Χτύπησαν 18χρονο γιατί είχε στο FΒ φωτογραφία με την ελληνική σημαία

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Re: Χτύπησαν 18χρονο γιατί είχε στο FΒ φωτογραφία με την ελληνική σημαία

Post by Αριωνας » Sun Sep 22, 2013 5:49 pm

mosquito110 wrote:@Αριώνα
Ακόμα περιμένω να μου αναλύσεις με επιχειρήματα τις διαφωνίες σου.
Για ποιο ακριβώς πράγμα περιμένεις να επιχειρηματολογήσω; Για το ότι δεν αγαπώ τους άγιους και τέλειους αναρχικούς; Eπειδή το θες εσύ,θα πρέπει να συμφωνώ ντε και καλά με τους αναρχικούς; Υπάρχουν πολλά πράγματα που διαφωνώ με τους αναρχικούς, και μην περιμένεις να τα αναλύσω εδώ μέσα.
Σου ανέφερα και πιο πριν, που λογικά θα το προσπέρασες, το πιο ουσιώδες είναι η βία. Τους αρέσει να παίζουν ξύλο με τα ΜΑΤ ή διάφορους άλλους, να μπουκάρουν μέσα σε διάφορες σχολές και να τα κάνουν όλα πουτ@ν@ με το έτσι θέλω. Με την βία, όπως είπα, δεν λύνεις κανένα κοινωνικό πρόβλημα. Είναι κατακριτέα απ'όπου και αν προέρχεται, είτε απ'τους αναρχικούς είτε απ'τους χρυσαυγίτες!

Για πες μας, εσύ φίλε mosquitto110, γιατί οι αναρχικοί είναι οι καλοί της υπόθεσης σύμφωνα με σένα;
ImageImage
mosquito110
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by mosquito110 » Sun Sep 22, 2013 9:09 pm

Αριωνας wrote:
mosquito110 wrote:@Αριώνα
Ακόμα περιμένω να μου αναλύσεις με επιχειρήματα τις διαφωνίες σου.
Για ποιο ακριβώς πράγμα περιμένεις να επιχειρηματολογήσω; Για το ότι δεν αγαπώ τους άγιους και τέλειους αναρχικούς; Eπειδή το θες εσύ,θα πρέπει να συμφωνώ ντε και καλά με τους αναρχικούς; Υπάρχουν πολλά πράγματα που διαφωνώ με τους αναρχικούς, και μην περιμένεις να τα αναλύσω εδώ μέσα.
Σου ανέφερα και πιο πριν, που λογικά θα το προσπέρασες, το πιο ουσιώδες είναι η βία. Τους αρέσει να παίζουν ξύλο με τα ΜΑΤ ή διάφορους άλλους, να μπουκάρουν μέσα σε διάφορες σχολές και να τα κάνουν όλα πουτ@ν@ με το έτσι θέλω. Με την βία, όπως είπα, δεν λύνεις κανένα κοινωνικό πρόβλημα. Είναι κατακριτέα απ'όπου και αν προέρχεται, είτε απ'τους αναρχικούς είτε απ'τους χρυσαυγίτες!

Για πες μας, εσύ φίλε mosquitto110, γιατί οι αναρχικοί είναι οι καλοί της υπόθεσης σύμφωνα με σένα;
Επειδή φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα για τη/τις θεωρίες της αναρχίας(που κινούνται από τους κοινωνιστές μέχρι τους μηδενιστές), είναι αδύνατον να τις αναλύσω μέσα σε ένα ποστ. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν έχεις σκοπό να μάθεις τι πιστευουν οι αναρχικοι, δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ παραπάνω μαζί σου.
Όταν θα αποκτήσεις σταθερή γνώμη και δεν θα μεταβάλλεται από ποστ σε ποστ, ίσως ξανασυζητήσουμε.
Με αμόρφωτους δεν έχω τη διάθεση να μιλάω.
Αυτό που λένε ουτοπία εμείς το λέμε απλά ζωή
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Sun Sep 22, 2013 10:10 pm

