Εγκρίθηκε το ν/σ για τις κάμερες σε δημόσιος χώρους

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: N>4

Re: Εγκρίθηκε το ν/σ για τις κάμερες σε δημόσιος χώρους

Post by ja_the_invincible » Mon Dec 06, 2010 6:12 pm

+ δεν βλέπω τον τρόπο που μια κάμερα θα σταματήσει κάποιον που φοράει κουκούλα.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
dexter
Venus Former Team Member

Post by dexter » Mon Dec 06, 2010 7:01 pm

παιδιά για τις κάμερες δείτε το πολύ καλό άρθρο από την acm που έχω επισυνάψει που είναι για την αγγλία την χώρα με τον μεγαλύτερο αριθμό καμερών ανά κάτοικο..
http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic ... 62#p237662
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by PASCAL » Mon Dec 06, 2010 7:44 pm

shodanjr_gr wrote:150 μαλάκες αυτή τη στιγμή σπάνε το κέντρο της Αθήνας για να θυμηθούν τη "μνήμη" του Γρηγορόπουλου...

Όχι μόνο κάμερες χρειάζομαστε, αλλά και carabinieri με tazer και όπλα με πλαστικές σφαίρες...να βλέπαμε μετά αν τα κα(/ο)λόπαιδα θα το έπαιζαν "rebels".

Γυρνάω για 2 βδομάδες Ελλάδα και μαραζώνω με αυτά που βλέπω...συγχαρητήρια στους aformentioned επαναστάτες για την καταστροφή της χώρας.
Καιρό είχες να αδειάσεις το βόθρο σου στο Venus φασιστάκι. Οι καταδίκες που περιμένεις από ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΓΣΕΕ έρχονται, μην ανησυχείς, το ίδιο σύστημα υπηρετούν.
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Mon Dec 06, 2010 9:07 pm

Ενώ οι καταδίκες από τον δικό σου χώρο έρχονται η μία μετά την άλλη ε;

Περί φασιστακίου δεν ασχολούμαι πλέον...απόκτησα ανοσία στις φαντασιόπληκτες προσβολές αιωνίων φοιτητών του υπογείου (όλων των παρατάξεων και "παρατάξεων") μετά από 5 χρόνια στην ΑΣΟΕΕ.
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Mon Dec 06, 2010 9:51 pm

ως δευτεροετης (αρα οχι και τοσο αιωνιος φοιτητης, ουτε παω προς εκει αμα κρινω ποσα περναω σιγα σιγα) και μιας και δεν ειμαι σε καποια παραταξη (ουτε καν υποστηριζω μια σταθερα, να λεμε και την αληθεια) μπορω να πω οτι και στα δικα μου ματια αυτα που λες θυμιζουν ακρα δεξια. διαβασε τι λες παραπανω και τι λεει ο καρατζαφερης και η παρεα του - αν οχι ιδια, λετε σιγουρα πολυ κοντινα πραγματα. (εκτος απο καποια που δεν τολμαει να τα πει για να μην τον πουν φασιστα)

τωρα για το θεμα της βιας, αμα εισαι πραγματι στην ηλικια που λεει το προφιλ σου και δεν εχεις ιδεα για το τι πιστευει η καθε πολιτικη ομαδα για τα επεισοδια, υπαρχει ενα σοβαρο προβλημα. ψαχ'το, θα σε βοηθησει να παρεις μια καλυτερη εικονα για το τι γινεται εκει εξω.
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Mon Dec 06, 2010 10:04 pm

proskopos wrote:είστε εντελώς off... ξεκολλήστε...
Όχι μόνο κάμερες χρειάζομαστε, αλλά και carabinieri με tazer και όπλα με πλαστικές σφαίρες...να βλέπαμε μετά αν τα κα(/ο)λόπαιδα θα το έπαιζαν "rebels".
Dude, στην Αγγλία εφαρμόστηκε το μέτρο αυτό και παραδέχτηκαν ότι δεν είχε κανένα όφελος... Τι να λέμε τώρα?Δεν έχει λεφτά το κράτος και τώρα θα δώσει εκατομμύρια για την αγορά και την συντήριση των καμερών... (ΑΝ τα συντηρίσει...)
Τα ίδια γίνονται σε κάθε χώρα... Πετάμε λίγη τρομοκρατία, λίγα επεισόδια, λίγη φασαρία και μετά περνάμε όλους αυτούς τους νόμους.. Πόση μίζα θα πέσει ξέρουμε?
Κάτι παρόμοιο, αλλά εκτός θέματος είναι και με τα εμβόλια για τον ιό που πήρανε... Πλέον λήξανε και τα πετάνε.. Ξέρεις πόσο κόστισαν?
Άχρηστοι και επικίνδυνοι....
+++
Image
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Mon Dec 06, 2010 10:07 pm

