλαδή τι να κάνουν οι διαδηλωτές, τον μπάτσο, να κηνυγιόμαστε μεταξύ μας?

Να τονίσω ότι επίσης σήμερα πήγαν να γίνουν ακροδεξιά προβοκάτσια και το πρόλαβε τελευταία στιγμή το ΠΑΜΕ.
δεν μπορώ σαν πολίτης να τα βάλω με ένα ψυχοπαθή.για αυτό υπάρχουν τα ματ(όχι για να δέρνουν εμένα και τον κάθε εμένα)tZoLe wrote:ανεχόμαστε τα μπάχαλα ή τους προβοκάτορες να παίζουν κεντρικό ρόλο στην ελληνική κοινωνία.
- mikem4600
- Gbyte level
@chriskin
Σ' ευχαριστώ που τον επιβεβαιώνεις. Θαυμάζω και την αφελή σιγουριά σου ότι το "κακό αφεντικό" τους υποχρέωσε όλους και ούτε ένας δεν υπάρχει περίπτωση να ήθελε να δουλέψει από μόνος του επειδή π.χ. είχε ανάγκη τα λεφτά. Και μου φαίνεται ...ενδιαφέρουσα η προσπάθεια αποπροσανατολισμού από τη μολότοφ προς τα ανύπαρκτα μέτρα πυρασφάλειας του κτιρίου και το άσχημο περιβάλλον εργασίας, με σκοπό να θολώσουμε τον καταμερισμό ευθυνών.

Σ' ευχαριστώ που τον επιβεβαιώνεις. Θαυμάζω και την αφελή σιγουριά σου ότι το "κακό αφεντικό" τους υποχρέωσε όλους και ούτε ένας δεν υπάρχει περίπτωση να ήθελε να δουλέψει από μόνος του επειδή π.χ. είχε ανάγκη τα λεφτά. Και μου φαίνεται ...ενδιαφέρουσα η προσπάθεια αποπροσανατολισμού από τη μολότοφ προς τα ανύπαρκτα μέτρα πυρασφάλειας του κτιρίου και το άσχημο περιβάλλον εργασίας, με σκοπό να θολώσουμε τον καταμερισμό ευθυνών.
Δηλαδή με κατηγορείς ότι είτε είμαι ψεύτης (παρ' όλο που είναι φάτσα φόρα στο fb wall μου), είτε ότι κάνω παρέα με ανθρώπους που είναι κακοί και χαζοί (και μη-φοιτητές...). Πληροφοριακά, το άτομο που έκανε το σχόλιο αυτό αποφοίτησε πρώτος στη χρονιά μου στο ΜΠΣ ΕΥ και έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Θα σε παρακαλούσα να το ξανασκεφτείς και να ανακαλέσεις.chriskin wrote:δεν γινεται να υπαρχει ανθρωπος τοσο κακος (και χαζος) που να πιστευει κατι τετοιο σαν αυτο που ειπες, εχω την ελπιδα πως αυτο που εγραψες ηταν φτιαχτο και οχι κατι που ειπε κανονικος φοιτητης.

Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Για να πάρει άδεια λειτουργίας ένα οποιοδήποτε κατάστημα , πρέπει πρώτα να πάρει άδεια απο την πυροσβεστική , ( αν θες ψάξε το ) ανάμεσα σε πολλές άλλες αρμόδιες υπηρεσίες..αποπροσανατολισμού από τη μολότοφ προς τα ανύπαρκτα μέτρα πυρασφάλειας του κτιρίου και το άσχημο περιβάλλον εργασίας, με σκοπό να θολώσουμε τον καταμερισμό ευθυνών.
Αυτό είναι fact.. Όπως πχ αν ας πούμε καταρρεύσει ένα κτήριο έχει ποινικές ευθήνες ο μηχανικός και όπως αν έχεις παρκαρισμένο κάπου το αυτοκίνητο σου και αυτοκτονήσει κάποιος απο μια πολυκατοικία πάνω του έχεις επίσης ποινικές ευθύνες..
Και για παράδειγμα υποθέτω οτι οι οικογένειες των νεκρών θα διακαιούνται σίγουρα αποζημίωση , ενώ η ασφάλεια που θα έχει κάνει η marfin κατα πάσα πιθανότητα θα ξεπαραδιαστεί αρκετά..
Προφανώς και πάλι αυτός που πέταξε την μολότοφ θα κατηγορηθεί για φόνο σε πρώτο βαθμό..!