mosquito110 wrote:Επειδή φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα για τη/τις θεωρίες της αναρχίας(που κινούνται από τους κοινωνιστές μέχρι τους μηδενιστές), είναι αδύνατον να τις αναλύσω μέσα σε ένα ποστ. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν έχεις σκοπό να μάθεις τι πιστευουν οι αναρχικοι, δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ παραπάνω μαζί σου.
Όταν θα αποκτήσεις σταθερή γνώμη και δεν θα μεταβάλλεται από ποστ σε ποστ, ίσως ξανασυζητήσουμε.
Με αμόρφωτους δεν έχω τη διάθεση να μιλάω.
Σιγά ρε "μορφωμένε" mosquito110, που ξέρεις τα πάντα περί αναρχίας. Την παιδεία την δικιά μου μόνο με κυάλια την βλέπεις. Και αυτό στο λέω επειδή επιμένεις να υποστηρίζεις τους αναρχικούς. Απέναντι σου θα με βλέπεις, όσο δεν ξέρεις να μιλάς. Επίσης, η άποψη μου περί αναρχίας είναι η ίδια και αμετάβλητη. Και δεν με ενδιαφέρει καθόλου άμα δεν σου αρέσει. Πρόβλημά σου.
Και για να μην παρεξηγηθώ, και οι χρυσαυγίτες τα ίδια σκ@τ@ με αυτούς είναι. Συγγνώμη, αλλά δεν παίρνω και πολύ στα σοβαρά αυτούς που υποστηρίζουν τον χώρο της αναρχίας και της χ.α.

Α, και που είσαι... Αδιαφορώ παντελώς για το τι πιστεύουν οι αναρχικοί.

Ξέρουμε όλοι ποιοι είναι, πάντως :

Link
ImageImage
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Mon Sep 23, 2013 1:48 am

Kλαίω ρε Αρίωνα, ΚΛΑΙ-Ω.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
nachos
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by nachos » Mon Sep 23, 2013 1:53 am

stoupeace wrote:Kλαίω ρε Αρίωνα, ΚΛΑΙ-Ω.
Μήπως εννοείς the philosopher;
Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Mon Sep 23, 2013 1:55 am

stoupeace wrote:Kλαίω ρε Αρίωνα, ΚΛΑΙ-Ω.
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[img]http://didyoumean.se/image/%CE%B9%CF%89%CE%BD/thephilosopher/en/[/img]
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Mon Sep 23, 2013 1:57 am

Conspiracy theories all over
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Mon Sep 23, 2013 2:04 am

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, αλλά δεν είμαι και φιλόσοφος. Απλά πράγματα λέω.
ImageImage
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level

Post by ala_mages » Mon Sep 23, 2013 12:24 pm

ja_the_invincible wrote:Conspiracy theories all over
Εγώ τα έλεγα καιρό τώρα :lol:
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
X-ray
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by X-ray » Mon Sep 23, 2013 2:00 pm

Μην τσακώνεστε μωρέ όλη την ώρα.

Αναρχικός κατά τη γνώμη μου είναι πολύ γενική έννοια.
Δεν μπορείς να λες ότι τα 2 άκρα είναι οι Αναρχικοί και οι Χρυσαυγίτες.
Είναι σαν να λες ότι υπάρχουν Γρήγορα Αυτοκίνητα από τη μια και Πεπόνια από την άλλη.
Συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.

Δεν πιστεύω ότι οποιαδήποτε παρέμβαση και αλλαγή στο ήδη υπάρχον κοινωνικό/πολιτικό σύστημα θα καλυτερεύσει τις συνθήκες ζωής των ανθρώπων όλου του κόσμου. Δεν πιστεύω ότι η Δημοκρατία και ο Καπιταλισμός λειτουργεί. Δεν πιστεύω ότι ο Σοσιαλισμός / Κομμουνισμός όπως μου τον παρουσιάζουν τα αριστερά κόμματα είναι η λύση. Και πιστεύω ότι η αλλαγή, ακόμα και να μην είναι απαραίτητα καλή, βοηθάει θετικά την κοινωνία. Και αυτή τη στιγμή έχουμε λασπώσει να ψηφίζουμε τα ίδια και τα ίδια, να λέμε τα ίδια και τα ίδια και το μόνο που καταφέρνουμε είναι να ανεβαίνουν αντιδραστικά κινήματα και από τις 2 πλευρές. Κάτι μέσα μου λέει: "Στα π@π@κια μου... Καλά να πάθουμε."