chriskin wrote:ως δευτεροετης (αρα οχι και τοσο αιωνιος φοιτητης, ουτε παω προς εκει αμα κρινω ποσα περναω σιγα σιγα) και μιας και δεν ειμαι σε καποια παραταξη (ουτε καν υποστηριζω μια σταθερα, να λεμε και την αληθεια) μπορω να πω οτι και στα δικα μου ματια αυτα που λες θυμιζουν ακρα δεξια. διαβασε τι λες παραπανω και τι λεει ο καρατζαφερης και η παρεα του - αν οχι ιδια, λετε σιγουρα πολυ κοντινα πραγματα. (εκτος απο καποια που δεν τολμαει να τα πει για να μην τον πουν φασιστα)
Φτάσαμε να λέμε ακροδεξιούς δηλαδή αυτούς που ζητούν καταστολή στα επισόδεια που προκαλούν οι κλασσικοί 150-200 καραγκιόζιδες που καταστρέφουν την Αθήνα; Αν είναι έτσι μάλλον δεν έχεις υπόψιν σου τί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σημαίνει ακροδεξιά και καθεστώτα που καταπατούν το δικαίωμα στην έκφραση και την πολιτική βούληση. Κοίταξε λίγο προς Pyongyang...

Και παρεπιπτώντως, στις ακροδεξιές ΗΠΑ με τις κάμερες μέσα στα Πανεπιστήμια, και φοιτητική συμμετοχή στα κοινά και στη διοίκηση του πανεπιστήμιου έχουμε, και να διαδηλώσουμε μπορούμε, και εργασιακά δικαιώματα να διεκδικήσουμε. Και όλα αυτά, χωρίς να σου κλείνει ο-του-υπογείου τη σχολή σε ανύποπτο χρόνο και να σου κάνει τα αμφιθέατρα λαμπόγυαλο.
τωρα για το θεμα της βιας, αμα εισαι πραγματι στην ηλικια που λεει το προφιλ σου και δεν εχεις ιδεα για το τι πιστευει η καθε πολιτικη ομαδα για τα επεισοδια, υπαρχει ενα σοβαρο προβλημα. ψαχ'το, θα σε βοηθησει να παρεις μια καλυτερη εικονα για το τι γινεται εκει εξω.
Πως σου φαίνεται ότι δεν έχω ιδέα φίλτατε; Ακριβώς επειδή έχω, καταλαβαίνω ποιές ομάδες και κόμματα τα υποστηρίζουν. Και τα άτομα που ανήκουν σε αυτές τις ομάδες (και ποστάρουν εδώ μέσα) αρέσκονται στο να γενικεύουν την μανιά καταστροφής των προαναφερθέντων διακοσίων σε δυσαρέσκεια της νέας γενιάς και λοιπές μπαρούφες παίζοντάς το επαναστάτες.

Γενικά όσον αφορά το θέμα του UK (και χωρίς να έχω διαβάσει το άρθρο στο ACM που έγινε linked παραπάνω, θα επανέρθω όταν το διαβάσω), πιστεύω ότι η σύγκριση είναι apples to oranges. Άλλο πρόβλημα προσπάθησαν να λύσουν στην Αγγλία με τις κάμερες, άλλο πρόβλημα (πολύ συγκεκριμένο) έχουμε εδώ.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Mon Dec 06, 2010 10:15 pm

δεν σχολιασα για το αμα θα πρεπει να υπαρχει ελεγχος των επεισοδιων αλλα για το πως θελεις να υπαρχει αυτος ο ελεγχος.
θα ξερεις φανταζομαι πολυ καλα οτι για καθε θεμα υπαρχουν αρκετες λυσεις, δεν ειναι επιχειρημα αυτο που τοσο περιεργα εθεσες.

