Πέτρες από μικροπωλητές σε αστυνομικούς έξω από την ΑΣΟΕΕ

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
michalis
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a
Re: Πέτρες από μικροπωλητές σε αστυνομικούς έξω από την ΑΣΟΕΕ

Post by michalis » Tue Sep 24, 2013 12:11 am

Αριωνας wrote:
michalis wrote:Κάτσε, δηλαδή για να καταλάβω το μοναδικό σου πρόβλημα είναι ότι κάνουν ό,τι κάνουν στο συγκεκριμένο σημείο; Αν ήταν δυο στενά παρακάτω όλα ΟΚ?
...είναι ότι αυτοί οι μικροπωλητές κάνουν παρεμπόριο ακριβώς έξω απ'τη σχολή μας, και όταν προκύπτει κάποιο απρόοπτο καταφεύγουν μέσα στο κτήριο. Εμένα, δεν θα με πείραζε να πήγαιναν λίγο πιο μακρυά απ'τη σχολή μας και ας πούλαγαν ό,τι ήθελαν.
Λάθος σχόλιο παράθεσες. Anyway, όπως κατάλαβες το πρόβλημα μου είναι αυτό που λες. Το είχα αναφέρει και στα πρώτα μου σχόλια. :-p
Να σου πω, με μία Αντίφαση Οτινανοπούλου έχεις καμιά συγγένεια; Μου πε ότι σε ξέρει...ΚΑΛΑ. :cool:

Κοίτα, αντικειμενικά ούτε εμένα θα με πείραζε αν όντως πήγαιναν λίγο πιο πέρα (δεν έχω κανένα θέμα με το ότι είναι παράνομοι, όπως και τα αφεντικά τους που είναι Έλληνες, όπως και με το ότι είναι η κατάλληλη πρόφαση για να κάνουν show τα ματ κάθε δεκαπέντε). Απλά ρε συ, έχουν πρόβλημα οι του ΙΕΚ Ακμή που είναι δυο στενά πιο κάτω...κατάλαβες τι γίνεται? Αλλιώς εγώ θα το είχα ήδη προτείνει σε ΓΣ, τι συζητάμε....Κατα βάθος ούτε εμένα μ'αρέσουν οι μελαμψοί μικροπωλητές. Είναι αντιαισθητικοί.
mosquito110
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by mosquito110 » Tue Sep 24, 2013 12:13 am

stoupeace βρίσε με :smt079
Αυτό που λένε ουτοπία εμείς το λέμε απλά ζωή
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Tue Sep 24, 2013 12:15 am

michalis wrote:Να σου πω, με μία Αντίφαση Οτινανοπούλου έχεις καμιά συγγένεια; Μου πε ότι σε ξέρει...ΚΑΛΑ. :cool:

Κοίτα, αντικειμενικά ούτε εμένα θα με πείραζε αν όντως πήγαιναν λίγο πιο πέρα (δεν έχω κανένα θέμα με το ότι είναι παράνομοι, όπως και τα αφεντικά τους που είναι Έλληνες, όπως και με το ότι είναι η κατάλληλη πρόφαση για να κάνουν show τα ματ κάθε δεκαπέντε). Απλά ρε συ, έχουν πρόβλημα οι του ΙΕΚ Ακμή που είναι δυο στενά πιο κάτω...κατάλαβες τι γίνεται? Αλλιώς εγώ θα το είχα ήδη προτείνει σε ΓΣ, τι συζητάμε....Κατα βάθος ούτε εμένα μ'αρέσουν οι μελαμψοί μικροπωλητές. Είναι αντιαισθητικοί.
Άλλα λέει η γιαγιά μου, άλλα ακουν' τ'αυτιά μου. Τέτοια φάση, είσαι, φίλε μου.
ImageImage
michalis
Gbyte level
Gbyte level

Post by michalis » Tue Sep 24, 2013 12:21 am

Αριωνας wrote:
michalis wrote:Να σου πω, με μία Αντίφαση Οτινανοπούλου έχεις καμιά συγγένεια; Μου πε ότι σε ξέρει...ΚΑΛΑ. :cool:

