Γ.Γραμματείς-Δ.Σπινέλλης ένας εξ αυτών

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
Sreak
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: PhD

Re: Γ.Γραμματείς-Δ.Σπινέλλης ένας εξ αυτών

Post by Sreak » Tue Nov 17, 2009 10:40 am

Ασχολούμαι με το e-government τα τελευταία 3 χρόνια και έχω συμμετάσχει σε αρκετά έργα που αφορούν τη δημόσια διοίκηση και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Είναι μία παρα πάρα πολύ σημαντική γραμματεία με αυξημένες αρμοδιότητες. Πολλοί από τους ανθρώπους που δουλεύουν στη συγκεκριμένη γραμματεία δεν έχουν το προφίλ του κλασικού δημόσιου υπαλλήλου και αυτό είναι ενθαρρυντικό.

Όσον αφορά τον κύριο Στέφανο Γκρίτζαλη έχω συνεργαστεί μαζί του και πιστεύω πως μπορεί να φέρει αυτό το «κάτι» που λείπει. Από όσα έχω δει στο συγκεκριμένο χώρο, άποψη μου είναι πως έχει δώσει η γραμματεία μεγάλη έμφαση στην τεχνολογία και στην απλή διεκπεραίωση έργων . Πιστεύω πως η τεχνολογία υπάρχει. Κουλτούρα δεν υπάρχει, εμπιστοσύνη δεν υπάρχει, οργανωσιακή ανάπτυξη δεν υπάρχει και όρεξη να συγκρουστείς δεν υπάρχει. Πιστεύω πως ο κος Γκρίτζαλης θα δει τα πράγματα από ψηλά και θα βάλει έστω ένα λιθαράκι στην αντιμετώπιση του χάους της γραφειοκρατίας.

Εύχομαι τα καλύτερα, υπομονή και σιδεροκέφαλος :)
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”