16χρονος βίασε μαθήτρια στο σχολείο

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
Xrhstos_kiP
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a
Re: 16χρονος βίασε μαθήτρια στο σχολείο

Post by Xrhstos_kiP » Sat Oct 16, 2010 9:50 am

marios wrote: P.S.2: Η οικογένεια προφανώς και έχει μεγάλες ευθύνες, αλλά στα 16 έχεις δική σου προσωπικότητα...
που κατα μεγαλο ποσοστο καθρεπτιζει και την οικογενεια του.. :???: Δλδ τα 16 χρονια "εκπαιδευσης", να πεις λιγοτερα αντε(αλλα και ακραιο), αλλα 16.. Αυτο το παιδι δεν διορθωνεται με λιγα τεστακια κ γιατρους, μακαρι να γινοταν...
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: N>4

Post by ja_the_invincible » Sat Oct 16, 2010 10:47 am

Εγώ συμφωνώ με τον hawk.Και επειδή δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε καλύτερα να μην κρίνουμε.Άλλωστε θα μπορούσε η ίδια να τον προκαλεί και μετά να του είπε όχι..ε ορμόνες είναι αυτές.Καταλαβαίνετε τι λέω-και για να μην ακούω τα κλασσικά σότα που θα ακολουθήσουν δεν θεωρώ γενικά ότι οι γυναίκες προκαλούν σε αυτές τις περιπτώσεις , αλλά θεωρώ ότι σε αυτές τις ηλικίες είναι κάπως πιο απρόβλεπτες οι αντιδράσεις..Επίσης το να λες για ένα παιδί λιθοβολισμό σημαίνει ότι είσαι κανίβαλος.Πολλοί κάνουν μ@λ#κίες σε αντίστοιχη ηλικία και μετά τις μετανιώνουν..Δεν ήταν κανάς 30χρονος που βίασε παιδάκι , 16χρονος ήταν..Ηρεμήστε λίγο.Κατά τα άλλα stoupeace , emperor , marios κλπ σταματήστε να κάνετε σαν υστερικές φεμινίστριες ,έχετε περάσει από αυτή την ηλικία άλλωστε και (λογικά???) θα βλέπατε ότι σε σχέση με άλλες περιπτώσεις αυτή είναι η λιγότερο ακραία.
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Μπορεί να ψοφίσει τώρα το μ@λ@κιστήρι και οι γονείς, φίλοι και συγγενείς που είναι υπεύθυνοι για αυτόν? Κάνε το βλαμένο να νομίζει ότι ο άντρας είναι ο αρχηγός, και αυτά θα πάει να κάνει. Λιθοβολισμός στο καθυστερημένο.
σοβαρά πόσο πιο όχλος μπορεί να γίνει κάποιος??σόρρυ stoupeace αλλά καλύτερα να σκέφτεσαι πριν γράφεις..δεν ξέρεις τι και πως ακριβώς έγινε ξέρεις το αποτέλεσμα , συνεπώς η άποψη σου είναι βλακώδης και επικίνδυνη.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Sat Oct 16, 2010 12:35 pm

Xrhstos_kiP wrote:που κατα μεγαλο ποσοστο καθρεπτιζει και την οικογενεια του.. :???:
Και θα επαναλάβω, η οικογένεια έχει ευθύνες και μεγάλες. Αλλά δεν είναι η μόνη που έχει ευθύνες και δεν είναι αυτή που έχει τις κύριες ευθύνες. Όταν γεννιέσαι είσαι tabula rasa, αλλά δεν σε διαμορφώνει μόνο η οικογένεια και αυτό φαίνεται από το ότι δεν έχουν όλα τα αδέρφια την ίδια κατάληξη και τις ίδιες αντιδράσεις. ;)
ja_the_invincible wrote:Ηρεμήστε λίγο.Κατά τα άλλα stoupeace , emperor , marios κλπ σταματήστε να κάνετε σαν υστερικές φεμινίστριες ,έχετε περάσει από αυτή την ηλικία άλλωστε και (λογικά???) θα βλέπατε ότι σε σχέση με άλλες περιπτώσεις αυτή είναι η λιγότερο ακραία.
Ναι, προφανώς ένας 30άρης είναι ακόμα χειρότερος, αλλά δεν θα δώσω σε καμία περίπτωση ελαφρυντικό λόγω ηλικίας, σε ένα τέτοιο θέμα.
Και όντως, είναι η λιγότερο ακραία, αλλά εξακολουθεί να είναι εντελώς ακραία.