σιγουρα δεν εχεις διαβασει τα αλλα μηνυματα παραπανω, το πρωτο μερος σου ειναι ανουσιο.mikem4600 wrote:@chriskin
Δηλαδή με κατηγορείς ότι είτε είμαι ψεύτης (παρ' όλο που είναι φάτσα φόρα στο fb wall μου), είτε ότι κάνω παρέα με ανθρώπους που είναι κακοί και χαζοί (και μη-φοιτητές...). Πληροφοριακά, το άτομο που έκανε το σχόλιο αυτό αποφοίτησε πρώτος στη χρονιά μου στο ΜΠΣ ΕΥ και έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Θα σε παρακαλούσα να το ξανασκεφτείς και να ανακαλέσεις.chriskin wrote:δεν γινεται να υπαρχει ανθρωπος τοσο κακος (και χαζος) που να πιστευει κατι τετοιο σαν αυτο που ειπες, εχω την ελπιδα πως αυτο που εγραψες ηταν φτιαχτο και οχι κατι που ειπε κανονικος φοιτητης.
προφανως και πηγε κοσμος να δουλεψει αλλα πρεπει να ειναι κανεις τελειως τυφλος για να μην ξερει οτι πολλοι υποχρεωθηκαν με την απειλη της απολυσης. ειδικα οταν το λενε και οι ιδιοι. Σοβαρεψου ! αλλο να γλυφουμε παντα το αφεντικο και αλλο να ειμαστε τυφλοι σε ο,τι γινεται γυρω μας.
ειπα οτι ελπιζω πως ειναι φτιαχτο. αρα δεν σε κατηγορησα οτι εισαι ψευτης.
οσο για το με ποιους κανεις παρεα, προβλημα σου. εγω προφανως με τετοια ατομα δεν θελω να κανω παρεα. προτιμω οι φιλοι μου να ειναι ανθρωποι σωστοι και ηθικοι, που να σεβονται τους συμπολιτες τους και να καταλαβαινουν τι γινεται γυρω τους.
επισης, τι με νοιαζει αμα ειχε καλους βαθμους;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; σε λιγο θα μου πεις οτι ειναι καλος ανθρωπος , κι ας λεει τετοια πραγματα, επειδη εχει ωραια παπουτσια. καποιο πιο ασχετο επιχειρημα; δεν σε ρωτησα αμα ειναι καλος επιστημονας, και ουτε με ενδιαφερει στο ελαχιστο. ικανοι επιστημονες εφτιαξαν τις αιθουσες θανατου του hitler, ειναι και καλοι ανθρωποι; Τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα;;;
(τωρα για το οτι προσπαθισα να αποπροσανατολισω , τι να πω. οπου το ειδες πες το μου και μενα..)
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
σωστόAmmarkoV wrote: Για να πάρει άδεια λειτουργίας ένα οποιοδήποτε κατάστημα , πρέπει πρώτα να πάρει άδεια απο την πυροσβεστική , ( αν θες ψάξε το ) ανάμεσα σε πολλές άλλες αρμόδιες υπηρεσίες..
Αυτό είναι fact.. Όπως πχ αν ας πούμε καταρρεύσει ένα κτήριο έχει ποινικές ευθήνες ο μηχανικός και όπως αν έχεις παρκαρισμένο κάπου το αυτοκίνητο σου και αυτοκτονήσει κάποιος απο μια πολυκατοικία πάνω του έχεις επίσης ποινικές ευθύνες..

- mikem4600
- Gbyte level
Σύμφωνοι, αλλά και που ξέρεις ότι δεν είχε; Ή θεωρείς ότι το 99% δεν λαδώνει και βγάζει μία στο άψε-σβήσε; Ή ότι οι προδιαγραφές δεν έχουν ξεμείνει στο '60 ή απαλλάσσουν τα παλιά κτίρια όπως αυτό το νεοκλασικό (διατηρητέο?) απ' το να έχουν αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης (εδώ άλλα που είναι του '90 και του 2000 δεν έχουν);AmmarkoV wrote:Για να πάρει άδεια λειτουργίας ένα οποιοδήποτε κατάστημα , πρέπει πρώτα να πάρει άδεια απο την πυροσβεστική , ( αν θες ψάξε το ) ανάμεσα σε πολλές άλλες αρμόδιες υπηρεσίες..
Βλέπεις που πηγαίνει αυτό;
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Όχι σου ξαναλέω ο δολοφόνος είναι αυτός που έριξε την μολότοφ αλλά!Βλέπεις που πηγαίνει αυτό;
ο μπαχαλάκιας φταίει γιατί : έριξε την μολότοφ που έκαψε το κτήριο και η πράξη του οδήγησε σε ασφηξία 3 άτομα..αν υπήρχε και δεν λειτούργησε , η αν υπήρχε και δεν κατάφερε κάτι γιατί ένα μπετόνι βενζίνη
αυτός που ανέλαβε το σύστημα πυρόσβεσης φταίει γιατί : το σύστημα πυρόσβεσης απέτυχε να σβήσει την πυρκαγιά (άσχετο τι την προκάλεσε) και άρα οδήγησε σε ασφηξία 3 άτομα..
ο διευθυντής ή δεν ξέρω γώ φταίει : γιατί απο αμέλεια ενώ ήξερε οτι υπήρχαν επεισόδια "ανάγκασε" ( μπορεί κάποιος να ισχυριστεί , δεν ξέρω ) τους 3 ανθρώπους ναρθούν και τα "επεισόδια" προκάλεσαν την φωτιά του κτηρίου οπότε αυτός έμμεσα σχετίζεται και πάλι κτλ κτλ ..
Κάπως έτσι είναι..