Άλλα λέει η γιαγιά μου, άλλα ακουν' τ'αυτιά μου. Τέτοια φάση, είσαι, φίλε μου.
Ναι, αυτό ακριβώς. Διάνα έπεσες όμως! Μα ποιος είσαι τέλος πάντων??????
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Tue Sep 24, 2013 12:26 am

michalis wrote:Ναι, αυτό ακριβώς. Διάνα έπεσες όμως! Μα ποιος είσαι τέλος πάντων??????
Αφού ισχυρίστηκες πριν ότι με ξέρεις... Έχω συγγένεια με την Αντίφαση Οτινανοπούλου. Έτσι δεν είπες; Το ξέχασες ήδη;;;
ImageImage
mosquito110
Mbyte level
Mbyte level

Post by mosquito110 » Tue Sep 24, 2013 12:28 am

Ναι ρε Μιχάλη, όλο αντιφάσεις είσαι!
Αυτό που λένε ουτοπία εμείς το λέμε απλά ζωή
michalis
Gbyte level
Gbyte level

Post by michalis » Tue Sep 24, 2013 12:30 am

Είμαι και ξεχασιάρης και αντιφατικός. Και αιθερωβάμων ίσως. Αλλά πάνω απ'ολα είμαι υποκριτής και αντιπρόσωπος. Ρε Αρίωνα εσύ αδικείσαι...ψυχαναλυτής έπρεπε να γίνεις.
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Tue Sep 24, 2013 12:32 am

Μόνος σου τα λες. Δεν σου είπε κανείς τίποτα. Καλή είναι και η αυτοκριτική. ;)
ImageImage
michalis
Gbyte level
Gbyte level

Post by michalis » Tue Sep 24, 2013 12:40 am

Πφφφφφφ......ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ! Jesus δηλαδή με τα καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα....
zaveti
Mbyte level
Mbyte level

Post by zaveti » Tue Sep 24, 2013 12:46 am

Λοιπον Αριωνα επειδη δεν ξερεις, συμφωνα με τα απειρα post σου που λενε το ιδιο πραγμα, τι να εμπιστευτεις και τι να πιστεψεις, αλλα στην πορεια τελικα βρηκες το δρομο να διατυμπανιζεις οτι "υπαρχουν 2 ακρα, μην καταδικαζετε μονο το 1", "η βια ειναι ιδια για ολους, αρα καταδικαστε την απο οπου και αν προερχεται" και τελοσπαντων ολη την επιχειρηματολογια της κυβερνησης, αλλα και της Χρυσης Αυγης, μετα το περιστατικο στο Κερατσινι, ασχετα αν εισαι ή δεν εισαι.
Το περιστατικο που αναδημοσιευεται στην ειδηση λοιπον ηταν ενα κλασικο γεγονος που γινεται καιρο τωρα στη σχολη μας.
Επειδη ημουν μπροστα εκεινη την ωρα σε μια σχεδον αδεια σχολη και οσο και να χτυπιεσαι με τα γνωστες καλοφτιαγμενες ειδησεις που αναπαραγουν τα γνωστα site, εχοντας σαν μοναδικο μαρτυρα, την παντα εγκυρη και αντικειμενικη ΕΛ.ΑΣ., η γνωστη μπατσαρια που ειχε κανει πριν μερικες μερες παλι την εμφανιση της, εκανε απευθειας επιθεση στους μεταναστες, αυτοι ταμπουρωθηκαν στη σχολη και αμεσως μετα οι Ματαδες ξαναεπιτεθηκαν φτανοντας μεχρι την πορτα της σχολης, πετοντας μαλιστα 2 χειροβομβιδες κροτου-λαμψης.
Επειδη οντως παντα συμφωνα με σενα θα φταινε τα 2 ακρα, σε πληροφορω οτι οι αναρχικοι (που στοχοποιεις τωρα σαν αλλο ακρο, στα επομενα θα μιλας σχεδον για ολους οσους εναντιωνονται σε κατι) μεχρι να καταλαβουν τι εγινε, τους πηρε μια μερα... Κοινως δεν εκαναν κατι, την ωρα που η αστυνομια ξαναεκανε επιθεση και αυτο αποδεικνυει οτι η δραση των οποιοδηποτε που το κρατος θεωρει σαν υπαιτιους (ειτε ειναι μικροπωλητες, ειτε βιαια γεγονοτα και δεν ξερω κ εγω τι αλλο) ειναι μονο αλλοθι για να τσακισουν οποιο κεφαλι σηκωνεται.
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Tue Sep 24, 2013 12:50 am