Δηλαδή στα 16 σου, ότι και να σου κάνει η άλλη, είναι (έστω στο ελάχιστο) αποδεκτό να την βιάσεις;
Sorry κι όλας, αλλά αν η αρνητική απάντηση σε αυτό με κάνει υστερική φεμινίστρια, τότε θα βγω να κάψω σουτιέν στο Σύνταγμα.

Αν εσύ απαντάς θετικά(και άρα δεν είσαι υστερική φεμινίστρια), τότε θα θέλω να ακούσω την άποψη σου, αν κάνεις ποτέ κόρη.
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Sat Oct 16, 2010 12:57 pm

αγόρι μου που είδες να απαντάω θετικά?σε κάθε υπόθεση νομικης φύσης υπάρχουν ελαφρυντικά τα οποία έχουν να κάνουν με την ηλικία , την συμπεριφορά του θύματος κλπ.συνεπώς το λιτζάρισμα που πολλοί εδω μέσα προτείνετε ως τιμωρία θυμίζει μεσαίωνα..??δεύτερον σε κάθε υπόθεση βιασμού υπάρχει η περίπτωση ο δράστης να έχει απομονώσει με την βία το θύμα του όπου μπαίνει και η πιο αυστηρή ποινή , υπάρχει όμως και η περίπτωση το θύμα να έχει ακολουθήσει με την θέληση του τον δράστη και να μετανιώσει είτε στην αρχή είτε κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής με αποτέλεσμα τον βιασμό.εγώ λοιπόν επειδή σε ένα σχολείο το να γίνει βιασμός και να μην καταλάβει κανείς τίποτα το βλέπω λίγο περίεργο κρατάω τις επιφυλάξεις μου.Τρίτον να διαβάζετε καλύτερα τι γράφει ο καθένας στο σχόλιο του πριν απαντήσετε και 4ο:
marios wrote:τότε θα θέλω να ακούσω την άποψη σου, αν κάνεις ποτέ κόρη.
ουγκ.δεν μίλησα καν για την τιμωρία του δράστη.είπα για κάποια ελαφρυντικά του δράστη.ΚΑΙ τώρα ακούγεσαι σαν υστερική φεμινίστρια.ξαναδιάβασε το σχόλιο σου απλά.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat Oct 16, 2010 1:25 pm

το οτι μπορει να το καταλαβαν καποια αλλα παιδια και να μην μιλησε κανενας γιατι ειχαν χεστει απο το φοβο τους δεν το σκεφτηκε κανεις; για να βιαζει παιδακια ο τυπος σιγουρα δεν ειναι ο πιο ηρεμος στην ταξη του, Λεω εγω τωρα
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Sat Oct 16, 2010 1:41 pm

chriskin wrote:το οτι μπορει να το καταλαβαν καποια αλλα παιδια και να μην μιλησε κανενας γιατι ειχαν χεστει απο το φοβο τους δεν το σκεφτηκε κανεις; για να βιαζει παιδακια ο τυπος σιγουρα δεν ειναι ο πιο ηρεμος στην ταξη του, Λεω εγω τωρα
έχεις κάποιου είδους απόδειξη βασισμένη στην ψυχολογία ότι η προδιάθεση για βίαιη συμπεριφορά συμπίπτει με την συμπεριφορά ενός βιαστή?δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είστε όλοι προδιαθετειμένοι πάνω στο ζήτημα.."χμμμ αυτός ήταν ο τραμπούκος του σχολείου , την έσυρε στις τουαλέττες και την βίασε-θάνατος".η δικαιοσύνη ερευνά σε κάθε περίπτωση όλες τις παραμέτρους μιας υπόθεσης δεν βγαίνουν έτσι αυθαίρετα συμπεράσματα.Δηλαδή για να καταλάβω με βάση την λογική σας , αν κάποιος σκοτώσει είναι π.χ ψυχασθενής δολοφόνος ή μέλος της μαφίας.Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν παράγοντες όπως η αντίδραση εν θερμώ , η αφορμή και οι σχέσεις του θύματος με τον δράστη.Εκτός και αν κάποιος γνωρίζει προσωπικά το θύμα ή το δράστη..Ουσιαστικά παίρνετε την εικόνα του πιο αντιπαθητικού βίαιου τραμπούκου του σχολείου σας και την ταυτίζετε με την υπόθεση,συνεπώς κρίνετε με το συναίσθημα και όχι με την λογική.Αν θυμάμαι καλά σε περίπτωση αντίστοιχη πριν κάτι χρόνια ο δράστης είχε αθωωθεί γιατί όπως προέκυψε από την δίκη είχε σχέση με το θύμα ;) .Αν δεν ξέρετε τις παραμέτρους μιας υπόθεσης ποινικού δικαίου είναι άστοχο και επικίνδυνο να κρίνετε..
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Sat Oct 16, 2010 1:54 pm

Ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο. Στα 16 χρόνια του ένα παιδί δεν ξέρει απλά τι του γίνεται. Δεν μπορεί να γράψει μια σοβαρή έκθεση, να εκτελέσει σύνθετες μαθηματικές πράξεις, δεν έχει πολλές γνώσεις ιστορίας, πολιτικής, δεν έχει σαφή εικόνα του κόσμου, της επικαιρότητας και εν τέλει δεν έχει φιλοσοφήσει τη ζωή. Αν θεωρήσουμε το στάδιο που αρχίζει δειλα δειλά η συνειδητοποιήση της ζωής και του κόσμου τα 13 χρόνια δηλαδή την αρχή του Γυμνασίου, τα 16 είναι απλά 3 χρόνια επιπλέον. Αν είναι δυνατόν σε 3 χρόνια, 16 χρονών(!) άτομο να έχει συνειδητοποιήσει τον εαυτό του, την κοινωνία, να έχει φιλοσοφήσει πάνω σε ζητήματα ηθικής και συμπεριφοράς και να έχει καταλήξει και κάπου! Εδώ βλέπουμε μαντράχαλους μέσα στα πανεπιστήμια να είναι σε γενική αφασία, να μην έχουν μια σωστή σχέση με το άλλο φύλο, τον εαυτό τους, με τους συμφοιτητές τους, με την κοινωνία, με την πολιτική, με χίλια δυο. Και τα ζητάμε όλα αυτά από ένα 16 -χρονο; Έλεος!
Last edited by PASCAL on Sat Oct 16, 2010 2:33 pm, edited 2 times in total.
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Sat Oct 16, 2010 1:57 pm

ja_the_invincible wrote:αγόρι μου που είδες να απαντάω θετικά?
marios wrote:Αν εσύ απαντάς θετικά(και άρα δεν είσαι υστερική φεμινίστρια), τότε θα θέλω να ακούσω την άποψη σου, αν κάνεις ποτέ κόρη.
freedictionary wrote:αν
σύνδ αν, εάν [an, e'an]
1 δηλώνει υπόθεση ή προϋπόθεση
Αν γυρίσεις νωρίς, θα πάμε σινεμά.
2 δηλώνει αμφιβολία
Δεν ξέρω αν θα έρθει τελικά.
3 σε περίπτωση που
Συγχώρεσέ με, αν σου έκανα κακό.
Αρχικά μάλλον και εσύ πρέπει να διαβάζεις αυτά που γράφω. Και επίσης η τελευταία φράση μου, μιλάει για την άποψη σου και όχι για την τιμωρία.
Το μεσημέρι της Πέμπτης η παθούσα , κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων, ότι ο 16χρονος συλληφθέντας σε χρόνο διαλείμματος, την οδήγησε με χρήση βίας, μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης (13/10), στις ανδρικές τουαλέτες του σχολείου και τη βίασε..
Anyway, δεν έχει και νόημα να το συνεχίζουμε. Σύμφωνα με το κείμενο, δεν υπήρχε συγκατάθεση, ούτε στην αρχή, ούτε κατά την διάρκεια.
Αν η κοπέλα λέει μπούρδες και θέλει απλά να τον εκδικηθεί, τότε είναι άλλο ζήτημα και δεν θα μυρίσω τα νύχια μου για να δω αν ισχύει.
Με τα δεδομένα που έχουμε, δεν υπήρχε αυτού του είδους το ελαφρυντικό. Για την ηλικία, είπα την άποψη μου και δεν την αλλάζω.
Ελαφρυντικό "δεν ήξερε τι έκανε" για μένα στα 16 δεν υπάρχει(εκτός φυσικά από άτομα με ψυχολογικές ασθένειες, που δεν αναφέρεται πουθενά).