- mikem4600
- Gbyte level
@AmmarkoV
Μαζί σου, απλώς τα παίρνω όταν βλέπω να φωνάζουν "α! ο Βγενόπουλος έφταιγε (μόνο)" για να βγάλουν την ουρά τους απ' έξω - δες κάνα δυο σελίδες πίσω.
Εν τω μεταξύ το fb έχει πάρει φωτιά. Το πιο μαζεμένο, αυτή τη φορά από παλιό συμμαθητή
Μαζί σου, απλώς τα παίρνω όταν βλέπω να φωνάζουν "α! ο Βγενόπουλος έφταιγε (μόνο)" για να βγάλουν την ουρά τους απ' έξω - δες κάνα δυο σελίδες πίσω.
Εν τω μεταξύ το fb έχει πάρει φωτιά. Το πιο μαζεμένο, αυτή τη φορά από παλιό συμμαθητή
I am really disgusted with...
...f**king anarchists who destroyed today's protest march and killed 3 innocent people...
...f**king police who did nothing about this, they only evoke anger...
...f**king communists who silently supported the explosion of violence...
...f**king fascists with their ridiculous propaganda during such a difficult period of time...
...f**king Bgenopoulos who threatened his employees to remain in the bank or loose their jobs...
...f**king politicians who don't even think to blame themselves on what is happening today...
...f**king mercenary journalists who present the facts the way they want, they way they are being told...
...and the list seems endless...
We are sinking to moral abjection.
- WoLfeN Ilic
- Mbyte level
Μια χαρα κανει τη δουλεια του και πολυ καλα μαλιστα. Καουμποϋ ηταν ο πολυδωρας και ο μαρκογιαννακης. Κατα την αποψη μου ειναι ο πιο επιτυχημενος υπουργος δημοσιας ταξης που εχει περασει ποτε απο την ελλαδα.ja_the_invincible wrote:Ντάξει κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών αλλά ο καουμπόυ Χρυσοχοίδης που δεν μπορεί να σταματήσει 15 κωλόπαιδα να κάψουν την Αθήνα δεν φταίει?Εγώ τον θυμάμαι που λύσσαγε στα Δεκεμβριανά για ανικανότητα της ΝΔ και ζήταγε παραιτήσεις.Τόσα χρόνια δηλαδή ρε αλήτες δεν τους μάθατε ποιοι είναι??Και τυχαίο είναι που κάψανε τον συγκεκριμένο που τελευταία μίλαγε πολύ?
Η αστυνομια δεν μπορει να ειναι παντα επιθετικη, καποιες φορες οπως και σημερα πρεπει να ειναι αμυντικη αλλιως ριχνει λαδι στη φωτια και μπορει να προκαλεσει μεγαλυτερες κοινωνικες εκρηξεις. Μη κοιτας την ευρωπη, δεν ειμαστε στην ιδια φαση. Αμα θες να τα συγκρινεις με ευρωπη πρεπει να γυρισεις σε δεκαετιες 70 - 80. Ομως τοτε η ελλαδα μολις εβγαινε απο μια επταετη χουντα και ο κοσμος προφανως δε σηκωνε και πολλα απο καταστολη και αστυνομια. Οποτε την περιοδο που ολα τα μεγαλα κρατη της ευρωπης(αγγλια, ιταλια, γερμανια) ανασυνταχτηκαν και επεβαλλαν αυτο που ονομαζουμε σημερα ευρωπαικο δογμα ασφαλειας, η ελλαδα ελειπε απο το κολπο. Η ελλαδα τοτε επρεπε να προσφερει κρατος προνοιας και οχι κρατος βιαιης καταστολης οπως τα αλλα κρατη. Και καπου εκει φτανουμε στο 85 με δολοφονια καλτεζα, στο 91 με δολοφονια τεμπονερα, οποτε δεν ειχε ποτε την πραγματικη ευκαιρια να το κανει. Και ουτε τωρα ελπιζω πως θα εχει την ευκαιρια να το κανει. Γιατι ενω καποιοι θρηνουν για τον θανατο των 4 ατομων, καποιοι αλλοι τριβουν τα χερια τους και φτιαχνουν σεναρια πως θα σταματησουν τις μαζικες διαδηλωσεις ή εστω θα τις κανουν απολυτα ειρηνικες. Με λιγα λογια η ελλαδα για να τα καταφερει πρεπει να περασει το ευρωπαικο δογμα ασφαλειας, αλλα χωρις να περασει απο το σταδιο της βιαιης καταστολης γιατι δεν εχει το χρονικο περιθωριο ουτε εχει τις συγκηριες με το μερος της.
Οποτε τωρα θα προσπαθησουν να περασουν στον κοσμο το δογμα των ειρηνικων πορειων με κερακια και καθιστικες διαμαρτυριες, με οσο το δυνατον λιγοτερες απεργιες(εδω ερχεται το διαλεκτικο παιχνιδι περι ελευθεριας) και καταληψεις. Βεβαια εδω βοηθαει και η κοινωνικη αμνησια που ξεχναει οτι κανενας νομος σε ευρωπαικο ή αλλο μεγαλο κρατος δεν επεσε ειρηνικα και κανενα δικαιωμα δεν κατακτηθηκε ειρηνικα. Ας δει καποιος πως κατακτηθηκε το 8ωρο που σημερα το θεωρουμε τυχερο να δουλευει καποιος 8ωρο και οχι 9ωρο ή 10ωρο. Και για να το παμε στα ελληνικα πλαισια ας διαβασει καποιος πως αποσυρθηκε ο νομος 815 για την παιδεια το '79 απο την κυβερνηση καραμανλη(κωστακη dad).
Οπως και να εχει, 4 ανθρωποι πεθαναν σημερα και τιποτα δεν το αλλαζει αυτο. Η απλη λογικη λεει οτι την πρωτη ευθυνη την εχουν αυτοι που εκαψαν την τραπεζα. Απο εκει και μετα, ευθυνες προφανως εχει και ο βγενοπουλος αλλα και ο υπευθυνος της τραπεζας αυτης και για τα μετρα πυροσβεσης αρχικα αλλα και για το γεγονος οτι κρατουσαν κλειδωμενους υπαλληλους ενω απ'εξω γινονται επισοδια -τακτικη που εφαρμοζει και το attica οπως εχω παρατηρησει. Τα περι προβοκατσιας τα θεωρω ακρως απιθανα σεναρια. Το να τους αφησαν να καουν επισης, καθως μια τετοια οδηγια που εμπλεκει απλους υπαλληλους(ματ και πυροσβεστικη) καποια στιγμη θα διαρευσει, δεν ειναι κολπο που στηνουν κατω απο το τραπεζι κοκκαλης με βαρδινογιαννη.
Απλα αυτο που χρειαζεται ειναι ψυχραιμια, καθαρο μυαλο και ανοιχτα τα ματια για να μην αφησει ο κοσμος καποιους να στηνουν σεναρια και πολιτικα παιχνιδια πανω στα σωματα των νεκρων.
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Ναι προφανώς πολιτικές απόψεις του facebook και τίποτα παραπέρα.γιατί όσοι έχουν πάει έστω και σε μία πορεία ξέρουν ότι οι ΚΚεδες είναι οι μόνοι που κάνουν πορείες περιφρουρούμενες και χωρίς επεισόδια.αυτά για να μην εκτείθεσαι..mikem4600 wrote: ...f**king communists who silently supported the explosion of violence...