Link

Kαληνύχτα και καλά μυαλά! :razz: Πάντως, όσο και αν θέλω να αποφύγω το trolling, σε αυτό το φόρουμ, είναι αδύνατον. Σαν τα μυρμήγκια μαζεύονται μερικοί. Και δεν αναφέρομαι για τον michali, αλλά για άλλους, προφανώς. Ξέρουν εκείνοι. Ουσιαστικά, για αυτόν και μόνο το λόγο, δεν θα ξαναναρτήσω threads.
Δεν μπορώ το πολύ drama... :smt012 Νύχτα και από μένα.
ImageImage
moody
Gbyte level
Gbyte level

Post by moody » Tue Sep 24, 2013 3:54 am

Σε καταλαβαίνω ,και εγώ θύμα του τρόλλινγκ πέφτω κάθε φορά,αλλά δεν γίνεται να εξουσιάζουν 4-5 άτομα ένα φόρουμ (όπως ακριβώς δεν γίνεται μία μερίδα 10 ατόμων να αποτρέπει τα αλλα 100000000 να παρελάσουν/κάνουν πορεία/καθιστική κτλπ κτλπ). Πρέπει να αντισταθούμε,να ανεβάζουμε δικά μας threads και να κάνουμε σαμποτάζ στα δικά τους .

Αρκετά λοιπόν,εγώ προτείνω να μαζευουτούμε όλοι οι αγανακτισμένοι και να μουτζώνουμε το cslab στο οποίο είναι ο σερβερ του venus .
That will teach em ;-)
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Tue Sep 24, 2013 2:34 pm

Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται στο φόρουμ αυτό και ποιοι κάνουν κουμάντο, αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις σοβαρό διάλογο και ανταλλαγή διαφορετικών απόψων σε θέματα πολιτικού περιεχομένου εξαιτίας μερικών ανεγκέφαλων. Άμα τύχει και διαφωνήσεις μαζί τους, θα μετανιώσεις τη στιγμή που το έκανες, γιατί πολύ απλά αυτοί ΠΡΩΤΟΙ θα σε ειρωνευτούν, θα σε υποτιμήσουν, θα σε χλευάσουν και θα σε <<ταπεινώσουν>> με τον δικό τους τρόπο, θα αισθάνονται περήφανοι μετά για αυτήν την πράξη τους, γιατί πολύ απλά ξέρουν ότι κάποιοι απ'τους διαχειριστές είναι μαζί τους, δεν πρόκειται να τους κάνουν τίποτα, και τα εγκρίνουν κάτι τέτοια απ'την μια πλευρά. Το έχω διακρίνει και σε πολλά άλλα παλιότερα threads στο venus, όχι μόνο στα δικά μου. Εδώ, ο άλλος ο τελευταίος φίλος μου λέει με βεβαιότητα κιόλας, λες και με ξέρει από χθες, ότι δεν ξέρω τι να πιστέψω και ότι έχω κάνει και άπειρα posts(!!!), και μετά περιμένουν να κάνω και σοβαρή συζήτηση μαζί τους.

Εδώ είχα παρακαλέσει από έναν απ'τους διαχειριστές του site, να μεταφέρουν τα όποια προσβλητικά σχόλια έγιναν αρχικά προς το πρόσωπό μου σε άλλο thread, όπου δεν είχα προκαλέσει τον συνομιλητή μου, και ξέρεις τι μου είπε; Δεν γίνεται να το κάνουν, και άμα το έκαναν θα μετέφεραν όλο το thread στα off-topic. Και το πιο αστείο είναι ότι έκρινε ότι είμαι υπερβολικός και υποτιμώ τον συνομιλητή μου. Όλα αυτά απ'τον ίδιο τον διαχειριστή/συντονιστή του venus........... Άσ'το φίλε μου, δεν βγάζεις άκρη. Γι'αυτό και εγώ δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με πολιτικά θέματα εδώ μέσα, όχι επειδή μερικοί απαξιώνουν και ειρωνεύονται την αξιοπιστία της κάθε είδησης, αλλά επειδή βλέπω ότι ο ένας υποστηρίζει τον άλλον, πατάνε like ή thanks ή ό,τι άλλο είναι αυτό μεταξύ τους, επειδή είτε ξέρουν ο ένας τον άλλον είτε για το γαμώτο, και δεν θέλουν να δουν την ουσία ή την οπτική της κάθε είδησης από μια αντίθετη πλευρά. Τζάμπα βερεσέ τα λέω όλα αυτά, αλλά θέλω να πιστεύω ότι και, οι άλλοι, απλοί χρήστες του venus, έχουν μάτια και βλέπουν.
ImageImage
cypher
Venus Former Team Member