P.S.: ίσως να είμαι πολύ διαποτισμένος με υστερικό φεμινισμό, αλλά όσο κι αν ξαναδιάβασα το ποστ μου, δεν είδα μέσα κομμάτι φεμινισμού.
Εκτός αν φεμινισμός είναι το να θεωρείς τον βιασμό κάτι εντελώς ακραίο ή αν θεωρείς ότι δεν είναι αποδεκτός κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

P.S.2:
PASCAL wrote:Και τα ζητάμε όλα αυτά από ένα 16 -χρόνο; Έλεος!
Μα ποιος ζήτησε κάτι τέτοιο;
Το να μην βιάζεις ή σκοτώνεις όμως, στα 16 σου πρέπει να το έχεις ξεκαθαρίσει ;)
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat Oct 16, 2010 2:00 pm

ja_the_invincible wrote:
chriskin wrote:το οτι μπορει να το καταλαβαν καποια αλλα παιδια και να μην μιλησε κανενας γιατι ειχαν χεστει απο το φοβο τους δεν το σκεφτηκε κανεις; για να βιαζει παιδακια ο τυπος σιγουρα δεν ειναι ο πιο ηρεμος στην ταξη του, Λεω εγω τωρα
έχεις κάποιου είδους απόδειξη βασισμένη στην ψυχολογία ότι η προδιάθεση για βίαιη συμπεριφορά συμπίπτει με την συμπεριφορά ενός βιαστή?δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είστε όλοι προδιαθετειμένοι πάνω στο ζήτημα.."χμμμ αυτός ήταν ο τραμπούκος του σχολείου , την έσυρε στις τουαλέττες και την βίασε-θάνατος".η δικαιοσύνη ερευνά σε κάθε περίπτωση όλες τις παραμέτρους μιας υπόθεσης δεν βγαίνουν έτσι αυθαίρετα συμπεράσματα.Δηλαδή για να καταλάβω με βάση την λογική σας , αν κάποιος σκοτώσει είναι π.χ ψυχασθενής δολοφόνος ή μέλος της μαφίας.Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν παράγοντες όπως η αντίδραση εν θερμώ , η αφορμή και οι σχέσεις του θύματος με τον δράστη.Εκτός και αν κάποιος γνωρίζει προσωπικά το θύμα ή το δράστη..Ουσιαστικά παίρνετε την εικόνα του πιο αντιπαθητικού βίαιου τραμπούκου του σχολείου σας και την ταυτίζετε με την υπόθεση,συνεπώς κρίνετε με το συναίσθημα και όχι με την λογική.Αν θυμάμαι καλά σε περίπτωση αντίστοιχη πριν κάτι χρόνια ο δράστης είχε αθωωθεί γιατί όπως προέκυψε από την δίκη είχε σχέση με το θύμα ;) .Αν δεν ξέρετε τις παραμέτρους μιας υπόθεσης ποινικού δικαίου είναι άστοχο και επικίνδυνο να κρίνετε..

εξηγησε μου πως θα μπορουσε ενας αδυναμος σωματικα και ψυχικα φλωρακος να ειναι ο βιαστης και Μπορει να πω οτι αυτο π ειπες ειχε εστω και ελαχιστη λογικη.
μεχρι τοτε μου φαινεται απλα κενο επιχειρημα. γιατι ο βιασμος θελει πολλη κακια και αρκετη σωματικη δυναμη, αυτο ειναι προφανες νομιζω. και νομιζω οτι αυτο εχει βαση στη λογικη και οχι στο συναισθημα.

οσο για την περιπτωση που λες, χωρις να την γνωριζω , το οτι ειχε σχεση δεν λεει τιποτα
εισαι η δεν εισαι σε μια σχεση, σε ΚΑΘΕ σεξουαλικη επαφη πρεπει να το θελουν και οι δυο
δηλαδη επειδη εγω βρισκομαι σε μια σχεση μπορω μια στο τοσο να βιαζω την κοπελα μου και να βγαινω αθωος; Δεν παμε καλα νομιζω. αμα δεν το θελει, δεν το θελει, τελος.

επισης αυτα που λες για τους παραγοντες, ενω εχουν νοημα και μια ανθρωποκτονια, δεν εχουν στο βιασμο. και οχι, αμα καποιος σκοτωσει δεν ειναι ψυχασθενης δολοφονος. αμα πιασει ενα μικροτερο παιδι ομως , το παει μεχρι τις τουαλετες, το ξεφτιλισει και μετα του χωσει την καραμπινα στο στομα και το κανει κιμα, ναι νομιζω ειναι αρκετα ψυχασθενης ωστε να μην τον βαλω σπιτι μου.