WoLfeN Ilic wrote: Καουμποϋ ηταν ο πολυδωρας και ο μαρκογιαννακης.

εγώ πάλι όχι.δεν είναι πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο απλά πρώτη φορά είχε τόσο τραγική κατάληξη.WoLfeN Ilic wrote:Τα περι προβοκατσιας τα θεωρω ακρως απιθανα σεναρια.
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Found on the internetz
Μπορεί και να είναι αυθεντική δήλωση..
Μπορεί και να είναι αυθεντική δήλωση..
"Νιώθω υποχρέωση απέναντι στους αδικοχαμένους συναδέρφους μου να πω αυτές τις αντικειμενικές αλήθειες. Στέλνω αυτό το μύνημα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και όλα τα ενημερωτικά sites. Όποιος έχει ακόμα συνείδηση, ας το δημοσιεύσει. Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν να παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης.
? Η πυροσβεστική υπηρεσία δεν έχει δώσει έγγραφη άδεια για το συγκεκριμένο κτίριο, η συμφωνία ήταν κάτω από το τραπέζι, όπως άλλωστε γίνεται πρακτικά με όλες τις επιχειρήσεις και τις εταιρείες στην Ελλάδα.
? Το συγκεκριμένο κτίριο δεν διαθέτει πυρασφάλεια και πυροπροστασία, ούτε μελέτη ούτε εγκατάσταση, δηλαδή ψεκαστήρες οροφής, εξόδους διαφυγής, πυροσβεστικές φωλιές. Μόνο φορητούς πυροσβεστήρες, οι οποίοι φυσικά δε μπορούν να αντιμετωπίσουν μια εκτεταμένη πυρκαγιά σε ένα κτίριο φτιαγμένο με προ πολλού ξεπερασμένες προδιαγραφές ασφαλείας.
? Κανένα κατάστημα της τράπεζας δε διαθέτει προσωπικό εκπαιδευμένο στην αντιμετώπιση πυρκαγιών. Ούτε καν στη χρήση των λιγοστών πυροσβεστήρων. Η διοίκηση προφασίζεται πάντα το κόστος και δεν κάνει ούτε στοιχειώδεις κινήσεις για να προφυλάξει το προσωπικό.
? Ποτέ δεν έχει γίνει άσκηση εκκένωσης οποιουδήποτε κτιρίου από τους εργαζόμενους της τράπεζας ούτε έχει γίνει σεμινάριο από πυροσβέστες, ώστε να δοθούν οδηγίες για τέτοιες καταστάσεις. Οι μόνες ασκήσεις που έχουν γίνει στη Mafrin Bank είναι για σενάρια τρομοκρατικών ενεργειών και διαφυγή των μεγάλων κεφαλιών της τράπεζας από τα γραφεία τους.
? Το συγκεκριμένο κτίριο δεν είχε ειδική πρόβλεψη για φωτιά, παρόλο που λόγω η κατασκευή του είναι πολύ ευαίσθητη κάτω από τέτοιες συνθήκες και παρόλο που ήταν γεμάτο με υλικά από πάνω μέχρι κάτω. Υλικά που παίρνουν φωτιά πολύ εύκολα, όπως χαρτί, πλαστικά, καλώδια, έπιπλα. Το κτίριο αυτό αντικειμενικά είναι ακατάλληλο για χρήση σαν τράπεζα λόγω της κατασκευής του.
? Καμία ομάδα προσωπικού ασφαλείας δεν έχει γνώση πρώτων βοηθειών και πυρόσβεσης, παρόλο που πρακτικά του ανατίθεται με προφορική εντολή κάθε φορά να προστατέψει το κατάστημα. Οι τραπεζικοί υπάλληλοι καλούνται να γίνουν πυροσβέστες και σεκιούριτι ανάλογα με τις επιθυμίες του κάθε κ.Βγενόπουλου.
? Τα στελέχη της τράπεζας απαγόρεψαν κάθετα και κατηγορηματικά στους εργαζόμενους να φύγουν, παρόλο που οι ίδιοι το ζητούσαν επίμονα από νωρίς το πρωί, ενώ επέβαλλαν στους εργαζόμενους να κλειδώσουν τις πόρτες και επιβεβαίωναν συνέχεια τηλεφωνικά το κλείδωμα του κτιρίου. Όποιος φύγει να μην έρθει αύριο για δουλειά, ήταν η μόνιμη απειλή. Τους έκλεισαν ακόμα και την πρόσβαση στο διαδίκτυο για να μην επικοινωνούν με τον έξω κόσμο.
? Εδώ και μέρες επικρατεί πλήρης τρομοκρατία στην τράπεζα σχετικά με τις κινητοποιήσεις, με την προφορική προσφορά "ή δουλεύεις ή απολύεσαι".
? Οι δύο αστυνομικοί της ασφάλειας που δουλεύουν στο συγκεκριμένο κατάστημα για τις ληστείες δεν εμφανίστηκαν σήμερα, παρόλο που τα στελέχη είχαν υποσχεθεί προφορικά ότι θα τους φέρουν εκεί.
Επιτέλους κύριοι, κάντε την αυτοκριτική σας και σταματήστε να περιφέρεστε παριστάνοντας τους σοκαρισμένους. Είστε οι υπεύθυνοι για αυτό που έγινε σήμερα και σε κάποιο ευνομούμενο κράτος (σαν κι αυτά που κατά καιρούς χρησιμοποιείτε σαν παράδειγμα από τηλεοράσεως) θα ήσασταν ήδη κρατούμενοι για τις παραπάνω πράξεις. Με δόλο έχασαν τη ζωή τους οι συνάδερφοί μου σήμερα. Δόλο της τράπεζας και του κ.Βγενόπουλου προσωπικά, που έδωσε εντολή, όποιος δε δουλέψει να μην έρθει αύριο στο γραφείο."
http://athens.indymedia.org