(αφου πιστευεις οτι εχεις ιδεα , ποιος ειμαι εγω να επιμενω πως δεν εχεις; δεν φαινεται να εχεις παντως)
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Tue Dec 07, 2010 12:20 am

ηρεμία ρε παιδιά.ούτε φασιστάκι ούτε άλλα είναι το παιδί απλά κάνει κάποιες (άστοχες) γενικεύσεις.
@shodanjr μπορεί να νομίζεις ότι αυτοί οι 150-200 προέρχονται από ένα μεγάλο φάσμα πολιτικών χώρων και βασικά έτσι προβάλλεται αλλά όπως σου είπα οι απολιτικ μπάχαλοι που προκαλούν επεισόδια είναι τα γνώριμα 150-200 άτομα που έχουν επαφές με έγκλημα και τους οπαδικούς συνδέσμους.απλά αφενός οι αναρχικοί και δεν θα τους καταδικάσουν αφού έχουν κοινούς εχθρούς οι δε συριζαίοι/εαακ σίγα μην τα καταδικάσουν αφού θέλουνε να καλοπιάνουν τους wannabe μπάχαλους φλώρους ψηφοφόρους τους.δεν σημαίνει όμως ότι σε κάθε φορέα , σε κάθε πορεία και σε κάθε κόμμα που κινείται σε αριστερές απόψεις έχεις μπάχαλα..μην βάζουμε όλο τον αριστερό χώρο στο τσουβάλι αναρχοκουμουνιστές και να κράζουμε στο άσχετο.. ;)
και για να ηρεμήσετε ένα ανεκδοτάκι.
Είναι ένας μπάχαλος και ένας αναρχικός.
(Μπάχαλος).-Πάμε να πετάξουμε καμία μολότοφ?
(Αναρχικός).-Ναι αλλά πού?
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
(Μπάχαλος).-Έλα πάμε και άσε τις θεωρίες. :lol:
Last edited by ja_the_invincible on Tue Dec 07, 2010 12:27 am, edited 1 time in total.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Tue Dec 07, 2010 12:26 am

[offtopic]
Ίσως. Αλλά όντως τους επιτρέπουν έμμεσα να κάνουν ό,τι κάνουν. Δεν το απαγορεύουν.
ja_the_invincible wrote: κάνε μας τη χάρη ρε φίλε..εσύ είδες να βγαίνουν από την πορεία , εγώ έχω δει να βγαίνουν από τις κλούβες των ματ.ο κόσμος που κατεβαίνει στις πορείες δεν έχει καμία δουλειά με τα 200 άτομα που λέγονται μπάχαλα, που γεμίζουν τους συνδέσμους των ομάδων και σπάνε την αθήνα.άντε με την ίδια καραμέλα 30 χρόνια.
Η καραμέλα είναι πικρή για κάποιους, αλλά ισχύει. Κι όμως. Ολόκληρα τα κινήματα, εδώ και τόσα χρόνια, σιγοντάρουν τα μπάχαλα. Γι' αυτό έχουμε τα ίδια και τα ίδια. Γι' αυτό σπάνια πετυχαίνει κάτι μια πορεία.

Εγώ κατέβηκα σήμερα κατά τις 3-4 στα Προπύλαια και έμεινα μέχρι τις 8 εκεί γύρω. Ήμουν κοντά σε σημεία που γίνονταν συμπλοκές όσο ήμουν εκεί.

Ναι βγαίνουν από την πορεία, και πολλές φορές "είναι η ίδια" η πορεία.

Τις θεωρίες συνωμοσίας (αληθινές και μη) τις ξέρουμε, ανακατεύονται και μπάτσοι, αλλά όταν βλέπεις να εκτοξεύονται πέτρες μέσα από τη μάζα που έκανε την πορεία, ε τι στο διάολο, δεν τους είδαν όλοι οι γύρω τους αυτούς?
Εγώ θεωρώ ότι ακόμα και στα ΜΑΤ να πετάξεις πέτρα, το καδρόνι, το μάρμαρο, χάθηκε το "ειρηνική πορεία", και μαζί χάθηκε και το νόημά της.