PASCAL wrote:Ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο. Στα 16 χρόνια του ένα παιδί δεν ξέρει απλά τι του γίνεται. Δεν μπορεί να γράψει μια σοβαρή έκθεση, να εκτελέσει σύνθετες μαθηματικές πράξεις, δεν έχει πολλές γνώσεις ιστορίας, πολιτικής, δεν έχει σαφή εικόνα του κόσμου, της επικαιρότητας και εν τέλει δεν έχει φιλοσοφήσει τη ζωή. Αν θεωρήσουμε το στάδιο τπου αρχίζει δειλα δειλά η συνειδητοποιήση της ζωής και του κόσμου τα 13 χρόνια δηλαδή την αρχή του Γυμνασίου, τα 16 είναι απλά 3 χρόνια επιπλέον. Αν είναι δυνατόν σε 3 χρόνια, 16 χρονών(!) άτομο να έχει συνειδητοποιήσει τον εαυτό του, την κοινωνία, να έχει φιλοσοφήσει πάνω σε ζητήματα ηθικής και συμπεριφοράς και αν έχει καταλήξει και κάπου! Εδώ βλέπουμε μαντράχαλους μέσα στα πανεπιστήμια να είναι σε γενική αφασία, να μην έχουν μια σωστή σχέση με το άλλο φύλο, τον εαυτό τους, με τους συμφοιτητές τους, με την κοινωνία, με την πολιτική, με χίλια δυο. Και τα ζητάμε όλα αυτά από ένα 16 -χρόνο; Έλεος!

Εγω στα 16 μου σιχανομουν τους βιαστες. το ιδιο και στα 10 μου
δεν νομιζω οτι εκανα εντατικα μαθηματα ηθικης . η απλοικη λογικη του παιδιου καταλαβαινει ποσο κακο ειναι κατι τετοιο, χωρις να του το μαθουν

εσυ στα 16 σου βιαζες συχνα κοσμο; για οσους η απαντηση ειναι οχι, μπορουν να πουν το γιατι? αμα ως παιδια δεν καταλαβαιναμε ποια ειναι σωστη σχεση και αμα πρεπει να βιαζουμε η οχι περαστικους, γιατι δεν το καναμε; γιατι εγω το λεω, κι ας με βγαλετε φλωρο, δεν εχω βιασει κανεναν. γιατι;

Μη βγαλουμε και τους βιαστες τωρα οκ ανθρωπους λογω ηλικιας...

marios wrote: P.S.2:
PASCAL wrote:Και τα ζητάμε όλα αυτά από ένα 16 -χρόνο; Έλεος!
Μα ποιος ζήτησε κάτι τέτοιο;
Το να μην βιάζεις ή σκοτώνεις όμως, στα 16 σου πρέπει να το έχεις ξεκαθαρίσει ;)
ΑΥΤΟ ακριβως.
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sat Oct 16, 2010 2:06 pm

Ήρεμα ρε παίδες, πολύ παρεξηγιάριδες είστε μου φαίνεται.

χωρίς να θέλω να παρέμβω στην συζήτηση,
ja_the_invincible wrote:Ουσιαστικά παίρνετε την εικόνα του πιο αντιπαθητικού βίαιου τραμπούκου του σχολείου σας και την ταυτίζετε με την υπόθεση,συνεπώς κρίνετε με το συναίσθημα και όχι με την λογική.
αν και έχεις ένα point εδώ, το "προφίλ" του θα μπορούσε να ταιριάξει με μια τέτοια περιγραφή (αν και γενικά δε μου αρέσει να "κόβω προφίλ")
ένας 16χρονος, μαθητής Γυμνασίου, κατηγορούμενος για βιασμό 15χρονης, μαθήτριας Λυκείου.
Το αναφέρω σε περίπτωση που διαβάσατε γρήγορα το πρώτο post και σας σόκαρε το υπόλοιπο κείμενο
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat Oct 16, 2010 2:08 pm

ενταξει το οτι ο τυπος εχει μεινει μερικες φορες στην ιδια ταξη δεν λεει κατι
ξερω παιδια που εχουν μεινει στην ιδια ταξη περισσοτερες φορες απο αυτον και ειναι ηθικοτατοι
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sat Oct 16, 2010 2:12 pm

ναι ρε παιδί μου, απλά λέω ότι ένα τέτοιο προφιλ έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι μπάχαλος απ'ότι ο τυχαίος μαθητής. Ακόμη κι έτσι, άλλο μπάχαλος κι άλλο ανήθικος, όπως το θέτεις. Αλλά θα μπορούσε κανείς σχετικά εύκολα να γίνει από μπάχαλος ανήθικος, αν μπει στη μέση η μαγκιά, κανα στοίχημα, απόρριψη ή άλλα αντίστοιχα.
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Sat Oct 16, 2010 2:13 pm

