να δω τι ανακοίνωση θα βγάλει (αν θα βγάλει) το κεντρικό ισραηλιτικό συμβούλιο Ελλάδας..
http://www.kis.gr/
ντροπή τους

η επίθεση σε ανθρωπιστικές οργανώσεις έχει γίνει παράδοση από τους εβραίους..

γιατί είμαι ρατσιστής επειδή έχουν κατασφάξει τους παλαιστίνιους , τους έχουν πάρει σχεδόν όλα τα εδάφη και δεν επιτρέπουν καν να φτάσει ανθρωπιστική βοήθεια?giak wrote:ρατσιστής Νο2 λοιπόν από τα κεφάλια του φόρουμ. αντμίνς συνέντευξη τους περνάτε;
giak wrote:γιατί βάζεις την θρησκεία τους μπροστά. όταν κάνει μλκίες το ελληνικό κράτος και το ελληνικός στρατός λες όλο μαλακίες είναι οι χριστιανοί ορθόδοξοι και ζητάς τα ρέστα από την αρχιεπισκοπή αθηνών; μήπως είσαι λίγο ρατσιστής; να τόσο δας.
το εβραίοι δεν το έβαλα ως θρησκεία για τον λαό το εννοούσα , λάθος όρος..giak wrote:γιατί βάζεις την θρησκεία τους μπροστά. όταν κάνει μαλακίες το ελληνικό κράτος και το ελληνικός στρατός λες όλο μαλακίες είναι οι χριστιανοί ορθόδοξοι και ζητάς τα ρέστα από την αρχιεπισκοπή αθηνών; μήπως είσαι λίγο ρατσιστής; να τόσο δας.
δεν καταλαβες τι ειπα. διαβασε το παλι.giak wrote:όπως είναι σύνηθες να λένε τους αλβανούς βρωμιάρηδες, τους ρουμάνους κλέφτες κτλ κτλ. Ε ΚΑΙ;
αν βάλουμε όπου εβραίος το ισραηλινός(όπως παραδέχτηκα ότι λάθος μου που το έγραψα έτσι) , το ρατσιστικό που είναι?giak wrote:μα όταν ακούω κάτι ρατσιστικό προφανώς και θα σε πω ρατσιστή τι άλλο πρέπει να δω για να βγάλω συμπέρασμα. από ποια φορά και μετά καίγεσαι;
και δεν είναι θέμα πολιτικής ορθότητας.
με έχεις ακούσει εμένα να λέω κάτι τέτοιο?ή να το έχω υπονοήσει με οποιονδήποτε τρόπο?giak wrote:όπως είναι σύνηθες να λένε τους αλβανούς βρωμιάρηδες, τους ρουμάνους κλέφτες κτλ κτλ. Ε ΚΑΙ;
Ναι, όλοι έχουν απόγονο κάποιον απο το 3rd Reich...giak wrote:ρατσιστής Νο2 λοιπόν από τα κεφάλια του φόρουμ. αντμίνς συνέντευξη τους περνάτε;
elsupreme wrote:(πίσω στο θέμα... πριν καταλήξει σε lock/ /b/ το θέμα)
Δεν έχω χρόνο αυτή την στιγμή για πολύ ψάξιμο, αλλά θα ήθελα να διαβάσω περισσότερα για το γεωπολιτικό περιβάλλον της περιοχής.
Γνωρίζει κανείς καλές πηγές/αρχεία/βιβλία ?
(οκ, μη πείτε wikipedia, είπαμε, δεν έχω χρόνο τώρα, αλλά κάτι λιγότερο προφανές...)
2/2 είχαμε στο θρεντ, εγώ φταίω;netharis wrote:Ναι, όλοι έχουν απόγονο κάποιον απο το 3rd Reich...giak wrote:ρατσιστής Νο2 λοιπόν από τα κεφάλια του φόρουμ. αντμίνς συνέντευξη τους περνάτε;![]()
Δεν κόβουμε τις βλακείες λέω εγώ;
(για το "ρατσιστικο" φανταζομαι καταλαβες τι εννοουσαν τα παιδια, ας μην το συνεχισουμε και χαλαει αδικα το thread)giak wrote:2/2 είχαμε στο θρεντ, εγώ φταίω;netharis wrote:Ναι, όλοι έχουν απόγονο κάποιον απο το 3rd Reich...giak wrote:ρατσιστής Νο2 λοιπόν από τα κεφάλια του φόρουμ. αντμίνς συνέντευξη τους περνάτε;![]()
Δεν κόβουμε τις βλακείες λέω εγώ;
chriskin γράψτο στο indymedia που σίγουρα θα το δει κόσμος ή στείλτο ας πούμε στον κούλογλου, γράψε και το όνομα του δικού σου αν θες και αν δεν θες να δημοσιευτεί πες του το και λογικά δεν θα το βάλει.
ναι καταφέραμε εγώ και ο tzole να κρύψουμε τον ρατσιστικό μας εαυτό για σχεδόν 5000 ποστ και μας ανακάλυψες εσύ με αυτήν την λεπτομέρεια..giak wrote:χαχαχαχα πετάς την ρατσιστική σου ατάκα, μετά εσύ ο ίδιος καταλαβαίνεις ότι "έκανες λάθος" και σου "ξέφυγε" αλλά και πάλι φταίω εγώ που το παρατήρησα!