Δίπλα στο μετρό στο Πανεπιστήμιο κάτι τυπάδες με μάσκες αερίων έσπαγαν πέτρα από ένα πεζοδρόμιο να την πετάξουν στα ΜΑΤ. Γιατί κανείς από τους τριγύρω δεν τους είπε "ρε κάφρε τι κάνεις εκεί"?

Κάποια στιγμή ακολουθούσα την πορεία όπως έκαναν την αναστροφή στην Ομόνοια. Έμενα πιο πίσω λόγω δακρυγόνων. Όπως προχωρούσαμε, κάποιος πιο μπροστά το είχε βρει καλή ιδέα να καίει κάθε κάδο στο πέρασμά του. Κάποιοι ρίξανε ένα ψυγείο από ένα περίπτερο και ήμουν εκεί και βοήθησα μαζί με άλλους περαστικούς την ιδιοκτήτρια να το σηκώσουμε.
Λίγο πριν φύγω, ξαναπέρασα από Πανεπιστήμιο. Πιτσιρίκια γυμνασίου με κουκούλες και μάσκες έκαναν ζημιές όπου έβρισκαν αστυνομία.
[/offtopic]

Όντως με την κουκούλα δε πα να ρίχνουν και προβολείς πάνω τους, δε θα τους βρουν ποτέ.
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Tue Dec 07, 2010 12:30 am

Καποιες εικονες απο ενα τυχαιο search γραφοντας "ασφαλιτες"
http://againstpolicebrutality.blogspot. ... -post.html
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Dec 07, 2010 12:31 am

@Mpomp
εγω που ημουν στην πορεια θυμαμαι πολυ καλα τον κοσμο να φωναζει "μη σπατε ρε" καθε φορα που γινοταν κατι - κατι που εκαναν και οι συμμετεχοντες στην πορεια και οι "διοργανωτες" (με εισαγωγικα γιατι δεν βρηκα καλυτερη λεξη)
σιγουρα ειχαμε κατεβει και οι δυο στο ιδιο μερος;
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Tue Dec 07, 2010 12:35 am

ja_the_invincible wrote:ηρεμία ρε παιδιά.ούτε φασιστάκι ούτε άλλα είναι το παιδί απλά κάνει κάποιες (άστοχες) γενικεύσεις.
@shodanjr μπορεί να νομίζεις ότι αυτοί οι 150-200 προέρχονται από ένα μεγάλο φάσμα πολιτικών χώρων και βασικά έτσι προβάλλεται αλλά όπως σου είπα οι απολιτικ μπάχαλοι που προκαλούν επεισόδια είναι τα γνώριμα 150-200 άτομα που έχουν επαφές με έγκλημα και τους οπαδικούς συνδέσμους.απλά αφενός οι αναρχικοί και δεν θα τους καταδικάσουν αφού έχουν κοινούς εχθρούς οι δε συριζαίοι/εαακ σίγα μην τα καταδικάσουν αφού θέλουνε να καλοπιάνουν τους wannabe μπάχαλους φλώρους ψηφοφόρους τους.δεν σημαίνει όμως ότι σε κάθε φορέα , σε κάθε πορεία και σε κάθε κόμμα που κινείται σε αριστερές απόψεις έχεις μπάχαλα..μην βάζουμε όλο τον αριστερό χώρο στο τσουβάλι αναρχοκουμουνιστές και να κράζουμε στο άσχετο.. ;)
Μα αν δεν καταδικαζουν οι συριζαίοι, δεν καταδικάζουν οι αναρχικοί, δεν καταδικάζει το ΚΚΕ, δεν καταδικάζουν τα συνδικάτα, τότε ποιός μένει; Όλος αυτός ο κόσμος που κατεβαίνει οργανωμένα στις πορείες (και που σύμφωνα με τα λεγόμενά σου δεν ανήκει στους παραπάνω χώρους) γιατί δεν κατεβάζει και ένα πανό που να γράφει "Έξω οι μολότοφ από τις πορείες;". Στον καιρό που ζούμε σιωπή = αποδοχή. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να βγουν οι νέοι στο δρόμο να διαδηλώσουν...κάθε δίκιο τους δίνω, ειδικά εδώ που φτάσανε την χώρα κάποιοι...Αλλά το να διαδηλώνεις ηχηρά για τα στραβά του κράτους και να αγνοείς συστηματικά αυτά που γίνονται 5 μέτρα δίπλα σου στις πορείες (και που στην τελική θέτουν και τη σωματική σου ακεραιότητα σε κίνδυνο), εμένα μου φαίνεται υποκριτικό.