Post by cypher » Tue Sep 24, 2013 2:40 pm

Μπράβο ντετέκτιβ βρήκες όλη την συνωμοσία. Με όλους αυτούς είμαστε μια ομάδα και προφανώς δρούμε οργανωμένα ενάντια στις δικές σου σωστές απόψεις. Προφανέστατα ο γιαλός ειναι στραβός. Κάτω ο φασισμός των admins!

Αφου δεν σ'αρεσει τόσο ρε αρίωνα γιατί μπαίνεις ξανά και ξανά και αναλώνεσαι; Άστο αγόρι μου. Είσαι ανώτερος μας και χαραμίζεσαι.
ImageImageImageImageImageImageImage
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Tue Sep 24, 2013 2:44 pm

Δικαιοσύνη απαιτώ και δεν είπα ποτέ ότι είμαι καλύτερος από εσένα ή κάποιον άλλον εδώ μέσα. Όσο για αυτό : "Με όλους αυτούς είμαστε μια ομάδα και προφανώς δρούμε οργανωμένα ενάντια στις δικές σου σωστές απόψεις." αν πρόσεξες, είπα ότι το κάνετε επανελειμμένα και σε πολλά άλλα παλιά threads και σε άλλους χρήστες. Δεν θέλω να φέρω παραδείγματα. Άμα οι ίδιοι οι διαχειριστές δεν μπορούν να επιβάλλουν την τάξη εδώ μέσα, τότε θα επικρατεί η ζούγκλα.
Επίσης, μπαίνω, επειδή μου το πρότειναν ως το μοναδικό "φιλελεύθερο" κατά τ'άλλα φόρουμ της σχολής μας.
ImageImage
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Tue Sep 24, 2013 2:46 pm

Αριωνας wrote:Δικαιοσύνη απαιτώ και δεν είπα ποτέ ότι είμαι καλύτερος από εσένα ή κάποιον άλλον εδώ μέσα. Όσο για αυτό : "Με όλους αυτούς είμαστε μια ομάδα και προφανώς δρούμε οργανωμένα ενάντια στις δικές σου σωστές απόψεις." αν πρόσεξες, είπα ότι το κάνετε επανελειμμένα και σε πολλά άλλα παλιά threads και σε άλλους χρήστες. Δεν θέλω να φέρω παραδείγματα. Άμα οι ίδιοι οι διαχειριστές δεν μπορούν να επιβάλλουν την τάξη εδώ μέσα, τότε θα επικρατεί η ζούγκλα.
Επίσης, μπαίνω, επειδή μου το πρότειναν ως το μοναδικό "φιλελεύθερο" κατά τ'άλλα φόρουμ της σχολής μας.
Δικαιοσύνη? :lol: Φιλελεύθερο φόρουμ? Έχουμε σπόνσορες τη ΔΗΜΑΡ, λίγους βουλευτές από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, παίζει ρε συ! :lol:

Πού τα σκέφτεσαι αυτά και τα λες??? :smt017
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
cypher
Venus Former Team Member