- mikem4600
- Gbyte level
Ναι βρε, εκτίθεμαι πατώντας τους εκτεθημένους κάλους σας...ja_the_invincible wrote:Ναι προφανώς πολιτικές απόψεις του facebook και τίποτα παραπέρα.γιατί όσοι έχουν πάει έστω και σε μία πορεία ξέρουν ότι οι ΚΚεδες είναι οι μόνοι που κάνουν πορείες περιφρουρούμενες και χωρίς επεισόδια.αυτά για να μην εκτείθεσαι..mikem4600 wrote: ...f**king communists who silently supported the explosion of violence...![]()

e-rooster.gr wrote:4 Νεκροί και μια Άθλια Μεταπολίτευση
Μάι 6th, 2010 | Ναπολέων Λιναρδάτος| Κατηγορία: Ελλάδα
Κάποια μέρα αν βλέποντας ξανά όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα έχεις την εντύπωση ότι παρατηρείς τα γεγονότα μιας ξένης και παράξενης χώρας θα ξέρεις ότι ζεις σε μια καλύτερη Ελλάδα. Αυτή η νέα Ελλάδα θα έχει αποκτήσει αυτό που η Μεταπολίτευση έχει σκοτώσει, και που για δεκαετίες, ανεξαρτήτως καταστάσεων στην νεότερη ιστορία μας ποτέ δεν είχαμε χάσει, την ελπίδα.
Μπορεί να είσαι υπερήφανος για Θερμοπύλες, για την προσφάτως καταληφθείσα Ακρόπολη, για το Όχι του 40, αλλά για την Ελλάδα του σήμερα, ντροπή, οργή, αγανάκτηση. Ήρθε ο καιρός να πούμε την μεγάλη αλήθεια που χρόνια τώρα αποφεύγουμε γιατί δεν έχουμε το θάρρος που θα απαιτούσε μια εθνική αυτογνωσία, η Μεταπολίτευση απέτυχε. Μια περίοδος της ελληνικής ιστορίας που χαρακτηρίζεται από την έλλειψη πάτου – κάθε χρόνο που περνάει νομίζουμε ότι είδαμε τα χειρότερα και κάθε χρόνος που έρχεται μας διαψεύδει. Της Μεταπολίτευσης οι αξίες, τα οράματα, τα συνθήματα, τα οικονομικά, οι πολιτικοί και οι πολίτες απέτυχαν.
Άνηκαν σε αυτή την Ελλάδα που δεν είχε το μέσο η τη διάθεση να βολευτούν κάπου στο δημόσιο. Κέρδιζαν το ψωμί τους δουλεύοντας σκληρά και με το μόχθο τους πλήρωναν για την δικιά τους ζωή και για τη ζωή αυτών του δημοσίου
Χθες με έναν καθόλα βάρβαρο τρόπο 3 συνάνθρωποι μας και ένα αγέννητο μωρό εκτελέσθηκαν στο βωμό της μεταπολιτευτικής παράνοιας. Μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα δούλευαν για να συντηρήσουν τους εαυτούς τους και τις οικογένειες τους προσφέροντας υπηρεσίες στους συμπολίτες τους. Άνηκαν σε αυτή την Ελλάδα που δεν είχε το μέσο η τη διάθεση να βολευτούν κάπου στο δημόσιο. Κέρδιζαν το ψωμί τους δουλεύοντας σκληρά και με το μόχθο τους πλήρωναν για την δικιά τους ζωή και για τη ζωή αυτών του δημοσίου.
Είναι η άλλη Ελλάδα που ποτέ δεν βλέπουμε στις τηλεοράσεις να κλείνει δρόμους και να πυρπολεί. Είναι η Ελλάδα που πολύ συχνά κάτω από άθλιες συνθήκες εργασίας καλείτε χωρίς ουσιαστικό αντάλλαγμα να πληρώνει το κόστος του άπληστου ελληνικού κρατισμού. Είναι η Ελλάδα που πληρώνει τους φόρους της και βλέπει τους απανταχού κρατικοδίαιτους προνομιούχους και επιχειρηματίες να φιγουράρουν το νεοπλουτισμό τους. Είναι η Ελλάδα που με ελαφρώς καμουφλαρισμένη περιφρόνηση σχολιάζεται από τον εθνικό μας πλακατζή κάθε Τρίτη στης 9 ως ανεπαρκώς ταξικά συνειδητοποιημένη και του καναπέ. Η πιο αδικημένη τάξη της Μεταπολίτευσης, οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα.
Για αυτό και το χθεσινό αιματοκύλισμα εμπεριέχει απίθανα μεγέθη ύβρεως. Θλίβομαι για όλα αυτά που πρόκειται να συμβούν αλλά καταλαβαίνω ότι θα κληθούμε να πληρώσουμε ακριβά για όλα αυτά που κάναμε και δεν κάναμε τα τελευταία 36 χρόνια. Και ας αρχίσει ο κατάλογος από τα χθεσινά όταν κάποιοι από εμάς πέταξαν μολότοφ σε μια τράπεζα, όταν κάποιοι άλλοι από εμάς χλεύαζαν τους υπαλλήλους όταν φώναζαν για βοήθεια, όταν επίσης κάποιοι από εμάς εμπόδιζαν τα πυροσβεστικά να φτάσουν.