chriskin wrote: εξηγησε μου πως θα μπορουσε ενας αδυναμος σωματικα και ψυχικα φλωρακος να ειναι ο βιαστης και Μπορει να πω οτι αυτο π ειπες ειχε εστω και ελαχιστη λογικη.
μεχρι τοτε μου φαινεται απλα κενο επιχειρημα. γιατι ο βιασμος θελει πολλη κακια και αρκετη σωματικη δυναμη, αυτο ειναι προφανες νομιζω. και νομιζω οτι αυτο εχει βαση στη λογικη και οχι στο συναισθημα.
θα στο εξηγήσω.ένας αδύναμος σωματικά φλωράκος μπορεί εύκολα να επιβληθεί σε δύναμη σε μία εξίσου αδύναμη κοπέλα..δεύτερον μίλησα για ψυχολογική προδιάθεση αλλά μάλλον δεν το έπιασες καν.το ότι κάποιος μπορεί να γίνει βιαστής δεν σημαίνει ότι γενικά έχει βίαιη προδιάθεση ούτε το αντίστροφο.είναι απλή λογική σκέψη.ο καθένας έχει δύναμη να καταβάλλει μία κοπέλα δεν χρειάζεται να είσαι ο mic tyson.
Εγώ απλά αναφέρω μία υπόθεση -πριν 3-4 χρόνια ήταν -που πάλι σε σχολείο μία κοπέλα είχε καταγγείλει βιασμό από 3 συμμαθητές της.Τότε όλοι λέγαν για τραμπούκους του σχολείου και τιμωρίες κλπ κλπ κλπ και στο τέλος προέκυψε ότι η κοπέλα είχε μπει με την θέλησή της σε όργιο και απλά τους κατήγγειλε από φόβο μήπως το μάθει η μάνα της γιατί είχε διαρρεύσει το αντίστοιχο βίντεο.όποιος κατάλαβε κατάλαβε ,για να μην το κουράζουμε σε υποθέσεις ποινικού δικαίου δεν μπορεί να ξέρεις τι έγινε αν δεν είσαι άμεσα εμπλεκόμενος.Οπότε επιχειρήματα του τύπου "Λιθοβολισμός" ειδικά μέσα στον 21αιώνα μου φέρνουν εμετό..cheers
The Punisher wrote:ναι ρε παιδί μου, απλά λέω ότι ένα τέτοιο προφιλ έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι μπάχαλος απ'ότι ο τυχαίος μαθητής. Ακόμη κι έτσι, άλλο μπάχαλος κι άλλο ανήθικος, όπως το θέτεις. Αλλά θα μπορούσε κανείς σχετικά εύκολα να γίνει από μπάχαλος ανήθικος, αν μπει στη μέση η μαγκιά, κανα στοίχημα, απόρριψη ή άλλα αντίστοιχα.
ξέρω μπάχαλα που είναι στα πανεπιστήμια..η προδιάθεση στην βία είναι ψυχικό όχι πνευματικό ζήτημα.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat Oct 16, 2010 2:22 pm

θα ορκιζομουν οτι στην περιπτωση που λες η κοπελα συνεχισε να λεει πως ειχε συμφωνησει να ειναι μονο ενας μαζι της και οχι τρεις.
οπως και το οτι δεν ηξερε οτι το εβγαζαν και σε βιντεο.

εγω σε ρωταω ομως, εμενα γιατι δεν με εχει καταγγειλει ποτε κανεις για βιασμο; ειμαι ενεργος μερικα χρονακια, δεν εχω βρει ακομα ουτε μια μηνυση εναντιον μου. γιατι;
σιγουρα η κοπελα για να κινηθηκε νομικα ολο και κατι δεν θα ηθελε να κανει. δεν υπαρχει Καμια δικαιολογια για κατι τετοιο. ΕΙΔΙΚΑ στον 21ο αιωνα.

επισης στο αρχικο αρθρο γραφει οτι ο ιατροδικαστης βρηκε οτι ολα τα στοιχεια δειχνουν βιασμο
Αυτο πως ακριβως το εξηγεις; να φανταστω οτι κι αυτος ειναι προκατελειμενος;
επιβεβαιώνει ότι η μαθήτρια έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και φέρει ίχνη βιασμού " Τα μέχρι σήμερα στοιχεία συνηγορούν ότι πρόκειται για βιασμό," δήλωσε ο κ Μπελιβανης
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sat Oct 16, 2010 2:24 pm

@chriskin

σε αυτό αναφέρεται
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat Oct 16, 2010 2:27 pm

diabazontas το αρθρο που εστειλες δεν βλεπω να φταιει η κοπελα.
τη θυμαμαι την ιστορια, και δεν μου φαινεται πως ηθελε να γινει οτι εγινε

αυτο που βλεπω μαλιστα εκει ειναι πως καποιοι ελληνες βιασαν μια ξενη, και με επιχειρηματα της φασης
«Τι περιμένατε να κάνει η κόρη με το ποιον της μητέρας! Από ό,τι γονείς βγεις τέτοιος θα γίνεις!» δηλώνει κατηγορηματικά μια κοπέλα και όλοι γύρω - αγόρια και κορίτσια , συμφωνούν και υπερθεματίζουν
δικαιωθηκαν!

