ΕΣΡ vs Μπομπ Σφουγγαράκη

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a
Post by para » Sat Nov 24, 2007 5:47 am

netharis wrote:Δηλαδή στα στρουμφάκια που είχαν εναν δηλωμένο ομοφυλόφιλο :razz: στο Στρουμφοχωριό γιατι κανείς δεν έκανε τίποτα;
:lol:
:shock:
Πώς τον έλεγαν;; Αδελφούλη; :lol:
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Sat Nov 24, 2007 9:48 am

μελένιο...
crash_override
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by crash_override » Sat Nov 24, 2007 3:15 pm

tsilochr wrote:μελένιο...
:lol: :lol: :lol:
What to say man...what to say....
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by ultimate_aektzis » Thu Nov 29, 2007 4:23 pm

[οff]φιλε tsilovhr εμενα ακομα στο λαιμο μου καθεται αυτο με το smackdown
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Tue Dec 04, 2007 1:13 pm

Μιχάλης Λεάνης RULEZZZZZZZZZZZZZZZz λέμε:
Δικαίωση

«Γιατί μας νοιάζει ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης;»

Με αφορμή την ανακοίνωση του ΕΣΡ ότι ο Μπομπ κάνει κακό στη διαπαιδαγώγηση και ανάπτυξη των παιδιών, η ομάδα virus προβάλει την ταινία του Μπομπ και περιμένει όλες και όλους για κουβέντα και οργάνωση δράσης.

Αθήνα, Εξάρχεια,
Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007, 09:00.
Στάλθηκε από VIRUS (omadavirus@yahoogroups.com).
Πηγή: http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=111084

O Μπομπ ο Σφουγκαράκης δεν είναι αδερφή,
Είναι ελευθερία και πάλη ταξική!!!!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
StormRider
Gbyte level
Gbyte level
Post by StormRider » Tue Dec 04, 2007 6:05 pm

* Αγώνας - αγώνας, να βγει απ` το κελί. Ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης δεν είναι αδερφή.
* Κάτω τα χέρια απ` το Σφουγγαράκη, δεν είναι ο Ταξίαρχος που φόραγε στριγκάκι.
* Ντροπή σας το σπόγγο να λέτε τζιτζιφιόγκο.
Στο web έπεσα πάνω σε αυτά και μου κίνησε την περιέργεια το ζήτημα. Έχουν κόψει και στο παρελθόν κινούμενα, π.χ dragonball (λόγω βίας).
Αυτό που η ξεφτιλισμένη ΕΣΡ δεν λέει να κόψει είναι οι φραλπελιές, οι εξωγήινοι, οι εκμεταλλευόμενοι σταρ της πάνια και τ καρβέλα, τις οικογένειες των παιδιών στα τέμπη, την φτήνια των μεσημεριανών... και πάει λέγοντας...
Image
Silver
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Silver » Wed Dec 05, 2007 12:35 am

Και έγω έχω κόψει να βλέπω καρτούν λόγω ηλικίας, αλλά μια δυο φορές που πέτυχα τον Βοb σε φιλικό σπίτι έκατσα και τον είδα, χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.

Προσωπικά θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα καρτούν που υπάρχουν. Aστείο και χωρίς βία (εκτός αν εννοούν τους πειρατές στην αρχή!!! :-D )

Και μία είναι η αλήθεια. Ο Bob δεν είναι αδερφή!!!

|..| Είναι ρόκας!!!! |..|

Και για απόδειξη το απόσπασμα από την ταινία...

Link

Το αυθεντικό κομμάτι είναι το I wanna rock των Twisted Sister.

Ρε να το. Να γιατί τον έβγαλαν αδερφή. Αφού τραγουδάει τραγούδια από τις διεστραμμένες αδερφές (twisted sister)!!!

Αν και προσωπικά πιστεύω ότι το ΕΣΡ τα μάτσωσε χοντρά από το Je t' aime για να μην αφήσει τα νέα παιδιά να ακούνε ποιοτική μουσική και να ακούνε το βας βας το γύφτο!!! :-) :) :-D

Και κάτι από τη wikipedia
Unlike the Nickelodeon network, SpongeBob features well-known independent musicians who contribute to its soundtrack. Alternative rock bands such as Wilco, The Shins, The Flaming Lips and Ween (who have contributed two original songs to the show and their 1997 song "Ocean Man" to the movie soundtrack), as well as metal bands Pantera, Motörhead and Twisted Sister have made appearances on the show and movies soundtracks, and heavy metal group Metallica even released a T-shirt featuring cartoon versions of themselves playing live with the characters SpongeBob and Patrick. British rock singer David Bowie announced that he will be a special guest on the SpongeBob SquarePants episode Atlantis SquarePantis airing November 12, 2007.[4]

The TV movie Atlantis SquarePantis referenced numerous other movies or stories. David Bowie's character Lord Royal Highness (with his upper class accent) and the locals looked remarkably like the Blue Meanies (Yellow Submarine) - quite fitting for an underwater adventure. When the characters arrived at his habitat, he fell down as he proceeded down the red carpet (as Willy Wonka did in Charlie and the Chocolate Factory (film), before leading them on a tour. A case can also be made for the yellow road used in the tour and a reference to Wizard of Oz - along with the movie being a musical.
Τελείωσα!!!!
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”