Μετά ίσως ο κατάλογος θα πρέπει να επεκταθεί σε όλους αυτούς που απροκάλυπτα και καθημερινά υπερασπίζονται την βία ως πρέπων μέσο επιβολής των δικών τους πολιτικών προτιμήσεων. Όλους αυτούς που τόσο αβίαστα και ανεύθυνα εκστομούν μια από τις πιο χιλιοειπωμένες μπαρούφες της μεταπολίτευσης, «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη.» Όχι κύριοι, νόμος είναι αυτό που ψηφίζει το ελληνικό κοινοβούλιο και περνά συνταγματικό έλεγχο. Υπάρχουν νόμοι που μου είναι απεχθείς αλλά δεν έχω το δικαίωμα να τους καταργώ. Το ίδιο ισχύει και για την αριστερά. Σε μια δημοκρατία δεν κυβερνά ο όχλος ούτε και μια κρατικοδίαιτη και αυτόκλητη κάστα «εκφραστών» του εργάτη. Στη δημοκρατία κυβερνά ο νόμος.
Υπάρχουν νόμοι που μου είναι απεχθείς αλλά δεν έχω το δικαίωμα να τους καταργώ. Το ίδιο ισχύει και για την αριστερά. Σε μια δημοκρατία δεν κυβερνά ο όχλος ούτε και μια κρατικοδίαιτη και αυτόκλητη κάστα «εκφραστών» του εργάτη. Στη δημοκρατία κυβερνά ο νόμος
Το ότι τα παραπάνω δεν είναι κοινώς αποδεκτά αποδεικνύει πόση λίγη πρόοδο έχουμε κάνει από το 74. Το χειμώνα του 2009 είχα γράψει ότι η ημέρα αποκατάστασης της δημοκρατίας, η 24η Ιουλίου, είναι πράγματι μια ιστορική επέτειος. Το θέμα όμως είναι ότι κάποτε θα πρέπει να έλθει και η 25η Ιουλίου. Είναι καιρός να ξεκολλήσουμε από το 1974. Και τα προβλήματα θέλουν τον εκσυχρονισμό τους. Πριν από 34 χρόνια κάναμε ένα άλμα μπροστά και αφήσαμε δεκαετίες πολιτειακών προβλημάτων στον παρελθόν. Η 24η Ιουλίου ήταν πρόοδος, αλλά της μιας ημέρας πρόοδος.
Πρόσφατα μιλώντας με ένα φίλο που ανήκει στην αριστερά συμφωνήσαμε σε ένα πράγμα, το μεγάλο αριθμό ευκαιριών που η Ελλάδα έχασε από την Μεταπολίτευση και μετά. Αποδείξαμε σαν λαός, αυτό που συχνά λέγεται για τον αραβικό κόσμο, ότι είχαμε ένα απίστευτο ταλέντο στο να μην χάνουμε ευκαιρία να χάνουμε ευκαιρία.
Μήπως με την δημοκρατία αποκτήσαμε ένα σοβαρό πολιτικό προσωπικό; Όχι, απλά αναγάγαμε τον λαϊκισμό σε κυρίαρχο πολιτικό λόγο. Δημιουργήσαμε μήπως μια υπεύθυνη αστική τάξη; Ούτε και αυτό, έχουμε μια ομάδα κρατικοδίαιτων νεόπλουτων χωρίς καμία αίσθηση ευθύνης και αστικής πολιτικής συνείδησής. Τα προγράμματα της ΕΟΚ/ΕΕ τα χρησιμοποιήσαμε για να καταστρέψουμε την ελληνική γεωργία και τον αλόγιστο δανεισμό για την δημιουργία εκατοντάδων χιλιάδων εξαρτημένων από το κράτος νταντά.
Όλα αυτά με στενοχωρούν μα όλα αυτά μπορούμε να τα φτιάξουμε. Αλλά τώρα, βράδυ Τετάρτης, γράφοντας αυτό το άρθρο, αυτό που πραγματικά με θλίβει και οργίζει αφάνταστα είναι κάτι που δεν μπορούμε να αλλάξουμε. Αυτούς τους τέσσερις που δεν μπορούμε να τους έχουμε εδώ και που σε λίγο στην καθημερινότητα μας θα ξεχάσουμε. Αυτούς που θυσιάστηκαν στο τέλος μιας άθλιας και χρεοκοπημένης μεταπολίτευσης.
- Proxenos
- Gbyte level