Post by cypher » Tue Sep 24, 2013 2:48 pm

Φιλελεύθερο είναι. Βλέπεις να σε κάνουμε ban η να σβήνουμε τα posts σου; Γράφεις ελεύθερα τις αντιφατικές σου απόψεις και τσακώνεσαι με τους πάντες χωρίς να σε ενοχλούμε. Γράφε τις απόψεις σου με επιχειρήματα και ήρεμο μη προσβλητικό λόγο και θα δεις οτι θα σου απαντάνε έτσι. Πάντα θα υπάρχουν εξαιρέσεις προφανώς η trolls αλλα internet είναι και θα πρέπει να μάθεις να τα αγνοείς και λίγο και όχι να τσιμπάς. Μόνο εσυ διαμαρτύρεσαι συνέχεια. Over and out.
ImageImageImageImageImageImageImage
Ktulu
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Ktulu » Tue Sep 24, 2013 2:50 pm

Αριωνας wrote:Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται στο φόρουμ αυτό και ποιοι κάνουν κουμάντο, αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις σοβαρό διάλογο και ανταλλαγή διαφορετικών απόψων σε θέματα πολιτικού περιεχομένου εξαιτίας μερικών ανεγκέφαλων. Άμα τύχει και διαφωνήσεις μαζί τους, θα μετανιώσεις τη στιγμή που το έκανες, γιατί πολύ απλά αυτοί ΠΡΩΤΟΙ θα σε ειρωνευτούν, θα σε υποτιμήσουν, θα σε χλευάσουν και θα σε <<ταπεινώσουν>> με τον δικό τους τρόπο, θα αισθάνονται περήφανοι μετά για αυτήν την πράξη τους, γιατί πολύ απλά ξέρουν ότι κάποιοι απ'τους διαχειριστές είναι μαζί τους, δεν πρόκειται να τους κάνουν τίποτα, και τα εγκρίνουν κάτι τέτοια απ'την μια πλευρά. Το έχω διακρίνει και σε πολλά άλλα παλιότερα threads στο venus, όχι μόνο στα δικά μου. Εδώ, ο άλλος ο τελευταίος φίλος μου λέει με βεβαιότητα κιόλας, λες και με ξέρει από χθες, ότι δεν ξέρω τι να πιστέψω και ότι έχω κάνει και άπειρα posts(!!!), και μετά περιμένουν να κάνω και σοβαρή συζήτηση μαζί τους.

Εδώ είχα παρακαλέσει από έναν απ'τους διαχειριστές του site, να μεταφέρουν τα όποια προσβλητικά σχόλια έγιναν αρχικά προς το πρόσωπό μου σε άλλο thread, όπου δεν είχα προκαλέσει τον συνομιλητή μου, και ξέρεις τι μου είπε; Δεν γίνεται να το κάνουν, και άμα το έκαναν θα μετέφεραν όλο το thread στα off-topic. Και το πιο αστείο είναι ότι έκρινε ότι είμαι υπερβολικός και υποτιμώ τον συνομιλητή μου. Όλα αυτά απ'τον ίδιο τον διαχειριστή/συντονιστή του venus........... Άσ'το φίλε μου, δεν βγάζεις άκρη. Γι'αυτό και εγώ δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με πολιτικά θέματα εδώ μέσα, όχι επειδή μερικοί απαξιώνουν και ειρωνεύονται την αξιοπιστία της κάθε είδησης, αλλά επειδή βλέπω ότι ο ένας υποστηρίζει τον άλλον, πατάνε like ή thanks ή ό,τι άλλο είναι αυτό μεταξύ τους, επειδή είτε ξέρουν ο ένας τον άλλον είτε για το γαμώτο, και δεν θέλουν να δουν την ουσία ή την οπτική της κάθε είδησης από μια αντίθετη πλευρά. Τζάμπα βερεσέ τα λέω όλα αυτά, αλλά θέλω να πιστεύω ότι και, οι άλλοι, απλοί χρήστες του venus, έχουν μάτια και βλέπουν.
Έχεις απόλυτο δίκιο, το ίδιο εχω παρατηρήσει και εγώ, άμα δεν είσαι φίλος του εκάστοτε διαχειριστή δεν μπορείς να πεις τίποτα χωρίς να σε χλευάσουν οι γνωστοί τύποι. Γι'αυτό άλλωστε για μένα το Venus είναι το τελευταίο forum στο οποίο θα μίλαγα περί πολιτικών θεμάτων. Είναι και αυτός ένας από τους λόγους που το Venus μαραζώνει χρόνο με τον χρόνο περισσότερο και γι'αυτο φταίνε κατά το πλήστον οι τωρινοί διαχειριστές. Ελπίζω όταν αποσυρθούν οι παλιοί και αναλάβει η γενιά του Mpomp να φτιάξουν τα πράματα.
Δοκιμάστε το Unagi, project που έγινε σε συνεργασία με συνάδελφο από το τμήμα μας και είναι αυτήν την στιγμή ανεβασμένο σε Windows Phone Store και Nokia Store.
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Tue Sep 24, 2013 2:59 pm