Και εμένα θεωρώ ότι οι απόψεις μου είναι μάλλον πιο κοντά στην αναρχία και μάλλον (όπως βιάζονται να με χαρακτηρίσουν μερικοί) στον μηδενισμό.
Δεν βγαίνω στους δρόμους να σπάω πράγματα. Δεν συμφωνώ με τους περισσότερους αναρχικούς που έχω συναντήσει σε πααααρα πολλά πράγματα.
Αλλά αυτή είναι και η "μαγεία της αναρχίας". Είναι ουσιαστικά το "Rest of World" των πολιτικών απόψεων.
shrinked image
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Mon Sep 23, 2013 5:15 pm

ala_mages wrote:
ja_the_invincible wrote:Conspiracy theories all over
Εγώ τα έλεγα καιρό τώρα :lol:
Ποιο πράγμα έλεγες τόσον καιρό; Και εγώ βλέπω ότι nachos, MpoMp και τώρα εσύ έχετε βγει εκτός θέματος και δεν απαντάτε στην ουσία του θέματος. Γίνονται τόσα έκτροπα μέσα και έξω απ'την σχολή μας και εσείς κοιτάτε μόνο να τρολάρετε. Αηδία έχει καταντήσει αυτό. Δεν ξέρω πως λειτουργεί αυτό το φόρουμ, αλλά διακρίνω ότι σε αρκετά threads κοιτάτε να τολάρετε, να τσακωθείτε μεταξύ σας όπως λέει και ο x-ray, και να κάνετε το άσπρο μαύρο αγνοώντας την ουσία του πράγματος. Να χαρώ εγώ open-minded συμφοιτητές... Μπράβο μας... Αυτή είναι η Ελλάδα μας.. Αυτοί είναι οι Ελληναράδες. Δεν περίμενα τίποτα λίγοτερο και τίποτα περισσότερο.
ImageImage
rose
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: 4th year

Post by rose » Mon Sep 23, 2013 7:28 pm

Οποιος λεει ότι η αριστερά δεν παράγει βία είναι ιστορικά άσχετος. Η πάλη των τάξεων δημιουργει αναπόφευκτα βία, εχει δική της δικαιοσυνη. Ο Σαμαράς επιλέγει την θεωρία των άκρων ακριβώς για να το χωνεψει η λαική βάση. Η αριστερά δεν εχει μέλλον ειτε ως ακρο ειτε ως...you name it. Όποιος πιστέψει στην αριστερά θα απογοητευτεί και το κρατος φυσικά πολύ πιθανό θα αποτυχει. Δεν είναι τυχαία τα ποσοστά σε σοβαρές χώρες, βλέπε Γερμανια.
που θα πάει θα το δουμε...
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Mon Sep 23, 2013 8:59 pm

Σκανδιναβικές χώρες.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
m4ver1ck
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by m4ver1ck » Tue Sep 24, 2013 1:53 pm

Εμφύλιος ρε! Τα δυο ακρα θα μας φάνε....

(Βέβαια, για όποιον έχει κάποια στοιχειώδη επαφη με την πολιτική επιστήμη, το ενδεχόμενο εμφυλίου δεν χρειάζεται δύο "ακρα", ένα "μέσο" και ένα "άκρο" είναι μια χαρά από μόνα τους για την τελεσή αυτού του κακού. Μην τσιμπάτε από τις μπαρούφες των ΑΡΔ οτι ΧΑ και Αριστερα θα μας φέρουν εμφύλιο.)
Kommt Zeit, kommt Rat, kommt Attentat!
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Tue Sep 24, 2013 7:03 pm

m4ver1ck wrote:Εμφύλιος ρε! Τα δυο ακρα θα μας φάνε....

(Βέβαια, για όποιον έχει κάποια στοιχειώδη επαφη με την πολιτική επιστήμη, το ενδεχόμενο εμφυλίου δεν χρειάζεται δύο "ακρα", ένα "μέσο" και ένα "άκρο" είναι μια χαρά από μόνα τους για την τελεσή αυτού του κακού. Μην τσιμπάτε από τις μπαρούφες των ΑΡΔ οτι ΧΑ και Αριστερα θα μας φέρουν εμφύλιο.)
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Δεν είπε κανείς το αντίθετο. Δεν τίθεται καν θέμα εμφυλίου. Άσε όλα τα προπαγανδίστικα κανάλια και sites να λένε ό,τι τους κατέβει.
Εγώ, btw, απλά αναδημοσίευσα μέχρι τώρα (γιατί δεν πρόκειται να το ξανακάνω) ό,τι ψέμα ή αλήθεια μας πλασάρουν τα διάφορα sites. Είναι στην κρίση του καθενός να το πιστέψει ή οχι και να σχολιάσει αντίστοιχα αυτό που θέλει, χωρίς όμως να ειρωνεύεται τον συμφοιτητή του επειδή τυχαίνει να έχει διαφορετική άποψη απ'αυτόν. Αυτό είναι που δεν γουστάρω καθόλου. Το κόμπλεξ μερικών δεν έχει όρια... :smt012
ImageImage
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”