οπως και η φραση του φιλου τους
«Τους έθιγε συνέχεια τον ανδρισμό τους. Τι θέλατε να κάνουν τα παιδιά;» λέει ένας νεαρός από τη στενή παρέα των τεσσάρων.
δεν δειχνει πως η κοπελα το ηθελε και τοσο
XaviannNJ
Gbyte level
Gbyte level

Post by XaviannNJ » Sat Oct 16, 2010 2:35 pm

ja_the_invincible wrote: ο καθένας έχει δύναμη να καταβάλλει μία κοπέλα δεν χρειάζεται να είσαι ο mic tyson.
Όχι ότι έχει πολλή σημασία για την συνέχεια της συζήτησης αλλά αυτό που λες εδώ είναι λίγο γενικό και αόριστο νομίζω.... :???:

chriskin wrote:diabazontas το αρθρο που εστειλες δεν βλεπω να φταιει η κοπελα.
τη θυμαμαι την ιστορια, και δεν μου φαινεται πως ηθελε να γινει οτι εγινε

αυτο που βλεπω μαλιστα εκει ειναι πως καποιοι ελληνες βιασαν μια ξενη, και με επιχειρηματα της φασης
«Τι περιμένατε να κάνει η κόρη με το ποιον της μητέρας! Από ό,τι γονείς βγεις τέτοιος θα γίνεις!» δηλώνει κατηγορηματικά μια κοπέλα και όλοι γύρω - αγόρια και κορίτσια , συμφωνούν και υπερθεματίζουν

Και καλά το "ποιον" της μητέρας ήταν ότι δεν ήταν Ελληνίδα η κάτι τέτοιο? :???:
Cause we all live under the same sun......

http://www.youtube.com/watch?v=MwyXnft6ZVk
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Sat Oct 16, 2010 2:46 pm

chriskin wrote: επισης στο αρχικο αρθρο γραφει οτι ο ιατροδικαστης βρηκε οτι ολα τα στοιχεια δειχνουν βιασμο
Αυτο πως ακριβως το εξηγεις; να φανταστω οτι κι αυτος ειναι προκατελειμενος;
επιβεβαιώνει ότι η μαθήτρια έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και φέρει ίχνη βιασμού " Τα μέχρι σήμερα στοιχεία συνηγορούν ότι πρόκειται για βιασμό," δήλωσε ο κ Μπελιβανης
Λοιπόν άκου τι ισχύει.όταν κάποιος μιλάει για ελαφρυντικά στην ελληνική αναφέρεται σε κάποιον ένοχο.εκτός και αν δεν ξέρεις τι σημαίνει ελαφρυντικό οπότε ψάξε να μάθεις.Δεύτερον είσαι προκατειλημένος γιατί όσο λογικά και να σου μιλάει κάποιος προσπαθείς να τον βγάλεις λάθος.Μίλησα για την συγκεκριμένη υπόθεση και είπα πως γενικά δεν ξέρετε τι έγινε , τις παραμέτρους τις υπόθεσεις κλπ.Το να φωνάζεις σαν όχλος για τιμωρία πριν καν εξεταστεί μία υπόθεση δείχνει πολλά πράγματα αλλά τεσπα δεν θα κάτσω να τα αναλύσω.Και επανέρχομαι στο θέμα της λογικής σκέψης γιατί εδώ μέσα θα μου πέσουν τα μαλλιά με αυτά που διαβάζω.Κάθε υπόθεση έχει συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία δεν γνωρίζετε οπότε κάθε άποψη είναι απλά υπόθεση..το αν ο ένοχος είναι για "λιθοβολισμό" , ψυχιατρείο ή αναμορφωτήριο είναι προσωπική άποψη του καθενός την οποία μάλλον δεν έχετε μάθει να δέχεστε?
The Punisher wrote: σε αυτό αναφέρεται
αν θυμάμαι καλά στις ειδήσεις είχα δει πως αθωώθηκαν με βάση το βίντεο..τώρα τα άλλα που λέει μέσα δεν τα ξέρω , άλλα έτσι και αλλιώς άλλο θέλω να τονίσω.ότι π.χ τα πράγματα να είναι διαφορετικά από ότι νομίζει ο καθένας..
XaviannNJ wrote: Όχι ότι έχει πολλή σημασία για την συνέχεια της συζήτησης αλλά αυτό που λες εδώ είναι λίγο γενικό και αόριστο νομίζω.... :???:
ναι είναι αόριστο αλλά θέλω να πω ρε παιδί μου ότι -γενικά- ένας άνδρας μπορεί να επιβληθεί σωματικά σε μια γυναίκα.. με βάση την βιολογια ένας μέτριος σωματικά άνδρας υπερνικάει σε δύναμη τις περισσότερες γυναίκες..
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sat Oct 16, 2010 2:53 pm