Σε ένα ευνομούμενο κράτος οι κύριοι αυτοί δε θα συλλαμβάνονταν αυτόματα, αλλά το θέμα θα πήγαινε σε δίκη με τα εξής πιθανά ερωτήματα: Ήταν επικίνδυνο να ανοίξει το κατάστημα τη μέρα αυτή; Μπορούσε η διοίκηση να προβλέψει τι θα γίνει; Υπήρχαν ενδείξεις για τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν; Ποια η ευθύνη της διοίκησης δεδομένης της κατάστασης προ των γεγονότων; Εάν πράτταμε σύμφωνα με το προσωπικό αίσθημα δικαιοσύνης του καθενός τότε θα φτάναμε - όπως ήδη έχουμε φτάσει - στη δικαιοσύνη του δρόμου... Εφόσον από επίσημα χείλη δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση/κλήση σε/απαγόρευση/προειδοποίηση για το άνοιγμα τον καταστημάτων ή την κυκολοφορία στους δρόμους γιατί πρέπει ο Βγενόπουλος και ο κάθε Βγενόπουλος να κλείσει το μαγαζί του; Αυτό δε σημαίνει ότι ο Βγενόπουλος δεν έχει ευθύνες ή ότι έπραξε σωστά. Δεν σημαίνει όμως και ότι έχει ευθύνες. Γιατί πρέπει να κλείνουμε τον χώρο εργασίας μας και να φοβόμαστε για τη ζωή μας και τη ζωή των δικών μας κάθε φορά που γίνεται πορεία; Είναι τραγικό να θεωρεί ο μέσος πολίτης σε αυτή τη χώρα ότι αυτή η κατάσταση είναι φυσιολογική! Απλώς food for thought... εδώ πολλοί θέλουν - πάλι - να μας πούνε ότι μόνο ο Βγενόπουλος και οι πολιτικοί φταίνε. Όσοι πετάνε τις μολότωφ είναι είτε προβοκάτσια ή απελπισμένοι που καλά κάνουν. Μήπως τους ξέρουμε προσωπικά για να βγάλουμε συμπέρασμα; Το μόνο σίγουρο είναι ότι σκότωσαν 3 ανθρώπους.AmmarkoV wrote:[..]
Επιτέλους κύριοι, κάντε την αυτοκριτική σας και σταματήστε να περιφέρεστε παριστάνοντας τους σοκαρισμένους. Είστε οι υπεύθυνοι για αυτό που έγινε σήμερα και σε κάποιο ευνομούμενο κράτος (σαν κι αυτά που κατά καιρούς χρησιμοποιείτε σαν παράδειγμα από τηλεοράσεως) θα ήσασταν ήδη κρατούμενοι για τις παραπάνω πράξεις. Με δόλο έχασαν τη ζωή τους οι συνάδερφοί μου σήμερα. Δόλο της τράπεζας και του κ.Βγενόπουλου προσωπικά, που έδωσε εντολή, όποιος δε δουλέψει να μην έρθει αύριο στο γραφείο."
http://athens.indymedia.org
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
Για να συνοψισουμε λοιπον:
Καποιοι πανιβλακες μπαχαλοαναρχικοι πεταξαν τις μολοτοφ στην τραπεζα, οπως εξαλλου κανουν συνηθως σε πορειες κλπ.
Πραγμα το οποιο εμμεσως παραδεχεται και το indymedia στην κεντρικη σελιδα του, αφου η γραμμη που περναει ειναι οτι
2. Επισης απο το μυαλουδακι τους δε περναει οτι οι υπαλληλοι ηταν εκει γιατι ισως να χρειαζοταν τα λεφτα (ο ιδιωτικος τομεας δεν απεργουσε εξαλλου), κρινοντας εξ ιδιων τα αλλοτρια (επειδη αυτοι οι ρεμπελοι δηλαδη πιθανοτατα να μη δουλευουν, τους φαινεται ακατανοητο να χρειαζεται καποιος να δουλεψει, ειδικα την "ιερη" μερα της πορειας!
)
3. Τελος, μ'αρεσει που το θεωρουν και αυτονοητο πως αμα εχει πορεια κλπ πρεπει τα μαγαζια να κλεινουν, γιατι αλλιως "πανε γυρευοντας" και αμα γινει κατι φταιει αυτος που πηγε στο μαγαζι του να βγαλει το μεροκαματο και οχι αυτος που εκανε τα επεισοδια!
Με λιγα λογια, κατα τους αναρχικους και το indymedia, για το θανατο των πολιτων φταινε τα ...αφεντικα που δεν τους προστατεψαν απο τις μολοτοφ, λες και ειναι συνηθισμενο καιρικο φαινομενο!
Λογικη του παραλογου, αλλα τεσπα, με αυτους δε μπορεις να μιλας με βαση την κοινη λογικη.
Καποιοι πανιβλακες μπαχαλοαναρχικοι πεταξαν τις μολοτοφ στην τραπεζα, οπως εξαλλου κανουν συνηθως σε πορειες κλπ.
Πραγμα το οποιο εμμεσως παραδεχεται και το indymedia στην κεντρικη σελιδα του, αφου η γραμμη που περναει ειναι οτι
και οτιindymedia wrote:Λες και υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα αυτοί που επιτέθηκαν στην τράπεζα να γνώριζαν πως μέσα υπήρχαν άνθρωποι
1. Δε φταινε τα αποβρασματα που πεταξαν τις μολοτοφ δηλαδη, επειδη "που να ξερουν οτι ειχε κοσμο μεσα".indymedia wrote:πραγματικός αυτουργός του σημερινού τραγικού θανάτου των 3 ανθρώπων είναι ο “κύριος” Βγενόπουλος

