StormRider wrote:Ποιος μλκας ρίχνει μπουκάλι όταν μέσα δουλεύουν άνθρωποι; Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επισκίαση όταν έχει κατέβει >200.000 κόσμος κάτω...
τωρα αν ακουστουν παλι τα περι συνεργασιας , αμεσης η εμμεσης, αυτων που πετανε μολοτοφ και αστυνομιας, εγω θα φταιω;
"δες ποιος κερδιζει για να δεις ποιος ειναι πισω απο ο,τι εγινε" δυστυχως.
mikem4600 wrote:
Δυστυχώς κάποιος λοβοτομημένος θα βγει να πει "χα, αυτοί φταίγανε που κάηκαν επειδή α) δούλευαν σε τράπεζα β) δεν συμμετείχαν στην απεργία" και άλλες τέτοιες παπαριές.
νομιζω οτι χεστηκαμε ολοι για το που δουλευαν (!)
δεν νομιζω να πιστευει κανεις οτι δουλευαν σε τραπεζα επειδη ηθελαν να υποστηριξουν ιδεολογικα τη λογικη της, να φερουν φαι στο σπιτι τους ηθελαν. και για το οτι δεν πηραν μερος στην απεργια, φανταζομαι για τον ιδιο λογο.
sandra wrote:Stormrider δε μας λες πώς ήταν το κλίμα; Εύχομαι να υπήρχε τόση συμμετοχή όση λες. Πάντως και στην επαρχεία βγήκαν στους δρόμους, όχι μόνο εδώ, και αυτό είναι ενθαρρυντικό. Αν δεν καταλάβουμε τώρα τι συμβαίνει καήκαμε με αυτά που έρχονται..
Στον ΣΚΑΙ λέει πάντως πως οι πυροσβέστες που πήγαν να σβήσουν τη φωτιά στη Μαρφίν δέχτηκαν επίθεση

οι γονεις μου ηταν κατω σημερα (εγω γυρισα χθες απο ταξιδι και ημουν τελειως πτωμα) και ειπαν οτι ειχε μεγαλη συμμετοχη (πιθανως απο τις μεγαλυτερες που εχουν δει, και συμμετεχουν μερικες δεκαετιες σε πορειες).
για τους πυροσβεστες που λες δεν ειδαν κατι τετοιο και ηταν κοντα,( μπορει ομως να εγινε καποια αλλη στιγμη αργοτερα;)