Το "μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι" γίνεται καραμέλα...κανένα αντίστοιχο συνθηματάκι για τους 200 (κατά τους 300 του Leonidas), γιατί να μην παίζει;
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Tue Dec 07, 2010 12:35 am

Δεν ήμουν τόσο κοντά, να σου πω την αλήθεια. Μόνο συνθήματα μπορούσα να ακούσω.

Το "μη σπάτε ρε" δε μου φαίνεται και τόσο αποτελεσματικό. Ριξ' του ένα χέρι ξύλο στην τελική.
shodanjr_gr wrote:Μα αν δεν καταδικαζουν οι συριζαίοι, δεν καταδικάζουν οι αναρχικοί, δεν καταδικάζει το ΚΚΕ, δεν καταδικάζουν τα συνδικάτα, τότε ποιός μένει; Όλος αυτός ο κόσμος που κατεβαίνει οργανωμένα στις πορείες (και που σύμφωνα με τα λεγόμενά σου δεν ανήκει στους παραπάνω χώρους) γιατί δεν κατεβάζει και ένα πανό που να γράφει "Έξω οι μολότοφ από τις πορείες;". Στον καιρό που ζούμε σιωπή = αποδοχή. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να βγουν οι νέοι στο δρόμο να διαδηλώσουν...κάθε δίκιο τους δίνω, ειδικά εδώ που φτάσανε την χώρα κάποιοι...Αλλά το να διαδηλώνεις ηχηρά για τα στραβά του κράτους και να αγνοείς συστηματικά αυτά που γίνονται 5 μέτρα δίπλα σου στις πορείες (και που στην τελική θέτουν και τη σωματική σου ακεραιότητα σε κίνδυνο), εμένα μου φαίνεται υποκριτικό.

Το "μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι" γίνεται καραμέλα...κανένα αντίστοιχο συνθηματάκι για τους 200 (κατά τους 300 του Leonidas), γιατί να μην παίζει;
+++++
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Dec 07, 2010 12:48 am

σε μια πορεια για τη δολοφονια ενος παιδιου απο αστυνομικους θελεις συνθηματα κατα των μπαχαλων. κατι παει στραβα νομιζω σε αυτη τη λογικη.

τωρα για το σημαντικο θεμα
αμα δεν ησουν κοντα, μην κρινεις αρνητικα, κριμα ειναι
εγω που ημουν ειδα προφανως τις ηλιθιοτητες καποιων σπασιματων, ειδα ομως και την πορεια να φωναζει ενωμενη να σταματησουν - συχνα με το ιδιο δυνατη, η και δυνατοτερη, φωνη απ'οτι στο μπατσοι γουρουνια δολοφονοι.
ολες οι κουβεντες που γινονταν τριγυρω σχετικα με το θεμα τους κατηγορουσαν, επισης

μην ξεχνας οτι ειναι παραλογο να θελει καποιος της πορειας να υπαρχει αυτο που θα κανει την πορεια να διαλυθει συντομα - και οχι με τοσο ευχαριστο τροπο. το πως προσπαθουν να μπλεκουν αρκετοι πορειες και επεισοδια ωστε στο τελος να μεινει στο μυαλο του κοσμου οτι ειναι το ιδιο, η οτι υπαρχει ανοχη εστω, δεν μπορω να καταλαβω.
την περιφρουριση τοτε ρε συ γιατι την κανουμε; για να ειμαστε κοντα στην αστυνομια και να φαμε καμια ευκολη; η για να κρατησουμε αυτον τον κοσμο, που τοσο ανεχομαστε απ'οσο λες, ΕΞΩ απο την πορεια;

