Να σου πω, με μία Αντίφαση Οτινανοπούλου έχεις καμιά συγγένεια; Μου πε ότι σε ξέρει...ΚΑΛΑ.Αριωνας wrote:michalis wrote:Κάτσε, δηλαδή για να καταλάβω το μοναδικό σου πρόβλημα είναι ότι κάνουν ό,τι κάνουν στο συγκεκριμένο σημείο; Αν ήταν δυο στενά παρακάτω όλα ΟΚ?Λάθος σχόλιο παράθεσες. Anyway, όπως κατάλαβες το πρόβλημα μου είναι αυτό που λες. Το είχα αναφέρει και στα πρώτα μου σχόλια....είναι ότι αυτοί οι μικροπωλητές κάνουν παρεμπόριο ακριβώς έξω απ'τη σχολή μας, και όταν προκύπτει κάποιο απρόοπτο καταφεύγουν μέσα στο κτήριο. Εμένα, δεν θα με πείραζε να πήγαιναν λίγο πιο μακρυά απ'τη σχολή μας και ας πούλαγαν ό,τι ήθελαν.

Κοίτα, αντικειμενικά ούτε εμένα θα με πείραζε αν όντως πήγαιναν λίγο πιο πέρα (δεν έχω κανένα θέμα με το ότι είναι παράνομοι, όπως και τα αφεντικά τους που είναι Έλληνες, όπως και με το ότι είναι η κατάλληλη πρόφαση για να κάνουν show τα ματ κάθε δεκαπέντε). Απλά ρε συ, έχουν πρόβλημα οι του ΙΕΚ Ακμή που είναι δυο στενά πιο κάτω...κατάλαβες τι γίνεται? Αλλιώς εγώ θα το είχα ήδη προτείνει σε ΓΣ, τι συζητάμε....Κατα βάθος ούτε εμένα μ'αρέσουν οι μελαμψοί μικροπωλητές. Είναι αντιαισθητικοί.