Υποδοχή των εξωγήινων υπό την αιγίδα του ΟΗΕ
- Crab
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Re: Υποδοχή των εξωγήινων υπό την αιγίδα του ΟΗΕ
Η Ελλάδα θα μπορούσε να προσφέρει στην κα Μαζλάν μερικά στρέμματα στον Έβρο για εκπαίδευση. 

- zweistein
- Wow! Terabyte level
Εν το μεταξύ η όλη ιδέα είναι τόσο αστεία. Είμαστε τόσο έξυπνοι και πολιτισμένοι που φροντίσαμε να έχουμε και επιστήμονες που θα αναλάβουν να υποδεχτούν εξωγήινους και αν τους φιλοξενήσουν. Αναρωτιέμαι πως θα είναι μια πιθανή πρώτη επαφή μαζί τους....
"Καλωσήρθατε στην Γη ανωτερα οντα! Σε έναν πλανήτη που κατοικείται από ένα είδος ζωής τόσο πολιτισμένο που τον έχει καταστρέψει, είμαστε σαν μικρόβια πάνω σε ένα κόκκο άμμου στο ένα προς άπειρο της ηλικίας και της ύλης του σύμπαντος και κάνουμε πολέμους, δημιουργούμε θρησκείες, οικονομίες και πολιτικές παριστάνοντας ότι είμαστε Θεοί και ευελπιστούμε μια μέρα να φτάσουμε στο επίπεδο σας! Παρακαλώ δεχτείτε την υπογραφή ειρήνης μαζί σας (γιατί χεζόμαστε να τα βάλουμε μαζί σας) και βοηθήστε μας να εξελιχθούμε και εμείς (για να σας εκμεταλλευτούμε αναλόγως όταν φτάσουμε στο επίπεδο σας)."
"Καλωσήρθατε στην Γη ανωτερα οντα! Σε έναν πλανήτη που κατοικείται από ένα είδος ζωής τόσο πολιτισμένο που τον έχει καταστρέψει, είμαστε σαν μικρόβια πάνω σε ένα κόκκο άμμου στο ένα προς άπειρο της ηλικίας και της ύλης του σύμπαντος και κάνουμε πολέμους, δημιουργούμε θρησκείες, οικονομίες και πολιτικές παριστάνοντας ότι είμαστε Θεοί και ευελπιστούμε μια μέρα να φτάσουμε στο επίπεδο σας! Παρακαλώ δεχτείτε την υπογραφή ειρήνης μαζί σας (γιατί χεζόμαστε να τα βάλουμε μαζί σας) και βοηθήστε μας να εξελιχθούμε και εμείς (για να σας εκμεταλλευτούμε αναλόγως όταν φτάσουμε στο επίπεδο σας)."

- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Αν έρθουν θα είναι οι Ελ που θα ξανακάνουν την Ελλάδα αυτοκρατορία.Επιστημονικά αποδεδειγμένο από τον μέγα Λιακό 

f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
Μα εχουν ηδη ερθει οι εξωγηινοι και εχουν τεκνοποιησει με γυναικες των Μαγια.
- zweistein
- Wow! Terabyte level
Αδερφούλα που σε έχασα τόσο καιρό?!?!?!? Δεν εντόπιζα τα τηλεπαθητικά σου κύματα για αιώνες!enum21 wrote:Αδερφέ..!zweistein wrote:γνωστό... Εγώ είμαι ένα από τα παιδιά τους!![]()
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

zweistein wrote:γνωστό... Εγώ είμαι ένα από τα παιδιά τους!
μιλας και τη γλωσσα των μαγια;
- zweistein
- Wow! Terabyte level
Ame! Αν και μετά από τόσους αιώνες έχω ξεχάσει λίγους γραμματικούς κανόνες.. Τα μιλάω όπως μιλάνε οι Ιάπωνες τα Αγγλικά. Αλλα δε βαριέσαι.

- enum21
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Αδερφέ, είμαι πολύ καλή στη γραμματική. Με τον καιρό θα τα θυμηθείς. Και έχουμε τόοοσο καιρό μπροστά μαςzweistein wrote:Ame! Αν και μετά από τόσους αιώνες έχω ξεχάσει λίγους γραμματικούς κανόνες.. Τα μιλάω όπως μιλάνε οι Ιάπωνες τα Αγγλικά. Αλλα δε βαριέσαι.

- zweistein
- Wow! Terabyte level
Με την βοήθεια του screwdriver του Doctor Who (το δανειστικά πρόσφατα) θα μπορώ να μεταφράζω κείμενα και θα τα θυμηθώ άμεσα..!enum21 wrote:Αδερφέ, είμαι πολύ καλή στη γραμματική. Με τον καιρό θα τα θυμηθείς. Και έχουμε τόοοσο καιρό μπροστά μαςzweistein wrote:Ame! Αν και μετά από τόσους αιώνες έχω ξεχάσει λίγους γραμματικούς κανόνες.. Τα μιλάω όπως μιλάνε οι Ιάπωνες τα Αγγλικά. Αλλα δε βαριέσαι.

- philimonas
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Όποιος θέλει να δει από κοντά εξωγήινο, ας έρθει αύριο, στο AN club, κατά τις 19.30.
Θα εμφανιστεί το συγκρότημα Einmyria από το Άλφα του Κενταύρου που περνάει από τον πλανήτη μας στην πρώτη διαγαλαξιακή τους περιοδεία!
Τί κάθομαι και γράφω νυχτιάτικα....
Θα εμφανιστεί το συγκρότημα Einmyria από το Άλφα του Κενταύρου που περνάει από τον πλανήτη μας στην πρώτη διαγαλαξιακή τους περιοδεία!

Τί κάθομαι και γράφω νυχτιάτικα....

- zweistein
- Wow! Terabyte level
smells like... Dethklok 
το σκίσαμε στα offtopic το θέμα μάλλον

το σκίσαμε στα offtopic το θέμα μάλλον

- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
We come in peacephilimonas wrote:Όποιος θέλει να δει από κοντά εξωγήινο, ας έρθει αύριο, στο AN club, κατά τις 19.30.
Θα εμφανιστεί το συγκρότημα Einmyria από το Άλφα του Κενταύρου που περνάει από τον πλανήτη μας στην πρώτη διαγαλαξιακή τους περιοδεία!![]()

Φερτε 3D glasses, και στολες ραδιενεργειας, αλλιως δεν εχουμε καμια ευθυνη για το αποτελεσμα.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
-
- Mbyte level
They live (οι του ΟΗΕ).
I have come here to chew bubblegum and kick ass... and I'm all out of bubblegum.
- zweistein
- Wow! Terabyte level
chriskin wrote:I have come here to chew bubblegum and kick ass... and I'm all out of bubblegum.
I got