οσο για το "ριχτου κανα ξυλο στην τελικη" τι να σου πω
θελω να σε δω εσενα σε φαση kickass να δερνεις οποιον κανει κατι που θεωρεις ανηθικο, ειτε εχει οπλα, ειναι πιο δυνατος απο εσενα κτλ κτλ
εγω δεν εχω καμια ορεξη να αρχισω μαχη σωμα με σωμα μαζι τους, και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν - ποσο μαλλον οταν τριγυρω υπαρχουν μικροτεροι (στην πορεια ηταν και μαθητες, πχ), κοπελες, γεροι (ναι υπηρχαν, προς εκπληξη μου αρκετα περισσοτεροι απο περσι και προπερσι) κτλ κτλ

οσο γι αυτο που εχεις βαλει "+++"

το κκ ειναι 100% ενταντιο σε οποιαδηποτε μορφη βιας σε πορεια, το εχει πει τοσες φορες που εχει καταντησει κουραστικο
ο συριζα ποτε δεν ειπε οτι ηταν υπερ της βιας, απλα δεν καταδικασε τα παιδακια που πεταγαν νερατζια στα αστυνομικα τμηματα προπερσι - καταδικασε αμα θυμαμαι καλα οποιοδηποτε αλλο επεισοδιο ομως
τα συνδικατα μια ζωη καταδικαζουν τη βια
και οι αναρχικοι καταδικαζουν οποιαδηποτε βια δεν ειναι στοχευμενη σε συγκεκριμενους στοχους, αλλα ειναι γενικη και αοριστη

οσο για το μερος που λεει για τη σωματικη ακεραιοτητα
εμενα η σωματικη μου ακεραιοτητα κινδυνεψε περισσοτερο απο τα δυο δακρυγονα σχετικα κοντα μου και τις κροτου-λαμψης, παρα απο οσους πεταγαν πραγματα, εξω απο την πορεια και προς την αλλη κατευθυνση
Last edited by chriskin on Tue Dec 07, 2010 12:56 am, edited 2 times in total.
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Tue Dec 07, 2010 12:51 am

chriskin wrote:σε μια πορεια για τη δολοφονια ενος παιδιου απο αστυνομικους θελεις συνθηματα κατα των μπαχαλων. κατι παει στραβα νομιζω σε αυτη τη λογικη.

τωρα για το σημαντικο θεμα
αμα δεν ησουν κοντα, μην κρινεις αρνητικα, κριμα ειναι
εγω που ημουν ειδα προφανως τις ηλιθιοτητες καποιων σπασιματων, ειδα ομως και την πορεια να φωναζει ενωμενη να σταματησουν - συχνα με το ιδιο δυνατη, η και δυνατοτερη, φωνη απ'οτι στο μπατσοι γουρουνια δολοφονοι.
ολες οι κουβεντες που γινονταν τριγυρω σχετικα με το θεμα τους κατηγορουσαν, επισης

μην ξεχνας οτι ειναι παραλογο να θελει καποιος της πορειας να υπαρχει αυτο που θα κανει την πορεια να διαλυθει συντομα - και οχι με τοσο ευχαριστο τροπο. το πως προσπαθουν να μπλεκουν αρκετοι πορειες και επεισοδια ωστε στο τελος να μεινει στο μυαλο του κοσμου οτι ειναι το ιδιο, η οτι υπαρχει ανοχη εστω, δεν μπορω να καταλαβω.
την περιφρουριση τοτε ρε συ γιατι την κανουμε; για να ειμαστε κοντα στην αστυνομια και να φαμε καμια ευκολη; η για να κρατησουμε αυτον τον κοσμο, που τοσο ανεχομαστε απ'οσο λες, ΕΞΩ απο την πορεια;

οσο για το "ριχτου κανα ξυλο στην τελικη" τι να σου πω
θελω να σε δω εσενα σε φαση kickass να δερνεις οποιον κανει κατι που θεωρεις ανηθικο, ειτε εχει οπλα, ειναι πιο δυνατος απο εσενα κτλ κτλ
εγω δεν εχω καμια ορεξη να αρχισω μαχη σωμα με σωμα μαζι τους, και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν - ποσο μαλλον οταν τριγυρω υπαρχουν μικροτεροι (στην πορεια ηταν και μαθητες, πχ), κοπελες, γεροι (ναι υπηρχαν, προς εκπληξη μου αρκετα περισσοτεροι απο περσι και προπερσι) κτλ κτλ
Φίλε μου, άλλο το να φωνάζουν μερικά άτομα στη μέση της πορείας, και άλλο το να έρθουν σε ρήξη οι αριστεροί χώροι με τους 150-200-300 σπασιματίες. Σε αυτή τη φάση, πρακτικά, αλλά και στα μάτια του κόσμου, φαίνεται να τους εστερνίζονται. Το ζητούμενο είναι η ρήξη...