2. Επισης απο το μυαλουδακι τους δε περναει οτι οι υπαλληλοι ηταν εκει γιατι ισως να χρειαζοταν τα λεφτα (ο ιδιωτικος τομεας δεν απεργουσε εξαλλου), κρινοντας εξ ιδιων τα αλλοτρια (επειδη αυτοι οι ρεμπελοι δηλαδη πιθανοτατα να μη δουλευουν, τους φαινεται ακατανοητο να χρειαζεται καποιος να δουλεψει, ειδικα την "ιερη" μερα της πορειας!

3. Τελος, μ'αρεσει που το θεωρουν και αυτονοητο πως αμα εχει πορεια κλπ πρεπει τα μαγαζια να κλεινουν, γιατι αλλιως "πανε γυρευοντας" και αμα γινει κατι φταιει αυτος που πηγε στο μαγαζι του να βγαλει το μεροκαματο και οχι αυτος που εκανε τα επεισοδια!

Με λιγα λογια, κατα τους αναρχικους και το indymedia, για το θανατο των πολιτων φταινε τα ...αφεντικα που δεν τους προστατεψαν απο τις μολοτοφ, λες και ειναι συνηθισμενο καιρικο φαινομενο!
Λογικη του παραλογου, αλλα τεσπα, με αυτους δε μπορεις να μιλας με βαση την κοινη λογικη.

- WoLfeN Ilic
- Mbyte level
jimn αμα η νοημοσυνη σου σε αυτη την ηλικια ειναι σε τοσο χαμηλο επιπεδο, δε θελω να σκεφτω σε τι επιπεδο ηταν οταν ησουν νεοτερος...
Εγραψε καποιος κατι στο indymedia αρα συμφωνα με την παραλογικη:
1. Σημαινει οτι το αποδεχεται ολο το indymedia
2. Σημαινει οτι το αποδεχεται ολος ο αναρχικος χωρος
Βεβαια μακαρι να ηταν αγαθη βλακεια η σκεψη σου αλλα δεν ειναι και τοσο αγαθη. Γιατι αυτο που λες για το Indymedia βαζω στοιχημα πως το λες μονο για εκει. Δεν διαβαζεις π.χ αποψεις του PASCAL και λες οτι το αποδεχεται ολο το venus και οτι το αποδεχεται ολοκληρο το φοιτητικο σωμα του πανεπιστημιου
Βεβαια μακαρι να ηταν αγαθη βλακεια η σκεψη σου αλλα δεν ειναι και τοσο αγαθη. Γιατι αυτο που λες για το Indymedia βαζω στοιχημα πως το λες μονο για εκει. Δεν διαβαζεις π.χ αποψεις του PASCAL και λες οτι το αποδεχεται ολο το venus και οτι το αποδεχεται ολοκληρο το φοιτητικο σωμα του πανεπιστημιου
Δε το "εγραψε καποιος στο Indymedia", ειναι στο κεντρικο του θεμα στην πρωτη σελιδα, οχι καποιο τυχαιο σχολιο κλπ.WoLfeN Ilic wrote:jimn αμα η νοημοσυνη σου σε αυτη την ηλικια ειναι σε τοσο χαμηλο επιπεδο, δε θελω να σκεφτω σε τι επιπεδο ηταν οταν ησουν νεοτερος...
(Ασε που το οποιο κεντρικο τους θεμα, νομιζω -χωρις να ειμαι και 100% σιγουρος- οτι συμφωνα με τους αναρχικους βγαινει μετα απο καποια συνελευση τους κλπ, οχι; )
Last edited by jimm on Thu May 06, 2010 11:45 am, edited 2 times in total.
- sandra
- Wow! Terabyte level
Ρε Jimm διάβασε το ποστ του ανθρώπου, τι πας και λες; Σου εξηγεί πως αυτές τις γενικεύσεις τις κάνεις μόνο για το Indymedia και φαντάζεται πως αν διαβάσεις μια περίεργη άποψη στο venus δε θα πεις αμέσως πως την ενστερνίζεται ολόκληρο το forum και οι διαχειριστές του.
Χθες παίδες κατέβηκε τελικά μπλοκ από την ΑΣΟΕΕ; Κύλησαν ήρεμα εκεί τα πράγματα; Οι παρατάξεις συμμετείχαν;

Χθες παίδες κατέβηκε τελικά μπλοκ από την ΑΣΟΕΕ; Κύλησαν ήρεμα εκεί τα πράγματα; Οι παρατάξεις συμμετείχαν;
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- WoLfeN Ilic
- Mbyte level
δηλαδη νομιζεις οτι μαζευονται ολοι οι αναρχικοι και αποφασιζουν τι μπαινει στην κεντρικη σελιδα του indymedia? Δεν ξερω αν το γνωριζεις αλλα καθε ιστοσελιδα εχει μια διαχειριστικη ομαδα. Ετσι και στο indymedia. Ε απο ποσα ατομα να αποτελειται?5 -10 -15 -50? Αυτο σημαινει οτι το συμφωνησαν ολοι οι αναρχικοι?jimm wrote:Δε το "εγραψε καποιος στο Indymedia", ειναι στο κεντρικο του θεμα στην πρωτη σελιδα, οχι καποιο σχολιο κλπ.WoLfeN Ilic wrote:jimn αμα η νοημοσυνη σου σε αυτη την ηλικια ειναι σε τοσο χαμηλο επιπεδο, δε θελω να σκεφτω σε τι επιπεδο ηταν οταν ησουν νεοτερος...
(Το οποιο κεντρικο θεμα, νομιζω οτι συμφωνα με τους αναρχικους καθοριζεται απο μετα απο καποια συνελευση τους κλπ, κατι τετοιο)
Τελικα παιζει οντως να ειναι νοητικο το θεμα...jimm wrote:Για κανε μου ενα copy-paste, που ακριβως το ειπα αυτο...WoLfeN Ilic wrote: και λες οτι το αποδεχεται ολο το venus και οτι το αποδεχεται ολοκληρο το φοιτητικο σωμα του πανεπιστημιου
@sandra οχι απο οσο γνωριζω δεν κατεβηκε μπλοκ ασοεε αλλα ειδα φοιτητες και καθηγητες