ήταν το πρώτο link που βρήκα, και βαριόμουν να ψάχνω κι άλλο ... :roll: :oops:
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Sat Oct 16, 2010 2:56 pm

The Punisher wrote:ήταν το πρώτο link που βρήκα, και βαριόμουν να ψάχνω κι άλλο ... :roll: :oops:
ε γενικά είχε γίνει ένας ντόρος τότε οπότε θα βρεις διάφορα..έτσι και αλλιώς ήταν εντελώς διαφορετική υπόθεση οπότε δεν νομίζω να έχει νόημα να ψάξεις για άκρη.. :-p
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Sat Oct 16, 2010 2:58 pm

Επειδη το σκηνικο που λετε με την κοπελα, εγινε στο χωριό μου (φασιστοχώρι απο τα λίγα), μπορώ να σας πω οτι η μάνα της ειναι μια πολυ σοβαρη γυναίκα που δουλεύει μέρα νύχτα για να ζήσει, και τα'χει καταφέρει καλα στη ζωή της. Η κοπελιά όντως, πήγαινε με 1 στην τουαλέτα και οι άλλοι 2 + την κάμερα της επιβλήθηκαν.

Επίσης όπως είπε πολύ σωστά ο chriskin, για ποιο λόγο να κινηθεί κανείς νομικά, να εχει αποδειξεις απο τον ιατροδικαστή και να λεμε ακομα "τα θελε το τσουλάκι"???
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat Oct 16, 2010 3:04 pm

θα ορκιζομουν οτι ειπες πως δεν ξερουμε τι εγινε, και πως μπορει απλα να ειπε πως ηταν βιασμος , η ακομα και το αισχρο
Άλλωστε θα μπορούσε η ίδια να τον προκαλεί και μετά να του είπε όχι..ε ορμόνες είναι αυτές
τα μηνυματα σου ειναι καπου αναμεσα στο αθωος και στο ενοχος με απειρα ελαφρυντικα. δεν ειναι μονιμα στο "ενοχος" οποτε μην το παιζεις "μα ενοχος ειπα οτι ειναι απλα εχει ελαφρυντικα" . απλη λογικη. δεν ειναι πως εγω δεν ξερω τι ειναι η λεξη, ειναι πως αρκετες φορες εσυ ειπες οτι μπορει να ειναι και ψεμα η ολη φαση.

οσο για το "Άλλωστε θα μπορούσε η ίδια να τον προκαλεί και μετά να του είπε όχι..ε ορμόνες είναι αυτές"

Πραγματικα το πιστευεις;

---------
μια λεπτομερεια που ξεχνας : οπως ειναι υποθεσεις οι δικες μας αποψεις, το ιδιο απλες υποθεσεις ειναι και οι δικες σου - και μαλιστα απο οσο καταλαβαινω οι δικες σου αποψεις βασιζονται σε εξαιρεσεις, αρα ειναι αρκετα πιο απιθανο να ισχυουν. οπως λες οτι δεν δεχομαστε την αποψη των αλλων εμεις, το ιδιο δεν κανεις κι εσυ, απλα με εναν ακραια χειροτερο τροπο;
κρινεις αρκετα στα τελευταια μηνυματα αλλα απο αυτοκριτικη τιποτα
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
(επισης προφανως , οπως και σε καθε διαλογο, το οτι λεω την αποψη μου και οτι δεν συμφωνω με σενα δεν σημαινει πως δεν σεβομαι τι λες. μπορεις να κατεβασεις οτι αποψη θελεις, αμα την θεωρω λανθασμενη, προχειρη η χαζη, προφανως εχω και το δικαιωμα να απαντησω. δεν θυμαμαι να εβρισα εγω, η οποιοσδηποτε αλλος, καποιον εδω μεσα - μονο εσυ το εκανες αρα λογικα μονο εσυ δεν σεβεσαι την προσωπικη αποψη των αλλων - κατι για το οποιο περιεργως κανεις και κριτικη)
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”