BTW, πορεία για τους 3 υπάλληλους της Marfin (αν δεν κάνω λάθος) που πέθαναν στην τράπεζα από εκείνες τις μολότοφ δεν είδα...μήπως αυτοί δεν πέθαναν άδικα;
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Dec 07, 2010 12:54 am

ε αμα επιμενεις πως δεν υπαρχει αυτη η ρηξη , πως να σε πεισει κανεις; σιωπη παντως δεν υπαρχει, απλα εσυ δεν ακους

οσο για αυτους της marfin, εγω ημουν σε πορεια για αυτους. οποτε αυτο που λες ειναι λαθος :)

εγω θα ρωτησω ομως, πορεια δεξιων για τους νεκρους της μαρφιν γιατι δεν εγινε; για τους δεξιους οι νεκροι δεν αξιζαν;
Last edited by chriskin on Tue Dec 07, 2010 12:57 am, edited 1 time in total.
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Tue Dec 07, 2010 12:56 am

shodanjr_gr wrote:BTW, πορεία για τους 3 υπάλληλους της Marfin (αν δεν κάνω λάθος) που πέθαναν στην τράπεζα από εκείνες τις μολότοφ δεν είδα...μήπως αυτοί δεν πέθαναν άδικα;
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=133750&cid=4

Ετσι αβιαστα βγαζω κι εγω συμπερασματα ουυυυ
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Tue Dec 07, 2010 1:00 am

Επειδή δεν έγινε πορεία για τους ανθρώπους (4 μαζί με ένα μωρό που δεν πρόλαβε να γεννηθεί) στην τράπεζα να μπούνε κάμερες? Ή απλά συζητάτε κάτι εκτός θέματος?
Η βία στις πορείες είναι συχνά υποκινούμενη.. Είτε απο κυβερνητικές (όχι απαραίτητα δεξιές) οργανώσεις, είτε και απο αριστεριστές...
Και συνεχίζω με το τραγουδάκι μου:
Στο 'πα και πριν -- γιατί έτσι γουστάρω,
φτιάχνω χαμόγελο στη φάτσα μου και σου ποζάρω.
Γράψε με βίντεο να με κολλήσεις στο τοίχο·
κι αν είναι λίγα τα πειστήρια και θέλεις και ήχο,
στήσε αυτί όταν χτυπήσει το κινητό μου
-- έτσι θα ξέρεις το κάθε μυστικό μου.
Έχω και στον σκληρό μου δίσκο κάτι αρχεία,
μ' αν μπεις στο σπίτι μας, κάνε λιγάκι ησυχία.
Έχω ένα σκύλο που χιμάει στους ρουφιάνους μόνο·
μου 'φερε παρτάλια έναν πριν από κάνα χρόνο
κι εκείνος δε μου γέλαγε -- ακόμα τον ράβουν.
Πες τους να 'ρθουν γελαστοί, λοιπόν, να με συλλάβουν
- ξέρεις - εκείνοι που τρελαίνονται για τους μικρομπελάδες
που όσοι δε 'γιναν μπάτσοι είναι σεκιουριτάδες·
εκτός κι αν αναλάβουνε που λες οι ειδικοί
κι έρθουν κατάσκοποι ψυχροπολεμικοί.
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Θα ήθελα να ξέρω την άποψη και τις θέσεις της ΑΠΠΔ.. Ελπίζω σε come back του κ.Γκρίτζαλη, ως ειδικού επι του θέματος...
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Tue Dec 07, 2010 1:02 am