Ktulu wrote: Έχεις απόλυτο δίκιο, το ίδιο εχω παρατηρήσει και εγώ, άμα δεν είσαι φίλος του εκάστοτε διαχειριστή δεν μπορείς να πεις τίποτα χωρίς να σε χλευάσουν οι γνωστοί τύποι. Γι'αυτό άλλωστε για μένα το Venus είναι το τελευταίο forum στο οποίο θα μίλαγα περί πολιτικών θεμάτων. Είναι και αυτός ένας από τους λόγους που το Venus μαραζώνει χρόνο με τον χρόνο περισσότερο και γι'αυτο φταίνε κατά το πλήστον οι τωρινοί διαχειριστές. Ελπίζω όταν αποσυρθούν οι παλιοί και αναλάβει η γενιά του Mpomp να φτιάξουν τα πράματα.
Serious or trolling? :smt017

Εγώ δηλαδή που είμαι μέλος της ομάδας και γνωρίζω τους διαχειριστές, δεν έχει τύχει να με χλευάσουν, να με τρολάρουν, να με υποτιμήσουν σε συζητήσεις στο forum?

Ο λόγος που το Venus δεν έχει αρκετή κινητικότητα είναι η αδιαφορία και η νοοτροπία του leeching που έχουν οι φοιτητές σε όλο και αυξανόμενο ποσοστό τους. Επίσης η έλλειψη αλτρουισμού και ο (παιδικού χαρακτήρα συνήθως) εγωισμός και κομπλεξισμός πολλών μελών, του στυλ "εγώ μπήκα εδώ και θα γράφω ό,τι γουστάρω, όπως γουστάρω. Όποιος με εμποδίσει είναι φασίστας και η διαχείριση αισχρή".
Δε φταίνε οι διαχειριστές του.

Ποια είναι η γενιά του MpoMp? :smt017 Και γιατί αυτή η γενιά συγκεκριμένα να φτιάξει τα πράγματα και τι ακριβώς πιστεύεις ότι πρέπει να κάνει?
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
m4ver1ck
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by m4ver1ck » Tue Sep 24, 2013 3:00 pm

While, in Venus...

Link

:roll:
Kommt Zeit, kommt Rat, kommt Attentat!
Master_ex
Mbyte level
Mbyte level

Post by Master_ex » Tue Sep 24, 2013 3:05 pm

Dudes cool. Το να μη σας αρέσουν οι απόψεις ενός ατόμου είναι τελείως φυσιολογικό κλπ Το να αρχίζει να μη σας αρέσει ένα άτομο χωρίς ιδιαίτερο λόγο δεν είναι. Μιλήστε με τον άλλον όσο πιστεύετε ότι αξίζει για να του αλλάξετε γνώμη αλλά όταν δείτε ότι αυτό δεν έχει αποτέλεσμα απλά μη δώσετε άλλο σημασία.

Χαλάτε τις καρδιές σας χωρίς λόγο.

Peace out
http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Image Play and help!
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Tue Sep 24, 2013 3:11 pm

Επιβεβαιώνω ως ένας από τους γνωστούς τύπους ότι πριν κράξω κάποιον ρωτάω τους mods αν είναι φίλος τους.

Είναι αστείο το πόσο φοβισμένοι είναι μερικοί άνθρωποι.Φοβισμένοι να πουν τις απόψεις τους μην τους χλευάσουν ( γιατί αμφιβάλλω ότι το έχουν προσπαθήσει ) σε ένα φορουμ.Σκέψου πόσο φοβισμένοι θα είναι να τις υποστηρίξουν στην ίδια την κοινωνία.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”