chriskin wrote: ε αμα επιμενεις πως δεν υπαρχει αυτη η ρηξη , πως να σε πεισει κανεις; σιωπη παντως δεν υπαρχει, απλα εσυ δεν ακους
Φίλε μου επιμένω και δεν είμαι μόνος. Μπορεί εσύ και αρκετοί ακόμα να μην υποστηρίζετε τους σπασιματίες. Το κίνημά σας όμως ΔΕΝ τους καταδικάζει στο σύνολό του. Οι πορείες για τον Γρηγορόπουλο είναι στη βάση τους πορείες κατά τις βλακώδους και ανούσιας βίας από οποιοδήποτε θεσμό και καθεστώς. Σε μία τέτοια πορεία σίγουρα ταιριάζει ένα πανό που να καταδικάζει την βία των κουκουλοφόρων.
οσο για αυτους της marfin, εγω ημουν σε πορεια για αυτους. οποτε αυτο που λες ειναι λαθος :)
Και θεωρείς ότι η ανταπόκριση του χώρου αυτού στα θύματα τις Marfin ανήκει στην ίδια τάξη μεγέθους με του Γρηγορόπουλου; Αμφώτεροι θύματα γουρουνικής βλακείας τεραστίων διαστάσεων υπήρξαν...ή μήπως περνάει λίγο στα ψιλά το εν λόγω περιστατικό;
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Dec 07, 2010 1:08 am

ακομα και στο σεναριο πως αυτος που πεταξε τη μολοτοφ ηταν αυθεντικος μπαχαλος και οχι βαλτος
ακομα και στο σεναριο που απλα ετυχε να μην υπαρχει κανενας τροπος διαφυγης των ανθρωπων που ηταν κλειδωμενοι εκει μεσα, σε μερα πορειας, ενω ειχαν αναγκαστει να πανε για να μην χασουν τη δουλεια τους
ακομα και αμα ισχυαν τα παραπανω

περιμενεις πραγματικα να υπαρχει ιδιος θυμος για οταν εγκληματει ενας εγκληματιας και οταν εγκληματει ενας προστατης;
ρε σοβαρα τωρα, περιμενεις καποιος να αντιδρασει το ιδιο αμα σκοτωσει ενας που πεταει μολοτοφ και το ιδιο να παει ενας αστυνομικος , να στοχευσει το οπλο στην καρδια ενος 15χρονου και να το εκτελεσει, απολυτως επιτηδες και 100% εν ψυχρω;!;

ΣΚΕΨΟΥ!

(και σοβαρα τωρα, πως διαολο εχεις αποφασισει οτι το κινημα ως συνολο δεν καταδικαζει τα επεισοδια; εχεις παει ποτε σε πορεια να δεις; γιατι κατι μου λεει οτι απλα απο το αλτερ τις εχεις δει , αιντε κανα μεγκα)
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Tue Dec 07, 2010 1:13 am

chriskin wrote:ακομα και στο σεναριο πως αυτος που πεταξε τη μολοτοφ ηταν αυθεντικος μπαχαλος και οχι βαλτος
ακομα και στο σεναριο που απλα ετυχε να μην υπαρχει κανενας τροπος διαφυγης των ανθρωπων που ηταν κλειδωμενοι εκει μεσα, σε μερα πορειας, ενω ειχαν αναγκαστει να πανε για να μην χασουν τη δουλεια τους
ακομα και αμα ισχυαν τα παραπανω

περιμενεις πραγματικα να υπαρχει ιδιος θυμος για οταν εγκληματει ενας εγκληματιας και οταν εγκληματει ενας προστατης;
ρε σοβαρα τωρα, περιμενεις καποιος να αντιδρασει το ιδιο αμα σκοτωσει ενας που πεταει μολοτοφ και το ιδιο να παει ενας αστυνομικος , να στοχευσει το οπλο στην καρδια ενος 15χρονου και να το εκτελεσει, απολυτως επιτηδες και 100% εν ψυχρω;!;

ΣΚΕΨΟΥ!
Πιστεύω ότι ο ανόητος είναι ανόητος. Και όπως ζητάς εσύ ορθά ζητάς να μην θεωρείται όλος ο αριστερός χώρος δολοφόνοι επειδή ένας κουκουλοφόρος πέταξε την μολότοφ στην Marfin, έτσι επιλέγω να μην θεωρώ όλους τους αστυνομικούς φονιάδες, επειδή ο ηλίθιος που σκότωσε τον Αλέξη την είχε δει σερίφης στην Άγρια Δύση των Εξαρχίων.
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”